- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
sarmanın büyüklüğüne göre değişir cnmmm sırf bulgur olsa bile 3 kaşığa göre ayarlaman lazımm fazla kaçırmamaya çalış cnmmanneciğinin ellerine sağlık bende sardım az önce yarın pişireceğim artık
slm kızlar nasılsınız benim kızlar kaöçmış
tamam canım dikkat edeceğim..senin de ellerine sağlık şimdiden banucummmm...afiyet olsun:)
Menu
Sabah
Peynirli omlet
Ceviz
Çökelek
Zeytin 5 adet
Çay limonlu şekersiz 3 bardak
Domates salatalik biber
Ara
1bardak süt
Kiraz 7-8 adet
1 fincan sütlü Türk kahvesi
Aksam
Yogurt 1 kase
Kuru fasulye 1 kase
Yaprak sarmasi 4 adet 1 adet biber dolmasi
Su ictim 2 lt
Spor yok
Ara öğünler farkli saatlerde tuketildi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kizlar dilosu uyuturken bi bakim dedim ama kimse yok sansima. az once nihayet mutfak masam geldi sanki sandalyelerin boyu biraz kisa ama olsun buna sukur.
menum
sabah: omlet, 1 salatalik 7 zeytin, 4 ceviz, peynir
ara diyelim 4 cicibebe 4 kare bitter
aksam: alinazik, 2 kasik bulgur pilavi
3 lt su ve henuz yapamadigim callenim. bu gun eliptik yapmucam dinlenme verdim kendime ama calleni yapmak zorundayim. neslihan in verdigi linkteki ebru da cok hosuma gitti memleketten gelince onada baslicam insallah
Menu
Sabah
Peynirli omlet
Ceviz
Çökelek
Zeytin 5 adet
Domates salatalik biber
Ara
1bardak süt
Kiraz 7-8 adet
Aksam
Yogurt 1 kase
Kuru fasulye 1 kase
Su ictim 2 lt
Spor yok
Bende 6. takımada bakıyım sonra çalışmaya başlıyım demiştim ama bu takım tamamen firarda
slm kizlar dilosu uyuturken bi bakim dedim ama kimse yok sansima. az once nihayet mutfak masam geldi sanki sandalyelerin boyu biraz kisa ama olsun buna sukur.
menum
3 lt su ve henuz yapamadigim callenim. bu gun eliptik yapmucam dinlenme verdim kendime ama calleni yapmak zorundayim. neslihan in verdigi linkteki ebru da cok hosuma gitti memleketten gelince onada baslicam insallah
güle güle kullan cnmmmm sağlıklı huzurlu sofralar kur inşşşafiyetolsun cnmmm birdne çok yüklendin kendine o yüzden çok yoruldun
dönünce bir program hazırlarsın kendine hepsi birden aynı günde değil tabikiii
afiyetolsun cnmmm meyveyle süt tüketmişsin bravoooakşam kuru fasulye şişlik yapmaz inş dolmalar bulgurla pirinç karışıktı zaten sorun yok cnm sporda sınavdan sonra inşşş
evet kuzum hepsi firarda halaenişte gelince Gülay da enişteyle ilgilenir kaldık yine başbaşa
evett canım bende seni bekliyodum. Gördüm girdiğini yüzüm güldü biraz
Ben dolmaların karışık olduğu kısmı kaçırmışım bak. İyi geçmiş yapamadım
Menune bayildim ben doyarmiyim bilmem :))Menu
Sabah
Peynirli omlet
Ceviz
Çökelek
Zeytin 5 adet
Domates salatalik biber
Ara
1bardak süt
Kiraz 7-8 adet
Aksam
Yogurt 1 kase
Kuru fasulye 1 kase
Su ictim 2 lt
Spor yok
menum
Seni gülümsetebildiysem ne mutlu cnm benimmmperihan yemeden önce sormuş anlatmıştı
linki attım neslinin video linkini
ya gulaycım tartı oncesı kotu olmus ama asıl kötu olan kola ve cıps bence keske baska kacamak yapsaymısın ben nerdeyse 2 sene olcak agzıma surmedım surmemde kolayı ramazanda gelen mısafırlerım getırırse onlara ıkram edıyorum kalanı lavaboyakızlar ben dün bişe yaptım ya sabah tartıya baktım çok sinirlendim psikolojim alt üst oldu kasmı yaptım ne yaptım onu da bilmiyorum. eşimde memlekete gidecez büyük ihtimalle dedi. bende ayran detoksu yapmaya karar verdim. doğru yanlış bakmadım sadece tartıda gördüğüm rakamın düşmesini istedim. akşama kadar güzel gitti ama akşam mahvoldu herşey ben bittim
menü
sabah: karatay kahvaltısı 1 yumurtayla
sonrasında ayran detoksu
akşam: küçük tabak patates kızartması, 2 kaşık salata
sonrasını hiç sormayııııın cips ve 2 bardak kola
eşime dedim o kadar alma alırsan dalarım. biliyodu canımın ne kadar çok çektiğini dahada çikolata almış bide
tabi hata benim yememem lazımdı ama psikolojim bozuldu
neyse geriside
4 lt su
50 dk eliptik, 1 saat callen
sanki baldırlarımın ön kısmı şişmiş ya futbolcu bacağı gibi hissediyom ya da bana öyle geliyo bilmiyom
şimdi vurun beni hazırım
kızlar kandiliniz mübarek olsun inşallah rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılar. amiiiiiiin
ya gulaycım tartı oncesı kotu olmus ama asıl kötu olan kola ve cıps bence keske baska kacamak yapsaymısın ben nerdeyse 2 sene olcak agzıma surmedım surmemde kolayı ramazanda gelen mısafırlerım getırırse onlara ıkram edıyorum kalanı lavaboya
kola ve cıps saglık ıcıın cook kötu bence yoksa arada kacamaksız olmuyo hep yapıyoz malesef:26::26:
amın caanım cumlemızın kandılı mubarek olsun
Çok teşekkür edrimm Canım
selam kızlar gecmıs yapmadan selam vermedım
sabahtan berı hıc pc acmamıstım ugrayamadım sımdıde menumu yaazıp kacayım az ıbadet edyım.cumlemızın kandılı mubarek olsun bırbırımıze dua edelım
Menum
Kalkinca ikibardak ingiliz karbonatlı su 1 bardak kefir bir cay kasigi corek otu bir cay kasigi keten tohumu oguttum yuttum
Sabah 1 has yumurta 8 zeytin iki kasik lor peynir susamli . Bol taze yesillik 2 dlm tahilli ekmek
Ara yogurt ve elma
Ogle 1 kase mercimek corba 1 kepekli ekmek
Ara yogurt elma avuc ici kadar benim karışım cerezden
Aksam
Firinda izmir kofte ama yarim tabak yaninda tam tahıl 1 dlm ekmek
Simdi avuc ici benim karisim cerezden
45dk plates geberdim resmen bacaklarim titriyor :)
Cd yi negenmenize sevindim titremeye hazir olun
menum
sabah zeytın peynır 2 yumurta haslama 1dılım tam bugday ekmegı
öğlen yarım pogaca 2 top dondurma(dısardaydım )
aksam ıncecık sardıgım bulgurlu sarmadan 10 tane 1kase cacık 2 kepce corba
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
2.5 saat yuruyus
100mekık
200trambolın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?