Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaa arkadaslar benim hastaligim hala gelmedi yaa...o kadar rahatsiz ki vucudum...ama bir türlü olamadim...su an acayip korkuyorum acaba hamile miyim diye...lutfen olmasin allahım yaa daha hic bir sekilde hazır degilim bu duruma bebegim de cok küçük. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha 2 gün var tarihime ama...genelde 5 gün onceden oluyordu ama...

günaydın
dur telaş yapma bi sakin ol bekle biliyorum çok zor böyle beklemek ama sakin olmaya çalış başka şeyler düşün
allah gönlüne göre versin

Günaydın Meleklerimmmm

hayır olsun inşşş hazı değilsen inş değilsindir cnmm kaç gün geçtikii:26:

banucum annene allah acil şifalar versin senin adına da çok sevindim inan sigarayı bırakınca çok rahat oluyor insan ama kilo alma olasılığın çok yüksek dikkatet canım

tşk ederim Gülaycımmm en çok korkum kilo şimdilik sürekli suya saldırıyoum bakalımmm

kızlar kandiliniz mübarek olsun inşallah rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılar. amiiiiiiin

Aminnn canımmm rabbim hepimizin gönlündekileri nasip etsin inşşş aminnnnn

Gülaycımmm kas yapmış olabilirsin her gün tartılmak bunun için iyi değil işte ama sık sık ayran detoksu yapmak sağlıklı değilki bitanem ayda en fazla 2 kez cips ve kolayı affedemem ama en zararlılarını yemişsin 250 yarım mekikk benden hayırlı olsun eniştenin sabotesine iyenilmemeliydin
bugün telafi edersin cnmmm sağlık olsun önümüze bakacağız tartı insin diye sakın sürekli detoks yapma bitanemm sağlığımız daha önemli bazen duraklamalar olur ertesi hafta fazlasıyla gider

Gunaydin guzeller . Cumartesi detoksa basliyo muyuz :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

çok isterdim Ayçacım ama hafta sonu yatılı misafirim var teyzem enişttem ve kuzenim gelecek:26: senin hafta içi yapma şansın yok cnm siz başlayın ben haftaiçi yaparım artık

Sagol cnm bak şimdi gider ayak ceco geldi

ah o ceco gece kuşuuu çok şeker ama bayılıyorum ona bir de duyumumuz vardııı allahım ne sohbet olurdu feleğimi şaşırtırdı benim türkçeyi katlederdim yetişmek için gerçi şimdi de katlediyorum ama kulakları çınlasınn

Daha 2 gün var tarihime ama...genelde 5 gün onceden oluyordu ama...

dur bakalım cnmmm sıkma canını daha 2 gün varmışşş :26::26::26:

Gülaycım yazdım zannettima ma yazmamışım Diloşumuzun yeni cicileri eminim çok güzeldir güle güle giysin

Eşin de haklı akşama dek çalışıyor bizimle paylaşmak istemez seni huzurunuz bozulmasın cnmm gündüzleri gelirsin

Bekleyeyim bari yaa günüm gecmeyince gitmiyim doktora

tabiki gitme daha günün bile geçmemiş :) çok telaş yaptın. diyet yapıyorum , bahardı felan derken bazı dengeler değişmiştir olur böle şüphelendiren durumlar sen sadece sakin ol unutmaya çalış

Şu an starda Canan Karatay Hoca var fırsatınız varsa tavsiye ederimm

neslimmm ayağın nasıl oldu cnmmm:26:

tabiki gitme daha günün bile geçmemiş :) çok telaş yaptın. diyet yapıyorum , bahardı felan derken bazı dengeler değişmiştir olur böle şüphelendiren durumlar sen sadece sakin ol unutmaya çalış

Tamam canim sagol yaa...icimi rahatlatiyorsun valla...

banucum bende sabah bi tane elim uzandı içtim başkada içmedim bende size söz veriyom ahada bida içersem ne ceza versen razıyım
1000 mekik ver 2000 mekik ver bana içmicem işte içmicem 2 yıl yapabildimse bunsuz şu 15 günü silip atıp gene yapabilirim

Şu an starda Canan Karatay Hoca var fırsatınız varsa tavsiye ederimm

neslimmm ayağın nasıl oldu cnmmm:26:
açtım şimdi sesini dinliyom tuzdan açmş konuyu ben zaten yıllardır himalaya kullanıyorum hatta sabahları acık suya katıp içiyom ingiliz karbonatı ile birlikte

Tamam canim sagol yaa...icimi rahatlatiyorsun valla...

ay şimdi anladım bayıldım bu kahvaltı tarifine ya kız allah senden razı olsun gene bişi öğrendim

kızlar biliyormusunuz 3 gündür gerçi 2 günü çöpe at izleyip yapmaya çalıştım ilk kez dün hakkını verdim şu ebrunun son plates cd sinin
kısacası bu gün kendimi göbeğim düm düz görünüyo kendimi daha bi fit hissediyom yarın beni çok heyecanlkandırdı valla

affedilmeyecek hatalara cezam ağır olur helki kola cips çok sağlıksız içme bitanemmm bi video vardo sütün içine ola döküyorlardı şişede ertesi gün sütün hali berbattı bi dene istersen sonra içebilecekmisin ben de sofra tuzu kullanmıyorum canım
zaten tuz kullanmıyorum desem olur annemden dolayı sıfır tuz yapıyorum ben de alıştım sanırım

ne tatlısı yapmışki bunlar banucum çok merak ettim anlamadım baştan izlemeyince

orasını ben de kaçırdım cnmmm:26:

ay şimdi anladım bayıldım bu kahvaltı tarifine ya kız allah senden razı olsun gene bişi öğrendim

öğrenmenin sonu yok bebişimmmmm

emekleirnin karşılığını almak çok güzel cnmmm yalnız her gün yapabileceğin şekilde bir program yapmaya çalış cnm düzenli olsun diyets üresince değil de hayat boyu yapabileceğin şekilde olmalı

Hangi cd yi yapiyorsun canim...bacak inceltici olani mi? Skinny workout mu neydi?

tatlım siz beni daha tanımıyorsunuz diğer topiktekiler iyi bilir ben sıfır hazır gıda tüketirim zaten çocuklarım bile dışarda yiyip içmezler.misal dün oğlum sitede bi abisinde enerji içeceği görmüş koşarak eve gelirken benden istemeye kafasınıda kapıya vurup patlatmış neyse ağlıyor ben senden enerji içeceği isticektim ühüüüüü düştüm ühüüüü. bende onu sakinleştirip bak oğlum dedim geçen gün bahçıvan hasan abin topraga böcek ilacı koymuştu sizede ellemeyin zehirli demişti işte o böcek ilacını şekerleyip tadını güzelleştirip çocukalrı zehirlemek için o içecekleri yapıyorlar biliyorsun biz marketten böle şeyler almıyorduk hem zaten benim sana hazırladığım enerji içeceği senin hücrelerini besliyor senin büyümeni hızlandırıyor ben şimdi sana ondan hazırlıcam dedim hemen karadut şerbeti yapmıştım onu sulandırdım verdim bayıldı 2 bardak içti sabahta kalkmış anne bu gün çok enerjiğim bana anne enerjis suyu versene dedi bi hoşuma gitti ki benim oğlum huysuz ve çok tutturan bi çocuktur hemen anlaması hoşuma gitti. sabah kahvaltısında bahçemizden topladığımız yeşillik biber vs ile kahvaltı yaparım, daha önce söledim çamaşır bılaşık deterjanımı kendim yapıyorum evde 5 dakkada 5lt hazırlıyorum
yani insan elinden geldiğince anlatmalı ve bazı şeyleri kalıcı hayata geçirmeli.
bir not daha sıfır tuz değilde 84 mineralli himalaya tuzu kullanmak çok sağlıklı

hayatıma çok şey geçirdim sadece kilo vermeyi beceremedim şimdi bi sofra ve yemek düzeni oluşturdum eşim 9 kilo verdi bende yaklaşık öyle

Kahvalti tarifi neymis kizlar ben izlyemiyorum malum.

hemen veriyom canım
domatesi oydu, içine yumurta kırdı biber doğradı koydu üstüne o domates içlerini koydu en tepeye kaşar sonra fırın harika bi kahvaltı bayıldım hepsi bir arada pazar günü denicemmm

Hangi cd yi yapiyorsun canim...bacak inceltici olani mi? Skinny workout mu neydi?

evet o cd canım çok beğendim farklı şeyler var içinde ben en azından yeni gördüm.6 yıldır yaparım plates ama tv izlemediğimden cd deki hareketler bana yeni geldi. internette var bedava :)

evet neslicim yeni yeni tanıyorum ama yaptıkların yapacaklarının teminatı bence çok bilinçli bir anne ve bireysinn zamanla kilo da kalıcı olarak gidecek eminim sadece biraz sabır lazım o kadar snein bahçen de mi var çok kıskandım şimdi seni çocuklara güzelce anlatınca hak veriyorlar ve uyguluyorlar anlatma yöntemi önemli anne suyu enerjisi çok sevdim bunu:13: burda herkes birbirinden birşeyler öğreniyor paylaşım gerçekten çok güzel
cnm annemde böbrek yetmezliği var o yüzden sıfır tuz yemek zorunda diyalize girmemek için salça da kullanmam hiç yazdan domates konservesi yaparım en az 40 şişe

bana az müsade ara ara gelirim yine

Himm bende haftaya deniyim. O zaman. Bu hafta detoks yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…