Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

paylaşım gerçekten çok önemli hele ben paylaşım delisiyim
evet canım annem sayesinde küçükte olsa bi hobi bahçem var site yöneticisinden kavga dövüş aldık bi bölüm oraya 4 türk aile varız zaten 4 parsel yaptık
onlarda bi hevesle bizden başladılar herşey var minik minik. bi ara foto çekip koyarım. çocuklara çapa yaptırıyorum topragı sevsinler diye ben gibi toprak aşığı olsunlar diye. geçen meyve yedik çöpünü gidip bahçedeki bir bölüme gömdük çocuklarla gübre olsun toprağa diye :))

Himm bende haftaya deniyim. O zaman. Bu hafta detoks yapicam.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hadi bakalım kolay gelsin ozaman

Vayyyy supersin Rakibemmm :) masallah masalahh

insallah faydasini gorurum cnm
kızlar kandiliniz mübarek olsun inşallah rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılar. amiiiiiiin
amin cnm seninde kandilin mubarek olsun bu gece birbirimiz cin dua etmeyi unutmayalim canlarim..
evet canım biz diğer topikte kızlarla yaptık çok ben 2 kilo vermedim ama -1 - 1,2 -700 oldum mutlaka verdim sabote ettiğimde bile verdim zaten son öğüne doğru bi wc ye çıkartıyor çamur gibi rahatlıyorsun
ay bir ben goremedim desene
Herkese Günaydın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydn cnm
madem istemiyosun hayirlisi olsun cnm ama eger korunuyorsan korkmani gerektirecek bir sorun yok..telas edip kendini stress yapma..
seninde kandilin mubarek olsun cnm..evet yaa kk mevsimin kizindada aklim kaldi, duyum, prenses yine kayiplarda, elma sekeri hic yok zaten...
ay benim esimde aksam eve gelince yemek yiyip yatiyo ise gidecegi icin o uyurken bile bazen uyuz oluyo dun bana bak laptop ve telefonla cok ugrasanlar oturmaktan kilo aliyolar diyodu
Gunaydin guzeller . Cumartesi detoksa basliyo muyuz :)

ben bugun yapiyorum hala birkac gun ust uste olmuyo cnm
ayyyyy yerim onu bennnnn..ne zaman yeni elbise giydirsen foto cek canim bizimle paylas olur mu..gule gule giysin cnm insallah..
valla benim ogluma her 3 ayda bir yeni elbise almam gerekiyodu o kadar hizli buyuyorlar bebekler..gerci hala aliyorum ogluma hala buyume surecinde yaa cnm turkiyede cocuk felci hortlamis dilaya asi yaptin mi cnm ben bile turkiyeye gelmeden oglumu doktora goturup bi sormak istiyorum gerek varmi asiya ona gore asi yaptirip gideyim..allah korusun ne olur ne olmaz onlem almak lazim.

ayyy cnm saniriim sende kendini cok siktin ya onun patamasini yasadin insallah telafi edebilirsin bugun
Şu an starda Canan Karatay Hoca var fırsatınız varsa tavsiye ederimm

neslimmm ayağın nasıl oldu cnmmm:26:
ayy star tv yok bende anca netten izleyebiliyorum dizileri programlari
ayy bende merak ediyodum son cd sini sikici mi oluyo plates acaba..
birde once diger cd leri yapip enaz 8 seans sonra bunu yapmak gerekiyomus
birde sen cd deki beslenmeyi uyguluyo musun cnm valla sonuclari yaz nette nerde bulabilirim acaba??
ayyy ne guzel enerji anne icecegi bende oglum buyusn oyle yaparim
Himm bende haftaya deniyim. O zaman. Bu hafta detoks yapicam.

hadi kolay gelsin cnm sana detoksta umarim benden daha iradeli olursun...

cnm sende mi yurtdisindasin

selam kizlar nasilsiniz bakalim kandiliniz mubarek olsun...
bugun sassy suyumu iciyorum balkonda naneler cikmis aldim hepsini
dun gece yaptim bakalim umarim bugunu sabote etmem de dogru duzguun olur su detoks

bende gördüm internettede baya zor yaa sürekli bacak çalıştırıyor birde...allah kolaylık versın canımmm...yaaa ne güzel mmaşşallah ..tam hayallerimdeki hayat bahçeli bir ev...önünde azar azar sebzeler...rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu daim kılsın inşallah tez zamanda bize de nasip etsin öyle bir hayat....

cekerim tabi foto. beni bilmezmisin paylasmadan durmam ben:)) diyetin bu gunune gelince biri beni durdursun cok fena durum cok. sabahtan beri cicibebeler bitterler havada ucusuyo. noluyo bana bilmiyorum ama motivasyonu kaybettim spor bile icimden gelmiyo.

Aaa hemen topla kendini cnm biterler falan bırak yeme lütfen ne güzel sıkılaşmışsın vücudun şekillenmiş zararından neresinden dönersen kârdır cnm bitter zaten az yiyebilirsin ama frenle kendini o kadar spor yaptın ve bunları yakmak için iki kat daha spor gerekecek

Iphone dan gönderildi

benim detoks yattı kızlar tapuya gittim işim izin sürdü öğünler kaldı ofiste pişen çorbadan yedim devamda edemedim az sonrada bankaya felan gidicem zaman ayıramadım yani detoksa

cnm sende mi yurtdisindasin
yok tatlım ben alanya da yaşıyorum. alanyada çok yerleşik yabancı var ben inşaat şirketinde çalışıyorum genelde yabancılara ev satıyoruz o yüzden
benim oturduğum sitede yabancılar çok geneli rus,iranlı,norveç danimarka gibi ülkelerden.
yani alanya birçok ırk barındırıyor hemen hemen heryerde yerleşik yabancı var.

amin canım bende çok kurdum o hayali sonunda oldu patronum sağolsun abilik yaptı iyi bi ev sahibi oldum. darısı cümle ihtiyaç sahipleri başına

sanırsam midem küçülmüş. nefsim ölsün kısır yapim şişirir yemek yiyemem dedim üç kaşık yedim doydum:44::44::44: nasıl iş yaw

slm kızlar ben geldim yine onu yapim bunu yapim derken uçmuş saattler

allah razı olsun patronundan ne güzel hayırlı bir işe vesile olmuş huzur mutluluk ve sağlık içinde otur inş ailenle birlikte yuvanda cnmmm

kuzum geçen hafta kendini çok sıktın o yüzden sanırımmm toparla bitanem kendini canını çıkardın sporla bak ne güzel de inceldinnn lütfen toparla kendini cnmm yarın üzülürsün yoksa

selam kizlar nasilsiniz bakalim kandiliniz mubarek olsun...
bugun sassy suyumu iciyorum balkonda naneler cikmis aldim hepsini
dun gece yaptim bakalim umarim bugunu sabote etmem de dogru duzguun olur su detoks

hayırlı kandiller cnmmmm ohhh afiyetolsunnnn uslu durursun sennn

evet cnm kamileyi bende merak ediyorum kızı nasıl oldu acaba:26: tr ye gelince sorarsın dr a aşı için cnmmm

bir avuç olsun ama olsun toprak ne güzel çocuklarına da aşılıyorsunnn toprak sevgisini Saraçoğlunun bir lafı var çok hoşuma gider doğa çöp üretmez diye çok haklıı

toplamaya çalışıyorum canım

saraçoğlunun o lafını bende çok kullanırım.kendisi de çok saygıdeğer bilgi küpü zaten. hastalık kürlerinide kullanırım hep

belki midemde şişerde kahrolası nefsim durur diye yaptım. ya sabah zaten 4 cicibebe 4 kare bitter yiyebildim onlardada abartılı değil yani eskiye oranla

cnm nefsini zorlama o zaman tadımlık tüketebilirsinn akşam ve sonrası olursa telafi şansı yok sadece

saraçoğlunun o lafını bende çok kullanırım.kendisi de çok saygıdeğer bilgi küpü zaten. hastalık kürlerinide kullanırım hep

Saraçoğlu na ben bayılıyorummmm her uyguladığım kürü faydalı geldiii

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kiras[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:102:[/TD]
[TD]:103:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]renksizgökkuşağı
fahri üye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mona Rosa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemsss[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1152888

sevgiliarkadaşlarım annem bulgurve pirinç karısık sarma yapıyor...kaç tane yiyebilirim ondan????

sarmanın büyüklüğüne göre değişir cnmmm sırf bulgur olsa bile 3 kaşığa göre ayarlaman lazımm fazla kaçırmamaya çalış cnmm anneciğinin ellerine sağlık bende sardım az önce yarın pişireceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…