- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
paylaşım gerçekten çok önemli hele ben paylaşım delisiyimevet neslicim yeni yeni tanıyorum ama yaptıkların yapacaklarının teminatı bence çok bilinçli bir anne ve bireysinn zamanla kilo da kalıcı olarak gidecek eminim sadece biraz sabır lazım o kadar snein bahçen de mi varçok kıskandım şimdi seni çocuklara güzelce anlatınca hak veriyorlar ve uyguluyorlar anlatma yöntemi önemli anne suyu enerjisi çok sevdim bunu:13: burda herkes birbirinden birşeyler öğreniyor paylaşım gerçekten çok güzel
cnm annemde böbrek yetmezliği var o yüzden sıfır tuz yemek zorunda diyalize girmemek için salça da kullanmam hiç yazdan domates konservesi yaparım en az 40 şişe
bana az müsade ara ara gelirim yine
Himm bende haftaya deniyim. O zaman. Bu hafta detoks yapicam.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
insallah faydasini gorurum cnmVayyyy supersin Rakibemmm :) masallah masalahh
amin cnm seninde kandilin mubarek olsun bu gece birbirimiz cin dua etmeyi unutmayalim canlarim..kızlar kandiliniz mübarek olsun inşallah rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılar. amiiiiiiin
ay bir ben goremedim deseneevet canım biz diğer topikte kızlarla yaptık çok ben 2 kilo vermedim ama -1 - 1,2 -700 oldum mutlaka verdim sabote ettiğimde bile verdim zaten son öğüne doğru bi wc ye çıkartıyor çamur gibi rahatlıyorsun
gunaydn cnmHerkese Günaydın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
madem istemiyosun hayirlisi olsun cnm ama eger korunuyorsan korkmani gerektirecek bir sorun yok..telas edip kendini stress yapma..Yaaa arkadaslar benim hastaligim hala gelmedi yaa...o kadar rahatsiz ki vucudum...ama bir türlü olamadim...su an acayip korkuyorum acaba hamile miyim diye...lutfen olmasin allahım yaa daha hic bir sekilde hazır degilim bu duruma bebegim de cok küçük. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seninde kandilin mubarek olsun cnm..evet yaa kk mevsimin kizindada aklim kaldi, duyum, prenses yine kayiplarda, elma sekeri hic yok zaten...Günaydın Meleklerimmmm
hayır olsun inşşş hazı değilsen inş değilsindir cnmm kaç gün geçtikii:26:
tşk ederim Gülaycımmm en çok korkum kilo şimdilik sürekli suya saldırıyoum bakalımmm
Aminnn canımmm rabbim hepimizin gönlündekileri nasip etsin inşşş aminnnnn
Gülaycımmm kas yapmış olabilirsin her gün tartılmak bunun için iyi değil işteama sık sık ayran detoksu yapmak sağlıklı değilki bitanem ayda en fazla 2 kez cips ve kolayı affedemem ama en zararlılarını yemişsin 250 yarım mekikk benden hayırlı olsun eniştenin sabotesine iyenilmemeliydin
bugün telafi edersin cnmmm sağlık olsun önümüze bakacağız tartı insin diye sakın sürekli detoks yapma bitanemm sağlığımız daha önemli bazen duraklamalar olur ertesi hafta fazlasıyla gider
çok isterdim Ayçacım ama hafta sonu yatılı misafirim var teyzem enişttem ve kuzenim gelecek:26: senin hafta içi yapma şansın yok cnm siz başlayın ben haftaiçi yaparım artık
ah o ceco gece kuşuuu çok şeker ama bayılıyorum ona bir de duyumumuz vardııı allahım ne sohbet olurdu feleğimi şaşırtırdı benim türkçeyi katlederdim yetişmek içingerçi şimdi de katlediyorum ama kulakları çınlasınn
ay benim esimde aksam eve gelince yemek yiyip yatiyo ise gidecegi icin o uyurken bile bazen uyuz oluyo dun bana bak laptop ve telefonla cok ugrasanlar oturmaktan kilo aliyolar diyodudur bakalım cnmmm sıkma canını daha 2 gün varmışşş :26::26::26:
Gülaycım yazdım zannettima ma yazmamışım Diloşumuzun yeni cicileri eminim çok güzeldir güle güle giysin
Eşin de haklı akşama dek çalışıyor bizimle paylaşmak istemez seni huzurunuz bozulmasın cnmm gündüzleri gelirsin
ben bugun yapiyorum hala birkac gun ust uste olmuyo cnmGunaydin guzeller . Cumartesi detoksa basliyo muyuz :)
ayyyyy yerim onu bennnnn..ne zaman yeni elbise giydirsen foto cek canim bizimle paylas olur mu..gule gule giysin cnm insallah..günaydın kızlar. kaynata kaynata söz kalmamış buhar olmuş maşallah
senin 2.5 lt dediğin sıra ben 3 ü devirmiştimbenim günüm berbat geçti sorma hiç
10 saat on yaş videosu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600&highlight=callenetics burda ilk sayfada bütün callenetics egzersizleri mevcut
tavsiyem hani mekik hareketinde dinlene dinlene yap esnemelerde ne kadar yapabilirsen okadar yap. zorlama zamanla alışıyorsun. beş gün kas ağrıların geçmiyor.
canım öğleden sonra alışverişe çıktım eve gelip yemek yapıp bir daha çıktım. diloş maşallah büyümüş kıyafeti kalmamıştı ona yeni ciciler aldım. akşam da eşimin yanında kk ya girince papaz oluyoz o yüzden dikkat etmek istiyorum. akşam pek giremiyorum
ayyy cnm saniriim sende kendini cok siktin ya onun patamasini yasadin insallah telafi edebilirsin bugunkızlar ben dün bişe yaptım ya sabah tartıya baktım çok sinirlendim psikolojim alt üst oldu kasmı yaptım ne yaptım onu da bilmiyorum. eşimde memlekete gidecez büyük ihtimalle dedi. bende ayran detoksu yapmaya karar verdim. doğru yanlış bakmadım sadece tartıda gördüğüm rakamın düşmesini istedim. akşama kadar güzel gitti ama akşam mahvoldu herşey ben bittim
menü
sabah: karatay kahvaltısı 1 yumurtayla
sonrasında ayran detoksu
akşam: küçük tabak patates kızartması, 2 kaşık salata
sonrasını hiç sormayııııın cips ve 2 bardak kola
eşime dedim o kadar alma alırsan dalarım. biliyodu canımın ne kadar çok çektiğini dahada çikolata almış bide
tabi hata benim yememem lazımdı ama psikolojim bozuldu
neyse geriside
4 lt su
50 dk eliptik, 1 saat callen
sanki baldırlarımın ön kısmı şişmiş ya futbolcu bacağı gibi hissediyom ya da bana öyle geliyo bilmiyom
şimdi vurun beni hazırım
ayy star tv yok bende anca netten izleyebiliyorum dizileri programlariŞu an starda Canan Karatay Hoca var fırsatınız varsa tavsiye ederimm
neslimmm ayağın nasıl oldu cnmmm:26:
ayy bende merak ediyodum son cd sini sikici mi oluyo plates acaba..kızlar biliyormusunuz 3 gündür gerçi 2 günü çöpe at izleyip yapmaya çalıştım ilk kez dün hakkını verdim şu ebrunun son plates cd sinin
kısacası bu gün kendimi göbeğim düm düz görünüyo kendimi daha bi fit hissediyom yarın beni çok heyecanlkandırdı valla
ayyy ne guzel enerji anne icecegi bende oglum buyusn oyle yaparimtatlım siz beni daha tanımıyorsunuz diğer topiktekiler iyi bilir ben sıfır hazır gıda tüketirim zaten çocuklarım bile dışarda yiyip içmezler.misal dün oğlum sitede bi abisinde enerji içeceği görmüş koşarak eve gelirken benden istemeye kafasınıda kapıya vurup patlatmış neyse ağlıyor ben senden enerji içeceği isticektim ühüüüüü düştüm ühüüüü. bende onu sakinleştirip bak oğlum dedim geçen gün bahçıvan hasan abin topraga böcek ilacı koymuştu sizede ellemeyin zehirli demişti işte o böcek ilacını şekerleyip tadını güzelleştirip çocukalrı zehirlemek için o içecekleri yapıyorlar biliyorsun biz marketten böle şeyler almıyorduk hem zaten benim sana hazırladığım enerji içeceği senin hücrelerini besliyor senin büyümeni hızlandırıyor ben şimdi sana ondan hazırlıcam dedim hemen karadut şerbeti yapmıştım onu sulandırdım verdim bayıldı 2 bardak içti sabahta kalkmış anne bu gün çok enerjiğim bana anne enerjis suyu versene dedi bi hoşuma gitti ki benim oğlum huysuz ve çok tutturan bi çocuktur hemen anlaması hoşuma gitti. sabah kahvaltısında bahçemizden topladığımız yeşillik biber vs ile kahvaltı yaparım, daha önce söledim çamaşır bılaşık deterjanımı kendim yapıyorum evde 5 dakkada 5lt hazırlıyorum
yani insan elinden geldiğince anlatmalı ve bazı şeyleri kalıcı hayata geçirmeli.
bir not daha sıfır tuz değilde 84 mineralli himalaya tuzu kullanmak çok sağlıklı
hayatıma çok şey geçirdim sadece kilo vermeyi beceremedim şimdi bi sofra ve yemek düzeni oluşturdum eşim 9 kilo verdi bende yaklaşık öyle
hemen veriyom canım
domatesi oydu, içine yumurta kırdı biber doğradı koydu üstüne o domates içlerini koydu en tepeye kaşar sonra fırın harika bi kahvaltı bayıldım hepsi bir arada pazar günü denicemmm
evet o cd canım çok beğendim farklı şeyler var içinde ben en azından yeni gördüm.6 yıldır yaparım plates ama tv izlemediğimden cd deki hareketler bana yeni geldi. internette var bedava :)
hadi kolay gelsin cnm sana detoksta umarim benden daha iradeli olursun...Himm bende haftaya deniyim. O zaman. Bu hafta detoks yapicam.
cnm sende mi yurtdisindasinpaylaşım gerçekten çok önemli hele ben paylaşım delisiyim
evet canım annem sayesinde küçükte olsa bi hobi bahçem var site yöneticisinden kavga dövüş aldık bi bölüm oraya 4 türk aile varız zaten 4 parsel yaptık
onlarda bi hevesle bizden başladılar herşey var minik minik. bi ara foto çekip koyarım. çocuklara çapa yaptırıyorum topragı sevsinler diye ben gibi toprak aşığı olsunlar diye. geçen meyve yedik çöpünü gidip bahçedeki bir bölüme gömdük çocuklarla gübre olsun toprağa diye :))
hadi bakalım kolay gelsin ozaman
tatlım siz beni daha tanımıyorsunuz diğer topiktekiler iyi bilir ben sıfır hazır gıda tüketirim zaten çocuklarım bile dışarda yiyip içmezler.misal dün oğlum sitede bi abisinde enerji içeceği görmüş koşarak eve gelirken benden istemeye kafasınıda kapıya vurup patlatmış neyse ağlıyor ben senden enerji içeceği isticektim ühüüüüü düştüm ühüüüü. bende onu sakinleştirip bak oğlum dedim geçen gün bahçıvan hasan abin topraga böcek ilacı koymuştu sizede ellemeyin zehirli demişti işte o böcek ilacını şekerleyip tadını güzelleştirip çocukalrı zehirlemek için o içecekleri yapıyorlar biliyorsun biz marketten böle şeyler almıyorduk hem zaten benim sana hazırladığım enerji içeceği senin hücrelerini besliyor senin büyümeni hızlandırıyor ben şimdi sana ondan hazırlıcam dedim hemen karadut şerbeti yapmıştım onu sulandırdım verdim bayıldı 2 bardak içti sabahta kalkmış anne bu gün çok enerjiğim bana anne enerjis suyu versene dedi bi hoşuma gitti ki benim oğlum huysuz ve çok tutturan bi çocuktur hemen anlaması hoşuma gitti. sabah kahvaltısında bahçemizden topladığımız yeşillik biber vs ile kahvaltı yaparım, daha önce söledim çamaşır bılaşık deterjanımı kendim yapıyorum evde 5 dakkada 5lt hazırlıyorum
yani insan elinden geldiğince anlatmalı ve bazı şeyleri kalıcı hayata geçirmeli.
bir not daha sıfır tuz değilde 84 mineralli himalaya tuzu kullanmak çok sağlıklı
hayatıma çok şey geçirdim sadece kilo vermeyi beceremedim şimdi bi sofra ve yemek düzeni oluşturdum eşim 9 kilo verdi bende yaklaşık öyle
hemen veriyom canım
domatesi oydu, içine yumurta kırdı biber doğradı koydu üstüne o domates içlerini koydu en tepeye kaşar sonra fırın harika bi kahvaltı bayıldım hepsi bir arada pazar günü denicemmm
evet o cd canım çok beğendim farklı şeyler var içinde ben en azından yeni gördüm.6 yıldır yaparım plates ama tv izlemediğimden cd deki hareketler bana yeni geldi. internette var bedava :)
insallah faydasini gorurum cnm
amin cnm seninde kandilin mubarek olsun bu gece birbirimiz cin dua etmeyi unutmayalim canlarim..
ay bir ben goremedim desene
gunaydn cnm
madem istemiyosun hayirlisi olsun cnm ama eger korunuyorsan korkmani gerektirecek bir sorun yok..telas edip kendini stress yapma..
seninde kandilin mubarek olsun cnm..evet yaa kk mevsimin kizindada aklim kaldi, duyum, prenses yine kayiplarda, elma sekeri hic yok zaten...
ay benim esimde aksam eve gelince yemek yiyip yatiyo ise gidecegi icin o uyurken bile bazen uyuz oluyo dun bana bak laptop ve telefonla cok ugrasanlar oturmaktan kilo aliyolar diyodu
ben bugun yapiyorum hala birkac gun ust uste olmuyo cnm
ayyyyy yerim onu bennnnn..ne zaman yeni elbise giydirsen foto cek canim bizimle paylas olur mu..gule gule giysin cnm insallah..
valla benim ogluma her 3 ayda bir yeni elbise almam gerekiyodu o kadar hizli buyuyorlar bebekler..gerci hala aliyorum ogluma hala buyume surecinde yaa cnm turkiyede cocuk felci hortlamis dilaya asi yaptin mi cnm ben bile turkiyeye gelmeden oglumu doktora goturup bi sormak istiyorum gerek varmi asiya ona gore asi yaptirip gideyim..allah korusun ne olur ne olmaz onlem almak lazim.
ayyy cnm saniriim sende kendini cok siktin ya onun patamasini yasadin insallah telafi edebilirsin bugun
ayy star tv yok bende anca netten izleyebiliyorum dizileri programlari
ayy bende merak ediyodum son cd sini sikici mi oluyo plates acaba..
birde once diger cd leri yapip enaz 8 seans sonra bunu yapmak gerekiyomus
birde sen cd deki beslenmeyi uyguluyo musun cnm valla sonuclari yaz nette nerde bulabilirim acaba??
ayyy ne guzel enerji anne icecegi bende oglum buyusn oyle yaparim
hadi kolay gelsin cnm sana detoksta umarim benden daha iradeli olursun...
cekerim tabi foto. beni bilmezmisin paylasmadan durmam ben:)) diyetin bu gunune gelince biri beni durdursun cok fena durum cok. sabahtan beri cicibebeler bitterler havada ucusuyo. noluyo bana bilmiyorum ama motivasyonu kaybettim spor bile icimden gelmiyo.
benim detoks yattı kızlar tapuya gittim işim izin sürdü öğünler kaldı ofiste pişen çorbadan yedim devamda edemedim az sonrada bankaya felan gidicem zaman ayıramadım yani detoksainsallah faydasini gorurum cnm
amin cnm seninde kandilin mubarek olsun bu gece birbirimiz cin dua etmeyi unutmayalim canlarim..
gunaydn cnm
madem istemiyosun hayirlisi olsun cnm ama eger korunuyorsan korkmani gerektirecek bir sorun yok..telas edip kendini stress yapma..
seninde kandilin mubarek olsun cnm..evet yaa kk mevsimin kizindada aklim kaldi, duyum, prenses yine kayiplarda, elma sekeri hic yok zaten...
ay benim esimde aksam eve gelince yemek yiyip yatiyo ise gidecegi icin o uyurken bile bazen uyuz oluyo dun bana bak laptop ve telefonla cok ugrasanlar oturmaktan kilo aliyolar diyodu
ayyyyy yerim onu bennnnn..ne zaman yeni elbise giydirsen foto cek canim bizimle paylas olur mu..gule gule giysin cnm insallah..
valla benim ogluma her 3 ayda bir yeni elbise almam gerekiyodu o kadar hizli buyuyorlar bebekler..gerci hala aliyorum ogluma hala buyume surecinde yaa cnm turkiyede cocuk felci hortlamis dilaya asi yaptin mi cnm ben bile turkiyeye gelmeden oglumu doktora goturup bi sormak istiyorum gerek varmi asiya ona gore asi yaptirip gideyim..allah korusun ne olur ne olmaz onlem almak lazim.
ayyy cnm saniriim sende kendini cok siktin ya onun patamasini yasadin insallah telafi edebilirsin bugun
birde sen cd deki beslenmeyi uyguluyo musun cnm valla sonuclari yaz nette nerde bulabilirim acaba??
yok tatlım ben alanya da yaşıyorum. alanyada çok yerleşik yabancı var ben inşaat şirketinde çalışıyorum genelde yabancılara ev satıyoruz o yüzdencnm sende mi yurtdisindasin
amin canım bende çok kurdum o hayali sonunda oldu patronum sağolsun abilik yaptı iyi bi ev sahibi oldum. darısı cümle ihtiyaç sahipleri başınabende gördüm internettede baya zor yaa sürekli bacak çalıştırıyor birde...allah kolaylık versın canımmm...yaaa ne güzel mmaşşallah ..tam hayallerimdeki hayat bahçeli bir ev...önünde azar azar sebzeler...rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu daim kılsın inşallah tez zamanda bize de nasip etsin öyle bir hayat....
ha bu arada ebru son cd linki bu kızlar merak edenlere:
http://www.indirmedenfullizle.com/ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri-2014-full-hd-izle.html
benim detoks yattı kızlar tapuya gittim işim izin sürdü öğünler kaldı ofiste pişen çorbadan yedim devamda edemedim az sonrada bankaya felan gidicem zaman ayıramadım yani detoksa
yok tatlım ben alanya da yaşıyorum. alanyada çok yerleşik yabancı var ben inşaat şirketinde çalışıyorum genelde yabancılara ev satıyoruz o yüzden
benim oturduğum sitede yabancılar çok geneli rus,iranlı,norveç danimarka gibi ülkelerden.
yani alanya birçok ırk barındırıyor hemen hemen heryerde yerleşik yabancı var.
amin canım bende çok kurdum o hayali sonunda oldu patronum sağolsun abilik yaptı iyi bi ev sahibi oldum. darısı cümle ihtiyaç sahipleri başına
cekerim tabi foto. beni bilmezmisin paylasmadan durmam ben:)) diyetin bu gunune gelince biri beni durdursun cok fena durum cok. sabahtan beri cicibebeler bitterler havada ucusuyo. noluyo bana bilmiyorum ama motivasyonu kaybettim spor bile icimden gelmiyo.
selam kizlar nasilsiniz bakalim kandiliniz mubarek olsun...
bugun sassy suyumu iciyorum balkonda naneler cikmis aldim hepsini
dun gece yaptim bakalim umarim bugunu sabote etmem de dogru duzguun olur su detoks
insallah faydasini gorurum cnm
gunaydn cnm
paylaşım gerçekten çok önemli hele ben paylaşım delisiyim
evet canım annem sayesinde küçükte olsa bi hobi bahçem var site yöneticisinden kavga dövüş aldık bi bölüm oraya 4 türk aile varız zaten 4 parsel yaptık
onlarda bi hevesle bizden başladılar herşey var minik minik. bi ara foto çekip koyarım. çocuklara çapa yaptırıyorum topragı sevsinler diye ben gibi toprak aşığı olsunlar diye. geçen meyve yedik çöpünü gidip bahçedeki bir bölüme gömdük çocuklarla gübre olsun toprağa diye :))
hadi bakalım kolay gelsin ozaman
sanırsam midem küçülmüş. nefsim ölsün kısır yapim şişirir yemek yiyemem dedim üç kaşık yedim doydum:44::44::44: nasıl iş yaw
slm kızlar ben geldim yine onu yapim bunu yapim derken uçmuş saattler
allah razı olsun patronundan ne güzel hayırlı bir işe vesile olmuş huzur mutluluk ve sağlık içinde otur inş ailenle birlikte yuvanda cnmmm
kuzum geçen hafta kendini çok sıktın o yüzden sanırımmm toparla bitanem kendini canını çıkardın sporla bak ne güzel de inceldinnn lütfen toparla kendini cnmm yarın üzülürsün yoksa
hayırlı kandiller cnmmmm ohhh afiyetolsunnnn uslu durursun sennn
evet cnm kamileyi bende merak ediyorum kızı nasıl oldu acaba:26: tr ye gelince sorarsın dr a aşı için cnmmm
bir avuç olsun ama olsun toprak ne güzel çocuklarına da aşılıyorsunnn toprak sevgisiniSaraçoğlunun bir lafı var çok hoşuma gider doğa çöp üretmez diye çok haklıı
afiyetolsun cnmm mutlaka küçülmüştür kısır çok sağlıklı tam kararında yemişsin
slm kızlar ben geldim yine onu yapim bunu yapim derken uçmuş saattler
allah razı olsun patronundan ne güzel hayırlı bir işe vesile olmuş huzur mutluluk ve sağlık içinde otur inş ailenle birlikte yuvanda cnmmm
kuzum geçen hafta kendini çok sıktın o yüzden sanırımmm toparla bitanem kendini canını çıkardın sporla bak ne güzel de inceldinnn lütfen toparla kendini cnmm yarın üzülürsün yoksa
hayırlı kandiller cnmmmm ohhh afiyetolsunnnn uslu durursun sennn
evet cnm kamileyi bende merak ediyorum kızı nasıl oldu acaba:26: tr ye gelince sorarsın dr a aşı için cnmmm
bir avuç olsun ama olsun toprak ne güzel çocuklarına da aşılıyorsunnn toprak sevgisiniSaraçoğlunun bir lafı var çok hoşuma gider doğa çöp üretmez diye çok haklıı
belki midemde şişerde kahrolası nefsim durur diye yaptım. ya sabah zaten 4 cicibebe 4 kare bitter yiyebildim onlardada abartılı değil yani eskiye oranla
saraçoğlunun o lafını bende çok kullanırım.kendisi de çok saygıdeğer bilgi küpü zaten. hastalık kürlerinide kullanırım hep
sevgiliarkadaşlarım annem bulgurve pirinç karısık sarma yapıyor...kaç tane yiyebilirim ondan????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?