Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah be canım nasıl yapılır stressiz olmak bilmemeki ...pko var ,çift rahimde var ...napiyim bilmiyorum
İnşallah en yakın zamanda geçecek cnm bak ne güzel diğer arkadaslar olmuş sıra sana da gelcek inşallah ayrıca benim bi tanıdığım vardı oda aynı şekilde ve doktor onlara asla olmicak dedi kaynana ile beraber yaşıyodu baya kaynana laf söylüyordu laf sokuyordu eltisi hamile kalmıştı falan kız cok üzüldü kaynanasının hareketlerine sonrs bunlar ülke değiştirip Türkiye'ye geldiler bazı nedenlerden dolayı Eskişehir'e yerleştiler ve birkaç ay sonra doktorun imkansız umudunuz olmasın dediğinin tam tersi oldu şimdi 2 bucuk yasında kızları var o nedenle stresten uzak durmaya çalış dedim İnan kısada ola tatiller yapın Eşinle moral depola ve bol bol dua ben hep edicem sanada cnm bnm diğer akrabalara tanıdıklara herkese ediyorum inşallah en yakın zamanda müjdeyi verirsin. Bizlere
İnşallah ramazanı güzel atlatırım cnm :)
Umutsuzluk yok cnm demek ki var bir hayır zamanını bekliyo cnm inşallah en yakın zamanda allahım kısmet eder

sakınn olumsuz düşünme kuzumm rabbim büyük ne mucizeler gerçekleşiyor abimde 6 yıllık evli ama olmadımı olmuyor hiçbir sorun da yok rabbim zamanını bekliyor demekki gelinimiz incir kürü deniyor herşeyi yapıyoru yavrum ama herşey nasip incir kürünü denedinmi hiç
en azından eşin var cnm benim biz napalım atalım kendimizi o zamann dimii daha bebişimizin babasını bile bulamadık yaş 40 düz hesap
herşey güzel olacak bir gün geleceksin diyeceksin ki kılzar ben hamileyim bizde halay çekicez beraberrr

inşallah bitanemmmm 80,89 listesini yaptım şükür kaldı menü paylaşımmm o da yarına allah kerim toptan halledeirm artık

Kızlar benim bu haftaki hedef kilom 1 kilo listede yer alsın diye yazayım dedim. Sanırım ilk ben yazdım hadi ben yatayım artık saat 00:30 oldu öpüyorum hepinizi iyi geceler. Şimdi leptin zamanı

Evet cnm gördüm ellerine saglık
allah senin içinde hayırlısını versin inşallah cnm bnm

Sindicim hedef listesini sen hazırlarmısın bu hafta iyi geceler bitanem teyzem candy crush oynuyor hala bende oturuyorum leptin gitti

Canım inş dediğin gibi hayırlısı ile sağlıkla olur ...bnmde bildiğim boyle mucizeler var duyuyorum ...elindekilerle mutlu oluyorum ,eşim Allah razı olsun ,bnm kankam dostum arkim babam yoldaşım ..her güzellik biraradavolmuyor demekki benim imtihanımda evlatsızlıkla mı olucak acaba
Neyse Allah var gam yok !

Sindicim hedef listesini sen hazırlarmısın bu hafta iyi geceler bitanem teyzem candy crush oynuyor hala bende oturuyorum leptin gitti
Ok cnm yarın yaparım ama senin yaptığın gibi süslü yapamayabilirim
Teyzene selam kaçıncı seviyede ben hala 195 teyim bu ara Kk ya dadandım oynamadım

Ok cnm yarın yaparım ama senin yaptığın gibi süslü yapamayabilirim
Teyzene selam kaçıncı seviyede ben hala 195 teyim bu ara Kk ya dadandım oynamadım

560 mış canımmmm en sonu bitirmişşş başka etap yokmuş yapabildiğin kadar cnmmmm denersin onun da selamı var arada hile yapıyor yalnız onuda ben öğrettim

Sağol canımm,birbirini çıkarsızca düşünen moral veren sizleri cidden çok önemlisinin bnm için ,hayırlı geceler herkeslere

560 mış canımmmm en sonu bitirmişşş başka etap yokmuş yapabildiğin kadar cnmmmm denersin onun da selamı var arada hile yapıyor yalnız onuda ben öğrettim
Ay saati ileri almayı diyosan onu bende yapıyorum o kadar bekleyemiyorum can gelsin diye
başka hilesi varsa öğreneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…