Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay maşallah 3 saat yürüyüş Cnm bravo kesin pudingi yakmışsındır

Hemen menü mü yazayim
Sabah
Tereyagli yumurta
Cokelek
Domates
Zeytin
1 dilim ekmek

Öğle
Ekmek arasında döner
Okulda baska secenek yoktu valla...

Ara 2 tutku bisküvi

Aksam 1 bardak çay
Yaninada simdi muavin ne getirirse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya kızlar alıntı yapmaktan canım cıktı ama habıre ınternet kopuyo anlamadım bende pes ettım
gülsahcım senle rekabet cook ıyı oluyo bende varım canım yıne yarısalım ama busefer ben kazanayım

iyi akşamlar meleklerimmm kusurabakmayın teyzemler geldi ve dayımlara gittikkk acil çıkmak zorunda kaldım yazamadım

1adet eti cin yedim ama gözüm cok aç eve gidince ne yiyebilirm kızlar

tarçınlı süt iç bitanemmm

sabah süper cnm inş akşam dengelemişsindir

afiyetolsun cnmmm dondurmayı yemişsin ama akşam telafi etmişsin cezanı da yapmışsın tşk ederim cnmmm dans güzel olur

sana puding yapmayı yasaklasammı ne yapsam bilemedim:26: neyseki akşam dengelemişsin cnmmmreçeli görmedim sanma

ne mutlu sana canım karneler süperdir umarımmm tbrk ederim bende hem belin ağrıyor hem halımı silktinn yapma cnm benim makinalar zaten temizliyor ne gerek var ki allah korusun inciteceksin dur bakalım ne yaşlanmasııı 18 iz daha

ikinizin bbirden tüketmesi harika

Ay bende şimdi kot pantolon giydim ve göbek gercekten küçülmeye başlamış yaa baya fark var 1 bucuk ay önceki halimden :)

Iphone dan gönderildi

hedef sonrası nerde benim göbüşüm kaybolmuş diyeceksin

ben buraya bayılıyorum 24 saat dursam hiç sıkılmamm blue sahurda kk yaptı cnmmm iftarda da karataya uygun beslendi ve verdi bu arada tr ye gelmiş sağ salim iyi şükür

sahurda karatay yaparsın cnmm hiç acıkmazsın ve kilo almadan verirsin bile heyecan iyidir

haftasonlarını değerlendirirsin bitanemm izmire yakın pek çok yer var cnm alıntı yapmadım ama neden ayıp olsun ki karataycılar her yere yenmeklefrini kendileri götürüyor bir saklama kabına haşlanmış bakliyatı atardın ayrana eklerdin cnm benimm

inşallah sizlere oraya yazmak nasip olur ben hiç haftanın birincisi olamadım evet teravih namazı hakikaten iyi olur cnm

anlat tabiki cnmmm bak ne güzel etkisi olmuşşşş inş daha da vererek geleceksin tr ye iyi ki anlatmış annen bak

ya kızlar alıntı yapmaktan canım cıktı ama habıre ınternet kopuyo anlamadım bende pes ettım
gülsahcım senle rekabet cook ıyı oluyo bende varım canım yıne yarısalım ama busefer ben kazanayım

sende toptan yaz cnmmm ben alıntı yapmayınca yazacaklarımı yazdım sanıp atlıyorum o yüzden iyi oluyor cnm

Kizlar selam menu yazamicam barda komsularla egleniyoruz yedim ictim ama ölçümü kacirmamaya calisiyom optum sizi soryyy

Kizlar selam menu yazamicam barda komsularla egleniyoruz yedim ictim ama ölçümü kacirmamaya calisiyom optum sizi soryyy

np canımmm sefan olsunnn dök kurtalrını bizim yerimize de

Feridecim soğan suyu hamile kalmayi kolaylastiriyor biliyorsun degil mi?

evet cnmmm rahmi temizliyor diye biliyroum bende hoşgeldin perihancım

Cnm peki blue 1 ayda mı verdi 3 kiloyu birde spor yaptı mı
Benim göbiş sorunum var 75 olursam baya azalacak inşallah hamile kalırsam 60 ları görür müyüm bilemem ama hiç olmazsa yürüyüş yaparım sadece o olur başka ne olur bilmiyorum yinede kilo verebilirim inşallah hamileyken kısmet olursa

Son düzenleyen: Moderatör:
Feridede okumustum galiba ama su an net hatirlayamadimm...yanlış yazdiysam kusura bakmayin lutfen...

Yok cnm doğru yazdın feride içiyo bende düşünüyorum :) adet düzensizliği için içsem mi acabab ama soğanın kendisini tüketiyorum bol bol o da oluyo sanırım :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ara ara oruç tuttu cnm kaç gün tuttu tam hatırlayamadım ama oruç öncesi kilo vermesi durmuştu metabolizmayı şaşırttı ve verdi
neden görmeyesin cnm dikkat ettikten sonra hamişleyken de yürüyüş yaparsın gelsin yeğenimiz

Biliyorum canım ondan yapıyorum ya bende ama 2buçuk yıldır gelen giden yok

feridemmm skaın umutsuzluğa kapılma sen içmeye devam et ayrıca karatay ile tüm hücreler yenileniyor biliyorsun bak şirinem de kavuştu çok şükür

sıra sen ve gülşahta şimdi inş rabbim nasip edecek bitanemm

Yok cnm doğru yazdın feride içiyo bende düşünüyorum :) adet düzensizliği için içsem mi acabab ama soğanın kendisini tüketiyorum bol bol o da oluyo sanırım :)

olmazmııı hem ye hem suyunu iç kuzummm

Sabah;kk
Akşam ;2kase nohutlu tarhana ,salata
Spor;yok
Su;3litre

afiyetolsun cnmmmmm sabah kendini tutabildin ya bravo sana

İnş sweetdemple çım ,bazen hiç olmayacağını düşünüyorum çok üzülüyorum bu duruma ,bebeği olanların evi dolu bnmki bomboş geliyor bazen bazen durduk yere alınganlığım tutuyor ,herbişeyi bebeğe yoruyorum kendikendime ...kilo vermek bna iyi geldi ama ,sabah kendimi tuttum ,birde kalk çay doldur çocukları gözet falan derken ,aölık kalmadı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…