- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ay maşallah 3 saat yürüyüş Cnm bravo kesin pudingi yakmışsındırdunkı menum
sabah 2 yumurtalı omlet peynır zeytın rrecel 2dılım tambugday ekmegı
öğlen ızgara tavuk göğüs salata yogurt
ara 1kase pudıng:26::26:
aksam 1tabak yesılmercımek yogurt 3kasık turlu
spor 3saat yuruyus 100mekık
3bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
bugunkı menum
sabah 1haslanmıs yumurta maydanoz peynır zeytın 2dılım ekmek
ara yabanmersını kurusu 10 15 tane kadardı
öğlen 1tabak turlu yogurt
aksam 1tabak bamya salata 1dılım ekmek
spor 1saat yuruyus yatmadan 100 mekık cekerım kesın
1adet eti cin yedim ama gözüm cok aç eve gidince ne yiyebilirm kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hemen menü mü yazayim
Sabah
Tereyagli yumurta
Cokelek
Domates
Zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
Ekmek arasında döner
Okulda baska secenek yoktu valla...
Ara 2 tutku bisküvi
Aksam 1 bardak çay
Yaninada simdi muavin ne getirirse
Selam kızlar hemen menümü yazayım
kahvaltı:
1 muzlu Karatay kahvaltısı
öğle:
1 küçük dondurma
akşam:
1tabak salata
1 kase yoğurt
sıvı:
1 buçuk litre su
1 bardak siyah çay
2 bardak zencefilli-portakallı yeşilçay
1 actimel
spor: 25 dakika ip atlama (kaptanın cezası)
spor birazdan yapıcam hala karar veremedim dans ededim var ama bakalım yazarım birazdan
dunkı menum
sabah 2 yumurtalı omlet peynır zeytın rrecel 2dılım tambugday ekmegı
öğlen ızgara tavuk göğüs salata yogurt
ara 1kase pudıng:26::26:
aksam 1tabak yesılmercımek yogurt 3kasık turlu
spor 3saat yuruyus 100mekık
3bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
bugunkı menum
sabah 1haslanmıs yumurta maydanoz peynır zeytın 2dılım ekmek
ara yabanmersını kurusu 10 15 tane kadardı
öğlen 1tabak turlu yogurt
aksam 1tabak bamya salata 1dılım ekmek
spor 1saat yuruyus yatmadan 100 mekık cekerım kesın
selam kızlar kımseler yook gecmıs yapmadım daha selam veeereyım dedım.dun bıldırımden sonra hıc ugramadım kızın karnesını almaya okula cıktık
ordan parka sonra kostur kostur arkadasın mevlutune gıttım eve gelıp bıde yemek yapınca pilim bıttıacmadım pcyı buguynde
temızlıge kalkısayım dedım halıları balkona attım sılkeledım camları sıldım pert oldum yaslanıyorum heralde yada belfıtıgımdan dolayı cabuk yoruluyorum
neyse ben dunkkı menumle bugunkını yazayım
Sağol canım..Soğan suyu içebilirsin cnm ,o adet sıkıntıları içinse civanperçemi birebir ...
Canım soğan kürü yapıyorum zaten ,soğanında eşimle tüketiyoruzmalum birimiz yemeyince düşlerine kokuyor ama gerçekten çok faydasını gördüm ,aç karnına mükemmel bişiy
Ay bende şimdi kot pantolon giydim ve göbek gercekten küçülmeye başlamış yaa baya fark var 1 bucuk ay önceki halimden :)
Iphone dan gönderildi
Aynen oyle. Burasi beni dinlendiriyor. Cok skldim ben cevremdeki sahte insanlardan. Buradaki insanlari cikarlari olmadan birbirlerine yardim etmesini seviyorum. Is yerindeki huzursuzlugu burda atiyorum. O yuzden bu kadar takiliyorum burda sanirim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bluenun bize yol gostermesini bekliyoruz bunun icin. Bende geni oldugum icin ogunleri pek giremedim. Gecmis yapip bakabilirim bilgisayardan ancak. Ama karatayla beslenince insan acikmiyor. Sahuruda baya saglam yapmis olcaz sanirim boulelikle.
Ayyy cok heyecanlandım Ramazan'da 4 kilo versem cok iyi olur o ayda 4 kilo versem süper olur 5 gitse tadından yenmez inşallah ama öneri bekliyorum o nasıl yaptı biliyo musun ne yedi ne içti biz burda cok gec acıyoruz orucumuzu bende sahur alışkanlığı da pek yok ama yapmak zorundayım çünkü cocuk ev uğraşamam sahur da yapcam
Iphone dan gönderildi
Supersin tatlim. Bende kahvaltimi atlattim. Detoksumu son surat yapiyorum. Bende pazartesiyi bekliyorum heycanla. Millet tatile girmis heryer deli gb kalabalik. Ay nasil bisi bu ya yazlari tatili ozleim soyle 1 ay keyif yapabilsem . Bana bu yaZda tatil yok
Bak 1. Lee sırlarını paylaşıyoru sevdim
Gercekten Ramazan'da nasıl beslencez kızlar ayrıca annemde dedi spor yapmasan bile teravih namazı kıl o bile yemekten sonra spor oluyo dedi hareket oluyo dedi bakalım nasıl olacak artık
Iphone dan gönderildi
Valla aynen öyle cnm herkes bi yerde malesef ama kültür bakımından heryere ayak uydurabiliyosun :) alışmada zorluk çekmiyo insan :)
Aslında dün bana cok iyi gaz verdi annem :) Irak'tan akrabalar gelmişler gezmeye annemlere uğramışlar benim çocukluğumdan beri görmemişler şimdi viber watsapp sayesinde ordaki kuzenlerle konuşup foto gönderebiliyoruz :)) onlarda benim fotoları görmüşler kadının kızları tabi hepsi evli çocuklu teyze senin ne güzel bir kızın varmış fotolarını gördük beni övmüşler baya annemde bana anlatıyo bende bu gazla daha bi motive oldum tabi ara ara insanların iltifatları iyi oluyo :))
Dedim o zaman zayıflayayım da daha cok foto göndereyimşaka bi yana Türkiye ye gidersem zayıf gitmek istiyorum bari 70-73 olsam bile olsun bakalım eğer ıraga da gidersem daha zayıf olmak istiyorum o zamana kadar Allah Kerim bakalım artıkın ay baya kendimi övmüş gibi oldum ama ben motive oldugum için anlatmak istedim
Iphone dan gönderildi
ya kızlar alıntı yapmaktan canım cıktı ama habıre ınternet kopuyo anlamadım bende pes ettım
gülsahcım senle rekabet cook ıyı oluyo bende varım canım yıne yarısalım ama busefer ben kazanayım
Kizlar selam menu yazamicam barda komsularla egleniyoruz yedim ictim ama ölçümü kacirmamaya calisiyom optum sizi soryyy
Feridecim soğan suyu hamile kalmayi kolaylastiriyor biliyorsun degil mi?
iyi akşamlar meleklerimmm kusurabakmayın teyzemler geldi ve dayımlara gittikkk acil çıkmak zorunda kaldım yazamadım
tarçınlı süt iç bitanemmm
sabah süper cnm inş akşam dengelemişsindir
afiyetolsun cnmmm dondurmayı yemişsin ama akşam telafi etmişsincezanı da yapmışsın tşk ederim cnmmm dans güzel olur
sana puding yapmayı yasaklasammı ne yapsam bilemedim:26:neyseki akşam dengelemişsin cnmmm reçeli görmedim sanma
ne mutlu sana canım karneler süperdir umarımmmtbrk ederim bende hem belin ağrıyor hem halımı silktinn yapma cnm benim makinalar zaten temizliyor ne gerek var ki allah korusun inciteceksin dur bakalım ne yaşlanmasııı 18 iz daha
ikinizin bbirden tüketmesi harika
hedef sonrası nerde benim göbüşüm kaybolmuş diyeceksin
ben buraya bayılıyorum 24 saat dursam hiç sıkılmamm blue sahurda kk yaptı cnmmm iftarda da karataya uygun beslendi ve verdi bu arada tr ye gelmiş sağ salim iyi şükür
sahurda karatay yaparsın cnmm hiç acıkmazsın ve kilo almadan verirsin bileheyecan iyidir
haftasonlarını değerlendirirsin bitanemm izmire yakın pek çok yer varcnm alıntı yapmadım ama neden ayıp olsun ki karataycılar her yere yenmeklefrini kendileri götürüyor bir saklama kabına haşlanmış bakliyatı atardın ayrana eklerdin cnm benimm
inşallah sizlere oraya yazmak nasip olurben hiç haftanın birincisi olamadım evet teravih namazı hakikaten iyi olur cnm
anlat tabiki cnmmm bak ne güzel etkisi olmuşşşş inş daha da vererek geleceksin tr ye iyi ki anlatmış annen bak
Cnm peki blue 1 ayda mı verdi 3 kiloyu birde spor yaptı mıKizlar selam menu yazamicam barda komsularla egleniyoruz yedim ictim ama ölçümü kacirmamaya calisiyom optum sizi soryyy
Feridecim soğan suyu hamile kalmayi kolaylastiriyor biliyorsun degil mi?
Yok cnm doğru yazdın feride içiyo bende düşünüyorum :) adet düzensizliği için içsem mi acabab ama soğanın kendisini tüketiyorum bol bol o da oluyo sanırım :)Feridede okumustum galiba ama su an net hatirlayamadimm...yanlış yazdiysam kusura bakmayin lutfen...
Hayırlı zamanını bekliyo cnm öyle stress etme kendiniBiliyorum canımondan yapıyorum ya bende ama 2buçuk yıldır gelen giden yok
Afiyet olsun cnmSabah;kk
Akşam ;2kase nohutlu tarhana ,salata
Spor;yok
Su;3litre
Hayırlı zamanını bekliyo cnm öyle stress etme kendini
Cnm peki blue 1 ayda mı verdi 3 kiloyu birde spor yaptı mı
Benim göbiş sorunum var 75 olursam baya azalacak inşallah hamile kalırsam 60 ları görür müyüm bilemem ama hiç olmazsa yürüyüş yaparım sadece o olur başka ne olur bilmiyorum yinede kilo verebilirim inşallah hamileyken kısmet olursa
Biliyorum canımondan yapıyorum ya bende ama 2buçuk yıldır gelen giden yok
Yok cnm doğru yazdın feride içiyo bende düşünüyorum :) adet düzensizliği için içsem mi acabab ama soğanın kendisini tüketiyorum bol bol o da oluyo sanırım :)
Sabah;kk
Akşam ;2kase nohutlu tarhana ,salata
Spor;yok
Su;3litre
ara ara oruç tuttu cnm kaç gün tuttu tam hatırlayamadım ama oruç öncesi kilo vermesi durmuştu metabolizmayı şaşırttı ve verdi
neden görmeyesin cnm dikkat ettikten sonra hamişleyken de yürüyüş yaparsın gelsin yeğenimiz
feridemmm skaın umutsuzluğa kapılma sen içmeye devam et ayrıca karatay ile tüm hücreler yenileniyor biliyorsun bak şirinem de kavuştu çok şükür
sıra sen ve gülşahta şimdi inş rabbim nasip edecek bitanemm
olmazmııı hem ye hem suyunu iç kuzummm
afiyetolsun cnmmmmm sabah kendini tutabildin ya bravo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?