Kizlar selam menu yazamicam barda komsularla egleniyoruz yedim ictim ama ölçümü kacirmamaya calisiyom optum sizi soryyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah;kk
Akşam ;2kase nohutlu tarhana ,salata
Spor;yok
Su;3litre
Herkese Günaydın canlar...
kızlar günaydın ne habersiniz bu gün. alanya da havalar çok ısındı klimalar çalışmaya başladı çok sıcak. göz kuruluğumda nüksetti şu an gözlerim şiş
ve sulanıp duruyor batıyor sanırım gözyaşı damlası başlamam gerekecek şu sıcaklar çıkana kadar.
dün ceza aldım ama hala yapamadım akşam havuza girdim 20dk yüzdüm o kadar ama bu gün cezamı çekecem söz 30dk lesli göbek havası karışık yaparım. bu akşam zaten komşularımla felekten bi gece ayarladık bar a gidicez e bolca göbek atarız sporda bu olur bu gün zaman ayıramam sanırım akşam hoşaf gibi eğlenmeye gidilmez dimi.
gunaydin cnmOhhh canım bol eglenceler. Bol keyıfler. EBnımde kurtları dokesım var ama yogunluktan olmuyor
Ne kadar kısa ve oz olmu bu böyle. Masallah canım
Gunaydınnn canımm. Sabahın korunde hazır asker gıbı bı sen bı ben dikilmşiz gruba
gunaydin cnmmmHerkese Günaydın canlar...
Arkadaslar hala hasta olmadim biliyor musunuz. ..hafif leke seklinde geliyor ama devami yok...kafayi yiyecegim dusunmekten. ..pazartesi tahlil yaptırmaya gidecegim((((
Herkese Günaydın canlar...
Arkadaslar hala hasta olmadim biliyor musunuz. ..hafif leke seklinde geliyor ama devami yok...kafayi yiyecegim dusunmekten. ..pazartesi tahlil yaptırmaya gidecegim((((
Ohhh canım bol eglenceler. Bol keyıfler. EBnımde kurtları dokesım var ama yogunluktan olmuyor
Ne kadar kısa ve oz olmu bu böyle. Masallah canım
Gunaydınnn canımm. Sabahın korunde hazır asker gıbı bı sen bı ben dikilmşiz gruba
neslicim bu bu yaziyi kullanici kontrol panelinden profil duzenleye girip cizalgeye yapistir cnm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w3jzE8d/weight.png
gunaydin cnm
kullanici kontrol panelinden profil duzenleye gir cizelgeye yapistir ok
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wumzrwA/weight.png
Merhaba arkadaşlar
Test aldim yaptim hamileyim(
Herşey bir yana bebegim daha 15 aylik onu emziremeyecegim icin çok üzülüyorum. ..ağladım biraz..simdi daha iyiyim. .rabbim hayirlisini nasip etsin hakkımızda inşallah. ..
Zamanla bu durumada alisirim ama su an çok karmasik duygular icerisindeyim...
Fikren ve ruhen hic hazir degilim bu duruma
Insallah canim..Rabbim hayirli bir ömür nasip etsin inşallah
Kizlar telden gecmis yapmak zor birikecek ama yarin okurum simdi ailemin yanina bi doneyim öptüm
Selam kizlar dun aksamdan sonra baya yorgunum simdi kahvalti yaprim biraz havuza giricem dunki menumu yazmadim simdi yazayim
Sabah 2 bardak su corek otu ictim
klasik kahvalti yaptim
Ogle mercimekli bulgur pilav yogur
Aksam kiymali patlican 2 ekmek
Spor bol dans pistten hic inmedim
Biraz patlamis misir ve 1 bira ictim
ya kızlar alıntı yapmaktan canım cıktı ama habıre ınternet kopuyo anlamadım bende pes ettım
gülsahcım senle rekabet cook ıyı oluyo bende varım canım yıne yarısalım ama busefer ben kazanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?