- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Cnm detoksun hayırlı olsun sakın benim gibi sabote etme olur mu İnan cok güzel sonuc alırsın
Iphone dan gönderildi
Ayyy cok heyecanlandım Ramazan'da 4 kilo versem cok iyi olur o ayda 4 kilo versem süper olur 5 gitse tadından yenmez inşallah ama öneri bekliyorum o nasıl yaptı biliyo musun ne yedi ne içti biz burda cok gec acıyoruz orucumuzu bende sahur alışkanlığı da pek yok ama yapmak zorundayım çünkü cocuk ev uğraşamam sahur da yapcam
Iphone dan gönderildi
Benimde soyle bir sikintim oldu 2 saate bir o hazirladigim seyden yiyemicem. Yola ciktim. O yuzdn 2 saatte bir simdilik ayan iciyorum. 2 ogun boyle gecicekama insallah etkilemez cok.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bluenun bize yol gostermesini bekliyoruz bunun icin. Bende geni oldugum icin ogunleri pek giremedim. Gecmis yapip bakabilirim bilgisayardan ancak. Ama karatayla beslenince insan acikmiyor. Sahuruda baya saglam yapmis olcaz sanirim boulelikle.
Valla aynen öyle cnm herkes bi yerde malesef ama kültür bakımından heryere ayak uydurabiliyosun :) alışmada zorluk çekmiyo insan :)
Aslında dün bana cok iyi gaz verdi annem :) Irak'tan akrabalar gelmişler gezmeye annemlere uğramışlar benim çocukluğumdan beri görmemişler şimdi viber watsapp sayesinde ordaki kuzenlerle konuşup foto gönderebiliyoruz :)) onlarda benim fotoları görmüşler kadının kızları tabi hepsi evli çocuklu teyze senin ne güzel bir kızın varmış fotolarını gördük beni övmüşler baya annemde bana anlatıyo bende bu gazla daha bi motive oldum tabi ara ara insanların iltifatları iyi oluyo :))
Dedim o zaman zayıflayayım da daha cok foto göndereyimşaka bi yana Türkiye ye gidersem zayıf gitmek istiyorum bari 70-73 olsam bile olsun bakalım eğer ıraga da gidersem daha zayıf olmak istiyorum o zamana kadar Allah Kerim bakalım artıkın ay baya kendimi övmüş gibi oldum ama ben motive oldugum için anlatmak istedim
Iphone dan gönderildi
Evet blue Türkiye'de sanırım dönsün bize yol göstersin bakalım farkında mısın sende bende çıkamıyoruz artık burdan :))
Iphone dan gönderildi
Hicte kendini obmus gb olmadin canim. Dogru soze ne denir. Dal gb ol daha cok resim gonder bol bol.zaten bu tarz iltifatlarla simarmak hakkimiz yaa
Aaa keşke ayranın içine azda olsa bakliyatlardan koysaydın cnm ama benimkinden iyidir enazından bozmuyorsun bence
Iphone dan gönderildi
Aynen oyle. Burasi beni dinlendiriyor. Cok skldim ben cevremdeki sahte insanlardan. Buradaki insanlari cikarlari olmadan birbirlerine yardim etmesini seviyorum. Is yerindeki huzursuzlugu burda atiyorum. O yuzden bu kadar takiliyorum burda sanirim.
Koysam olurdu ama simdi rezilde etmiyim kendimi dedim :) bende oe dusudum en azindan bizmus olmuyorumdur ins :)
Niye rezil olasın cnm bnm ama tabi hazır alcaksan ayranı sıkıntı olur sanırım :)
Iphone dan gönderildi
Ever hazir aldiydimhay allah cop mu oldu beni detoks
Yok yok sen devam et cnm oldugu kadar artık
Iphone dan gönderildi
Ediyorum ama bakalim pazartesi sonuclari paylasirim sizle
Aaa inşallah kötü birşey yoktur cnm keşke kalabilseydin
aa geçmiş olsn cnm
bende doğum kontrol haplarını bıraktım bırakalı yüzümde sivilce başladı tuhaf tuhaf anlamadım şimdi biraz geçti ama minikler kaldı malesef adetten önce cıkıyo iyileşene kadar yine adet ve sivilce bende mi denesem ki acaba daha dün bitti reglim taa gecen Perşembe başlamıştı ama ara ara geliyo eskisi gibi değil bu aralar (hapları bıraktığımdan beri) doktor birşeyin yok dedi bende kilo etkiler mı dedim belki olabilir dedi birkaç ay daha böyle olursa tekrar gel bakalım demişti
Canım soğan kürü yapıyorum zaten ,soğanında eşimle tüketiyoruzgeçmiş olsun cnmmm ama soğan suyu birebirr birde her yemekte soğan tüketmeye çalış kokusundan çekinme yemek sonrası atarsın bir karanfill tamamdır doğal antibiyotik sonuçta
allah allah yaşlandım kabule diyorummmailenin burda olduğunu biliyorum garip de geldi ama belki kv yi kastetmişsindir dedim :44::44: ellerine sağlık cnmm
Supersin tatlim. Bende kahvaltimi atlattim. Detoksumu son surat yapiyorum. Bende pazartesiyi bekliyorum heycanla. Millet tatile girmis heryer deli gb kalabalik. Ay nasil bisi bu ya yazlari tatili ozleim soyle 1 ay keyif yapabilsem . Bana bu yaZda tatil yok
Supersin tatlim. Bende kahvaltimi atlattim. Detoksumu son surat yapiyorum. Bende pazartesiyi bekliyorum heycanla. Millet tatile girmis heryer deli gb kalabalik. Ay nasil bisi bu ya yazlari tatili ozleim soyle 1 ay keyif yapabilsem . Bana bu yaZda tatil yok
Sağol canım..Soğan suyu içebilirsin cnm ,o adet sıkıntıları içinse civanperçemi birebir ...
Canım soğan kürü yapıyorum zaten ,soğanında eşimle tüketiyoruzmalum birimiz yemeyince düşlerine kokuyor ama gerçekten çok faydasını gördüm ,aç karnına mükemmel bişiy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?