Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm detoksun hayırlı olsun sakın benim gibi sabote etme olur mu İnan cok güzel sonuc alırsın

Iphone dan gönderildi

Benimde soyle bir sikintim oldu 2 saate bir o hazirladigim seyden yiyemicem. Yola ciktim. O yuzdn 2 saatte bir simdilik ayan iciyorum. 2 ogun boyle gecicek ama insallah etkilemez cok.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bluenun bize yol gostermesini bekliyoruz bunun icin. Bende geni oldugum icin ogunleri pek giremedim. Gecmis yapip bakabilirim bilgisayardan ancak. Ama karatayla beslenince insan acikmiyor. Sahuruda baya saglam yapmis olcaz sanirim boulelikle.

Benimde soyle bir sikintim oldu 2 saate bir o hazirladigim seyden yiyemicem. Yola ciktim. O yuzdn 2 saatte bir simdilik ayan iciyorum. 2 ogun boyle gecicek ama insallah etkilemez cok.

Aaa keşke ayranın içine azda olsa bakliyatlardan koysaydın cnm ama benimkinden iyidir enazından bozmuyorsun bence

Iphone dan gönderildi

Evet blue Türkiye'de sanırım dönsün bize yol göstersin bakalım farkında mısın sende bende çıkamıyoruz artık burdan :))

Iphone dan gönderildi

Hicte kendini obmus gb olmadin canim. Dogru soze ne denir. Dal gb ol daha cok resim gonder bol bol.zaten bu tarz iltifatlarla simarmak hakkimiz yaa

Evet blue Türkiye'de sanırım dönsün bize yol göstersin bakalım farkında mısın sende bende çıkamıyoruz artık burdan :))

Iphone dan gönderildi

Aynen oyle. Burasi beni dinlendiriyor. Cok skldim ben cevremdeki sahte insanlardan. Buradaki insanlari cikarlari olmadan birbirlerine yardim etmesini seviyorum. Is yerindeki huzursuzlugu burda atiyorum. O yuzden bu kadar takiliyorum burda sanirim.

Hicte kendini obmus gb olmadin canim. Dogru soze ne denir. Dal gb ol daha cok resim gonder bol bol.zaten bu tarz iltifatlarla simarmak hakkimiz yaa

Ay sagol cnm ama evet uzaktan birinden aldığın iltifatlar daha cok gaz veriyo :))

Iphone dan gönderildi

Aaa keşke ayranın içine azda olsa bakliyatlardan koysaydın cnm ama benimkinden iyidir enazından bozmuyorsun bence

Iphone dan gönderildi

Koysam olurdu ama simdi rezilde etmiyim kendimi dedim :) bende oe dusudum en azindan bizmus olmuyorumdur ins :)

Ne güzel anlattın cnm gercekten cıkarsızca insanların birbirine yardım etmesi destek olması ne kadar güzel

Iphone dan gönderildi

Sağol canım..Soğan suyu içebilirsin cnm ,o adet sıkıntıları içinse civanperçemi birebir ...

Canım soğan kürü yapıyorum zaten ,soğanında eşimle tüketiyoruzmalum birimiz yemeyince düşlerine kokuyor ama gerçekten çok faydasını gördüm ,aç karnına mükemmel bişiy

Sağol canım ,detoks la nekadar gitti tartıldınmı canım

Bizde karı-koca soğanseveriz :))

Iphone dan gönderildi

selam kızlar kımseler yook gecmıs yapmadım daha selam veeereyım dedım.dun bıldırımden sonra hıc ugramadım kızın karnesını almaya okula cıktık
ordan parka sonra kostur kostur arkadasın mevlutune gıttım eve gelıp bıde yemek yapınca pilim bıttı acmadım pcyı buguynde
temızlıge kalkısayım dedım halıları balkona attım sılkeledım camları sıldım pert oldum yaslanıyorum heralde yada belfıtıgımdan dolayı cabuk yoruluyorum
neyse ben dunkkı menumle bugunkını yazayım

dunkı menum
sabah 2 yumurtalı omlet peynır zeytın rrecel 2dılım tambugday ekmegı
öğlen ızgara tavuk göğüs salata yogurt
ara 1kase pudıng:26::26:
aksam 1tabak yesılmercımek yogurt 3kasık turlu

spor 3saat yuruyus 100mekık

3bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
1bardak bıberıye

bugunkı menum

sabah 1haslanmıs yumurta maydanoz peynır zeytın 2dılım ekmek
ara yabanmersını kurusu 10 15 tane kadardı
öğlen 1tabak turlu yogurt
aksam 1tabak bamya salata 1dılım ekmek

spor 1saat yuruyus yatmadan 100 mekık cekerım kesın

Selam kızlar hemen menümü yazayım

kahvaltı:
1 muzlu Karatay kahvaltısı

öğle:
1 küçük dondurma

akşam:
1tabak salata
1 kase yoğurt

sıvı:
1 buçuk litre su
1 bardak siyah çay
2 bardak zencefilli-portakallı yeşilçay
1 actimel
spor: 25 dakika ip atlama (kaptanın cezası )
spor birazdan yapıcam hala karar veremedim dans ededim var ama bakalım yazarım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…