Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım allah razi olsun...umarim dedigin gibi kolay alisirim...kendimi 2 cocukla hic düşünemiyorum yaa...ben oğlum buyusunde artik rahat rahat tatile cikalim diye hayaller kurarken...rabbim hayatimi cok farkli bir boyuta tasidi...sikayet etmiyorum ama bir türlü mutlu da olamiyorum..(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tünaydınnn cnmm iyi pazarlar eczaneden al bir tes bitanemmm stres yamana değmez hayır olsun inş :26:

Tünaydınnn bitanemmmm müdavimler kopamıyorrr

ellerine sağlık Sindicimmmm
Ayyy sweetcim özür dilerim cnm benden liste yapmamı istemiştin bugun babalar günü ve ben yapmayı unuttum İnan çok çok çok özür dilerim senden burda kızların huzurunda nasıl unuttum ben yaa :18:
Cnm bak hayırlısı buymuş meğer eminim sen hiç böyle düşünmemiştin ama kısmet artık güzel yanlarını düşün cnm mesela beraber büyüyecekler belki aynı sınıfta bile olabilirler oyun arkadaşı olurlar bi bakmışsın büyümüş sana dert ortağı olmuşlar cnm hem senin nickin bile anneyim mutluyum değil mi
Aminnn bitanemmmm inan herşey çok güzel olacak miniği büyütüp hamile kalsyadın zorlanabilirsin ama şimdi ikisini birden büyüteceksin bak ne güzelll
Özür dilerim tekrar banucum

Biraz gülümseyelimmi ay kendi kendime konuşuyorum
Ayy cok tatlı
Hic gitmedi canim anlamadim ben bu isi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cnm ben bişeyler yedim sen yemedin bile İnan 2 günden sonra sonuc göreceksin
Eline emegine saglik nuracim. Cok tesekkur ederim. Simdi oteobusteyim izmire geri donuyorum. Yarin istanbula yolculuk. O yuzden eve gidince yapistirayim bilgisayardan

Sende sagol cnm iyi yolculuklar sana
bende banucum sayesinde öğrendim ve o bize nasıl yardım ettiyse bizde bilenle bilmeyenlere anlatsın olsun istedim cnm
Cnm ben bildirim günü dedim ya tuvaletten çıkarsam yapcam bildirimi İnan iki günden sonraki Sabah'ta oldu bende de çıkamadım resmen

afiyetolsun cnmm menülerinde özgürsün bitanem artık

Yok yaa karış bana banucum...78 kiloyla hamile kaldim kilo almamam lazim...en fazla 7-8 kilo...cok dikkat edeceğim yediklerime...bir onceki hamileligimde 90 kiloydum...son zaman da cok zor oldu kilolu oldugum için. .yine ayni seyi yasamak istiyorum

Evet canim haklisin:))) anneyim ve mutluyum şükürler olsun...

herşey de bir hayır vardır cnm benimmm seni çok zotrlamayacaksa eşin de istiyorsa bence dünyanın en güzel şeyi ev cıvıll cıvıl olacak düşünsene
yengem arabisrtanda durdu yıllarca dayımın eşi 4 çocuğu var orada aldırmak yasakmış kendi de dikkat etmedi dekki zorluklarını evet çekti fakat şimdi diyorki iyiki 4 numarayı doğurmuşum tüm yorgunluğumu unutturuyor stres topum benim diyor mutlu olacaksın inş cnmcım

kuzum o ne biçim laf özürdilenecek birşey yok cnm benimmm misafirleri yolladım tatil ilan ettim boş olduğum için yaptım kuzum haftaya sen yaparsın

peki o zaman bitanemmm izninle karışalım sağlıklı bir hamilelik geçirmen lazım ve kilo az alman lazım şirinemle aynı anda hamilelik geçireceksiniz birbirinizi siz denetleyin ama akşam karbonhidrat almamaya çalış basit karbonhidrat yani yürüyüş harici spor yapamayacaksın o yüzden dikkatli olalım kuzumm

Tamam banucum..dikkat edeceğim. .

cnm hemen hemen aynı sadcee 2 salatalık olacaktı ama bu kadar etkisi olacağını sanmıyorumm seb devam et belki yarın fark olacak:26:
Valla ben salatalık koymadım
http://www.canankarataydiyeti.com/k...an-saglikli-ve-rahat-oruc-tutmanin-sirri.html

kızlar buyrunnn işinize yarayacak ramazanda sağlıklı oruç tutmanın sırrı
Hepsini okudum cnm. Güzel bir paylaşım oldu işime yaradı :))
Canim acaba alkali su ile alakali olasi olabilir mi. Haftanin 1. Lerinin sirlarini okudum biri 5 kilo vermis allali su diyodu. Dedim bende iceyim bari. Acaba ondan mi ?

bende mi alkali su içsem acaba

Yada dedigin gb yarin alcam sonuclarini. Nuracim senin nasildi ? Sende ne zaman aldin sonuclari sabah mi ?

Cnm bende tartıda sadece 100 gr vermiş görünüyodum ve ben yemiştim hatırlarsan sabote ettim sonra cuma sabahı yani iki gün bittikten sonraa sabah tuvaletten çıkamadım baya karnıma ağrılar girdi sonra bir tartıldım 1 kilo 100 gr gitmiş
Ay tırstım bak şimdi ya veremezsem diye bu hafta sonu hep evdeydim ( geçen haftaki gibi uzun yürüyüşde yapamadım

iyi akşamlar hepinize ^.^
ben de bir süredir diyet gruplarına katılmayı istiyordum grupları inceledim de bu grup baya samimi ve yardımcı gözüküyorr :) ben de katılabilir miyim aranıza

sen salatalık koymadın ama buna rağmen verdin kuzummm ayça çok sevinecek inş yarın tartı sonucu güzel olur ayça da bakliyat koymamıştı ilk gün bakalım hangisi daha etkili karşılaştırma yaparız

işine yaradıysa sevindim cnmmm suya limon atarak da alkali yapıyoruz sindicim istersen dene ingiliz karbonatıyla

tırsmak yok vermezsen falak yok uucunda sonuçta yüzdesi en düşük olan listeyi yapacak

Bugünkü menüm
kahvaltı:
1 küçük kase et sote (dün yapmıştım yememiştim)
normal Kk kahvaltısı yumurtasız
2 dilim sucuk
1 dilim ev pastası (eşim için yaptım babalar günü için ayrıntıyı aşağıya yazcam)

AkŞam:
1 kase meyveli yoğurt
1 küçük nektari
( tüm gün cok yedim dengelemeye çalıştım)

sıvı:
1 buck litre su şimdilik
3 bardak yeşilçay
1 bardak rezene çayı
1 actimel

spor henüz yok

Ev pastası:
normal saade kek yaptım ince panspanya gibi
evde kremayı yaptım ( süt, vanilya, un)
keki krema ile kapladım cok hafif oldu krema üstüne muz dilimleri ceviz ve biraz Hindistan cevizi ile süsledim tatlı yemeyen eşim iki koca dilim yedi
bende 1 ince dilim yedim cezamı da bekliyorum

iyi akşamlar hepinize ^.^
ben de bir süredir diyet gruplarına katılmayı istiyordum grupları inceledim de bu grup baya samimi ve yardımcı gözüküyorr :) ben de katılabilir miyim aranıza

iyi akşamlar canımmm hoşgeldinnn biz bir grup değil kocaman bir aileyiz bitanemm ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sana da ailemizde yer var elbette

Falama yok cnm ama benim bu iki hafta içinde 2 kilo 200 gr vermem gerek cnm kendime hedef koydum o nedenle 1 kilo dedim bu haftaya ki daha cok spor yapmak zorunda kalayım dikkat edeyim kendime

seni uyanık seniiiiiii tarifini yazarak cezadan kurtulamazsınkiiiiii hem kaçamağı sabah yediin için hem de akşam dengelediğin için ceza fazla olmayacak kuzummm 150 mekik sadece yeterlii

seni uyanık seniiiiiii tarifini yazarak cezadan kurtulamazsınkiiiiii hem kaçamağı sabah yediin için hem de akşam dengelediğin için ceza fazla olmayacak kuzummm 150 mekik sadece yeterlii
Ayy Gül oynaya yaparım hadi benden de 250 olsun toplam 400 olsun yapayım hemen

Falama yok cnm ama benim bu iki hafta içinde 2 kilo 200 gr vermem gerek cnm kendime hedef koydum o nedenle 1 kilo dedim bu haftaya ki daha cok spor yapmak zorunda kalayım dikkat edeyim kendime

ooooo inş canımmmm yüzden 2,70 olur bireysel dereceye girersinnn ama bunun için strese girme sakın ve sağlıksız beslenmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…