Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ooooo inş canımmmm yüzden 2,70 olur bireysel dereceye girersinnn ama bunun için strese girme sakın ve sağlıksız beslenmek yok

Hayır cnm sadece karatay var benim için artık inşallah
YArınki menümde belli akşama fırında tavuk yapcam
Ayrıca falaka yerine falama yazmışım tel den girince çabuk yazınca oyle oluyo :)

Iphone dan gönderildi

Aaa iyi zaten sadece ilk günler gelmişti sonra uzaklaştı aniden güzel güzel tatilini yapsın gelsin bakalım :))

Iphone dan gönderildi

evet şenelenecek ortalık hiç dert etme sindim ben neler yazıyorum aceleden sonradan okuyunca farkediyorum

kurallar benim için gayet makul
çok teşekkür edrim :))
yarın evime varınca menümü ve sporumu paylaşırım
spora yeni başlayacağım pek yapmadım şimdiye kadar

Zamanla bu durumada alisirim ama su an çok karmasik duygular icerisindeyim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fikren ve ruhen hic hazir degilim bu duruma

Allah hayirlisini etsin kisa sure sonra annelik hissin agir basacak unutacaksin zorluklari. Hayirli olsun cnm

O zaman hafif yürüyüşle başla cnm kendini zorlamadan yürüyüşe vaktim yok dersen leslie sansone ile 2 mil ile başla yarım saat sürüyor Youtube ta bulabilirsin 2 mil sanki 3 kilometre yürümüş gibi yürümeni sağlıyo cnm

Iphone dan gönderildi

tamam canım iki hafta deneme süremiz var paylaşımın katılımın azmin iyi olursa ilk haftada takım listesine girebilirsin şu anki kilonu hedefini belirtebilirmisin kayıtlar için birazda kendinden bahsedersen tanımış oluruz birbirimizi ben takım kaptanı Sweet 3, takımdan 2 hafta önce mezun oldum
88 den 65 e düştüm cnm İzmirdenim annemle birlikteyim bekarımm

neslimmmm hoşgeldinnnnn

youtube da var mı bu leslie ee iyi o zaman başlarım ben buna
sıkılaştırır mı canım bu
ya alıntı yapınca kapanıyor o yüzden böyle ortaya yazıyor gibi oluyor sindi kusura bakma ya

youtube da var mı bu leslie ee iyi o zaman başlarım ben buna
sıkılaştırır mı canım bu
ya alıntı yapınca kapanıyor o yüzden böyle ortaya yazıyor gibi oluyor sindi kusura bakma ya

Benim işime yarıyo cnm
Sorun değil adımı yazarak yaz ki cvp verebilim cnm sıkılaşmak istersen callenatics var ama oda sabır işi ben 11 gün falan yaptım dayanamadım ama dayanırsan 21 günde sıkılaşma vaat ediyo

Iphone dan gönderildi

85 ten 65 mi vuuuuu kaptanım süpersinnnnnnn
benim şu anki kilom 81 hedefim 65
adım özge beril hangisi hoşunuza giderse onu kullanın ;D üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım istanbulda yaşıyorum
bi nevi şu an hayatımı toparlama dönemimdeyim bir kaç ay önce resmen dibe vurmuştum her yönden
okul falan mahvolmuştu sırf saçma bi arkadaş grubu yüzünden onlardan ayrıldım falan okul derslerimi düzelttim ilişkilerimi düzenledim vesaire şimdi de saplığıma kavuşmak için kilo vermek istiyorum
ayyy gelir gelmez bissürü konuştu diyeeksiniz şimdi ama diyorum ya takım çok sanimi geldi en de içimi dökmek istedim ^.^

Canim bu hafta hedefim 82,600 hayirlisiyla bakalim

Tabi konuşup içini dökeceksin cnm karatay yap cnm biz karatay yapıyoruz

Iphone dan gönderildi

Kizlar gecmisi tam olmasada okudum
Menumu yazayim
Sabah 2 bardak su 1 yesilcay ve corek otu
Kahvalti disarda yaptik oldukca yedim nesini yazsam bilemedim
Aksam 10 yaprak sarma 1 kabak dolma cacik
Gun boyu havuzda yuzdum spor bu kadar

Herkese merhaba

Ben daha önce takıma gelmiştim ama henüz deneme evresindeydim, listeye girememiştim.

Sınav dönemi derken, yoğunluk derken takıma fazla katkıda bulunamadım.

Ama artık bol bol vaktim var, takımda paylaşımda bulunmaya da, diyetime odaklanmaya da...

Kısmetse haftaya tekrar geri dönüş yapmak istiyorum :) Bu hafta tatile gideceğim.

Gerçi tatilde zaman bulursam, en azından akşamları, yazarım yine :)

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…