- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
haftaya emma yani ayça da tekrar katılacak bugün söyledi bu hafta tatile gidecekmiş dönüşte bizimle inş
ooooo inş canımmmm yüzden 2,70 olur bireysel dereceye girersinnnama bunun için strese girme sakın ve sağlıksız beslenmek yok
Aaa iyi zaten sadece ilk günler gelmişti sonra uzaklaştı aniden güzel güzel tatilini yapsın gelsin bakalım :))
Iphone dan gönderildi
Hayır cnm sadece karatay var benim için artık inşallah
YArınki menümde belli akşama fırında tavuk yapcam
Ayrıca falaka yerine falama yazmışım tel den girince çabuk yazınca oyle oluyo :)
Iphone dan gönderildi
ya bir sorun mu var acaba telefonla siteye girmekte yazıyorum yazıyorum mesajları kapanıyor site :/
Merhaba arkadaşlar
Test aldim yaptim hamileyim(
Herşey bir yana bebegim daha 15 aylik onu emziremeyecegim icin çok üzülüyorum. ..ağladım biraz..simdi daha iyiyim. .rabbim hayirlisini nasip etsin hakkımızda inşallah. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zamanla bu durumada alisirim ama su an çok karmasik duygular icerisindeyim...
Fikren ve ruhen hic hazir degilim bu duruma
ya bir sorun mu var acaba telefonla siteye girmekte yazıyorum yazıyorum mesajları kapanıyor site :/
kurallar benim için gayet makul
çok teşekkür edrim :))
yarın evime varınca menümü ve sporumu paylaşırım
spora yeni başlayacağım pek yapmadım şimdiye kadar
evet şenelenecek ortalık hiç dert etme sindim ben neler yazıyorum aceleden sonradan okuyunca farkediyorum
Allah hayirlisini etsin kisa sure sonra annelik hissin agir basacak unutacaksin zorluklari. Hayirli olsun cnm
kurallar benim için gayet makul
çok teşekkür edrim :))
yarın evime varınca menümü ve sporumu paylaşırım
spora yeni başlayacağım pek yapmadım şimdiye kadar
youtube da var mı bu leslie ee iyi o zaman başlarım ben buna
sıkılaştırır mı canım bu
ya alıntı yapınca kapanıyor o yüzden böyle ortaya yazıyor gibi oluyor sindi kusura bakma ya
youtube da var mı bu leslie ee iyi o zaman başlarım ben buna
sıkılaştırır mı canım bu
ya alıntı yapınca kapanıyor o yüzden böyle ortaya yazıyor gibi oluyor sindi kusura bakma ya
Benimde aklima o geloyo banycum. Ben mi yanlis bisi yaptim ki acaba ? 2 lt yogurta 4 kasik bulgur 4 kasik nohut 4 kasik tesil mercimek hasladim koydum. 1 tabede salatalik rendeledim. Bide nane koydum en gec 10 da kahvaltimi bitirdim 2 saat aayla yedim durdum 1 er kase. Yogurtta ev yapimiydi annem yaptiydi. Ah hic bilemedim.
Ayran degilde biraz koyu kivamli yapin . Ben su katmadan ev yogurduyla yaptim sonuc guzeldi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sindi (nura)*%1,33
neslihan *%1,18
Eylül (Eylül sıla%0,73
perihan (anneyim mutluyum) *0,26
Feride *%0,0------------------------------------->366. etap listesi
ayyüzlüm(gülay) * %-1,20
feridecim bu haftaki yüzdelere bakarsak gülay izinli olacağı için cuma günü paylaşıma takım listesini götürecek şanslı kişi sensin cnmm
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 366. etap
Gülay : 84,5------------------->
Nura : 81,6----------------->80,6
Perihan:78 ----------------->
Eylül :67,7---------------------->
Feride :78,5----------------------->77,8
Nesli :83,5------------------------>
Eki Görüntüle 1139828
85 ten 65 mi vuuuuu kaptanım süpersinnnnnnn
benim şu anki kilom 81 hedefim 65
adım özge beril hangisi hoşunuza giderse onu kullanın ;D üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım istanbulda yaşıyorum
bi nevi şu an hayatımı toparlama dönemimdeyim bir kaç ay önce resmen dibe vurmuştum her yönden
okul falan mahvolmuştu sırf saçma bi arkadaş grubu yüzünden onlardan ayrıldım falan okul derslerimi düzelttim ilişkilerimi düzenledim vesaire şimdi de saplığıma kavuşmak için kilo vermek istiyorum
ayyy gelir gelmez bissürü konuştu diyeeksiniz şimdiama diyorum ya takım çok sanimi geldi en de içimi dökmek istedim ^.^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?