Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

karatay diyetini ben de araştırıyorum şu an ama ara öğün olmaması beni zorlayabilir bir de ben yaz okukuna başlaycam gelecek hafta sabah kahvaltısı olayı beni zorlayabilir

bu arada ben şu an yolculuktayım telefonla giriyorum yarın bilgisayarıma kavuşunca güzel güzel girerim siteye böyle çok zormuş ya

ben geldimmm

bizim topik sinek avlıyor bende size oturmaya geldim kızlarr

halamı sorun yaşıyorsun şu pc yle..işallah alırsın yakında canım yaa..

nasılsın bu arada görüşemiyoruz

cnmmm haftasonu kaçamağımı diyeceğiz hem mısır hem reçel hem bitterrr 250 mekik olsun kuzummm yatana kadar acıkırsın ayran iç cnmmm

500 gr hadi bakalım inş canım

karatay diyetini ben de araştırıyorum şu an ama ara öğün olmaması beni zorlayabilir bir de ben yaz okukuna başlaycam gelecek hafta sabah kahvaltısı olayı beni zorlayabilir

http://cloudpage.co/oneriler bu linkten yararlanabilirsin cnmm önyargılı olma bir hafta dene ara öğüne ihtiyacın kalmayacak bızdık

ben geldimmm

hoşgeldin meleğimmmm ne iyi ettinnn ne ikram edelim sana cnmcımmmm

ben geldimmm

hosgeldin cnm bende diger topikte alinti yapiyodum nasilsin ne var ne yok nasil gecti haftasonu bol kacamakli mi yoksa iradeli mi

Mesela ne gibi? Birde bisey sorcam ben calisiyorum ve surekli olmasada rahat bi 4 sattim fln ayakta geciyor saticiyim ve sorum su dogumdan sonra 93ten 3 ay icinde 67 kiloya dustum tmm biraz sarkma oldu tekrar 75 oldum simdi geri verip ins 58 leri gormeyi planliyorum ama spor yapmiyorum ayakta oraya buraya kostusturuyorum yetermi bu acaba birde kollarimda incelirmi zayiflayinca sanki vucuduma gore kalinmi gibi geliyo.. sarkmamasi icin ve gobekteyi dogum sonrasi fazlaliklardan kurtulup catlamis bir karnim var skilastirabilirmiyim oluyorsada nasil yaparim yardimci olun... lutfen

hoşgeldin meleğimmmm ne iyi ettinnn ne ikram edelim sana cnmcımmmm

sğol canım benimm,senin tatlı dilin yeter .
hosgeldin cnm bende diger topikte alinti yapiyodum nasilsin ne var ne yok nasil gecti haftasonu bol kacamakli mi yoksa iradeli mi
hoşbuldum canımmm

iyi sayılır,kaçamak yok tu:44::44:taa ki az önceye kadar,,kocam karpuz istedi ,ve zorla yedirdi 2 dlm .hemde bu saatte

canım ceza derken yapılan kaçamakların cezası takım olarak yarıştığımız için spor cezaları korkma yarım mekik çekebilirsin başlangıçta göbeğin için ayrıca biberiye yağı sürüp penye giyip üzerine streç film sarabilirsin kollar en zor incelen bölge callenetics egzersizleri ve kol egzersizleri yapmalısın cnm

hoşbuldum canımmm

iyi sayılır,kaçamak yok tu:44::44:taa ki az önceye kadar,,kocam karpuz istedi ,ve zorla yedirdi 2 dlm .hemde bu saatte

koşu bandına çıkmadınmı meleğimmmm

buyur cnmmm ikramsız yollamayız biz

merhaba hoşgeldin tekrar kuzummm ben müjdeyi verdim az önce güzelce dinlen eğlen dön aramıza inşallah yerin hazır ggelene kadar fırsat buldukça bekleriz seni

Sağol canim :)) Geldim bile :)

Hoşgeldin cnm kaptanımız söyledi iyi tatiller sana cnm enerji depolayıp Zımba gibi gelir başlarsın 1 hafta sonra

Iphone dan gönderildi

Tesekkur ederim, firsat buldukça burdayim. Cepten yazmak zor olduğu için mecburen kisa yaziyorum

sindiiiiii
callen i ekşiden okudum da bildiğin süper bişeymiş bu indirebileceğim bi link falan var mı cannım
cnm bu orjinali degil orjinali ingilizce ama ayni hareketler http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ

hoşbuldum canımmm

aman 2 ince dilimden birsey olmaz ama bu saatte olmasi kotu olmus

sağolbanucum ellerine sağlık,çok güzel görünüyor..

koşu bandına mıı
cnm bu orjinali degil orjinali ingilizce ama ayni hareketler http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ

aman 2 ince dilimden birsey olmaz ama bu saatte olmasi kotu olmus
bu saatte kötü oldu canım..

iyi geceler kızlarr

kizlar bana musade ben bi kosu 2 milleslie yapip geleyim
hareket olmus olur bana
olmazsa tlf dn girerim kopamiyorum resmen buarada gecen iki hafta once bi yakinimla konusuyodum o zaman ben 6 kusur kilo vermistim oda benim gazimla baslamis zaten suan kenidisi 70 lerdeydi hatirlamiyorum tam olarak dogumdan sonra 77 lerde falan takili kalmisti ama onun sadece basen sorunu var neyse iki haftada o da 2 kiloya yakin vermis iyi dedim her hafta birbirimize bildirim yapalim o zaman dedim
evler yakin olsaydi beraber yuruyusler falan yapardik ama uzak bizde boyle yapiyoruz ayda 2-3 ayda bir gorusebiliyoruz ama telden gorusuyoruz devamli bene ona aaa ben simdi 8 kusur kilo gitti dedim aaa masllah cok iyi dedi bende karatay sagolsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…