banucum ya sana zahmet bırıncıler sırlarını paylasıyor lınkını atarmısın canımya ben bulamadım ıhtıyacım var okumaya
selam kızlar
yemın ederım bıktım bu ınternetten ya sabahtan berı kesılıyo okadar alıntı yaptım ama baglantı gıdınce hepsı gıdıyo
sorun ortak ınternet kablolarımızda galıba ama anlamadım heran kesılır dıye korkarak yazıyorum
ah su para taksıtlerım olmasa alcam bı laptop wifiden sıkıntısız kullancam zaten yazarken koparsa sıze yazabılmek ıcın abımın laptopu alcam mecbur
menumu yazıyorum ama utansamda sıkılsamda berbat menu
kaptanımdan ceza beklıyorum razıyım söz yapcam cezamı
buarada ben hıc beyaz ekmek tuketmıyorum ekmek deyınce sız anlayın tambugday dıye
sabah menemen 2 dılım ekmek peynır recel
ara 10 15tane yaban mersını kurusu
öğlen 5 ızgara köfte 4 5 catal patates kızartması salata ayran
ara yarım eksı elma 4 kare bitter:26::26: 2avuc patlamıs mısır
öğlenı 4te yedıgım için aksam yemedım
3bardak yesılçay
1bardak bıberıye
3 bardak elmalı tarcınlı çay
spor malesef yook ama 100mekıkle 300 trambolın planlıyorum ınsallah yaparım
kızlar buhaftakı hedefımı yazcam içimden 700gr gecıyo düz 67 olurum dıye ama herhaftada bol bol gıtmıyo artık bende kılolar oyuzden korkumdan 500 gr yazıyorum yıne
kılom 67.7
hedef 67.2
rakıbem yıne aynı
karatay diyetini ben de araştırıyorum şu an ama ara öğün olmaması beni zorlayabilir bir de ben yaz okukuna başlaycam gelecek hafta sabah kahvaltısı olayı beni zorlayabilir
ben geldimmm
bizim topik sinek avlıyor bende size oturmaya geldim kızlarr
halamı sorun yaşıyorsun şu pc yle..işallah alırsın yakında canım yaa..
nasılsın bu arada görüşemiyoruz
hosgeldin cnm bende diger topikte alinti yapiyodum nasilsin ne var ne yok nasil gecti haftasonu bol kacamakli mi yoksa iradeli miben geldimmm
bizim topik sinek avlıyor bende size oturmaya geldim kızlarr
halamı sorun yaşıyorsun şu pc yle..işallah alırsın yakında canım yaa..
nasılsın bu arada görüşemiyoruz
bu arada ben şu an yolculuktayım telefonla giriyorum yarın bilgisayarıma kavuşunca güzel güzel girerim siteye böyle çok zormuş ya
hoşgeldin meleğimmmm ne iyi ettinnn ne ikram edelim sana cnmcımmmm
hoşbuldum canımmmhosgeldin cnm bende diger topikte alinti yapiyodum nasilsin ne var ne yok nasil gecti haftasonu bol kacamakli mi yoksa iradeli mi
Mesela ne gibi? Birde bisey sorcam ben calisiyorum ve surekli olmasada rahat bi 4 sattim fln ayakta geciyor saticiyim ve sorum su dogumdan sonra 93ten 3 ay icinde 67 kiloya dustum tmm biraz sarkma oldu tekrar 75 oldum simdi geri verip ins 58 leri gormeyi planliyorum ama spor yapmiyorum ayakta oraya buraya kostusturuyorum yetermi bu acaba birde kollarimda incelirmi zayiflayinca sanki vucuduma gore kalinmi gibi geliyo.. sarkmamasi icin ve gobekteyi dogum sonrasi fazlaliklardan kurtulup catlamis bir karnim var skilastirabilirmiyim oluyorsada nasil yaparim yardimci olun... lutfen
sğol canım benimm,senin tatlı dilin yeter .
hoşbuldum canımmm
iyi sayılır,kaçamak yok tu:44::44:taa ki az önceye kadar,,kocam karpuz istedi ,ve zorla yedirdi 2 dlm .hemde bu saatte
merhaba hoşgeldin tekrar kuzummm ben müjdeyi verdim az öncegüzelce dinlen eğlen dön aramıza inşallah yerin hazır ggelene kadar fırsat buldukça bekleriz seni
Hoşgeldin cnm kaptanımız söyledi iyi tatiller sana cnm enerji depolayıp Zımba gibi gelir başlarsın 1 hafta sonra
Iphone dan gönderildi
Sağol canim :)) Geldim bile :)
Tesekkur ederim, firsat buldukça burdayim. Cepten yazmak zor olduğu için mecburen kisa yaziyorum
cnm bu orjinali degil orjinali ingilizce ama ayni hareketler http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQsindiiiiii
callen i ekşiden okudum da bildiğin süper bişeymiş bu indirebileceğim bi link falan var mı cannım
aman 2 ince dilimden birsey olmaz ama bu saatte olmasi kotu olmussğol canım benimm,senin tatlı dilin yeter .
hoşbuldum canımmm
iyi sayılır,kaçamak yok tu:44::44:taa ki az önceye kadar,,kocam karpuz istedi ,ve zorla yedirdi 2 dlm .hemde bu saatte
sğol canım benimm,senin tatlı dilin yeter .
hoşbuldum canımmm
sağolbanucum ellerine sağlık,çok güzel görünüyor..canım ceza derken yapılan kaçamakların cezası takım olarak yarıştığımız için spor cezaları korkma yarım mekik çekebilirsin başlangıçta göbeğin için ayrıca biberiye yağı sürüp penye giyip üzerine streç film sarabilirsin kollar en zor incelen bölge callenetics egzersizleri ve kol egzersizleri yapmalısın cnm
koşu bandına çıkmadınmı meleğimmmm
buyur cnmmm ikramsız yollamayız biz
bu saatte kötü oldu canım..cnm bu orjinali degil orjinali ingilizce ama ayni hareketler http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ
aman 2 ince dilimden birsey olmaz ama bu saatte olmasi kotu olmus
sağolbanucum ellerine sağlık,çok güzel görünüyor..
koşu bandına mıı
bu saatte kötü oldu canım..
iyi geceler kızlarr
iyi geceler cnm allah rahatlik versinsağolbanucum ellerine sağlık,çok güzel görünüyor..
koşu bandına mıı
bu saatte kötü oldu canım..
iyi geceler kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?