- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
85 ten 65 mi vuuuuu kaptanım süpersinnnnnnn
benim şu anki kilom 81 hedefim 65
adım özge beril hangisi hoşunuza giderse onu kullanın ;D üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım istanbulda yaşıyorum
bi nevi şu an hayatımı toparlama dönemimdeyim bir kaç ay önce resmen dibe vurmuştum her yönden
okul falan mahvolmuştu sırf saçma bi arkadaş grubu yüzünden onlardan ayrıldım falan okul derslerimi düzelttim ilişkilerimi düzenledim vesaire şimdi de saplığıma kavuşmak için kilo vermek istiyorum
ayyy gelir gelmez bissürü konuştu diyeeksiniz şimdiama diyorum ya takım çok sanimi geldi en de içimi dökmek istedim ^.^
Herkese merhaba
Ben daha önce takıma gelmiştim ama henüz deneme evresindeydim, listeye girememiştim.
Sınav dönemi derken, yoğunluk derken takıma fazla katkıda bulunamadım.
Ama artık bol bol vaktim var, takımda paylaşımda bulunmaya da, diyetime odaklanmaya da...
Kısmetse haftaya tekrar geri dönüş yapmak istiyorum :) Bu hafta tatile gideceğim.
Gerçi tatilde zaman bulursam, en azından akşamları, yazarım yine :)
Sevgiler
Kizlar gecmisi tam olmasada okudum
Menumu yazayim
Sabah 2 bardak su 1 yesilcay ve corek otu
Kahvalti disarda yaptik oldukca yedim nesini yazsam bilemedim
Aksam 10 yaprak sarma 1 kabak dolma cacik
Gun boyu havuzda yuzdum spor bu kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosbulduk neyse benim boy 165 kilo 68.7 hedef 55-58 arasi diyette 5 ayin otuzunda basladim ilk cuma tartilmam yani diyet baslamam 73.1 ikinci tartilmam 70.1 ve bu haftaki 68.7 nereye kiminle yazacagimi tam anlamadim yardimci olursaniz sevinirim
Herkese merhaba
Ben daha önce takıma gelmiştim ama henüz deneme evresindeydim, listeye girememiştim.
Sınav dönemi derken, yoğunluk derken takıma fazla katkıda bulunamadım.
Ama artık bol bol vaktim var, takımda paylaşımda bulunmaya da, diyetime odaklanmaya da...
Kısmetse haftaya tekrar geri dönüş yapmak istiyorum :) Bu hafta tatile gideceğim.
Gerçi tatilde zaman bulursam, en azından akşamları, yazarım yine :)
Sevgiler
Hoşgeldin cnm kaptanımız söyledi iyi tatiller sana cnm enerji depolayıp Zımba gibi döner başlarsın 1 hafta sonra
Iphone dan gönderildi
Nura cim benim cizelgede tamammi gecmiste rastlamadimda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
400 mekik tamam kaptanım
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 366. etap
Gülay : 84,5------------------->
Nura : 81,6----------------->80,6
Perihan:78 ----------------->
Eylül :67,7---------------------->
Feride :78,5----------------------->77,8
Nesli :83,5------------------------>82,6
Eki Görüntüle 1139828
Hoşgeldin aramıza cnm sen çabuk mezun olursun. Kilon fazla değilHosbulduk neyse benim boy 165 kilo 68.7 hedef 55-58 arasi diyette 5 ayin otuzunda basladim ilk cuma tartilmam yani diyet baslamam 73.1 ikinci tartilmam 70.1 ve bu haftaki 68.7 nereye kiminle yazacagimi tam anlamadim yardimci olursaniz sevinirim
banucum bende kuruttugum saplarımı mutlaka cay yapıp içiyorum ama demle dıyen var 2 3 dakka kaynat dıyen var sen nasıl yapıyosun kıraz sapını yazarmısıncnm alkali su içmek istiyorsan suyuna limon doğra al sana alkali su limon alkali hale getiriyor suyu biz zaten limonlu içiyoruz ingiliz karboonatı ile alkali yapmak istersen sen bilirsin cnm
kiraz sapı evet ödem attırıyor harika bir çay ben kefir ve çörekotuyla hiç bu problemi yaşamadım şükür kişinin bünyesine göre değişiyor sanırım
inş bitanemmm
pirinç pilavı derken anlamadım gülşahcım one yenen bişeymıCanım beni gecebilmen için pirinç pilavından uzak durman lazım 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
400 mekik tamam kaptanım
selam kızlar
yemın ederım bıktım bu ınternetten ya sabahtan berı kesılıyo okadar alıntı yaptım ama baglantı gıdınce hepsı gıdıyo
sorun ortak ınternet kablolarımızda galıba ama anlamadım heran kesılır dıye korkarak yazıyorum
ah su para taksıtlerım olmasa alcam bı laptop wifiden sıkıntısız kullancam zaten yazarken koparsa sıze yazabılmek ıcın abımın laptopu alcam mecbur
Ins herkes hedefine ulasir ya ben cok kotu bisey yaptim tam 3 parca cikolata ve 6 tane seker yedim hemde simdi pisman oldum ama adettimde yakin sanirim kriz geldi birden offf inanmiyorum..
banucum bende kuruttugum saplarımı mutlaka cay yapıp içiyorum ama demle dıyen var 2 3 dakka kaynat dıyen var sen nasıl yapıyosun kıraz sapını yazarmısın
pirinç pilavı derken anlamadım gülşahcım one yenen bişeymı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?