Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nura cim benim cizelgede tamammi gecmiste rastlamadimda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçen sene temmuzda 93 tüm cnm 1 kasımda düzenli karataya başladım ve spora ve başardım şükür bizd eçok konuşuyoruz canımcım hiç dert etme bir bızdık daha geldi demekkiii her iki isminde çok güzel cnmm herşeyi düzenlemişsinnn ne güzel şimdi sıra sağlığımıza kavuşmaya geldii onu da hep birlikte başaracağız inşallah

merhaba hoşgeldin tekrar kuzummm ben müjdeyi verdim az önce güzelce dinlen eğlen dön aramıza inşallah yerin hazır ggelene kadar fırsat buldukça bekleriz seni

yaz sen yaz bakalım neler yemişsinnnn afiyetolsun cnmmm akşama kadar yüzdüğüne göre muhtemelen yakmışsındır 900 gr hedef çok iyi ekliyorum hemen cnmm

Hosbulduk neyse benim boy 165 kilo 68.7 hedef 55-58 arasi diyette 5 ayin otuzunda basladim ilk cuma tartilmam yani diyet baslamam 73.1 ikinci tartilmam 70.1 ve bu haftaki 68.7 nereye kiminle yazacagimi tam anlamadim yardimci olursaniz sevinirim

Hosbulduk neyse benim boy 165 kilo 68.7 hedef 55-58 arasi diyette 5 ayin otuzunda basladim ilk cuma tartilmam yani diyet baslamam 73.1 ikinci tartilmam 70.1 ve bu haftaki 68.7 nereye kiminle yazacagimi tam anlamadim yardimci olursaniz sevinirim

canım hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyp kabul edersen aramıza hoşgeldin cnmm 2 haftada çok güzel vermişsin tbrk ederim şayet kuralları kabbul edersen 2 hafta deneme süren olacak ilk hafta paylaşımın katılım yeterli olursa ilk haftada listeye girebilirsin günlük menünü yediğin içtiğin herşeyi yaptığın sporları paylaşmalısın cnm burada aile gibiyiz birlikte hedefine ulaşmanda yardımcı olacağız cnm

Hoşgeldin cnm kaptanımız söyledi iyi tatiller sana cnm enerji depolayıp Zımba gibi gelir başlarsın 1 hafta sonra

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
D
Hoşgeldin aramıza cnm sen çabuk mezun olursun. Kilon fazla değil

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar
yemın ederım bıktım bu ınternetten ya sabahtan berı kesılıyo okadar alıntı yaptım ama baglantı gıdınce hepsı gıdıyo
sorun ortak ınternet kablolarımızda galıba ama anlamadım heran kesılır dıye korkarak yazıyorum
ah su para taksıtlerım olmasa alcam bı laptop wifiden sıkıntısız kullancam zaten yazarken koparsa sıze yazabılmek ıcın abımın laptopu alcam mecbur

Ins herkes hedefine ulasir ya ben cok kotu bisey yaptim tam 3 parca cikolata ve 6 tane seker yedim hemde simdi pisman oldum ama adettimde yakin sanirim kriz geldi birden offf inanmiyorum..

banucum bende kuruttugum saplarımı mutlaka cay yapıp içiyorum ama demle dıyen var 2 3 dakka kaynat dıyen var sen nasıl yapıyosun kıraz sapını yazarmısın
Canım beni gecebilmen için pirinç pilavından uzak durman lazım 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pirinç pilavı derken anlamadım gülşahcım one yenen bişeymı

kızlar buhaftakı hedefımı yazcam içimden 700gr gecıyo düz 67 olurum dıye ama herhaftada bol bol gıtmıyo artık bende kılolar oyuzden korkumdan 500 gr yazıyorum yıne

kılom 67.7

hedef 67.2

rakıbem yıne aynı

menumu yazıyorum ama utansamda sıkılsamda berbat menu
kaptanımdan ceza beklıyorum razıyım söz yapcam cezamı

buarada ben hıc beyaz ekmek tuketmıyorum ekmek deyınce sız anlayın tambugday dıye

sabah menemen 2 dılım ekmek peynır recel
ara 10 15tane yaban mersını kurusu
öğlen 5 ızgara köfte 4 5 catal patates kızartması salata ayran
ara yarım eksı elma 4 kare bitter:26::26: 2avuc patlamıs mısır

öğlenı 4te yedıgım için aksam yemedım

3bardak yesılçay
1bardak bıberıye
3 bardak elmalı tarcınlı çay

spor malesef yook ama 100mekıkle 300 trambolın planlıyorum ınsallah yaparım

banucum ya sana zahmet bırıncıler sırlarını paylasıyor lınkını atarmısın canımya ben bulamadım ıhtıyacım var okumaya

400 mekik tamam kaptanım

tşkler cnm fazlasıyla yapmışsın

slm cnmmm sıkma canını eylülüm olsun aklında kalanları yazarsın bitanemm

Ins herkes hedefine ulasir ya ben cok kotu bisey yaptim tam 3 parca cikolata ve 6 tane seker yedim hemde simdi pisman oldum ama adettimde yakin sanirim kriz geldi birden offf inanmiyorum..

regl dönemlerinde normal tatlı isteğin cnm en iyi çare tarçınlı süt içmek bundan sonra dikkat edeceğiz ceza vermeye yarın başlarım ona göre ilk günden korkutmayayım seni

canım ben 1 bardak suda yaklaşık5 dk kaynatıyorum ama ben annem için yapıyorum kendim arada içiyorum kaynatmadan demleme usulü çıkmaz sende böyle yap kaynayınca altını kız kaynayınca kıs altını 5 dk kaynat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…