Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar site normale dönmüş görünüyor artık toplanın ... yazmamak için bahanenizde yokkkkkk...hehe....

BÖYLEYKEN ......

BÖYLE OLMAK NE GÜZEL DıMı ......

ONLAR OLMUŞ BıZNıYE OLMAYALIM .....

SANKı FARKLI BıRıSı DEGıLMı?

Evet ıstedıkten sonra bızde Öyle olabılırız aebencıĞım neden olmayalım.

napıyım nazlıcım
koca yok çocuk yok otur otur vakit mi geçiyo :çok üzgünüm:
yapıyım bi bebiş te o zaman beni kk'da bulamazsınız kaydirigubbakcemile3

KIZ BU SEFERDE HAMİLELER TOPİĞİNDE GEZMEYE BAŞLARSIN.:CüvCüv:

KIZ BU SEFERDE HAMİLELER TOPİĞİNDE GEZMEYE BAŞLARSIN.:CüvCüv:

ordayım zaten hep kaydirigubbakcemile3
arkadaşların hamileliğini bekledim,hamile olduklarını öğrendim, şimdi doğumlarını bekliyoruz
insanın umudu olmayınca başkalrıyla teselli buluyo :çok üzgünüm:
neyse bu bebek olayını kapatalım

HAYIRLISI OLSUN CANIM BENİM. YÜCE RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH:teselli:

slm kızlar. nihayet girebildim. sabah bir açtım net yine yoktukötükedihüso
bu yoklukta tabii bende biraz kaçıranlardan oldum.
bu hafta benden umutyok anladım bunu.:1no2: hatta eksi bakiye bile verebilirimm
sıkıntıdan yedim yaaa. havalarçok sıkıcıydı.
benimde boğazhiç boş kalmadı ne yazıkkiii:tomato:

elifciğim doğum günün kutlu olsun canım. daha nice doğum günleri kutlarsın inşallah mini mini bebişlerle birlikte mutlu mesütbahtiyar olarakkkksırnaşık şey

hava çokmu güzellll:jeyyar:
ben dondum yaa.
hatta yeniden kombi bile yaknıya başladım.:1no2:

burda da o kadar ısındı ki gelirken mont giydiğime pişman oldum

elifciğim doğum günün kutlu olsun canım. daha nice doğum günleri kutlarsın inşallah mini mini bebişlerle birlikte mutlu mesütbahtiyar olarakkkksırnaşık şey

teşekkür doracım inşallah rabbim o günleri de gösterir

elifcim doğum günün kutlu olsun canım
nice nice senelere inşallah bebelerinle beraber

aeben buralardamı
:1ninca:
ben davtsiz misafirliğe gittim oğlum önden gitti cam siliyodum buda ağlıyodu teyzem giderken götürdü bunuda diğer teyzeme ordada gün varmış 2 cam sildim süslendim gittim ana bi baktım insan yağmış eve:1shok:yemeklerini yemişler kaynanan sevmiyomuş dediler aman aman iyi sevmesin işime gelir dedim bişey yemiicem dedim ama ayıp olur sütün çeker gene 1 lahmacun bide tavuk göğsü üstüne dondurma yedim 1 top puff sonra pişmaniye oldum ama iş işten geçti tabi
neyse bende bu hafta eksi vermesem bile değişmiicek herhalde şu ana kadar bi değişim söz konusu değil
kütonerelerde hala bozukmu neti

sağol mehtapçım hoşgeldin

bahar geldi iştahımız açıldı galiba.hele dondurmaya nasıl dayanılır:icecream:

ben siteye hala giremiyorumm vallahii girmek için neler yaptım bi bilsenizz acayip ucuyip yerlerden açyım. sırf bloke olmak korkusundann:roflol: anam dedim şimdi beni takımdan filan atarlarrrsırnaşık şey şaka bi yana giriş bende hala olmuyo zaten yazı çıkıyo azıcık daha sabır diye... siz nasıl giriyorsunuz ben oonu anlamadımsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…