kızlar site normale dönmüş görünüyor artık toplanın ... yazmamak için bahanenizde yokkkkkk...hehe....
alkisalkisalkisalkisalkisalkis evet biliyorum her yerde ...kaydirigubbakcemile3ben zor da olsa girmeye çalıştım hep
ben hep burdaydım alkisalkisalkis
Else gezgİn gezİyor her yerde
napıyım nazlıcım
koca yok çocuk yok otur otur vakit mi geçiyo :çok üzgünüm:
yapıyım bi bebiş te o zaman beni kk'da bulamazsınız kaydirigubbakcemile3
KIZ BU SEFERDE HAMİLELER TOPİĞİNDE GEZMEYE BAŞLARSIN.:CüvCüv:
ordayım zaten hep kaydirigubbakcemile3
arkadaşların hamileliğini bekledim,hamile olduklarını öğrendim, şimdi doğumlarını bekliyoruz
insanın umudu olmayınca başkalrıyla teselli buluyo :çok üzgünüm:
neyse bu bebek olayını kapatalım
günaydın demeyi unuttum ya ....
1 saat yürüdüm geldim hava çok güzel burda . şimdide pilatese gidiyorum ......
hava çokmu güzellll:jeyyar:
ben dondum yaa.
hatta yeniden kombi bile yaknıya başladım.:1no2:
elifciğim doğum günün kutlu olsun canım. daha nice doğum günleri kutlarsın inşallah mini mini bebişlerle birliktemutlu mesütbahtiyar olarakkkksırnaşık şey
elifcim doğum günün kutlu olsun canım
nice nice senelere inşallah bebelerinle beraber
aeben buralardamı :1ninca:
ben davtsiz misafirliğe gittim oğlum önden gitti cam siliyodum buda ağlıyodu teyzem giderken götürdü bunuda diğer teyzeme ordada gün varmış 2 cam sildim süslendim gittim ana bi baktım insan yağmış eve:1shok:yemeklerini yemişler kaynanan sevmiyomuş dediler aman aman iyi sevmesin işime gelir dedim bişey yemiicem dedim ama ayıp olur sütün çeker gene 1 lahmacun bide tavuk göğsü üstüne dondurma yedim 1 top puff sonra pişmaniye oldum ama iş işten geçti tabi
neyse bende bu hafta eksi vermesem bile değişmiicek herhalde şu ana kadar bi değişim söz konusu değil
kütonerelerde hala bozukmu neti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?