:jeyyar: benden kaçmaz ....:dilcikar:
sende az gezmiyorsun k.k. da hiç ummadıgım yerlerde görüyom kıs mesajını ....naniknanik
:jeyyar: benden kaçmaz ....:dilcikar:
sende az gezmiyorsun k.k. da hiç ummadıgım yerlerde görüyom kıs mesajını ....naniknanik
iyi akşamlar kızlarrr üç günüdr kk yı açamıyorum bugün de uzun ugraşlardan sonra açtım,sitenin girişinde bir yazı çıkıyordu,şu zayıflama için olan acı çehreyle iligli yorumlardan dolayı site saldırı alıyormuş. ben girmeye çalştım valla masumum:=))
okul ew herşey normal gidiyor diyetimi düzene sokmaya çalışıyorum yavaş yavaş sonunda. aaaaa size haberi vermeyi unuttummm çok özel arkadşım geldiii 3 gündür burdaaaaaaaaahihoyyyt:jeyyar:gamyoncuiremsuŞeniz hergün buluşuyoruzz çok şükür bu günleri de gördüm aylardan sonraaa
günaydın kızlar
nazlıcım 5. takımın fıstıkları kim kaydirigubbakcemile3
dün çok güzel yemişsin yine
bende akşam eve yürüyerek gidiyodum kocişin yanına uğradım
hadi gel yemek yiyelim dedi ,lahmacunu götürdüm
bu sabah erken kalktım lor,maydanoz,domates ve biraz ekmekle kahvaltımı yaptım nihayet
yok kız 6 yazacağıma yanlışlıkla 5 basmışım daha uyanamadım ben sabah zar zor kalktım yataktan afiyet olsun elifçiğim. kaçtane lahmacun götürdün bakim. sabah kahvaltın iyi olmuş .
çok acıkmıştım hiç doymıcam gibi geldi 2 tane yedim biraz zor yedim ama bitirdim
sonra eve yürüdüm, evde de işim vardı çok oturmadım ama hihoyyyt
akşam da bişey yemedim ama iyi oldu karnım doyunca kaydirigubbakcemile3
dogum günün kutlu olsun elif.......
aaa evet bugün elifin doğum günüydü bende takvime not almıştım. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ELİFÇİĞİM NİCE YILLARA CANIM.
elifcim doğum günün kutlu olsun bu arada orayada yazmışın ama görmedimsırnaşık şeybakar kör dedikleri ben oluyorum,nice senelere...
iyi akşamlar sanırım bugün yine giren olmamış pek kk genemi bozuktukaydirigubbakcemile3 fazla bişey kaçırmamışım o yüzden
çoook yoruldum çoook-tatlicadiarzu- ustamız işi bırakmış dün akşam bütün işler bize kaldı henüz belli değil ama işten ayrılabilirim yeni bir usta gelirs ebelki kendi elemanlarıyla gelebilirneyse hayırlısı diyelim.ama bugün süper idare ettik hatta labroken kestim ben bugün çok mutluyumdelikafaduldenkalıpla kesiliyo ve zor biraz usta keserken çok dikkatli izlemiştim veee harika oldu bugün ben sabah kütonun iğrennnççç yulafından yedim bi tbak hatta bitiremedim sütle birlikte,öğlen aeben söz verdiğim gibi elmamı yedim orda akşam yemeği biraz ofsayt :mymeka:kızartma makarna az az yemeyi düşünüyorum bakalım kaçırmıcam söz:lepi:ben mutfağıma gideyim yemeklerim hazır soframı hazırlıyım eşim az sora damlar öpüldünüz kızlar bybya.s.
iyi akşamlar kızlarrr üç günüdr kk yı açamıyorum bugün de uzun ugraşlardan sonra açtım,sitenin girişinde bir yazı çıkıyordu,şu zayıflama için olan acı çehreyle iligli yorumlardan dolayı site saldırı alıyormuş. ben girmeye çalştım valla masumum:=))
okul ew herşey normal gidiyor diyetimi düzene sokmaya çalışıyorum yavaş yavaş sonunda. aaaaa size haberi vermeyi unuttummm çok özel arkadşım geldiii 3 gündür burdaaaaaaaaahihoyyyt:jeyyar:gamyoncuiremsuŞeniz hergün buluşuyoruzz çok şükür bu günleri de gördüm aylardan sonraaa
a.s.a.s.kızlar merhabalar...a.s..a.s.a.s.sizleri ve buraya yazmayı özledim...ben 1 haftadır çok kötü hasta oldum galiba koşuştururken kendime bakamadım,valla okadar şiddetli ve uzun sürdü ki kendimi domuz gribi oldum sandım(allahım esirgesin cümlemizden)buarada kayınvalidemler eltimdeler,yarın yada perşembe bana gelecekler yine,işte böyle bi aşağı bi yukarı iyi edicez sonunda onu...eltim alt katımda oturuyor o yüzden zaten ha bende ha onda farketmiyor,ama çoluk çocuk kafası ağrır diye ben 1 haftadır pek sokulmadım zatende feci hastaydım,artık sıra yine bana geldi,hayırlısı,birazda iyi oluyor,cümbür cemaat zevkli geçiyor,düzen değişip bozuluyor ama bunada alışıyor insan..buarada annesi babası yatalak olup yıllarca bakanları düşündüm,bizim yaptığımız koca bir hiiiiçç allah onlara sabır ve kolaylıklar versin...ayyyy çenem düştü kimseciklerde yok,ben herkezi öpüyorum herkeze sevgiler.......kaydirigubbakcemile3
Şeniz gardaşım bizde seni özledik inan geçmiş olsun ......a.s.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis süper olmuş ... bide şu 2 saat işine uysan acaip olacak nazlı ....a.sgünaydınlar 5. takımın fıstıkları
asiciğim kusura bakma dün sorularına cevap verdim ama silinmiş hepsi daha sonrada siteye giremedim. dün yediklerim
sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
k.k. kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
ara
3 adet kuru kayısı
öğlen
3 adet izmir köfte
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
yoğurt
ara
1 adet armut
5 adet çilek
akşam
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı ıspanak
bu sabah kahvaltımı 1 kase mısır gevreği ile yaptım.
günaydın kızlar bugün erken uyandım hihoyyytkahvaltı olarak yulaf ve süt bitirmem lazım şu paketi ıykk iğrenç..nazlıcım çok düzenli yiyorsun canım harika menülerin var alkisalkisalkis elsecim sende moralini bozma hiç lahmacun hamuru incenik bişey:lepi: arada kaçamak olur öyle...
hadi bakalım şu yeme işini bi düzene sok olmuyo böyle .... o gevrekler yerine herzamanki kavaltını yapsan daha iyi olur yumukum bence ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?