Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugunku menum...

kahvalti:
2 yumurtali sütlü omlet
findik
11 tane kiraz

ogle:
3 kayisi
badem

aksam:
1 kase yogurt
1 dilim keci peyniri
1 dilim sandvic peyniri
1 kare kiri peynir
1 domates

su:
1 bucuk simdilik

spor:
2 mil leslie
10 dk tiffany
100 mekik
(birazdan yapcam)

Afiyetolsun canımmmm akşam peynir festivali olmuşşşş sporunu da yaparsan harika olur sütlü omleti sevdinmiiii

tesekkurler cnm
aslinda o uyanikligini yapti diyebilirim.. cunku ben turk magazalardan almak istiyodum orasi daha pahali ama o bunu bulmusken alalim dedi ikna etti baskasini begendim rengi istedigim gibi olcak diye 1 kat fazla para istendi donduk ucuzunu aldik esim nasilsa 2-3 yil sonra buda eskicek degistiririz dedi..bide tv unitesinide degistiririz koltuga gore olani aliriz dedi ikna oldum sonucta elimizdeki imkanlara gore almak gerekiyo..bizde ona gore aldik guzel olcak ama eger tv unitesini falan da ona gore ayarlarsam zaten benimki kirildi biraz bakalim artik

Afiyetolsun canımmmm akşam peynir festivali olmuşşşş sporunu da yaparsan harika olur sütlü omleti sevdinmiiii
aynen cnm 7 ye 10 kala eve girdim hemen en kolay olani cikardim yedim..sporu da yapcam zaten
sütlü omlete tuz eklemedim biraz tatli giibi geldi bana ama peynirlisi daha guzeldionu daha cok begendim cnm

Bugünkü menüm

sabah

1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates ve salatalık
1 bardak süt ve 1 çay bardağı kadar ceviz

öğlen
1 tabak bezelye ve 1 dilim çavdar
1 kase çoban salatası

akşam

meyveli yoğurt

Spor : akşamüstü 40 dk yürüyüş ve 10-15 dk kadar bisiklet

Bu arada sweetdimple ablacım Karatay diyetinin kitabını aldım ve yarından itibaren ona başlamaya karar verdim. Hatta ceviz kuru üzüm fındığımı bile aldım. Diyetisyenin verdiğinde 6-7 öğün yemem gerekiyordu bu daha doyurucu ve benim için daha pratik oldu. Leptin hormonunun salgılanmasıyla ilgili olan programı deneyeceğim. Günde 2-2.5 öğün bir öğrenci için daha kolay. Tavsiye için çook teşekkürler :))

iyi akşamlarr

80 lerde kimse yoktu bende buraya geldimm

maşallah burası kalabalık baya
bizim kızlarda gelir işallah birazdan,,benim kocada yokya canım sıkıldı ..

allah iyiliğini versin sindi..demek ütü masası alacaz dedin koltuk aldın ,helal olsun sana

güe güle iyi günlerde kullan canım ,,işallah tv ünitende ütü masası almaya gittiğinde alınır

Bilgecimm harika bir menüüü tbrk ederimmmm sporda harika maşallah diyeyimmm listeleri sallayacağız bu hafta inşallahh

aynen cnm 7 ye 10 kala eve girdim hemen en kolay olani cikardim yedim..sporu da yapcam zaten
sütlü omlete tuz eklemedim biraz tatli giibi geldi bana ama peynirlisi daha guzeldionu daha cok begendim cnm

benim favorimde yeşillikli peynirli cnmm

eşin doğru diyor pahalı alsaydın bikaç sene sonra değiştiremezdin bitanemm sıkılnca değiştirirsinn tv ünitesiyle harika olacak bence

kizlar ben bi kosu sporumu yapayim ok opuyorum sizleri

hadi kolay gelsin Sindimmm

en doğru kararı verdin kuzumm kitabı almakla en iyisini yapmışsın fındık çiğ olacakkk unutma bence de daha pratik zırt pırt yemek yemek zorunda kalmıyor insan gözünde doyuyor bir sonraki öğünü beklemiyorsunn ayrıca saç cil güzelleştiriyro sağlığına kavuşturuyor daha ne olsunnnn

Hoşgeldin meleğimmmmm bende oraya uğrayacaktım şimdi hep böyle yap işte cnm benim baktın orda kimse yok at kendini bize yrüyüşünü yaptınmı bakimmm

sporun ne guzel olmus canim ya masallah 100 mekik cok iyi ben 50 yapinca mahvoluyorum bir de kiri peynir nedir merak ettim

gule gule kullan
ben tek basima eve gectim oturma odam nerdeyse tamamen gri ben cok seviyorum gri esyalari

Aynen öyle ablacım. Bu arada benim üst kısmım için hareketler yapmam lazım. Özellikle kol ve göğüs bölgesi için sıkılaştırıcı bi program uygulamam lazım. Hareketleri gösteren video falan varsa linkini atabilir mi bilen birileri? ya da 10 dk aerobik videoları var onları mı yapsam ?

ne guzel menu olmus
benimki cikolatalarla biskuvilerle dolu

Oh ben gecmisle bogusiyim siz sohbetin dibine vurun :)
Nura cim hayirli olsun benim oglani bakkala ekmege yollayip dondurmayla donmesi gibi olmuss :)
Banucum senden menu bekliyorum örnek menu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gel vanim hosgeldin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldin cnm bende yeni geldim nasilsin iyisindir insallah
utu masasini ben almicaktim koltuk aldik diye ama esim sagolsun hadi al masanida dedialdik onuda aradan cikarttik

evet cnm turk magazalarda modeller daha guzel ama pahali iste
ama burdakiler guzel degil diyemem burdaki magazalarda da guzel seyler var ama gonul turk magazasinda iste
allahtan tv unitesi falan eve uyum saglicak cunku suan tv unitesi koyu kahve-siyah karisimi zaten oda eskidi bakalim ne zaman degisecek artikbi sure boyle idare etcez

Yokligun belli oluyodu rakibem . Hosgeldin. Koltuklarin hayirli olsun. Gri cok guzel bi renk halilar tv uniteSi fln zamanla harika olur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Allahtan çikolatayı hiç sevmiyorum yoksa halim nolurdu bilmem.d Ben hep kızartmalar ve makarnalardan aldım kiloları

ben cikolata bagimlisiyim aci gercegi kendime itiraf etmeliyim artik reddedemiyorum
gunde 2 paket falan cikolata yerdim ben ve de cips ve kola var tabii benim derdim hep abur cuburla yemeklerle aram yok hani dogru durust sofraya oturup aksam yemegi yedigim cok nadirdi kahvalti zaten hak getire su 1 haftayi saymazsak toplamda 3-5 kere kahvalti etmisimdir son 5-6 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…