- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
bugunku menum...
kahvalti:
2 yumurtali sütlü omlet
findik
11 tane kiraz
ogle:
3 kayisi
badem
aksam:
1 kase yogurt
1 dilim keci peyniri
1 dilim sandvic peyniri
1 kare kiri peynir
1 domates
su:
1 bucuk simdilik
spor:
2 mil leslie
10 dk tiffany
100 mekik
(birazdan yapcam)
tesekkurler cnmhoşgeldinnnn cnmmmmmseni uyanıkkkkk enişteyi ütü masası diye çıkardın koltuk aldırdın demekkk iyi günlerde kullan canım güle güle ağız tadıyla oturun inşşş evet bugün sakinmiş ortalıkkk
aynen cnm 7 ye 10 kala eve girdim hemen en kolay olani cikardim yedim..sporu da yapcam zatenAfiyetolsun canımmmm akşam peynir festivali olmuşşşşsporunu da yaparsan harika olur sütlü omleti sevdinmiiii
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyoktum buugun kizlarr..
esim oglen aradi hazirlan dedi (gece ise gitmeyecegi iicin) aksam yemegini disarda yiyelim bende ok dedim ama aklimda baska birsey vardi...
sonra geldi ustunu degistirdi askim yemegim var zaten gel biz utu masasi almaya gidelim dedim o da ok dedi...
utu masasi bakmaya giderken L koltuk aldik
aslinda hic benim aklimda olmayan bir renk ama indirimde oldugu icin almak zorunda kaldim..ama sonra ona uyan tv unitesi yanina dolap falan alcaz cok guzel olcak insallah.. koltuk takimi gri renkte..ben evi pembis pembis yapcam diyodum ama boyle oldu simdilik..zaten benim koltukta L idi ama bayaa eskidi birde deriydi derisi falan yirtildi cocuktan sonra malumfotosunu da eklerim sonra koltugun..
zaten hemen ona uyumlu tv uniteside gordum bakalim birkac ay sonra aliriz belki..
allahtan bugun cok kaynatmamissiniiz kizlar..hemen bitti gecmis
Bugünkü menüm
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates ve salatalık
1 bardak süt ve 1 çay bardağı kadar ceviz
öğlen
1 tabak bezelye ve 1 dilim çavdar
1 kase çoban salatası
akşam
meyveli yoğurt
Spor : akşamüstü 40 dk yürüyüş ve 10-15 dk kadar bisiklet
aynen cnm 7 ye 10 kala eve girdim hemen en kolay olani cikardim yedim..sporu da yapcam zaten
sütlü omlete tuz eklemedim biraz tatli giibi geldi bana ama peynirlisi daha guzeldionu daha cok begendim cnm
tesekkurler cnm
aslinda o uyanikligini yapti diyebilirim.. cunku ben turk magazalardan almak istiyodum orasi daha pahali ama o bunu bulmusken alalim dedi ikna etti baskasini begendim rengi istedigim gibi olcak diye 1 kat fazla para istendi donduk ucuzunu aldik esim nasilsa 2-3 yil sonra buda eskicek degistiririz dedi..bide tv unitesinide degistiririz koltuga gore olani aliriz dedi ikna oldum sonucta elimizdeki imkanlara gore almak gerekiyo..bizde ona gore aldik guzel olcak ama eger tv unitesini falan da ona gore ayarlarsam zaten benimki kirildi biraz bakalim artik
kizlar ben bi kosu sporumu yapayim ok opuyorum sizleri
Bu arada sweetdimple ablacım Karatay diyetinin kitabını aldım ve yarından itibaren ona başlamaya karar verdim. Hatta ceviz kuru üzüm fındığımı bile aldım. Diyetisyenin verdiğinde 6-7 öğün yemem gerekiyordu bu daha doyurucu ve benim için daha pratik oldu. Leptin hormonunun salgılanmasıyla ilgili olan programı deneyeceğim. Günde 2-2.5 öğün bir öğrenci için daha kolay. Tavsiye için çook teşekkürler :))
iyi akşamlarr
80 lerde kimse yoktu bende buraya geldimm
maşallah burası kalabalık baya
bizim kızlarda gelir işallah birazdan,,benim kocada yokya canım sıkıldı ..
allah iyiliğini versin sindi..demek ütü masası alacaz dedin koltuk aldın ,helal olsun sana
güe güle iyi günlerde kullan canım ,,işallah tv ünitende ütü masası almaya gittiğinde alınır
bugunku menum...
kahvalti:
2 yumurtali sütlü omlet
findik
11 tane kiraz
ogle:
3 kayisi
badem
aksam:
1 kase yogurt
1 dilim keci peyniri
1 dilim sandvic peyniri
1 kare kiri peynir
1 domates
su:
1 bucuk simdilik
spor:
2 mil leslie
10 dk tiffany
100 mekik
(birazdan yapcam)
tesekkurler cnm
aslinda o uyanikligini yapti diyebilirim.. cunku ben turk magazalardan almak istiyodum orasi daha pahali ama o bunu bulmusken alalim dedi ikna etti baskasini begendim rengi istedigim gibi olcak diye 1 kat fazla para istendi donduk ucuzunu aldik esim nasilsa 2-3 yil sonra buda eskicek degistiririz dedi..bide tv unitesinide degistiririz koltuga gore olani aliriz dedi ikna oldum sonucta elimizdeki imkanlara gore almak gerekiyo..bizde ona gore aldik guzel olcak ama eger tv unitesini falan da ona gore ayarlarsam zaten benimki kirildi biraz bakalim artik
hadi kolay gelsin Sindimmm
en doğru kararı verdin kuzumm kitabı almakla en iyisini yapmışsın fındık çiğ olacakkk unutma bence de daha pratik zırt pırt yemek yemek zorunda kalmıyor insan gözünde doyuyor bir sonraki öğünü beklemiyorsunn ayrıca saç cil güzelleştiriyro sağlığına kavuşturuyor daha ne olsunnnn
Bugünkü menüm
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates ve salatalık
1 bardak süt ve 1 çay bardağı kadar ceviz
öğlen
1 tabak bezelye ve 1 dilim çavdar
1 kase çoban salatası
akşam
meyveli yoğurt
Spor : akşamüstü 40 dk yürüyüş ve 10-15 dk kadar bisiklet
iyi akşamlarr
allah iyiliğini versin sindi..demek ütü masası alacaz dedin koltuk aldın ,helal olsun sana
güe güle iyi günlerde kullan canım ,,işallah tv ünitende ütü masası almaya gittiğinde alınır
ne guzel menu olmus
benimki cikolatalarla biskuvilerle dolu
hosgeldin cnm bende yeni geldim nasilsin iyisindir insallahiyi akşamlarr
evet cnm turk magazalarda modeller daha guzel ama pahali isteBilgecimm harika bir menüüütbrk ederimmmm sporda harika maşallah diyeyimmm listeleri sallayacağız bu hafta inşallahh
benim favorimde yeşillikli peynirli cnmm
eşin doğru diyor pahalı alsaydın bikaç sene sonra değiştiremezdin bitanemm sıkılnca değiştirirsinn tv ünitesiyle harika olacak bence
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyoktum buugun kizlarr..
esim oglen aradi hazirlan dedi (gece ise gitmeyecegi iicin) aksam yemegini disarda yiyelim bende ok dedim ama aklimda baska birsey vardi...
sonra geldi ustunu degistirdi askim yemegim var zaten gel biz utu masasi almaya gidelim dedim o da ok dedi...
utu masasi bakmaya giderken L koltuk aldik
aslinda hic benim aklimda olmayan bir renk ama indirimde oldugu icin almak zorunda kaldim..ama sonra ona uyan tv unitesi yanina dolap falan alcaz cok guzel olcak insallah.. koltuk takimi gri renkte..ben evi pembis pembis yapcam diyodum ama boyle oldu simdilik..zaten benim koltukta L idi ama bayaa eskidi birde deriydi derisi falan yirtildi cocuktan sonra malumfotosunu da eklerim sonra koltugun..
zaten hemen ona uyumlu tv uniteside gordum bakalim birkac ay sonra aliriz belki..
allahtan bugun cok kaynatmamissiniiz kizlar..hemen bitti gecmis
Allahtan çikolatayı hiç sevmiyorum yoksa halim nolurdu bilmem.d Ben hep kızartmalar ve makarnalardan aldım kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?