Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi gecelr cnm bnm bende yAtcam birazdan eşim bi gitse işe

Iphone dan gönderildi

Ayy benimki 2 yıl 8 aylık ama herkes diyo bu şimdi böyleydi büyüyünce sizi parmağında oynatacak diye:) valla 2-3 ay önce benimkide çorba makarna derdi makarna yazmazdım ama corba yapardım sehriyeli tavuk çorbası yarısından fazlasını ben içerdim tabi birde eşim gece işe giderken ben onu uyandırıyorum bütün gün güzel besleniyodum son zmanlar ama gece gec saate kadar kalınca can sıkıntısından cayın yanına bisküvi çikolata çerezdi falan derken bi baktım 90 oldum sonra hemen tilkinin dönüp dolaştığı yere kızların yanına döndüm biz 80-89 topiğindeydik sonra Banu mezun olunca takımı açtı buraya da katıldık cnm :)) birde yemin ettim nefsime Hakim olabilmek için ramazana kadar 7 den sonra sadece su içicem diye akşam yemeğinide 5-6 arası yiyorum ve işe yaradı cok şükür yaklaşık 1 buck ayda 8.400 kilo gitti yanlış hatırlamıyosam :)
İnşallah devam edecek ve darısı basına cnm sen kac kiloydun cok değildi sanırım

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet cnm şimdi o bana can yoldaşı oluyo cok şükür bu küçücük haliyle
Güle güle cnm

Iphone dan gönderildi

Benim babada zorla oyurturdu sofraya illa okula giderken kucukken illa yencen bu kahvalti diye. Sjmdi kahvaltimi yapmadan sacimi bile tarayamiyorum. Gune baslayamiyorum. Yolda atistirdigim zamanlar simirli oluyorum. Mesela pazrtesi ölü gbydim. Makyajim bile yoktu yuzumde :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bütün babalar aynıydı galiba ama ben çok mızmızdım yaptıramazdı kimse kahvlatı
ne zaman mı başladım kahvaltıya kk ya diyet gruplarına kayıt olduğumda
ohh süper valla canım bu azimle daha da verirsin
bence süper bir anne süper birde baba oluyorsun çocuğuna zor olsada senin için ilerde anlayacak ufaklık ne kadar şanlı böyle bir annesi olduğu için
heyoo hala listedeyim perihan kapışalım mı
ama ben kilo veremiyorum şu aralar

Sveetdimple canım ,bu gun başlıyoruz detoksu ona gore ,hazırmadınmı nevaleyi bnm accuk nohut var şimdide mercimek haşlıyorum bakalım

ben sabah ince bi dilim ekmek yedim gene azalttım epey. salak diyetisyene uyup amma ekmek yiyordum.
Eki Görüntüle 1160930
dün yorgunluktan 7,3 a zor dayandım yattım.sporda yalan oldu akşamki tabi. gece 11 de kalktım su içtim geri yattım o yatış sabah 5,30 ayaktayım hemen ev işine soyundum yarın sabah erken çıkıcaz dönüşte izmir den ağbeyim halamın oğlu ailecek bize geçecekler kurbandan sonra evi temiz bırakayım diye uğraştım durdum.şimdi işteyim arada takılırım gene

wayyy liste çıkmış cuma ya kimler rekor kıracak bakalım

kızlar saat 8 de kahvaltı yaptım. leptini bozmayım diye an itibariyle bişide yemedim çay dışında. ama şu an sanki elim ayağım boşalıyor insülin direncinden dolayı sanırım sendede varmış ya bi önerin varmı bi süre ara yapsammı ki ben.

halbuki sabah şunları yedim:
1 dlm peynir
1,5 yumurtalı maydanozlu lorlu sahanda yumurta
4 taze bibe+1/2 domates+1/4 salatalık+1/5 avakado+2 çatal biber salçası
5 ceviz+1 dlm t.b ekmeği
neden acıktım en önemliside neden elim ayağım boşalıyor önerin varmı canım yada diğer kızlar

Canim 1, 5 saat leptinin calismis acliga sokma kendini bi ayran iv yada bucuk igun yap canim
ayrica ekmek olmamaliydi hic bir ekmek saf undan degil yani un saf degil canim ve o acloga sebep

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlim sen ayran ic 2 bardak fln maydonoz tansiyon dusurucu etkisi var birde sicak super olur acikmanda ondan olmustur yoksa yemeklerin cok guzel

Kahvaltım dünkü piknikten kalan patlıcan biber li kkk kayısıda yedim bi tane

Eklentiler

• $image.webp
    31 KB · Görüntüleme: 42
Slm meleklerimmmmm kusurabakmayın kahvaltıya teyzemler kuzenler cümbür camat geldi az önce uğurladımmm ama merak etmeyin detoks harici birşey yemedimm ama benim başım çok ağrıyor ben kahvesiz duramamki feridem bir kahve içsem nolurkii:26:

Hayirdir usuttun mu yoksa rakibem beni birakamadi pesimden hamile mi kaldi

evet iki tane hamiş oldunuz kuzummm

Bugün baya sicak yawww

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burası berbat perihancımmm allah yardım etsin bulantıya limon iyi gelir cnmcım

1 dilim de olsa ekmek yediğin zaman için kıyılır bitanemm böyle durumlarda ayran yoğurt tüketmeye çalış kahvaltına kayısı veya kuru erik eklersen iyi olur neslimm

malesef diyetisyenlerin ekmek verme gibi bir takıntısı var anneme de 10 dilim verdiler

Sveetdimple canım ,bu gun başlıyoruz detoksu ona gore ,hazırmadınmı nevaleyi bnm accuk nohut var şimdide mercimek haşlıyorum bakalım

ben başladım cnmmm 2 kase içtim sabahtan beri ama kahvesizlikten başım ağrıdı

Gunaydin arkadaslar tskler erigim ins hersey herkesin istedigi gibi olur allah hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize ins

tünaydın leylacımmmm aminn cnmm

ikiniz en az kim kilo almış diye kapışın bence şirinemmm

Gunaydin fistiklar. Herkese bol enerjili musmutlu bir gun diliyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tünaydın canımmmmm

Canım kafein normalde yaşanmış asiti ve kafeini içecekler ,ama topikte bazı bayanlar baç ağrısına dayanamayız içmizin bir bardak
Sen bilirsin canım dayanamıcaksan iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…