- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Slm meleklerimmmmmkusurabakmayın kahvaltıya teyzemler kuzenler cümbür camat geldi az önce uğurladımmm ama merak etmeyin detoks harici birşey yemedimm ama benim başım çok ağrıyor ben kahvesiz duramamki feridem bir kahve içsem nolurkii:26:
evet iki tane hamiş oldunuz kuzummm
burası berbat perihancımmm allah yardım etsin bulantıya limon iyi gelir cnmcım
1 dilim de olsa ekmek yediğin zaman için kıyılır bitanemm böyle durumlarda ayran yoğurt tüketmeye çalış kahvaltına kayısı veya kuru erik eklersen iyi olur neslimm
malesef diyetisyenlerin ekmek verme gibi bir takıntısı var anneme de 10 dilim verdiler
ben başladım cnmmm 2 kase içtim sabahtan beriama kahvesizlikten başım ağrıdı
tünaydın leylacımmmmaminn cnmm
ikiniz en az kim kilo almış diye kapışın bence şirinemmm
Tünaydın canımmmmm
Hayirdir usuttun mu yoksa rakibem beni birakamadi pesimden hamile mi kaldi
Kahvaltımdünkü piknikten kalan patlıcan biber li kkk kayısıda yedim bi tane
Slm meleklerimmmmmkusurabakmayın kahvaltıya teyzemler kuzenler cümbür camat geldi az önce uğurladımmm ama merak etmeyin detoks harici birşey yemedimm ama benim başım çok ağrıyor ben kahvesiz duramamki feridem bir kahve içsem nolurkii:26:
1 dilim de olsa ekmek yediğin zaman için kıyılır bitanemm böyle durumlarda ayran yoğurt tüketmeye çalış kahvaltına kayısı veya kuru erik eklersen iyi olur neslimm
malesef diyetisyenlerin ekmek verme gibi bir takıntısı var anneme de 10 dilim verdiler
Tünaydın canımmmmm
Canim 1, 5 saat leptinin calismis acliga sokma kendini bi ayran iv yada bucuk igun yap canim
ayrica ekmek olmamaliydi hic bir ekmek saf undan degil yani un saf degil canim ve o acloga sebep
Sanki hafiften bulantilarim basladi yaaa(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bencede bu hafta kaybedecegim kesin baksana perişin midesi bulanıyor bende tık yokSuper bır kahvaltı olmuss cnım
Bayıldım "en az kim kilo almış diye kapışın bence şirinemmm" onerısıne harıkasın Banucum
ayy hadii gözün aydın canım ne kadarlık kaç haftalık mercimeginAynen canim..ikimize birden bebis geldi yaaa...
canım şuan bol su senin için büük ihtimalle emzirdiğin için zaten başka şeyler maydonaz vs suan için sana uygun olmaz bol su canımcumadan cumaya tartılıp kaybedilen kiloyumu yazcaz kızlar inşşş hepberaber incecik oluruz benim sezeryandan dolayı aşırı ödemm var şişlik atmak için ne önerirsiniz
aynen ablacığım bizde perihanımla böyle kapışırız sağolsun beni yanlız bırakmamışSlm meleklerimmmmmkusurabakmayın kahvaltıya teyzemler kuzenler cümbür camat geldi az önce uğurladımmm ama merak etmeyin detoks harici birşey yemedimm ama benim başım çok ağrıyor ben kahvesiz duramamki feridem bir kahve içsem nolurkii:26:
Tünaydın canımmmmm
afiyet olsun canımKahvaltımdünkü piknikten kalan patlıcan biber li kkk kayısıda yedim bi tane
Kızlar bnm için dua edin nolur ...hayırlısıyla bnmde saglıklı hayırlı bir evladım olsun ..
Sende mi bebiş istiypsun canım. ederiz canım benim ins gonlunun dilediği gb hayırlı saplıklı bir evladın olur
ne guzel valla benim annemde cok ugrasti zamaninda anca simdi duzenli beslenmeye gecince yapiyorum cnmBenim babada zorla oyurturdu sofraya illa okula giderken kucukken illa yencen bu kahvalti diye. Sjmdi kahvaltimi yapmadan sacimi bile tarayamiyorum. Gune baslayamiyorum. Yolda atistirdigim zamanlar simirli oluyorum. Mesela pazrtesi ölü gbydim. Makyajim bile yoktu yuzumde :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
aynen bende duzenli beslenmeye gecince alismaya basladim artikbütün babalar aynıydı galiba ama ben çok mızmızdım yaptıramazdı kimse kahvlatı
ne zaman mı başladım kahvaltıya kk ya diyet gruplarına kayıt olduğumda
ohh süper valla canım bu azimle daha da verirsin
bence süper bir anne süper birde baba oluyorsun çocuğuna zor olsada senin için ilerde anlayacak ufaklık ne kadar şanlı böyle bir annesi olduğu için
heyoo hala listedeyim perihan kapışalım mı
ama ben kilo veremiyorum şu aralar
aminGunaydin arkadaslar tskler erigim ins hersey herkesin istedigi gibi olur allah hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize ins
oo ne guzel kalabalik misafire bayilirim allah guc kuvvet versin cnmben sabah ince bi dilim ekmek yedim gene azalttım epey. salak diyetisyene uyup amma ekmek yiyordum.
Eki Görüntüle 1160930
dün yorgunluktan 7,3 a zor dayandım yattım.sporda yalan oldu akşamki tabi. gece 11 de kalktım su içtim geri yattım o yatış sabah 5,30 ayaktayım hemen ev işine soyundum yarın sabah erken çıkıcaz dönüşte izmir den ağbeyim halamın oğlu ailecek bize geçecekler kurbandan sonra evi temiz bırakayım diye uğraştım durdum.şimdi işteyim arada takılırım gene
ohhhh afiyet olsun cnm bnmKahvaltımdünkü piknikten kalan patlıcan biber li kkk kayısıda yedim bi tane
yeni mi geldin cnm bugun ugrayamadim da hosgeldin aramizaacumadan cumaya tartılıp kaybedilen kiloyumu yazcaz kızlar inşşş hepberaber incecik oluruz benim sezeryandan dolayı aşırı ödemm var şişlik atmak için ne önerirsiniz
insallah cnm bnm en yakin zamanda senin de guzel haberini duyariz..allahim sana da kucaginda saglikli bir bebis nasip etsin insallah aminnnKızlar bnm için dua edin nolur ...hayırlısıyla bnmde saglıklı hayırlı bir evladım olsun ..
Evet canım ,istiyorum hayırlısı ile ,ay inş. Olur
bencede bu hafta kaybedecegim kesin baksana perişin midesi bulanıyor bende tık yokhomini gırtlak cumba yatak
ayy hadii gözün aydın canım ne kadarlık kaç haftalık mercimegin
canım şuan bol su senin için büük ihtimalle emzirdiğin için zaten başka şeyler maydonaz vs suan için sana uygun olmaz bol su canım
aynen ablacığım bizde perihanımla böyle kapışırız sağolsun beni yanlız bırakmamış
afiyet olsun canım
Kızlar bnm için dua edin nolur ...hayırlısıyla bnmde saglıklı hayırlı bir evladım olsun ..
Kızlar nerelerdesın yahu. Normalde 6. Grubun hızına yetısmek mumkun olmazdı
Super bır kahvaltı olmuss cnım
Bayıldım "en az kim kilo almış diye kapışın bence şirinemmm" onerısıne harıkasın Banucum
Aynen canim..ikimize birden bebis geldi yaaa...
cumadan cumaya tartılıp kaybedilen kiloyumu yazcaz kızlar inşşş hepberaber incecik oluruz benim sezeryandan dolayı aşırı ödemm var şişlik atmak için ne önerirsiniz
banu avakado hakkında ne diyorsun karatayda rastlayamadım ama çok severim kahvaltıda o yüzden hemen her sabah 1/4 yerim. sence zararlımı
Canımkafein normalde yaşanmış asiti ve kafeini içecekler ,ama topikte bazı bayanlar baç ağrısına dayanamayız içmizin bir bardak
Sen bilirsin canım dayanamıcaksan iç
İyi akşamlar meleklerimmmmm ben gelemeyince sizdemi arazi oldunuz bakimmmm
rabbim zamanı geldiğinde sana da nasip edecek inşallah feridemm Gülşahım ve sende hamiş habeirnizi verdiğiniz gün dünyalar benim olacak bir de İremcim tabikii
bebişlerin kapışması zevkli olacak
dualarımdasın her zaman cnmmmm rabbimin izniyle olacak inş
benim meleklerin hepsi arazi anlaşılan hepsine cezamı versemmki
gelsin gelsinnnn çoğalsın yeğenlerimizzz
slm cnmmm kurallarımız ilk sayfada yazıyor ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmelisin 2 hafta deneme süren olacak katılımın paylaşımın yeterli olursa takım listesinde olacaksın şayet okuyup kabul edersen şu anki kilonu ve hedef kilonu yazmalısın bitanemmm hoşgeldin
bence hiçbirsakıncası yok neslim gönül rahatlığıyla yiyebilirisn sağlıklı protein ve karbonhidrat kaynağıı afiyetolsun cnmm
dayanamadım bitanemmm içtim şimdi ben yarın yapmayacağım ama2 saatte bir içince leptin meptin kalmadı:26: sen naptın nasıl geçti
geldim cnm bnm sonunda icim icimi yedi giremedim diyeSindim nerelerdeydin bugünnnn tam da diyordumki gelmeyenlere ceza mı versemmiyi insan lafının üstüne gelirmiş Gülaycım neler yapıyorkii yokluğu çok belliii inş iyi geçiyordur tatilii
ay gecmis olsun cnm bnm dikkat etKizlarrr nabersiniz ben bu sefer belimi incittim sanirim sabah haliyi yüklenince oldu tam gider ayak ustelik reglimde geliyor yolda.
Menu yazayim
Kalkinca 6 da 2 bardak su corek otu ve kefir
saat 8 de kahvaltı yaptım.
1 dlm peynir
1,5 yumurtalı maydanozlu lorlu sahanda yumurta
4 taze bibe+1/2 domates+1/4 salatalık+1/5 avakado+2 çatal biber salçası
5 ceviz+1 dlm ekmek
Ogle 13 de 5 kofte salata yogurt
Aksam 19 de kiymali patlican salata yogurt hemde ekmeksizzzzz
Spor yok malesef bol ev işi gene
ooooo supersin cnm bakalim ne kadar gitcekCnm ben bozmadım ,ama son ayranlarda midem bulandı accık ,tuz ektim başım dönünce bende ,ama tuz azdı
Onun dışında iyiydi ,yarın akşam tartılırım
Kizlarrr nabersiniz ben bu sefer belimi incittim sanirim sabah haliyi yüklenince oldu tam gider ayak ustelik reglimde geliyor yolda.
Menu yazayim
Kalkinca 6 da 2 bardak su corek otu ve kefir
saat 8 de kahvaltı yaptım.
1 dlm peynir
1,5 yumurtalı maydanozlu lorlu sahanda yumurta
4 taze bibe+1/2 domates+1/4 salatalık+1/5 avakado+2 çatal biber salçası
5 ceviz+1 dlm ekmek
Ogle 13 de 5 kofte salata yogurt
Aksam 19 de kiymali patlican salata yogurt hemde ekmeksizzzzz
Spor yok malesef bol ev işi gene
Cnm ben bozmadım ,ama son ayranlarda midem bulandı accık ,tuz ektim başım dönünce bende ,ama tuz azdı
Onun dışında iyiydi ,yarın akşam tartılırım
iyi aksamlar tatlislar hepinize
menumu yaziyim once
Sabah
1 yumurtadan biberli maydonozlu omlet 8 zeytin kk kadar peynir domates salatalik
ogle
1 bardak tarcinli sut seftali 10 kiraz
ara
3 elmali kepekli biskuvi 1 kare bitter cikolata
aksam
1 yk da az yogurt bir sey yiyemedim o ara karnimi agritti
spor
leslie 2 mile 1 saat tempolu yuruyus
su yatana kadar 2.5 lt oluur 2 kupa yesilcay 1 sise maden suyu
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyoktum buugun kizlarr..
esim oglen aradi hazirlan dedi (gece ise gitmeyecegi iicin) aksam yemegini disarda yiyelim bende ok dedim ama aklimda baska birsey vardi...
sonra geldi ustunu degistirdi askim yemegim var zaten gel biz utu masasi almaya gidelim dedim o da ok dedi...
utu masasi bakmaya giderken L koltuk aldik
aslinda hic benim aklimda olmayan bir renk ama indirimde oldugu icin almak zorunda kaldim..ama sonra ona uyan tv unitesi yanina dolap falan alcaz cok guzel olcak insallah.. koltuk takimi gri renkte..ben evi pembis pembis yapcam diyodum ama boyle oldu simdilik..zaten benim koltukta L idi ama bayaa eskidi birde deriydi derisi falan yirtildi cocuktan sonra malumfotosunu da eklerim sonra koltugun..
zaten hemen ona uyumlu tv uniteside gordum bakalim birkac ay sonra aliriz belki..
allahtan bugun cok kaynatmamissiniiz kizlar..hemen bitti gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?