Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama izinli oldugun icin bildirim yapmana gerek yoktu sanriim cnm dimi ben mi yanlis biliyorum ona gire bende turkiyeye gidince bileyim kendimi

bende öyle düşünüyodum ama dün az geçmiş yapayım dedim hoş beceremedim ama orda sweetçim yazmış yinede bildirim yapılması gerekiyomuş üç hafta üst üste yapılmazsa diskalifiye olunuyormuş.

*** 6. TAKIM 366. ETAP ***

anneyim_mutluyum( 78/78 / /% ) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
ayyuzlum0211 ( 84,5/85 /-0.5 / -0.5% ) izne ayrıldı
BilgeKi( 93 / / /% )Yeni Üye hedef kilo 65
EYLÜL SILA ( 67,7 / / / % )
ferideei ( 78,5 / / / %) 365. etapta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
lisbeth93 (81 / 79/ 1.5/%2.46 ) Yeni üye hedef kilo 65
neslihank4 (83,5 / / /% )
Sindi564 ( 81,6 /80.9 /700 /% 0.86)
Tekaskim( 68,9 / 67.5/1.4 /% 2.31)Yeni Üye hedef 58

6. Takım Ortalaması : %

aa neyseki yetistin cnm
bence sen otur dinlen biraz islerini bitir sonra yavas yavs gecmis yaparsin uzak mi size kv lerin evi otobusle mi kendi arabaniz varda onla mi gittiniz cunku insan otobuste kendine ceki duzen vermeye calisirken kasim kasim kasiliyo kendi arabanda cocuklari atarsin arkaya sen de kendi koltugunda rahat rahat yayilirsin ohh miss dilos cok yadirgamis anladigim kadariyla kimsenin kucagina gitmemis

gelelim tatileeeeeee beş çocuk yedi büyük küçücük evde nasıl geçer sizce hava acayip sıcaktı dilada bana yapışınca çıkdırmamak elde değildi. zaten genelde kp lerdeydik onun hizmetini yapmaktan canımız çıktı. birde babalar günü krizimiz oldu. benimki babasına s3 mini aldı benimkineyse sadece gömlek kan beynime sıçradı resmen. o gün bu gün mesafeli davranıyodum mecbur kalmadıkça konuşmuyorum adamla. hatasının farkında ama telafi etmek içinde hiç bir çabası yok. her şey onun ailesi için. sırf yeğenlerine oyuncak almak için oyuncakçıya girdik bizimkilerede aldık mecburen ve 400 tl oyuncağa verdik. adam hiç düşümüyo önünü arkasını. benim kıyafete ihtiyacım vardı parası gitmesin diye almadım adam ailesine saçtı resmen. şükür geldim evime de bizimki ramazan için davet etti ailesini napacam ben yaaaaa acaba diğer eltim gibi ne yemek ne ev işi yapmayıp kovar konuma mı getirsem. ama yok ben o kadar insafsızlık yapamam. yine ben eşşek hizmet yapıp kötü gelin olarak tarihe isim yazdıracam

lisbeth93 (81 / 79,5/ /%1,85 ) Yeni üye hedef kilo 65
neslihank4 (83,5 / 82,8 / 0,7 /% 0,84)
Sindi564 ( 81,6 /80.9 /700 /% 0.86)

Son düzenleme:
cnm lisbeth in 79.5 mis kilosu

Günaydınnnnnnn meleklerimmmmmmmm önce bir slm verim sonra geçmiş yapim didimmmmm

Gülayımmmmm hoşgeldinnnn kuzummmm helall olsun enişteye sözünü tuttu bırakmadı seniiii izne ayrılmaya kararlımısın Gülaycımm ben gelemezsin diye izne ayrdıldı yazmıştım

sukur kendi arabamizdi otobus olsa rezillik diz boyu olurdu. normalde sekiz saatte gittigimiz yolu gecen sefer on iki saatte gitmisiz. ikide bir durmaktan gina geldi resmen. gelirken de ondan kalasi degildi ama bu sefer ben kullandim arabayi yuz km kadar cok hiz yapmadim biraz da o yuzden oldu:)))

ay cnm bnm iyi gecmedigine uzuldum..
valla hediye isi basli basina bir sorun zaten uzak yerden geldigin icin tabi cunku bende ayni seyi yasiyorum
ama keske kendine ust bas alsaydin sonucta seni ayda yilda 1-2 kere goruyolar gormusken en super halinle gorsunler..
gercekten bazen erkege acimicaksin diye bosuna dememisler..
ramazanda yatiya mi gelcekler 2-3 gunluk icinse idare edersin ama daha uzunsa allah yardimcin olsun..
babasina aldigi hediyeye birsey diyemicem sonucta babasidir ama senin babana gomlegi almis simdi kayinbaban kesin senin babana hava atar eger gorusuyolarsa cunku ben rastladim boyle modellere
ayrica sen ustune duseni yapiyosun allah goruyo..
sende her ise atma kendini hazir kucuk bebegin varken digerleri nasil yapiyosa sende oyle yapsaydin dicem ama iste oyleside icine sinmezdi..allah buyuk napcan

hos buldum canim. izine ayrilim dedim ama yinede bildirim yapayim ister alin ister kovun beni siz bilirsiniz:))) ya burdan ayrilirsam ipin ucunu kaciracam diye cok korkuyom. napacam bilemedim bu konuda bi akil ver. enisten eger beni orda biraksa basina ne gelecek iyi bildigi icicn birakamadi. hos yine birakacakgbi oldu ama amcasi sagolsun kp ye onumuz ramazan hic mi dusunmuyon sen oglunu rezil olur dedi de oyle birakti pesimizi.

hosgeldin cnm
düzelttim Sindimmm
evet gordum cnm ellerine saglik
oh ne guzel arabada surmus oldun sanirim normal gunlerde pek surmuyosun..
bende istiyorum ehliyet ama once dil isini saglamlastirmam lazim
turkiyede olsaydi ne guzel yapardim darisi basima artik
gercekten otobus seni cok zorlardi 3 cocukla birde uzun yol

şu listeyi bi düzeltin nolur bana afakanlar bastı
sindi 700kg vermiş
ben oturduğum yerde şişiyorum sanırım sindim ya
birazdan tartılacağım önce takıma bi el atıyım dedim,
eeee bu hafta yine aynı rakipler mi var

ay 0.7 olmasi gerekiyodu dimi bende baktim baktim bi eksik var ama nerde diyodum

keske iki uc gun olsa gecen sene bir bucuk ay kaldilar. hani sorunsuz olmasalar neysede kp psikolojik olarak hepimizi bitiriyor. umarim gelmezler. icimdeki sıkıntının birinden kurtulmadan digerinin psikolojisi altina giriyorum yoruldum.

lisbeth93 (81 / 79,5/ /%1,85 ) Yeni üye hedef kilo 65
neslihank4 (83,5 / 82,8 / 0,7 /% 0,84)
Sindi564 ( 81,6 /80.9 /0.7 /% 0.86)

sweetcim izninle kendi kilomu yanlis yazmisim onu duzelltim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…