- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
*** 6. TAKIM 366. ETAP ***
anneyim_mutluyum( 78/ / /% ) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
ayyuzlum0211 ( 84,5/ / / % ) izne ayrıldı
BilgeKi( 93 / / /% )Yeni Üye hedef kilo 65
EYLÜL SILA ( 67,7 / / / % )
ferideei ( 78,5 / / / %) 365. etapta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
lisbeth93 (85 / / /% ) Yeni üye hedef kilo 65
neslihank4 (83,5 / / /% )
Sindi564 ( 81,6 / / /% )
Tekaskim( 68,7 / / /% )Yeni Üye hedef 58
6. Takım Ortalaması : %
Günaydın fıstıklar nasılsınız. Dün akşam itibarı ile evime geldim şükür. Kalabalık gürültü başım şişti ne biçim tatildi anlamadım. Buraya hiç uğrayamadım. Dila orda hepten kafayı yedi son güne kadar kucağımdan hiç inmedi. Bir tek son gün azıcık başkalarına gitti. Yediklerime hiç dikkat edemedim. Kalabalık olunca her ne kadar sadece yemek yemeye çalışsamda iki kişiye bir tabağın düştüğü bir yerde ekmek yemeden doyulmuyordu e tabi bunun bir de getirisi oludu
Daha sonra geçmiş yapıp damlayacam ama şimdi çocuklarımın aç karnını doyurayım buraya dalarsam tahminim hiç bir iş yapmadan akşam ederim
Ben kilomu yazayim bu arada giris kilomda 68.9 mus kayit etmistim telefona simdi bu kilomu kayit etmek isterken gordum ... neyse benim simdiki kilom 67.5 olmus inanmiyorum super yaaaaaa.... 73ten bu kiloya 3 hafta gibi bi surede dusecegime inanmazdim...:)
kaptanim acaba ben saskinlikla giris kiloma 85 mi demisim
ben pazar gunu girdim ya o Sabah kilom 81 di 85 degil yanlis bildirmisim demek ki :26: onu duzeltebilir miyiz
Korkuttunuz beni bende zar zor biseyler yedim biraz once 2 yumurta gazi peyniri ve salamla karistirilmis omlet ...salami oglumu istegi uzerine koydum ama ben 2 catal aldim tabaga 2 dilim salatalik 2 dilim domates yarim yesil biber tatlisindan iki zeytin ve kahve ictim 2 bardakta su ictim ve suan migdem bulandi ama yapabildim sanirim zorda olsa sabah kahvalti yaptim ....
Kaptan gelince düzeltir cnm bildirim yapacak mısın
Iphone dan gönderildi
Ben gecen cuma 68.9 dum ama ve bu hafta 67.5 olmussum yuzde hesaplamasini bilmiyorum bildiriminde nasil oldugunu bilmiyorum ben cumadan cumaya tartiliyorum pazartesi tartilmadim
Alışık olmadıgın için zor geliyo kahvaltı ama alışırsın sonra :)Canim ben normalde kahvalti fln yapamiyorum 2 catal yumurta cok degil ama alisik olmayinca boyle bulanti oldu sanirim bu arada sen tartildinmi? Ben bu hafta listeye cikicakmiyim biliyormussun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?