Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın fıstıklar nasılsınız. Dün akşam itibarı ile evime geldim şükür. Kalabalık gürültü başım şişti ne biçim tatildi anlamadım. Buraya hiç uğrayamadım. Dila orda hepten kafayı yedi son güne kadar kucağımdan hiç inmedi. Bir tek son gün azıcık başkalarına gitti. Yediklerime hiç dikkat edemedim. Kalabalık olunca her ne kadar sadece yemek yemeye çalışsamda iki kişiye bir tabağın düştüğü bir yerde ekmek yemeden doyulmuyordu e tabi bunun bir de getirisi oludu

*** 6. TAKIM 366. ETAP ***

anneyim_mutluyum( 78/ / /% ) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
ayyuzlum0211 ( 84,5/85 /-0.5 /-0,59 % ) izne ayrıldı
BilgeKi( 93 / / /% )Yeni Üye hedef kilo 65
EYLÜL SILA ( 67,7 / / / % )
ferideei ( 78,5 / / / %) 365. etapta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
lisbeth93 (85 / / /% ) Yeni üye hedef kilo 65
neslihank4 (83,5 / / /% )
Sindi564 ( 81,6 / / /% )
Tekaskim( 68,7 / / /% )Yeni Üye hedef 58

6. Takım Ortalaması : %

Daha sonra geçmiş yapıp damlayacam ama şimdi çocuklarımın aç karnını doyurayım buraya dalarsam tahminim hiç bir iş yapmadan akşam ederim

kaptanim acaba ben saskinlikla giris kiloma 85 mi demisim
ben pazar gunu girdim ya o Sabah kilom 81 di 85 degil yanlis bildirmisim demek ki :26: onu duzeltebilir miyiz

Ooo canım benımmm hoşgeldin cok özledik seni yaaa
Gözümüz yollarda kaldı valla ama ne çabuk bitmiş tatiliniz :)
Ayrıntıları sabırsızlıkla bekliyorum nasıl geçti diye gerçi yazdıklarından az da olsa anlaşılıyor ama
Tekrar hoşgeldin cnm haftaya telafi edersin inşallah

Iphone dan gönderildi

Ben kilomu yazayim bu arada giris kilomda 68.9 mus kayit etmistim telefona simdi bu kilomu kayit etmek isterken gordum ... neyse benim simdiki kilom 67.5 olmus inanmiyorum super yaaaaaa.... 73ten bu kiloya 3 hafta gibi bi surede dusecegime inanmazdim...:)

Cnm ne güzel peki bu hafta pazartesiden beri ne kadar gitti onu biliyo musun yazman gerekecek sanırım çünkü 3 haftada demişsin

Iphone dan gönderildi

Tek aşkım mesajı düzenledim de :)
Cnm ne güzel peki bu hafta pazartesiden beri ne kadar gitti onu biliyo musun yazman gerekecek sanırım çünkü 3 haftada demişsin
Ay pardon üstte yazmışsın okurken anlayamamısım gelecek hafta listeye yazarsın sonra bizimkileri görüp onun gibi yaparsın cnm birde yüzde hesaplaması var onu da öğrenirsin :)

Iphone dan gönderildi[/QUOTE]

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkuttunuz beni bende zar zor biseyler yedim biraz once 2 yumurta gazi peyniri ve salamla karistirilmis omlet ...salami oglumu istegi uzerine koydum ama ben 2 catal aldim tabaga 2 dilim salatalik 2 dilim domates yarim yesil biber tatlisindan iki zeytin ve kahve ictim 2 bardakta su ictim ve suan migdem bulandi ama yapabildim sanirim zorda olsa sabah kahvalti yaptim ....

Ne güzel cnm yavas yavas alışırsın benimde ilk günler midem bulanmaya başlıyordu sonra alışıyorsun birde illa 2 yumurta yemek zorunda değilsin yada bütün tabağı bitirmek zorunda da değilsin Doyana kadar ben ilk zamanlar tüm tabağı bitirmemiz gerekiyo sanıyodum ve cok zor bitiyordu da söylim dedim :) sende benim gibi yanlış anladıysan diye :)

Iphone dan gönderildi

Ben gecen cuma 68.9 dum ama ve bu hafta 67.5 olmussum yuzde hesaplamasini bilmiyorum bildiriminde nasil oldugunu bilmiyorum ben cumadan cumaya tartiliyorum pazartesi tartilmadim

Ben gecen cuma 68.9 dum ama ve bu hafta 67.5 olmussum yuzde hesaplamasini bilmiyorum bildiriminde nasil oldugunu bilmiyorum ben cumadan cumaya tartiliyorum pazartesi tartilmadim

Yok cnm ben seni diğer arkadaşlar karıştırdım kiloları :) kusura bakma ben senin kiloyu yapcam şimdi sende ona göre öğrenirsin birde yüzde hesaplama ilk sayfadaki kurallar bölümünde mevcut cnm

Iphone dan gönderildi

Canim ben normalde kahvalti fln yapamiyorum 2 catal yumurta cok degil ama alisik olmayinca boyle bulanti oldu sanirim bu arada sen tartildinmi? Ben bu hafta listeye cikicakmiyim biliyormussun ?

Canim ben normalde kahvalti fln yapamiyorum 2 catal yumurta cok degil ama alisik olmayinca boyle bulanti oldu sanirim bu arada sen tartildinmi? Ben bu hafta listeye cikicakmiyim biliyormussun ?
Alışık olmadıgın için zor geliyo kahvaltı ama alışırsın sonra :)
Listede adın var cnm B'nde birazdan yazcam kilomu :)

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…