Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

[/QU OTE=Sweetdimple;35809233]*** 6. TAKIM 366. ETAP ***

anneyim_mutluyum( 78/78 / /% ) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
ayyuzlum0211 ( 84,5/85 /-0.5 / -0.5% ) izne ayrıldı
BilgeKi( 93 /92,6 / 0,4/% 0,43)Yeni Üye hedef kilo 65
EYLÜL SILA ( 67,7 / / / % )
ferideei ( 78,5 / / / %) 365. etapta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
lisbeth93 (81 / 79,5/ /%1,85 ) Yeni üye hedef kilo 65
neslihank4 (83,5 / 82,8 / 0,7 /% 0,84)
Sindi564 ( 81,6 /80.9 /0.7 /% 0.86)
Tekaskim( 68,9 / 67.5/1.4 /% 2.31)Yeni Üye hedef 58

6. Takım Ortalaması : %
[/QUOTE]

Eylül ile feride kaldı

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
dokuz yildir bu boyle artik savasmaktan kavgadan biktim ya. benimki babasinin agzina bakar o ne derse o olur. bu hali deli eder benide.

sabırdan başka birşey diyemeyeceğim cnmmm ne desen haklısınnn

Olsun cnm gitsin de ayran detoksuna yapmadın dimi 2. Gun

Iphone dan gönderildi

yok sadece 1 gün yaptım Sindimmm

Feride yine kayıppp Eylülüm bugün yufkada açmıyor nerdeki acaba

sabırdan başka birşey diyemeyeceğim cnmmm ne desen haklısınnn

yok sadece 1 gün yaptım Sindimmm

Feride yine kayıppp Eylülüm bugün yufkada açmıyor nerdeki acaba

Artık Eylül bence yufkanın y sini bile duymak istemeyecek bıkmıstır
Sende kendı yufkalarının resimini eklicektin bugün cnm akşama doğru atar mısın sana zahmet. Görmek istedim de ben tavada yapcam

Iphone dan gönderildi

noldu yufka yemeyemi basladiniz bende istiyom bende

ok o zaman yenien aranizdayim eee napiyoz simdi. hadi sulara sarilalim yeniden

hep aramızdasınki senn

evet cnm geçmişleri bitirsemmm atacağım hemen ama tavada zor pişer tepside daha rahat pişirirsin şu parlak siniler var ya onlarda saç da kolay pişiyor

noldu yufka yemeyemi basladiniz bende istiyom bende

yok kuzum yemiyoruz eylülll bıktı 3 gün yufka yaptııı akrabalrına kendine ramazanlık onu konuştuk

Yapışmaz mı ona cnm

Iphone dan gönderildi

Bu arada banucum ben sabah eft yaptım
Tartılmadan önce tartıda 80.6 yı görebilirim inanıyorum diye :)
700 gr gördüm sonra bunun videolarını araştırcam :)

Iphone dan gönderildi

Yapışmaz mı ona cnm

Iphone dan gönderildi

arkadaşım sini de yapıyormuş cnmmm yapışmıyor hemen kuruyor dedi fazla açmazsan altını güzel pişer

Iphone dan gönderildi

vayyyyyy harikasınız Ayça da yapmışşş odaçok memnun kalmışşş

arkadaşım sini de yapıyormuş cnmmm yapışmıyor hemen kuruyor dedi fazla açmazsan altını güzel pişer

vayyyyyy harikasınız Ayça da yapmışşş odaçok memnun kalmışşş

Evet cnm bende diğer topikte Ayça yazmış ben unuttum yazmayı şans eseri ikimizde yapmısız habersiz :)
Sinide denicem cnm sagol

Iphone dan gönderildi

Iphone dan gönderildi

anaaam one kiz yeniliyomu iciliyomu. ya ben nasil yapacam almis sayfa gecmis birikmis kiiiiz abooooowwww

Eylüller Ramazan için yufka acıyorlar kac gündür onu diyoruz bence sen bi geçmiş yap bak ceco nun çakma eltisi edanın arkadaşı çıktı kızzz

Iphone dan gönderildi

neeeeeyyy hani su sinir oldugu kadinin mi. gecenlerde dugunu olan hani o mu. yaaa ben neler kacirdim of offf

Ben geldiiiiiiiiimm 😊😊😊 sabah Sütçü teyze süt getirmişti şimdi onu kaynatıyorum yoğurt yapacağım 😊😋 bir yandan da geçmişe bakayım. Sonra kuzumu uyuturum leslie yaparim inşallah 😊😊😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hani arkasi yarin diziler var ya bir yil izlemesen bir kere seyretmen yeter konularin ne oldugunu anlamaya. yaw topu topu bes gun yoktum neler olms neler bir gun bile atmaladan takip etmek gerek topigi

selam kızlar gecmıs yapmadım oyuzden bılmıyorum durumu ama bız dun saat 4e kadar yufka actık anneme benımkı az oldu dıye ısrar ettıler aksam hamur yogur cocuklşarı uyutunca acarız dıye aksam 10da basladık gece 3e kadar yufka actık osaatten sonra yatıp uyuyana kadar saat 5oldu bıraz önce uyandım aama bıldırım gunu oldugu yenı dank ettı kafama.buhafta hep yufka acma durumlarından fos cıktı hem yorgunluk hem spor yapamadım kıloda verememısım oyuzden bılmıyorum bıldırımım ıse yarıycakmı

hayırlı cumalarrr

bende katılmak istiyorum aranıza mümkünse

hayırlı cumalar canımmmm elbette katılabilirsinnn ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan bizimlesin canımm imzana bayıldımmm

hoşgeldin Aytencimmm ohhh mis gibi ev uoğurdu bende kendim yaparım cnmm Sindide yapacaktı bugün kuzum naptın kilo başı 1 yemek kaşığı maya unutma

hani arkasi yarin diziler var ya bir yil izlemesen bir kere seyretmen yeter konularin ne oldugunu anlamaya. yaw topu topu bes gun yoktum neler olms neler bir gun bile atmaladan takip etmek gerek topigi

ayenn öyle cnmmm o yzüden düzenli girmek lazım kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…