- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
selam kızlar gecmıs yapmadım oyuzden bılmıyorum durumu ama bız dun saat 4e kadar yufka actık anneme benımkı az oldu dıye ısrar ettıler aksam hamur yogur cocuklşarı uyutunca acarız dıye aksam 10da basladık gece 3e kadar yufka actık osaatten sonra yatıp uyuyana kadar saat 5oldu bıraz önce uyandım aama bıldırım gunu oldugu yenı dank ettı kafama.buhafta hep yufka acma durumlarından fos cıktı hem yorgunluk hem spor yapamadım kıloda verememısım oyuzden bılmıyorum bıldırımım ıse yarıycakmı
hoşgeldinnnn Eylülümsabitmisin artımı çıktın cnmmm:26: ellerinize sğalık cnm şükür bitmişş afiyetle yersiniz inşş
67.7yım canım malesef sabıtım cook sukur artı degılım
hayırlı cumalar canımmmm elbette katılabilirsinnnilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan bizimlesin canımm imzana bayıldımmm
hoşgeldin Aytencimmm ohhh mis gibi ev uoğurdu bende kendim yaparım cnmm Sindide yapacaktı bugün kuzum naptın kilo başı 1 yemek kaşığı maya unutma
ayenn öyle cnmmm o yzüden düzenli girmek lazım kolay gelsin sana
Kızlarrr kusurabakmayın ama 12 ye kadar bildirimin yapılmasını rica etmiştimmm hiçbirimiz akaşam kadar pc başında olmak zorunda değiliz
haftaya 12 ye kadar bildirim yapmayanlar bildirim yapılmadı olarak işaretlenecek bilginiz olsun feridecim özellikle senden rica etmiştim
Sveetdeemple ciğim kusura bakma cnm ,disipline uyanmıyorum ...geçen hafta soz verdim ama bu hafta tutamadım sözümü üzgünüm
Ben cuma yarışmaların dan ayrılıyim canım ..boyle kendimi kotu hissediyorum ...geç oldu yine ...
Gecem gündüzüm karıştı.kpss ye günler kaldı ,geç yat geç kalk derken inan çok olmadı uyanalı ,yetişemedim
Ayrılıyorum ben canımyine gruba gelirim ama yarışma şeklinde belli saatte bildirim yapamıyorum ,
hoşgeldin Aytencimmm ohhh mis gibi ev uoğurdu bende kendim yaparım cnmm Sindide yapacaktı bugün kuzum naptın kilo başı 1 yemek kaşığı maya unutma
dunkı menum
sabah sucuklu yumurta peynır zeytın 2dılım ekmek
ara 1bardak ayran 15tane yaban mersını kurusu
öğlen
tavuk göğüs ızgara ayran 1kase corba
ara 1kase yulafkepeklı yogurt
aksam 1tabak tazefasulye 4kasık yagsız makarna
ara yufka acarken 1kupa nescafe
3bardak yesılçay
1bardak hıbıskus,
1bardak kıraz sapı
Evet vermissim haklissin sagliksizdi belki ama ben kahvalti fln yapamiyordum zar zor biseyler yedim hala migdem bulaniyo ayran iciyorum ama acta gezmedimki dedigim gibi abbur cubbur dan kilo aliyordum meyvesulari redbull lardan fln birakincada yemek yemwye calisiyorum ama ac gezmedim acayip rahat uyuyordum sadece canim skiliyordu aksamlari cerwz yoktu tv basinda icecek yoktu ama ac yatmadim yada gezmedim birde calistigim icin yemek yemeye pek firsat bulamadim ama olcak ins
çok teşekkür ederim
troid rahatsızlığımdan dolayı kilo aldım geçen gün yine kontrole gittim 1,5 aydır ilaç kullanıyorum.
troid değerlerim normale dönmüş ama ilaca devam.
tüm kuralları kabul ediyorum
kilom 63-64 arasında gidip geliyor hedef kilom ilk önce 58 sonra 55
buğday çorbası diyetine başlamayı düşünüyorum 3-4 gün gibi detoks niyetine :26:
bende senin kilo çizelgene ve duyarlı güzel imzana bayıldım.
senden öğreneceğim çok şey var belli
Tamam canım unutmam teşekkür ederim 😊😊😊
Şimdi bir sorum olacak😄 sabah kahvaltımi 8.30 da yaptım. Saat 12 de bir şişe soda içtim ve 13 de bir bardak süt içtim. Karataya göre doğru bir davranis mi ? Aksam 6 da yemek yesem. Birde meyveyi ne zaman yiyeceğim çok severim de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım haklısınn sınav sonrasına dek idare ederiz fakat 2 dk girip bildirim yapabilirsin cnm ayrılmana taraf değilimm yada perşembeleri bildirim yap olmazsa karar senin cnmmm :26:
feridem ayrıldı yazmıyorummm ona göre listeyi paylaşıyorummmm bizimlesin kuzum hemen vazgeçmek yok
afiyetolsun cnmmmm
bu hafta daha iyi olacağına eminin leylacımmm sağlıklı beslenmey başladın bilekeisnlikle olacak
tamam bitanemmm hoşgeldin aramıza o zaman geçmiş olsun normale dönmesi çok güzelll hepimiz birbirimizden birşeyler öğrteneceğiz cnm benimm
beğenmene sevindimm detoks ayda bir yapabilirsin cnmm ayran detoksuda güzel kilo verdiriyor
Ya sveeet ciğim çok mahcup oluyorum ...ayrılmak istemiyorum ...ama ödevini yapmayan çocuk gibi yim inansinir bozucu bir durum ...cnm Temmuz 5te sınav var ,dün 4ekadar deneme yaptım ,eğitim gk gy ...sonra yatış o yatış günaydın bna
bu aralar sabahları geç uyanıyorum buda hiç iyi değil. normal de 8.30 da ayaktaydım ama şimdi eşim gittikten sonra yine uyuyorum. bundan sonra uyumam.
normalde ayran detoksuna nohut ve fasuyle de konuluyor ama ben sadece buğday ve salatalık koyacağım diğerleri çok şişkinlik yapıyor
çörek otuda aldım yeşil çayımla sabahları tüketeceğim.
sporda yapacağım günde 1 saat
akşam atıştırmalıklarım çok oluyor vazgeçmem lazımm ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?