Merhaba herkese,
Bugun cok yogundum giremedim hic.hemen yediklerimi paylasayim,
Sbh peynir domates
Oglen bugday corbaso,
Semizotu
Aksam corba semizotu
İyi akşamlar meleklerimmmmannemle biraz gezdik geldik spordu duştu yemekti derken saat uçmuşşşş benle birlikte hepinizmi firar ettniz bakimmm
Ah Eylülüm ahhhh yarana dokundu gülayım sankiiibeyazcanımda sen de gülayımda kaynanalardan yana şanssızsınız ne diyim allah yardımcınız olsunn bu hafta atak bekliyorum sendne kuzum spora sarıl ramazan öncesi son hafta artık yufkalarda yapıldı anlaşılan ramazanda yutulacak
o yüzden bu hafta dikkat et bebişimmm gülşah kaç haftadır yeniyo seni benden söylemesi güzel bir rövanş olmalı derim
biraz fazla geride kalmışın hakikaten cnmmmm
ne olmuşkiii 2 hafta önce de biz patlatmıştık bu hafta ilk sıra bizim ona göre
tşkler bitanemmmmm sende süperdin bu haftamalesef %65 ortalamamız olsun bence harika hepinzie tşk ederim meleklerimmmm
hayırdır bızdıkım ne oldukiii:26: anlaşılan baya stresli bir günmüşş hemen hemen hiçbirşey yememişsin cnmcımm ne olur ayran veya yoğurt tükeyt yatmadanyarın toparlarsın cnm herşey olacağına varıyor olay nedir bilmiyorum ama sen üzüldüğünle kalacaksın cnmm dinlen cnmm sakinleşş
harika başladın Aytencim tebrik ederimmmpeynirini avuç için kadar yiyebilirsin cnmm karatayda ölçü yok bitanemm doyana kadar yiyoruz o yüzden 4 baget gayet iyi patateslerde yenmemiş sıvı sporda süperrr daha ne olsunnnn power walk bakayım cnm:44::44:
leylacım senle çok kapışacağız anlaşılann2 çatal çok az neyse dünküne nazaran en zından 2 çatal var her gün bir çatal artıracağına inanıyorumm şarküteri ürünleri çok sağlıksız cnmcımmm uyarması benden
hazır çorbada neyin nesiiii içi katkı maddesi doluu mis gibi layla çorbası tarhana çorbası dururken ne gerek var cnm kızmaca yokkkbenimmm akşam salata ekleyebilirdin cnmm afiyetolsunnn çok şükür yoğurt yiyeceksinnn
sagol ablacim biraz sakinlestim kendime geldim
yalnizca insanlarin bu kadar kotu olmasi cok zoruma gitti nasil boyle olduk onu dusundum ve sinirim bozuldukca bozuldu
Sabah 2 yumurtadan peynirden ve salamdan yapilmis omlet 2 catal tabaga aldim 2 dilim salatalik 2 dilim domates yarim yesil biber 2 zeytin ve kahve yarim litre su
Ogle hazir fincan corba yarim litre su
Aksam buyuk salata 50 gram tavuk gogsu grillde ve bir fincan hazir corba yarim litre su
Simdi bir kahve sonra birde beyaz cay icip 9 gibide yogurdumu yicem maydonoz ve biberli metebolizmayi bos birakmiyalim geceleride calissin:))
size bugun yasadigim seyi anlatmak istiyorum izninizle icimi dokmek iyi gelir
bizim binada baya yasli bir teyzemiz var tek basina yasiyor o yasinda cocuklari sagolsun (!) ayda yilda bir ugrayip bir iki market poseti birakip kacarlar
annem dun aksam dolma yapmisti yaptigi dolmadan goturecekti bu teyzemize kapiyi uzunca caldi acan olmadi annem de belki uyumustur diyip eve dondu ertesi gun yani bu Sabah yine birkac kere kapisini caldi acan olmadi biz de telaslandik binadaki kapicinin esi bazen gidip evini temizler anahtar vardi onlarda gelin kapiyi acin bakalim dedik meger garibim hastaymis oyle kendinden gecmis yatiyordu neyse doktora goturduk bir sekilde de cocuklarina ulasmaya calistik buzdolaplari uzerinde iki kizinin telefonunu yapistirmis kapicimiz da aramis onlari 2 si de bi yigin bahane bulmuslar gelmemek icin yahu anneniz hasta daha onemli ne isiniz olabilir?
neyse biz hastanedeyiz doctor bikac gun yatirip cikaririz dedi toparlar kendini dedi ama sanirim bazi islemler icin aile imzasi falan gerekiyormus ama iste biz de dedik yok gelmiyorlar falan ordaki bi hemsire telefonu aldi aradi onlari annenizz son anlarini yasiyor olabilir gelin dedi yalan soyledi o hasta annelerine gelmeyen kadinlar o lafa geldi neden mi dersiniz megerse teyze oldugunde yuklu sayilabilecek bi miktar miras birakabilirmis hastaneye gelince de ters ters konustular bizlerle kovar gibi biz de teyzenin durumunun iyi oldugunu doktordan teyt ettirip eve donduk
yahu bu kadar mi cikarcilik olabilir inanamiyorum
bizim binada baya yasli bir teyzemiz var tek basina yasiyor o yasinda cocuklari sagolsun (!) ayda yilda bir ugrayip bir iki market poseti birakip kacarlar
annem dun aksam dolma yapmisti yaptigi dolmadan goturecekti bu teyzemize kapiyi uzunca caldi acan olmadi annem de belki uyumustur diyip eve dondu ertesi gun yani bu Sabah yine birkac kere kapisini caldi acan olmadi biz de telaslandik binadaki kapicinin esi bazen gidip evini temizler anahtar vardi onlarda gelin kapiyi acin bakalim dedik meger garibim hastaymis oyle kendinden gecmis yatiyordu neyse doktora goturduk bir sekilde de cocuklarina ulasmaya calistik buzdolaplari uzerinde iki kizinin telefonunu yapistirmis kapicimiz da aramis onlari 2 si de bi yigin bahane bulmuslar gelmemek icin yahu anneniz hasta daha onemli ne isiniz olabilir?
neyse biz hastanedeyiz doctor bikac gun yatirip cikaririz dedi toparlar kendini dedi ama sanirim bazi islemler icin aile imzasi falan gerekiyormus ama iste biz de dedik yok gelmiyorlar falan ordaki bi hemsire telefonu aldi aradi onlari annenizz son anlarini yasiyor olabilir gelin dedi yalan soyledi o hasta annelerine gelmeyen kadinlar o lafa geldi neden mi dersiniz megerse teyze oldugunde yuklu sayilabilecek bi miktar miras birakabilirmis hastaneye gelince de ters ters konustular bizlerle kovar gibi biz de teyzenin durumunun iyi oldugunu doktordan teyt ettirip eve donduk
neeeeeyyy hani su sinir oldugu kadinin mi. gecenlerde dugunu olan hani o mu. yaaa ben neler kacirdim of offf
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap
Gülay : 85------------------->
Nura : 80,9----------------->
Perihan:78 ----------------->izinli
Eylül :67,7---------------------->
Feride :77,8----------------------->
Nesli :82,8------------------------>
Leyla:67,5------------------------>
Özge:79,5----------------------------------->
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>
shadowshows 92---------------------------->
Cardialgia:64--------------------------------->
Eki Görüntüle 1139828
meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklaro yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm
Kizlar menu yazayim cok iyi degil ama
Sabah karatay kahvaltisi
13 de kizilvahamama gezmeye gittik orada yarım gozleme
6 da 1 kase karisik cerez 2 minik armut azcuk taze fasulye ve annemin eliyle yaptigi cevizli haşhaşlı çörek yaninda zeytin peynir salata buda final oldu tam oldu resmen sistim su an gerinemiyom sporda yok simdi lafliyoz bakalim vermek bi tarrafa almam isallah bu gun kendimi aştim çörek le
Arada ugramaya cabalarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar hemen menüme geçeyim
Kahvaltı:
Etli yumurta (kuşbaşı)
Sonrasında 1 büyük bardak ayran cnm cok çekmişti
Akşam:
2 bucuk tatlı tabağı büyüklüğünde ince açılmış lahmacun
Bol yeşillik
Sumaklı soğan
Domates
Bol limon suyu ve sonra limonun kendisini yedim
2 büyük bardak ayran
Spor: bugun yok tatil verdim kendime cok uykum var şu tartılma günleri stress oluyorum ve sabah 5 te uyanıyorum şimdi acayip uykum var oğlum yattı bende biraz uzanıcam yada 1 saat yatarım belki
Su: 1 bucuk şimdilik
Iphone dan gönderildi
Ya calisiyorumya o durumdan fazla secenegim yok ben gercekten normalde yemek yiyemiyorum suan bile ne yapsam yanlis kaciyo demekki olmuyo neyse bakalim hayirlissi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?