Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba herkese,
Bugun cok yogundum giremedim hic.hemen yediklerimi paylasayim,
Sbh peynir domates
Oglen bugday corbaso,
Semizotu
Aksam corba semizotu

Merhaba herkese,
Bugun cok yogundum giremedim hic.hemen yediklerimi paylasayim,
Sbh peynir domates
Oglen bugday corbaso,
Semizotu
Aksam corba semizotu

Merhaba canımmm hoşgeldinnn canaım senin özel durumundan dolayı nasıl yorum yapacağımı da bilemiyorum inan fakat sabah çok az yumurta süt yiyemediğine göre yeşillik çiğ ceviz ve kayısı ekleyelim kahvaltına ne dersin:26: umarım yeterli su içmişsindir

sagol ablacim biraz sakinlestim kendime geldim
yalnizca insanlarin bu kadar kotu olmasi cok zoruma gitti nasil boyle olduk onu dusundum ve sinirim bozuldukca bozuldu

sagol ablacim biraz sakinlestim kendime geldim
yalnizca insanlarin bu kadar kotu olmasi cok zoruma gitti nasil boyle olduk onu dusundum ve sinirim bozuldukca bozuldu

sakinleşmene sevindim bızdıkımmm insanları olduğu gibi kabul etmezsen her zaman üzülürsün cnmmm malesef çok iyi insanlar olduğu gibi kötü niyetliler de var doğanın dengesi böyle

size bugun yasadigim seyi anlatmak istiyorum izninizle icimi dokmek iyi gelir

bizim binada baya yasli bir teyzemiz var tek basina yasiyor o yasinda cocuklari sagolsun (!) ayda yilda bir ugrayip bir iki market poseti birakip kacarlar
annem dun aksam dolma yapmisti yaptigi dolmadan goturecekti bu teyzemize kapiyi uzunca caldi acan olmadi annem de belki uyumustur diyip eve dondu ertesi gun yani bu Sabah yine birkac kere kapisini caldi acan olmadi biz de telaslandik binadaki kapicinin esi bazen gidip evini temizler anahtar vardi onlarda gelin kapiyi acin bakalim dedik meger garibim hastaymis oyle kendinden gecmis yatiyordu neyse doktora goturduk bir sekilde de cocuklarina ulasmaya calistik buzdolaplari uzerinde iki kizinin telefonunu yapistirmis kapicimiz da aramis onlari 2 si de bi yigin bahane bulmuslar gelmemek icin yahu anneniz hasta daha onemli ne isiniz olabilir?
neyse biz hastanedeyiz doctor bikac gun yatirip cikaririz dedi toparlar kendini dedi ama sanirim bazi islemler icin aile imzasi falan gerekiyormus ama iste biz de dedik yok gelmiyorlar falan ordaki bi hemsire telefonu aldi aradi onlari annenizz son anlarini yasiyor olabilir gelin dedi yalan soyledi o hasta annelerine gelmeyen kadinlar o lafa geldi neden mi dersiniz megerse teyze oldugunde yuklu sayilabilecek bi miktar miras birakabilirmis hastaneye gelince de ters ters konustular bizlerle kovar gibi biz de teyzenin durumunun iyi oldugunu doktordan teyt ettirip eve donduk

yahu bu kadar mi cikarcilik olabilir inanamiyorum

366.etap

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1161660 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1159348

o hazir corbalar kadar koruyucu katki maddesi eklenen bir sey yok
bence kullanma hem tatlari yavan hem zararlilar

inanamıyorum hakikaten benim de sinirlerim boşaldı okuyunca bızdıkımmm ne biçim evlatmış bunlar o kadıncık kimbilir nasıl büyüttü onlar ben annemim gözünün içine bakarken böyleleri de var demekki rabbim çok büyük bu dünyada olmazsa öbğr dünyada cezalarını çekerler inş

allah yardımcısı olsun tek başına ölüme terke etmişler resmennn bence tüm mirasını bağışlasınnn huzurevine kayıt olsun bebek gibi bakılır yada özel hemşire tutsun kendine ay çok sinirlendimm neyseki durumu iyiymiş allah razı olsun bızdıkım sizden siz olmasaydınız ne olacaktı düşünmesi bile kötüü

Canim öncelikle merhaba adım Ayten aranıza yeni katıldım. Yazdıklarını okuyunca yorum yapmadan tutamadım kendimi. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin canım. Bende anneyim belki aramızda anne olanlar vardır. Emek emek ilmek ilmek büyütüyoruz yavrularımizi. Çektiğimiz sıkıntılar onlar gozlerindeki bir gülümseme ile hiç kalıyor. Ama böyle emek emek büyüyüp sonrada anaya babaya arkasını dönenler bu dünyada da ahirette de gün yüzü goremezler canım. Kaç günlük dünya kime kalmış ki onlara kalsın. Allah evlatlarımizi hayırlı akıllı kıymet bilenlerden etsin. Amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap

Gülay : 85------------------->
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 -----------------> izinli
Eylül :67,7---------------------->
Feride :77,8----------------------->
Nesli :82,8------------------------>
Leyla:67,5------------------------>
Özge:79,5----------------------------------->
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>
shadowshows 92---------------------------->
Cardialgia:64--------------------------------->

Eki Görüntüle 1139828

meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklar o yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm

Son düzenleme:

Cnm ben bu hafta 600 gr diyeyim

Iphone dan gönderildi

Cok uzucu hakkaten cok gecmis olsun teyzeye acil sifalar

Selam kızlar hemen menüme geçeyim

Kahvaltı:
Etli yumurta (kuşbaşı)
Sonrasında 1 büyük bardak ayran cnm cok çekmişti

Akşam:
2 bucuk tatlı tabağı büyüklüğünde ince açılmış lahmacun
Bol yeşillik
Sumaklı soğan
Domates
Bol limon suyu ve sonra limonun kendisini yedim
2 büyük bardak ayran

Spor: bugun yok tatil verdim kendime cok uykum var şu tartılma günleri stress oluyorum ve sabah 5 te uyanıyorum şimdi acayip uykum var oğlum yattı bende biraz uzanıcam yada 1 saat yatarım belki
Su: 1 bucuk şimdilik

Iphone dan gönderildi

Kizlar menu yazayim cok iyi degil ama
Sabah karatay kahvaltisi
13 de kizilvahamama gezmeye gittik orada yarım gozleme
6 da 1 kase karisik cerez 2 minik armut azcuk taze fasulye ve annemin eliyle yaptigi cevizli haşhaşlı çörek yaninda zeytin peynir salata buda final oldu tam oldu resmen sistim su an gerinemiyom sporda yok simdi lafliyoz bakalim vermek bi tarrafa almam isallah bu gun kendimi aştim çörek le
Arada ugramaya cabalarim

Eşleştirmeler 366, etap Sonuçları
Eki Görüntüle 1157446

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım [/TD]
[TD]6. Takım [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*%0,0
[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla%0,0

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*%1,01

[/TD]
[TD]Sindi (nura)*%0,86
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eriğim(ayfer ) *
[/TD]
[TD]perihan (anneyim mutluyum) *
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekolcam (yasemin)*%0,78
[/TD]
[TD]Özge(lisbeth 93)*1,85
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluebottle *%0,0
[/TD]
[TD]neslihan *%0,84

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]citygirl (büşra)*%1,32
[/TD]
[TD]Bilge *%0,43
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda(valkyrie) *%0,90
[/TD]
[TD]Feride *%0,45

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1150705

wuuuuu karbonhidrat şöleni olmuşşşşş 2 gün telafiye gidecek cnmmmm sıkma canını gezmede olur böyle

afiyetolsun cnmmmm lahmacunu bensiz yedin demekk ellerine sağlık cnmmm bugün de kasların dinelnsin ne diyelim uzan cnm dinlen

Ya calisiyorumya o durumdan fazla secenegim yok ben gercekten normalde yemek yiyemiyorum suan bile ne yapsam yanlis kaciyo demekki olmuyo neyse bakalim hayirlissi ...

Ya calisiyorumya o durumdan fazla secenegim yok ben gercekten normalde yemek yiyemiyorum suan bile ne yapsam yanlis kaciyo demekki olmuyo neyse bakalim hayirlissi ...

bebişimmm çalışmak bahane değil kuzumm bak şimdi tapırdaklara salatanı hazırlarsın buzdolabına koyarsın sadece sosunu eklemezsin rahat olur senin için

çalışacaksın diye sağlıksız beslenmene izin veremem olacak yavaş yavaşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…