Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

akşam 7 den sonra ağzımız kilitlenecekkkk şekersiz sıvılar tüketebilirsinnnn planları ıygularsan hedef çok yakın bence

kız bana,azarla beni hocam sözüm söz yok artık

spor olarak yürüyüş şansım yok ama leslie başlasam süper olacak kilo vermek isteyenler direk 3 'ten başlamalılarmış

ben çalışmıyorum evdeyim hep yürüyecek yerde yok o yüzden :26:

canım ya bu hafta bende sabitim
sporumu düüzenli yapamadım bide gelen giden misafir dengemi bozdu
birbirimize gazda veremedik sende yoğundun ama bu hafta dürtelim olurmu

leslie güzel bir sçeim olur cnmmm yaramazlık yaparsan kızarım merak etme listemizi paylaştım kızlar

*** 6. TAKIM 366. ETAP ***

anneyim_mutluyum( 78/78 /0,0 /%0,0 ) Kilosu sabit hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
ayyuzlum0211 ( 84,5/85 /-0.5 / -0.59% )
BilgeKi( 93 /92,6 / 0,4/% 0,43)Yeni Üye hedef kilo 65
EYLÜL SILA ( 67,7 /67,7 /0,0 / %0,0 ) Kilosu sabit
ferideei ( 78,5 /77,8 /0,7 / %0,45) 365. etapta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
lisbeth93 (81 / 79,5/ /%1,85 ) Yeni üye hedef kilo 65
neslihank4 (83,5 / 82,8 / 0,7 /% 0,84)
Sindi564 ( 81,6 /80.9 /0.7 /% 0.86)
Tekaskim( 68,9 / 67.5/1.4 /% 2.31)Yeni Üye hedef 58

6. Takım Ortalaması : % 0,68

hadi bakalım hayırlı olsun

ben kaçıncı listede olacağım canım :26:

aslında zor degıl su un tuz la yoguruyosun hamuru tuplu sacta pişiriyoruz bız sacta kuruyo guzelce bıde evde serıp kurutuyozuz sonra kaldırıyoruz ıstersen tavada ıstersen tepsıde ıslatıp börek yapabılıyosun heran elının altında oluyo cook pratık ve katkısız canım
gunaydın canım hosgeldın senle benım tatılımızden nolurkıtatıl dıye kayınvalıdenın kayınpederın yannamı gıdılır tatıl degıl ezıyet.bak tatılı ceco yapıyo denız kum günes sahıl of offfffffff:2::2:
vallahı cook haklısın bende olsam trıp yapardım kocama tamam aıleısı ama 3 cocugu bıde karısı var once onları dusunmesı lazım allahtan benım koca daha ınsaflı bukonuda gercı savuracak parası yook olsa oda savurur.400 lıra oyuncagamı verılır yazık gunah seın yerınde olsam acımam gıder butun gereklı kıyafetlerımı alırım görsun bosa para harcama k neymıs ay ne fenayımmama kadın dayanısması haksızlıga hıc tahammulum yookk.benım kaynanalarda aylardır gelın dıye yıyolar kafamızı esımın ıznı yook tutturdular ben gıtcekmısım esımı bırakıp okullar kapanınca gıtcekmısım acılana kadar kaynanamdan nefret edıyorum öyle bencılkı hep kendını dusunuyo zaten kısları 5ay gelıp burda kalıyolar bıde köye dönunce bızı yanına ıstıyo.bızde gelın köle essek demek ab-ncak calıscak ıs yapcak ebence hızlı pratık kadınım tam işine göre ayy bende böyle kaynana olcaksam olmıyım

noldu yufka yemeyemi basladiniz bende istiyom bende
yook canım bız ramazanlık yaptık annemlerle 4gun yufka actıkta onu dıyo kızlar yemeye beklerımm ama
tamam cnm en azından gelen yok sağlık olsun haftaya inşallah sıkma canını bu hafta spor yapamadın onun etkisi
evett buhafta ramazan öncesı son hafta olcak sarılcam spora ınsallah 1kg falan gıder
canım ya bu hafta bende sabitim
sporumu düüzenli yapamadım bide gelen giden misafir dengemi bozdu
birbirimize gazda veremedik sende yoğundun ama bu hafta dürtelim olurmu
olur gülşahcım buhafta gercekten hıc takıp etmedık bırbırımızı ben 4gun yufka actım pek ugrayamadım sporda yapamadım ama olsun enazından almaadık.ama ramazan öncesı soon haftamız asılmamız lazım buhafta.bıde ben dun adet oldum onunda etkısı var galıba ama hayırlısıı buhafta hıç bırbırımızı bırakmayalım gazla verırız ınsallah

hani arkasi yarin diziler var ya bir yil izlemesen bir kere seyretmen yeter konularin ne oldugunu anlamaya. yaw topu topu bes gun yoktum neler olms neler bir gun bile atmaladan takip etmek gerek topigi

Son düzenleme:
[/QUOTE]

Cok pardon fazla geriye gitmisim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam agziniza atacaginiz her seyi leptin hormonunu bozup dengenizin bozulacagini dusunun. Migdem cop degil bedenimi cop gibi kullanmamaliyim ona faydali seyler tuketmeliyim gibi olumlamalar yapin

Cuma yarisma paylasim alanina baktimda gene 14. Takim patlatmis listeyi harikalar valla ne kilolar vermisler

Süpersiniz kızlar

lisbeth93 özellikle seni çok tebrik ediyorum, böyle devam

Son düzenleme:

wowww bu şekilde telkin edeceğim kendimi, teşekkür ederim ...

Cuma yarisma paylasim alanina baktimda gene 14. Takim patlatmis listeyi harikalar valla ne kilolar vermisler

bizdeeeee patlarızzzzz bizdeeeee

merhabalar kizlar
ya bugun o kadar sinir stress sinir bozucu bir gundu ki ne diyet ne spor hala moral bozuklugundan her tarafim agriyor hic bir sey yiyemedim nerdeyse
neyse ben menumu yaziyim de cikiyim parmagimi kipirtadacak halim yok basim dusuyor nerdeyse...

Sabah
3-4 kucuk dilim karpuz yani toplami avuc ici kadardir

ogle
2 sarma

aksam
1 kupadan biraz az sutlu kahve

su 2 lt falan olur heralde

umarim yarina toparlanabilirim

Merhabalarrr
Menümu yazıyorum.

Kahvalti:
1 haşlanmış yumurta
Iki k.k kadar peynir
10 zeytin
Bitki Çayı
Domates Salatalık
Sadece bir lokma ekmek aldım

12 de bir şişe soda
13 de iki bardak süt

Yemek fırında patates tavuk vardı
Ben sadece Tavuktan yedim 4 Baget yedim biraz çok mu oldu bilemedim küçüktü bagetler ayrıca patates ve ekmek yemedim
Iki bardak ayran ictim

3 lt suyu tamamlarim inşallah

Ayrıca 45 dk leslie yaptim
Değişik bir video buldum belki biliyorsunuzdur power walk diyordu
😊😊😊😊

Sabah 2 yumurtadan peynirden ve salamdan yapilmis omlet 2 catal tabaga aldim 2 dilim salatalik 2 dilim domates yarim yesil biber 2 zeytin ve kahve yarim litre su
Ogle hazir fincan corba yarim litre su
Aksam buyuk salata 50 gram tavuk gogsu grillde ve bir fincan hazir corba yarim litre su
Simdi bir kahve sonra birde beyaz cay icip 9 gibide yogurdumu yicem maydonoz ve biberli metebolizmayi bos birakmiyalim geceleride calissin:))

İyi akşamlar meleklerimmmm annemle biraz gezdik geldik spordu duştu yemekti derken saat uçmuşşşş benle birlikte hepinizmi firar ettniz bakimmm

Ah Eylülüm ahhhh yarana dokundu gülayım sankiii beyazcanımda sen de gülayımda kaynanalardan yana şanssızsınız ne diyim allah yardımcınız olsunn bu hafta atak bekliyorum sendne kuzum spora sarıl ramazan öncesi son hafta artık yufkalarda yapıldı anlaşılan ramazanda yutulacak
o yüzden bu hafta dikkat et bebişimmm gülşah kaç haftadır yeniyo seni benden söylemesi güzel bir rövanş olmalı derim

Cok pardon fazla geriye gitmisim :)

biraz fazla geride kalmışın hakikaten cnmmmm

ne olmuşkiii 2 hafta önce de biz patlatmıştık bu hafta ilk sıra bizim ona göre

Süpersiniz kızlar

lisbeth93 özellikle seni çok tebrik ediyorum, böyle devam

tşkler bitanemmmmm sende süperdin bu hafta malesef %65 ortalamamız olsun bence harika hepinzie tşk ederim meleklerimmmm

hayırdır bızdıkım ne oldukiii:26: anlaşılan baya stresli bir günmüşş hemen hemen hiçbirşey yememişsin cnmcımm ne olur ayran veya yoğurt tükeyt yatmadan yarın toparlarsın cnm herşey olacağına varıyor olay nedir bilmiyorum ama sen üzüldüğünle kalacaksın cnmm dinlen cnmm sakinleşş

harika başladın Aytencim tebrik ederimmm peynirini avuç için kadar yiyebilirsin cnmm karatayda ölçü yok bitanemm doyana kadar yiyoruz o yüzden 4 baget gayet iyi patateslerde yenmemiş sıvı sporda süperrr daha ne olsunnnn power walk bakayım cnm:44::44:

leylacım senle çok kapışacağız anlaşılann 2 çatal çok az neyse dünküne nazaran en zından 2 çatal var her gün bir çatal artıracağına inanıyorumm şarküteri ürünleri çok sağlıksız cnmcımmm uyarması benden

hazır çorbada neyin nesiiii içi katkı maddesi doluu mis gibi layla çorbası tarhana çorbası dururken ne gerek var cnm kızmaca yokkk benimmm akşam salata ekleyebilirdin cnmm afiyetolsunnn çok şükür yoğurt yiyeceksinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…