Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar nabersiniz
Alinti yapamayim banu ellerine sagluk bende cok severim.biz işkefe deriz çokça yapariz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam herkeseee. günaydınlar mutlu haftasonları. ben 3 takımdan emine. SEVGİLİ RAKİBİM gülay (ayyuzlüm9 tanışmaya geldim sizlerleç eee rakibimi tanıyım kı öyle yarışayım demi ama

Ben 81.900 istiyorum hafta ici detoksta yaparim sporda gorurum isallah. Ayy sonunda 81 e yaklastim cok mutluyum

Cnm bende 77,6inş ,daha fazla verırsem sevinirim artık bu ara çok gitmiyor nedense

Bi durun nolur ay yazın sabahtan beri totom yere yapıştı kitap okusam şimdiye biterdi Daha birde öbür topik var ve orda ceconun yazıları var Gel tezkere gel. Merak ne biçim birşey sırf kim ne yapmış ne etmiş görmek için evi bir kenara bıraktım. Bir tek diloşla ilgileniyom

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah. Ilk zamanlar zor oluyor ama ikinci bebeğin bir yaşına geldikten sonra baya baya rahatlıyorsun. Hem kardeşiyle oyun oynamaya başlayınca kocanla sana daha çok zaman kalacak inan bana
bendee bendeee. Ama erkek karakterleride biraz fazla yakışıklı çizmiyolar mı ? Onlar yüzünden evde kaldım ben. çocuklugumdan bilinç altıma işlemis oyle erkek bulamayıncada bekar bekar takılıyorum
acayip güldüm sana ya. Bende aşık olurdum karakterlere de sonra alakasız biriyle evlendim
kahvaltını normal yapacaktın canım birde ben kahvaltıdan sonra bi ağrı kesici aldım ki başım ağrımasın diye.
hayırlı uğurlı olsun güle güle kullan canım benim.
vallahi kaşınıyo benim kocam ben yarın öbür gün gelecek kart eksteresini merak ediyorum
yuh nasıl insanlar var. Rabbim hayırlı evlatlar versin amiiiiiin
selam herkeseee. Günaydınlar mutlu haftasonları. Ben 3 takımdan emine. Sevgili rakibim gülay (ayyuzlüm9 tanışmaya geldim sizlerleç eee rakibimi tanıyım kı öyle yarışayım demi ama :d
kusura bakma biraz geç geldim yaklaşık 80 sayfa okumak zorundaydımda Ben gülay 3 böcük annesiyim 164 boyunda 85 kilolarda takılıp kalmış ama verme niyetinde kendi halinde hem ev hanımlığı hem öğrencilik yapan bir kadıncağızım

Cnm bende 77,6inş ,daha fazla verırsem sevinirim artık bu ara çok gitmiyor nedense

200 gr az değilmi feridemmm kaydettim gerçii :44: fazlası olacağına eminim gerçi bu ara spor yapamıyorsunn dersten dolayıı slatandaki z yağını artırsan cnmm kilo verimin durunca etkili oluyor

cok iyi yegenimi yikadim bu gun daha 4kg cok kucuk. 4kg ne kadar onemli diye baktim yikarken :))

öp benim yerime de

Ya bnm fedefimde 70zaten ama bu ara yavaşladı kilo vermem

spora başlarsan verirsin cnmmmm sıkma canını

6.Takım Haftalık İsim: 34890000.gif
Görüntüleme: 0
Büyüklük: 65.2 KB (Kilobyte)Listesi 367. etap

Gülay : 85------------------->84,3
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 -----------------> izinli
Eylül :67,7---------------------->
Feride :77,8----------------------->
Nesli :82,8------------------------>
Leyla:67,5------------------------>
Özge:79,5----------------------------------->
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>
shadowshows 91---------------------------->90
Cardialgia:64--------------------------------->

İsim: Cheerleading.gif
Görüntüleme: 0
Büyüklük: 133.4 KB (Kilobyte)

meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklar o yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm

Sana katiliyorum bi o topik bi bura bide rakip topikler var basim donuyor gecmis okumaktan :))))

yeterlimi yoksa aşağı çekimmi. Hoş korkuyom alacam daha diye ama:18::18::18:

366.etap

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1161660 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1159348

Hoşgeldinnnn Gülayımmm hakikaten birikti işin zorrr ipin ucu kaçtımı yakalamak zor oluyor yolla diloşu bana cnmmm ben oynarım onunla sen de işlerini yaparsın ben de ilaç içme fobisi var o yüzden çok mecbur kalmadıkça içmem günlük mecburi ilacımı alıyorum sadece baş ağrısı en fazla 4 saat sürüyormuş ama o gün çok sürdü kahvesizlikten neyseki akşam içtim

kız ilk denediğimde ağrı kesici diye tiroid ilacı almadımmı korkudan bırakmadımmı detoksu Ne pis ağrıdır ya rabbim

Kizlar hepinizi ozledim artik sali donunce kadrodayim optum simdi kactim byyyy

kız ilk denediğimde ağrı kesici diye tiroid ilacı almadımmı korkudan bırakmadımmı detoksu Ne pis ağrıdır ya rabbim

evet doğru ya ben kaydettim cnmmmm hedefini yeni gelen arkadaşın da tiroidi varmış şimdi değerleri normalmiş gelince neler yaptığını soralım Gülayım

Cardialgia yardımcı olur

şu ebrunun basen bacak egzersizine başlamak istiyorum. callen işi güme gitti malesef. gittiğim günden beri ne egzersiz ne kardiyo hak getire. yeniden başlamam lazım ama önce şu ev işlerini yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…