- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Kizlar nabersiniz
Alinti yapamayim banu ellerine sagluk bende cok severim.biz işkefe deriz çokça yapariz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam herkeseee. günaydınlar mutlu haftasonları. ben 3 takımdan emine. SEVGİLİ RAKİBİM gülay (ayyuzlüm9 tanışmaya geldim sizlerleç eee rakibimi tanıyım kı öyle yarışayım demi ama
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap
Gülay : 85------------------->
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 ----------------->izinli
Eylül :67,7---------------------->
Feride :77,8----------------------->
Nesli :82,8------------------------>
Leyla:67,5------------------------>
Özge:79,5----------------------------------->
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>
shadowshows 91---------------------------->90
Cardialgia:64--------------------------------->
Eki Görüntüle 1139828
meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklaro yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm
Ben 81.900 istiyorum hafta ici detoksta yaparim sporda gorurum isallah. Ayy sonunda 81 e yaklastim cok mutluyum
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap
Gülay : 85------------------->
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 ----------------->izinli
Eylül :67,7---------------------->
Feride :77,8----------------------->
Nesli :82,8------------------------>81,9
Leyla:67,5------------------------>
Özge:79,5----------------------------------->
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>
Cardialgia:64--------------------------------->
Eki Görüntüle 1139828
meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklaro yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm
hoşgeldin neslimmm nasıl gidiyor tatillltşkler cnmm
Cnm bende 77,6inş ,daha fazla verırsem sevinirim artıkbu ara çok gitmiyor nedense
Temmuzda senin su an ki kilona inecegim ben hedef 75 isallah hadi sende 70 cek hedefi gayret feride
bugun doktora gittim...tahlil verdim.ogleden sonra belli olacak...doktor ultrasonda bakti bebek görünmüyor dedi ama. ..gorememis de olabilir daha çok küçük oldugu icin...bakalim sonuclar nasil cikacak..merakla bekliyorum...
canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah. Ilk zamanlar zor oluyor ama ikinci bebeğin bir yaşına geldikten sonra baya baya rahatlıyorsun. Hem kardeşiyle oyun oynamaya başlayınca kocanla sana daha çok zaman kalacak inan banaboylece cocuk fasli da biran once bitmis olur..inşallah evladimiz kismetiyle beraber gelir...oglum daha hicbirseyin farkinda degil kendine gelmeye baslayinca bi bakicak annesine bir ortakci var...:) sevgi ilgiye ikiye bölünmüş:)))
acayip güldüm sana ya. Bende aşık olurdum karakterlere de sonra alakasız biriyle evlendimbendee bendeee. Ama erkek karakterleride biraz fazla yakışıklı çizmiyolar mı ? Onlar yüzünden evde kaldım ben. çocuklugumdan bilinç altıma işlemis oyle erkek bulamayıncada bekar bekar takılıyorum
kahvaltını normal yapacaktın canım birde ben kahvaltıdan sonra bi ağrı kesici aldım ki başım ağrımasın diye.slm meleklerimmmmmKusurabakmayın kahvaltıya teyzemler kuzenler cümbür camat geldi az önce uğurladımmm ama merak etmeyin detoks harici birşey yemedimm ama benim başım çok ağrıyor ben kahvesiz duramamki Feridem bir kahve içsem nolurkii:26:
Evet iki tane hamiş oldunuz kuzummm
Burası berbat perihancımmm allah yardım etsin bulantıya limon iyi gelir cnmcım
1 dilim de olsa ekmek yediğin zaman için kıyılır bitanemm böyle durumlarda ayran yoğurt tüketmeye çalış kahvaltına kayısı veya kuru erik eklersen iyi olur neslimm
malesef diyetisyenlerin ekmek verme gibi bir takıntısı var anneme de 10 dilim verdiler
Ben başladım cnmmm 2 kase içtim sabahtan beriAma kahvesizlikten başım ağrıdı
Tünaydın leylacımmmmAminn cnmm
ikiniz en az kim kilo almış diye kapışın bence şirinemmm
Tünaydın canımmmmm
hayırlı uğurlı olsun güle güle kullan canım benim.ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmYoktum buugun kizlarr..
Esim oglen aradi hazirlan dedi (gece ise gitmeyecegi iicin) aksam yemegini disarda yiyelim bende ok dedim ama aklimda baska birsey vardi...
Sonra geldi ustunu degistirdi askim yemegim var zaten gel biz utu masasi almaya gidelim dedim o da ok dedi...
Utu masasi bakmaya giderken l koltuk aldik
Aslinda hic benim aklimda olmayan bir renk ama indirimde oldugu icin almak zorunda kaldim..ama sonra ona uyan tv unitesi yanina dolap falan alcaz cok guzel olcak insallah.. Koltuk takimi gri renkte..ben evi pembis pembis yapcam diyodum ama boyle oldu simdilik..zaten benim koltukta l idi ama bayaa eskidi birde deriydi derisi falan yirtildi cocuktan sonra malumfotosunu da eklerim sonra koltugun..
Zaten hemen ona uyumlu tv uniteside gordum bakalim birkac ay sonra aliriz belki..
Allahtan bugun cok kaynatmamissiniiz kizlar..hemen bitti gecmis
vallahi kaşınıyo benim kocam ben yarın öbür gün gelecek kart eksteresini merak ediyorumaslında zor degıl su un tuz la yoguruyosun hamuru tuplu sacta pişiriyoruz bız sacta kuruyo guzelce bıde evde serıp kurutuyozuz sonra kaldırıyoruz ıstersen tavada ıstersen tepsıde ıslatıp börek yapabılıyosun heran elının altında oluyo cook pratık ve katkısız canım
gunaydın canım hosgeldın senle benım tatılımızden nolurkıtatıl dıye kayınvalıdenın kayınpederın yannamı gıdılır tatıl degıl ezıyet.bak tatılı ceco yapıyo denız kum günes sahıl of offfffffff:2::2:
Vallahı cook haklısın bende olsam trıp yapardım kocama tamam aıleısı ama 3 cocugu bıde karısı var once onları dusunmesı lazım allahtan benım koca daha ınsaflı bukonuda gercı savuracak parası yook olsa oda savurur.400 lıra oyuncagamı verılır yazık gunah seın yerınde olsam acımam gıder butun gereklı kıyafetlerımı alırım görsun bosa para harcama k neymıs ay ne fenayımmama kadın dayanısması haksızlıga hıc tahammulum yookk.benım kaynanalarda aylardır gelın dıye yıyolar kafamızı esımın ıznı yook tutturdular ben gıtcekmısım esımı bırakıp okullar kapanınca gıtcekmısım acılana kadar kaynanamdan nefret edıyorum öyle bencılkı hep kendını dusunuyo zaten kısları 5ay gelıp burda kalıyolar bıde köye dönunce bızı yanına ıstıyo.bızde gelın köle essek demek ab-ncak calıscak ıs yapcak ebence hızlı pratık kadınım tam işine göre ayy bende böyle kaynana olcaksam olmıyım
Yook canım bız ramazanlık yaptık annemlerle 4gun yufka actıkta onu dıyo kızlar yemeye beklerımm ama
evett buhafta ramazan öncesı son hafta olcak sarılcam spora ınsallah 1kg falan gıder
olur gülşahcım buhafta gercekten hıc takıp etmedık bırbırımızı ben 4gun yufka actım pek ugrayamadım sporda yapamadım ama olsun enazından almaadık.ama ramazan öncesı soon haftamız asılmamız lazım buhafta.bıde ben dun adet oldum onunda etkısı var galıba ama hayırlısıı buhafta hıç bırbırımızı bırakmayalım gazla verırız ınsallah
yuh nasıl insanlar var. Rabbim hayırlı evlatlar versin amiiiiiinsize bugun yasadigim seyi anlatmak istiyorum izninizle icimi dokmek iyi gelir
bizim binada baya yasli bir teyzemiz var tek basina yasiyor o yasinda cocuklari sagolsun (!) ayda yilda bir ugrayip bir iki market poseti birakip kacarlar
annem dun aksam dolma yapmisti yaptigi dolmadan goturecekti bu teyzemize kapiyi uzunca caldi acan olmadi annem de belki uyumustur diyip eve dondu ertesi gun yani bu sabah yine birkac kere kapisini caldi acan olmadi biz de telaslandik binadaki kapicinin esi bazen gidip evini temizler anahtar vardi onlarda gelin kapiyi acin bakalim dedik meger garibim hastaymis oyle kendinden gecmis yatiyordu neyse doktora goturduk bir sekilde de cocuklarina ulasmaya calistik buzdolaplari uzerinde iki kizinin telefonunu yapistirmis kapicimiz da aramis onlari 2 si de bi yigin bahane bulmuslar gelmemek icin yahu anneniz hasta daha onemli ne isiniz olabilir?
Neyse biz hastanedeyiz doctor bikac gun yatirip cikaririz dedi toparlar kendini dedi ama sanirim bazi islemler icin aile imzasi falan gerekiyormus ama iste biz de dedik yok gelmiyorlar falan ordaki bi hemsire telefonu aldi aradi onlari annenizz son anlarini yasiyor olabilir gelin dedi yalan soyledi o hasta annelerine gelmeyen kadinlar o lafa geldi neden mi dersiniz megerse teyze oldugunde yuklu sayilabilecek bi miktar miras birakabilirmis hastaneye gelince de ters ters konustular bizlerle kovar gibi biz de teyzenin durumunun iyi oldugunu doktordan teyt ettirip eve donduk
yahu bu kadar mi cikarcilik olabilir inanamiyorum
kusura bakma biraz geç geldim yaklaşık 80 sayfa okumak zorundaydımdaselam herkeseee. Günaydınlar mutlu haftasonları. Ben 3 takımdan emine. Sevgili rakibim gülay (ayyuzlüm9 tanışmaya geldim sizlerleç eee rakibimi tanıyım kı öyle yarışayım demi ama :d
Cnm bende 77,6inş ,daha fazla verırsem sevinirim artıkbu ara çok gitmiyor nedense
cok iyi yegenimi yikadim bu gun daha 4kg cok kucuk. 4kg ne kadar onemli diye baktim yikarken :))
Ya bnm fedefimde 70zatenama bu ara yavaşladı kilo vermem
yeterlimi yoksa aşağı çekimmi. Hoş korkuyom alacam daha diye ama:18::18::18:[sıze=3]
6.takım haftalık Eki Görüntüle 1148378 listesi 367. Etap[/sıze]
gülay : 85------------------->84,3
nura : 80,9----------------->80,3
perihan:78 ----------------->Izinli
eylül :67,7---------------------->
feride :77,8----------------------->77.6
nesli :82,8------------------------>81,9
leyla:67,5------------------------>
özge:79,5----------------------------------->
bilge:92,6---------------------------------->
ayten:79,5------------------------------------>
cardialgia:64--------------------------------->
Eki Görüntüle 1139828
meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklarO yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm
Bi durun nolur ay yazın sabahtan beri totom yere yapıştı kitap okusam şimdiye biterdiDaha birde öbür topik var ve orda ceconun yazıları var Gel tezkere gel. Merak ne biçim birşey sırf kim ne yapmış ne etmiş görmek için evi bir kenara bıraktım. Bir tek diloşla ilgileniyom
canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah. Ilk zamanlar zor oluyor ama ikinci bebeğin bir yaşına geldikten sonra baya baya rahatlıyorsun. Hem kardeşiyle oyun oynamaya başlayınca kocanla sana daha çok zaman kalacak inan bana
acayip güldüm sana ya. Bende aşık olurdum karakterlere de sonra alakasız biriyle evlendim
kahvaltını normal yapacaktın canım birde ben kahvaltıdan sonra bi ağrı kesici aldım ki başım ağrımasın diye.
hayırlı uğurlı olsun güle güle kullan canım benim.
vallahi kaşınıyo benim kocam ben yarın öbür gün gelecek kart eksteresini merak ediyorum
yuh nasıl insanlar var. Rabbim hayırlı evlatlar versin amiiiiiin
kusura bakma biraz geç geldim yaklaşık 80 sayfa okumak zorundaydımdaBen gülay 3 böcük annesiyim 164 boyunda 85 kilolarda takılıp kalmış ama verme niyetinde kendi halinde hem ev hanımlığı hem öğrencilik yapan bir kadıncağızım
hoşgeldinnnn gülayımmmHakikaten birikti işin zorrr ipin ucu kaçtımı yakalamak zor oluyor Yolla diloşu bana cnmmm ben oynarım onunla sen de işlerini yaparsın Ben de ilaç içme fobisi var o yüzden çok mecbur kalmadıkça içmem günlük mecburi ilacımı alıyorum sadece baş ağrısı en fazla 4 saat sürüyormuş ama o gün çok sürdü kahvesizlikten Neyseki akşam içtim
kız ilk denediğimde ağrı kesici diye tiroid ilacı almadımmı korkudan bırakmadımmı detoksuNe pis ağrıdır ya rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?