- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
14, takım kaptanıyla iddiaya girdik bebişimmm benim için verirsinnn 100 gr dan ne olacakki yaparsın sennn
ay cam demliğe de bayılırım :) ellerine sağlık cnm
Iphone dan gönderildi
size bugun yasadigim seyi anlatmak istiyorum izninizle icimi dokmek iyi gelir
bizim binada baya yasli bir teyzemiz var tek basina yasiyor o yasinda cocuklari sagolsun (!) ayda yilda bir ugrayip bir iki market poseti birakip kacarlar
annem dun aksam dolma yapmisti yaptigi dolmadan goturecekti bu teyzemize kapiyi uzunca caldi acan olmadi annem de belki uyumustur diyip eve dondu ertesi gun yani bu Sabah yine birkac kere kapisini caldi acan olmadi biz de telaslandik binadaki kapicinin esi bazen gidip evini temizler anahtar vardi onlarda gelin kapiyi acin bakalim dedik meger garibim hastaymis oyle kendinden gecmis yatiyordu neyse doktora goturduk bir sekilde de cocuklarina ulasmaya calistik buzdolaplari uzerinde iki kizinin telefonunu yapistirmis kapicimiz da aramis onlari 2 si de bi yigin bahane bulmuslar gelmemek icin yahu anneniz hasta daha onemli ne isiniz olabilir?
neyse biz hastanedeyiz doctor bikac gun yatirip cikaririz dedi toparlar kendini dedi ama sanirim bazi islemler icin aile imzasi falan gerekiyormus ama iste biz de dedik yok gelmiyorlar falan ordaki bi hemsire telefonu aldi aradi onlari annenizz son anlarini yasiyor olabilir gelin dedi yalan soyledi o hasta annelerine gelmeyen kadinlar o lafa geldi neden mi dersiniz megerse teyze oldugunde yuklu sayilabilecek bi miktar miras birakabilirmis hastaneye gelince de ters ters konustular bizlerle kovar gibi biz de teyzenin durumunun iyi oldugunu doktordan teyt ettirip eve donduk
yahu bu kadar mi cikarcilik olabilir inanamiyorum
iyi geceler meleklerimmmm yarın grşrz nasipse haftasonu kaçamaklara dikkat edelim en tehlikeli 2 günnn kaçamaklar hafta içi 2 günümzüe mal oluyor malesef kaçamak yapmayı aklınızdan geçirseniz bile en azından akşamdan önce yapmaya çalışınnn cezaları düşünerek tabiki
Güle güle cnm bu hafta cok karışık oldu doğru düzgün giremedim :) pazartesiden itibaren telafi edicem insallah
Iphone dan gönderildi
shadowshows canım senin hedefin kaçtı sen söyledin de ben mi atladım acaba:26:[/QUOTE
Soylemedim, benim hedefIM 62. 92 ile 3 gun once basladim, simdi 91 im. 30 kiloyu 3 yilda aldim isallah 3 yildan daha kisa zamanda veririm.
Günaydın
Dünkü menü
Kahvalti klasik
Ekstra kaymak vardi
Öğle
1adet simit
Domates salatalik
Çay
Peynir
Komsuya gittik de
Aksam
Zeytinyağlı fasulye
Cacik
Su pek icemedim dun
Bulantim vardi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese Günaydinnnnnnn telden yazıyorum.ihmal etmek istemedim burayı akşam misafirim geldi yatıya kaldı. Birazdan kahvaltı hazırlayacağım. Günlük menümü paylaşacağım. Güzell hafta sonları hepinize.
Aytencimmm heyecan yokk ayrıca kardeş takım 3, takımla da bir rakiben var eşleştirmeden bakabilirsin birbirinizle tatlı bir rekabet ve motivasyon olması açısından yaptıkkk
selam herkeseee. günaydınlar mutlu haftasonları. ben 3 takımdan emine. SEVGİLİ RAKİBİM gülay (ayyuzlüm9 tanışmaya geldim sizlerleç eee rakibimi tanıyım kı öyle yarışayım demi ama
herkese güzel huzurlu bol hareketli az kalorili bir haftasonu diliyoruuuummmmm
eşleştirmeye nereden bakacağım
Gunaydin hanimlar kimse yok bugun oh valla haftasonuda oldu...
Herkese Günaydinnnnnnn telden yazıyorum.ihmal etmek istemedim burayı akşam misafirim geldi yatıya kaldı. Birazdan kahvaltı hazırlayacağım. Günlük menümü paylaşacağım. Güzell hafta sonları hepinize.
Günaydın
Dünkü menü
Kahvalti klasik
Ekstra kaymak vardi
Öğle
1adet simit
Domates salatalik
Çay
Peynir
Komsuya gittik de
Aksam
Zeytinyağlı fasulye
Cacik
Su pek icemedim dun
Bulantim vardi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanırım gecmıs yaparken uyuyakalıyodum Ne cok kaynatmıssınız
Siz bu haftski hedefimimi sordunuz? Ben yanlis anladim galuba. Bu haftaki hedefim 1 kilo. Tabloyu gordum 92 yazmissiniz, Ben bu hafta bir kilo verdim, yani sizinle yarismaya 91 ile basliyorum.
Soylemedim, benim hedefIM 62. 92 ile 3 gun once basladim, simdi 91 im. 30 kiloyu 3 yilda aldim isallah 3 yildan daha kisa zamanda veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?