Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir insan bu kadar mı vicdansız olur acaba anlamıyorum insanlık aile bağları vefa nereye gidiyo acaba Allah bizim sonumuzu hayır etsin allahım hepimize Salih Cocuklar temiz vicdanlı Allah korkusu olan cocuklar nasip etsin
Amin

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler meleklerimmmm yarın grşrz nasipse haftasonu kaçamaklara dikkat edelim en tehlikeli 2 günnn kaçamaklar hafta içi 2 günümzüe mal oluyor malesef kaçamak yapmayı aklınızdan geçirseniz bile en azından akşamdan önce yapmaya çalışınnn cezaları düşünerek tabiki

Güle güle cnm bu hafta cok karışık oldu doğru düzgün giremedim :) pazartesiden itibaren telafi edicem insallah

Iphone dan gönderildi

Siz bu haftski hedefimimi sordunuz? Ben yanlis anladim galuba. Bu haftaki hedefim 1 kilo. Tabloyu gordum 92 yazmissiniz, Ben bu hafta bir kilo verdim, yani sizinle yarismaya 91 ile basliyorum.

Günaydın
Dünkü menü
Kahvalti klasik
Ekstra kaymak vardi

Öğle
1adet simit
Domates salatalik
Çay
Peynir
Komsuya gittik de

Aksam
Zeytinyağlı fasulye
Cacik

Su pek icemedim dun
Bulantim vardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese Günaydinnnnnnn telden yazıyorum.ihmal etmek istemedim burayı akşam misafirim geldi yatıya kaldı. Birazdan kahvaltı hazırlayacağım. Günlük menümü paylaşacağım. Güzell hafta sonları hepinize.

Bulantar hemen ilk aydan basliyo muymus ya

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gunaydin canimmm. Biz tanismamistik sanirim. Yogunluktan hatirlayamiuorum. Ben 3. Takimdan ayca.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

selam herkeseee. günaydınlar mutlu haftasonları. ben 3 takımdan emine. SEVGİLİ RAKİBİM gülay (ayyuzlüm9 tanışmaya geldim sizlerleç eee rakibimi tanıyım kı öyle yarışayım demi ama

Günaydınnnnn meleklerimmmmmmgüzel bir haftasonu olsun hepimiz içinnn Aminnnn

selam herkeseee. günaydınlar mutlu haftasonları. ben 3 takımdan emine. SEVGİLİ RAKİBİM gülay (ayyuzlüm9 tanışmaya geldim sizlerleç eee rakibimi tanıyım kı öyle yarışayım demi ama

slm cnmmm hoşgeldinnnn Gülay dün izinden döndüğü için işleri yoğun sanırımmm bence de tanı bitanemm

herkese güzel huzurlu bol hareketli az kalorili bir haftasonu diliyoruuuummmmm

eşleştirmeye nereden bakacağım

tşkler Aytencimmmmm hepimiz için inşşş

Gunaydin hanimlar kimse yok bugun oh valla haftasonuda oldu...

haftasonu komşularla lakvaltı kahve keyfi ferken geciktik leylacımmmm
günaydınn

Günaydın tatlımmmm misafir iydiir berekettir allah hiçbirimizden eksik etmesinnn

afiyetolsun hamişimmkaymak da yenmişşş ohhh beslenmiştir yeğenimmm perihancım suyuna limon sıksan bulantını kesmezmi acaba
:26:
Sanırım gecmıs yaparken uyuyakalıyodum Ne cok kaynatmıssınız

Ayçam cnm benim bu saate kadar çalışılırmı fıstığım senin de dinlenmen lazım ama

Siz bu haftski hedefimimi sordunuz? Ben yanlis anladim galuba. Bu haftaki hedefim 1 kilo. Tabloyu gordum 92 yazmissiniz, Ben bu hafta bir kilo verdim, yani sizinle yarismaya 91 ile basliyorum.

özür cnmmm kilo verdiğini belirtmediğin için hedef başlangıcına 92 yazmıştım hemen düzeltiyorum tbrk ederim cnmmm

Soylemedim, benim hedefIM 62. 92 ile 3 gun once basladim, simdi 91 im. 30 kiloyu 3 yilda aldim isallah 3 yildan daha kisa zamanda veririm.

tamam cnm kaydettim haftaya takım listesinde olacağın için kayıtlar için gerekliydi hedefin

Eşleştirmeler

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*68,7[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla)* 67,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*88,5[/TD]
[TD]Sindi (nura)*80,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eriğim (ayfer )*[/TD]
[TD]perihan (anneyim mutluyum) *[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekolcam (yasemin)*76,4[/TD]
[TD]Özge Beril (lisbeth93)* 79,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluebottle *53.9[/TD]
[TD]neslihan *82,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebruli hayat *71,8[/TD]
[TD]leyla(tekaşkım) * 67,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda(valkyrie) *77,4[/TD]
[TD]Feride *77,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Citygirl (büşra)*67,1[/TD]
[TD]Bilge * 92,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygu(casrum20 )*[/TD]
[TD]ayten (merinetya)*79,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine(hedef ve başarı) * 77,3[/TD]
[TD]Gülay(ayyüzlüm ) * 85[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Büşra (gzde199)* 57,8[/TD]
[TD]Cardialgia * 64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1150705

burdan bakabilirsin Aytencimm

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap

Gülay : 85------------------->84,3
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 -----------------> izinli
Eylül :67,7---------------------->
Feride :77,8----------------------->77.6
Nesli :82,8------------------------>81,9
Leyla:67,5------------------------>
Özge:79,5----------------------------------->
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>
shadowshows 91---------------------------->90
Cardialgia:64--------------------------------->

Eki Görüntüle 1139828

meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklar o yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…