6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap
Gülay : 85------------------->
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 ----------------->izinli
Eylül :67,7---------------------->
Feride :77,8----------------------->
Nesli :82,8------------------------>
Leyla:67,5------------------------>66,9
Özge:79,5----------------------------------->
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>78,9
shadowshows 92---------------------------->
Cardialgia:64--------------------------------->
Eki Görüntüle 1139828
meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklaro yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm
ah ah nedır su kaaynanalardan cektıgımızİyi akşamlar meleklerimmmmannemle biraz gezdik geldik spordu duştu yemekti derken saat uçmuşşşş benle birlikte hepinizmi firar ettniz bakimmm
Ah Eylülüm ahhhh yarana dokundu gülayım sankiiibeyazcanımda sen de gülayımda kaynanalardan yana şanssızsınız ne diyim allah yardımcınız olsunn bu hafta atak bekliyorum sendne kuzum spora sarıl ramazan öncesi son hafta artık yufkalarda yapıldı anlaşılan ramazanda yutulacak
o yüzden bu hafta dikkat et bebişimmm gülşah kaç haftadır yeniyo seni benden söylemesi güzel bir rövanş olmalı derim
biraz fazla geride kalmışın hakikaten cnmmmm
ne olmuşkiii 2 hafta önce de biz patlatmıştık bu hafta ilk sıra bizim ona göre
tşkler bitanemmmmm sende süperdin bu haftamalesef %65 ortalamamız olsun bence harika hepinzie tşk ederim meleklerimmmm
hayırdır bızdıkım ne oldukiii:26: anlaşılan baya stresli bir günmüşş hemen hemen hiçbirşey yememişsin cnmcımm ne olur ayran veya yoğurt tükeyt yatmadanyarın toparlarsın cnm herşey olacağına varıyor olay nedir bilmiyorum ama sen üzüldüğünle kalacaksın cnmm dinlen cnmm sakinleşş
harika başladın Aytencim tebrik ederimmmpeynirini avuç için kadar yiyebilirsin cnmm karatayda ölçü yok bitanemm doyana kadar yiyoruz o yüzden 4 baget gayet iyi patateslerde yenmemiş sıvı sporda süperrr daha ne olsunnnn power walk bakayım cnm:44::44:
leylacım senle çok kapışacağız anlaşılann2 çatal çok az neyse dünküne nazaran en zından 2 çatal var her gün bir çatal artıracağına inanıyorumm şarküteri ürünleri çok sağlıksız cnmcımmm uyarması benden
hazır çorbada neyin nesiiii içi katkı maddesi doluu mis gibi layla çorbası tarhana çorbası dururken ne gerek var cnm kızmaca yokkkbenimmm akşam salata ekleyebilirdin cnmm afiyetolsunnn çok şükür yoğurt yiyeceksinnn
aynı benım yufkalarımdan boregı guzel olurdu vallahı olsada yesek eskı ben olsam hemen yapar yerdım ama artık bılınclıyım hercanımın ıstedını yemıyorum hemde gec saatte hıc
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap
Gülay : 85------------------->
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 ----------------->izinli
Eylül :67,7---------------------->
Feride :77,8----------------------->
Nesli :82,8------------------------>
Leyla:67,5------------------------>66,9
Özge:79,5----------------------------------->
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>78,9
shadowshows 92---------------------------->
Cardialgia:64--------------------------------->
Eki Görüntüle 1139828
meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklaro yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm
50 tane mekik yektim karin kaslarimi acayip bi hissetim is yorgunlugu ustune super gidiyo acaba karnim skilasirmi?
menum
sabah peynır zeytın domates salatalık 2dılım ekmek
öğlen 3 tane bıber dolma salata yogurt
aksam 1kase yayla corbası dondurma
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
spor
2saat yuruyus 100mekık
ben bi cilginlik yapip 78.5 diyim belki spora daha iyi sarilirim oyle diyince
olmazsa da zarari yok
bir de ben anne babamla iddiaya girdim 15 agustosa (kadar gorusemeyecegiz) ben de o zaman 70 olucam diye isin ucunda guzel para var
ah ah nedır su kaaynanalardan cektıgımız
aynı benım yufkalarımdan boregı guzel olurdu vallahı olsada yesek eskı ben olsam hemen yapar yerdım ama artık bılınclıyım hercanımın ıstedını yemıyorum hemde gec saatte hıc
benım hedef 700 gr olsun banucum duz 67 olmaya oynıyım buhafta allah buyuk verırım heralde
50 tane mekik yektim karin kaslarimi acayip bi hissetim is yorgunlugu ustune super gidiyo acaba karnim skilasirmi?
menum
sabah peynır zeytın domates salatalık 2dılım ekmek
öğlen 3 tane bıber dolma salata yogurt
aksam 1kase yayla corbası dondurma
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
spor
2saat yuruyus 100mekık
yarim mekik iyi diyorlar gobek bolgesi icin ben de 40-50 cekmeye calisiyorum unutmazsam
hibiscus zayiflamaya yardimci mi :26:
1-2 menude daha gormustum
merhabalar ben de ozgeCanim öncelikle merhaba adım Ayten aranıza yeni katıldım. Yazdıklarını okuyunca yorum yapmadan tutamadım kendimi. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin canım. Bende anneyim belki aramızda anne olanlar vardır. Emek emek ilmek ilmek büyütüyoruz yavrularımizi. Çektiğimiz sıkıntılar onlar gozlerindeki bir gülümseme ile hiç kalıyor. Ama böyle emek emek büyüyüp sonrada anaya babaya arkasını dönenler bu dünyada da ahirette de gün yüzü goremezler canım. Kaç günlük dünya kime kalmış ki onlara kalsın. Allah evlatlarımizi hayırlı akıllı kıymet bilenlerden etsin. Amin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagolun doktorlar 2-3 gun gozetimde kalsin dedi grip gecirmis ama tanii yas ileri olunca zor oluyorCok uzucu hakkaten cok gecmis olsun teyzeye acil sifalar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inanamıyorum hakikaten benim de sinirlerim boşaldı okuyunca bızdıkımmm ne biçim evlatmış bunlar o kadıncık kimbilir nasıl büyüttü onlar ben annemim gözünün içine bakarken böyleleri de var demekki rabbim çok büyük bu dünyada olmazsa öbğr dünyada cezalarını çekerler inş
allah yardımcısı olsun tek başına ölüme terke etmişler resmennn bence tüm mirasını bağışlasınnn huzurevine kayıt olsun bebek gibi bakılır yada özel hemşire tutsun kendine ay çok sinirlendimm neyseki durumu iyiymiş allah razı olsun bızdıkım sizden siz olmasaydınız ne olacaktı düşünmesi bile kötüü
Hersey iyi hos kollar gidicekmi acaba yaaa en cok skilasip kollarin gitmesini istiyorum
Kilo alma yarışması canım, yani bu hafta bol bol yiyosunuz hadi bakalım kim daha fazla kilo alıcak, birinciye kaptanınız ödül vericekTmm canim 100 gramdan neolcak :)
Hayirdir ne iddiasi bu arada?
Ay cnm senin küçük dediğin bu mu? Maşallah çok güzeller ellerine sağlık cnm bnm bende kendime küçük bi sac edinmek istiyorum ama sonra devamlı yapar ve yerim diye erteliyorumdur bende lahmacunların fotosunu çekmiştim onu ekleyeyim ama ilk denemem ve maydanozum çok az vardı evde olanla yapıverdim kendime ince yaptım sonra eşime orta kalınlıkta yaptım birde baktım eşim benim inceleri afiyetle götürüyo :)Eki Görüntüle 1163754 Eki Görüntüle 1163755
Artık elimden geldiğince yapmaya çalıştım
Iphone dan gönderildi
Kilo alma yarışması canım, yani bu hafta bol bol yiyosunuz hadi bakalım kim daha fazla kilo alıcak, birinciye kaptanınız ödül vericek
Ooooo afiyet olsun güzeller
haydiyin iyi geceler benim gozler kapaniyor :103:
merhabalar ben de ozge
amin. ben anne degilim belki sizing kadar hissedemem ama cok zor bir sey olmali caninin parcasinin boyle ihanet etmesi insana
sagolun doktorlar 2-3 gun gozetimde kalsin dedi grip gecirmis ama tanii yas ileri olunca zor oluyor
utanmaz kizlari biz annemize bakariz o tek kalmak istiyor diyor ama yalan evine kucucuk bi cocuk bile gitse sevincten gozleri isildar o kadar yalniz hissediyor demek ki sanirim bir sure yanlarina alacaklar annelerini ama bakalim artik yanimizda baska bir komsumuz da vardi hastaneden cikarken dedi o bakin takipcisi olucaz biz de olayin diye piskin piskin aile meselesi bu karismayin diyorlar
Kilo alma yarışması canım, yani bu hafta bol bol yiyosunuz hadi bakalım kim daha fazla kilo alıcak, birinciye kaptanınız ödül vericek
Ooooo afiyet olsun güzeller
haydiyin iyi geceler benim gozler kapaniyor :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?