Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben bi cilginlik yapip 78.5 diyim belki spora daha iyi sarilirim oyle diyince
olmazsa da zarari yok
bir de ben anne babamla iddiaya girdim 15 agustosa (kadar gorusemeyecegiz) ben de o zaman 70 olucam diye isin ucunda guzel para var

ah ah nedır su kaaynanalardan cektıgımız
aynı benım yufkalarımdan boregı guzel olurdu vallahı olsada yesek eskı ben olsam hemen yapar yerdım ama artık bılınclıyım hercanımın ıstedını yemıyorum hemde gec saatte hıc

benım hedef 700 gr olsun banucum duz 67 olmaya oynıyım buhafta allah buyuk verırım heralde

menum
sabah peynır zeytın domates salatalık 2dılım ekmek
öğlen 3 tane bıber dolma salata yogurt
aksam 1kase yayla corbası dondurma

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
spor
2saat yuruyus 100mekık

ben bi cilginlik yapip 78.5 diyim belki spora daha iyi sarilirim oyle diyince
olmazsa da zarari yok
bir de ben anne babamla iddiaya girdim 15 agustosa (kadar gorusemeyecegiz) ben de o zaman 70 olucam diye isin ucunda guzel para var

vermemen için bir sebep yok bızdıkımm menülerin sporun süperdi bu hafta:13::13: oooo iddiayı kazanalım o zaman

hoşgeldin Eylülümmm kaydettim cnmmmm:13:

50 tane mekik yektim karin kaslarimi acayip bi hissetim is yorgunlugu ustune super gidiyo acaba karnim skilasirmi?

iyi yapmışsın cnm yatmadan spor yapmak çok faydalı metabolizmayı sabaha kadar çalışır halde bırakıyorsun böylece sıkılaşmazmı elbette sıkılaşırr

afiyetolsun cnmmm dondurmayı da götürmüşüz fakat tatlıların içinde en masumu bence afiyetolsun cnmm ikimizde layla yemişiz spora süper başlamışsın tbrkler

yarim mekik iyi diyorlar gobek bolgesi icin ben de 40-50 cekmeye calisiyorum unutmazsam

aslında belli bir kilo verilene kadar tam mekik yapılmaması öneriliyor cnmm göbek bölgesi kslanacağı için yarım mekik en ideali kilo verildikten sonra tam mekik yapılsa daha iyi olur

hibiscus zayiflamaya yardimci mi :26:
1-2 menude daha gormustum

evet cnm sabahları dönüşümlü hibisküs ve biberiye içerim ben de

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim peynir
8zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
3 marul yaprağı
domates salatalık
2 dilim karpuz

ÖĞLE
1 bardak çilekli kefir

AKŞAM
1 kase layla çorbası
türlü
deniz börülcesi salatası

SPOR
sabah 10 dk twist 11 x5 tibet yogası
öğleden sonra
30 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 55 squat 100 mekik

Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
2 bardak elmalı karışım
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi
3 bardak çay
takviye olarak omega 3

merhabalar ben de ozge
amin. ben anne degilim belki sizing kadar hissedemem ama cok zor bir sey olmali caninin parcasinin boyle ihanet etmesi insana
Cok uzucu hakkaten cok gecmis olsun teyzeye acil sifalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagolun doktorlar 2-3 gun gozetimde kalsin dedi grip gecirmis ama tanii yas ileri olunca zor oluyor

utanmaz kizlari biz annemize bakariz o tek kalmak istiyor diyor ama yalan evine kucucuk bi cocuk bile gitse sevincten gozleri isildar o kadar yalniz hissediyor demek ki sanirim bir sure yanlarina alacaklar annelerini ama bakalim artik yanimizda baska bir komsumuz da vardi hastaneden cikarken dedi o bakin takipcisi olucaz biz de olayin diye piskin piskin aile meselesi bu karismayin diyorlar

Tmm canim 100 gramdan neolcak :)
Hayirdir ne iddiasi bu arada?
Kilo alma yarışması canım, yani bu hafta bol bol yiyosunuz hadi bakalım kim daha fazla kilo alıcak, birinciye kaptanınız ödül vericek

Ooooo afiyet olsun güzeller

Kilo alma yarışması canım, yani bu hafta bol bol yiyosunuz hadi bakalım kim daha fazla kilo alıcak, birinciye kaptanınız ödül vericek

Ay cok tatlısın akrepcim senin takım yazık aç susuz kalmışlar bence iyi beslensinler yazık halsiz kalmışlar biz idare ederiz artık

Iphone dan gönderildi

yanlarında olsa bile bakmazlarkii bitanemm bence arada yoklamak iyi olur izin verirlerse tabiii

hmmm şimdi şöyle açıklayabilirim akrebimmmm biz nefis terbiyesi üzerine çalışıyoruz son gülen iyi gülecek

[video=youtube;9wGEJYdMsZ0]http://www.youtube.com/watch?v=9wGEJYdMsZ0[/video]

leylacım bu hareketleride yapabilirsin cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…