- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Kizlar hepinizi ozledim artik sali donunce kadrodayim optum simdi kactim byyyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet doğru ya ben kaydettim cnmmmm hedefini yeni gelen arkadaşın da tiroidi varmış şimdi değerleri normalmiş gelince neler yaptığını soralım Gülayım
Cardialgia yardımcı olur
yeterlimi yoksa aşağı çekimmi. Hoş korkuyom alacam daha diye ama:18::18::18:
korkma cnm benimmm bu hafta zaten liste ellerinden öperrrhedefini tutturamayanlarla elele yapacaksınız kuzummm
kusura bakma biraz geç geldim yaklaşık 80 sayfa okumak zorundaydımdaBen gülay 3 böcük annesiyim 164 boyunda 85 kilolarda takılıp kalmış ama verme niyetinde kendi halinde hem ev hanımlığı hem öğrencilik yapan bir kadıncağızım
sırf şu liste işinden yırtmak için veririm yine veririm
estagfirullah. bende 26 yaşında 169 boyunda bekar memurum. irademe sahip çıkabilsem güzel kilo veriyorum ama beceremiyorum :) memunun oldum
Bi durun nolur ay yazın sabahtan beri totom yere yapıştı kitap okusam şimdiye biterdiDaha birde öbür topik var ve orda ceconun yazıları var Gel tezkere gel. Merak ne biçim birşey sırf kim ne yapmış ne etmiş görmek için evi bir kenara bıraktım. Bir tek diloşla ilgileniyom
acayip güldüm sana ya. Bende aşık olurdum karakterlere de sonra alakasız biriyle evlendim
Bende snein gibi olabilirim alakasız bırıyle evlenebilirim. Zaten yok oyle bırılerıde mecbur senın yaptıgın gb yapıcaz artık bızde
Ne cok kaynatıyolar dımı dun gece oldum ben 1 gunun gecmısını yapmaya calısırken 1 saat gecmıs mı tutar yaa
şimdilik yok bebişimmmmmm hiç ummadığın anda çıkacak karşına eminimmm
genelde ben kendi kendime konuşuyorummm
Hakatten bugun cok durgun burasi
Hakatten bugun cok durgun burasi
Yok canım benım yeni gelenler baya aktif baya baya kaynatıyolar.
Olsun biz diyetimize bakalim :)
Evet canım haftasonlar boyle oluyor burası. Herkes esiylen beraber. Genelde biz bekarlar burdayız
Hoşgeldin leylacımmmm aynenn bende ütü yaptım sporumu yaptımmm yarınnn atıcam kendimi denize
yaşasın bekarlık kızlar bakın evlilerden ses yok
ben varımmm
öbür taraf yine sinek avlıyor..çay içiyordum bi bakıyım dedim ama ses seda yok
bende kocalı bekarım canım,,hep buralardayım..konu komşuda yok oturup muhabbet edecek daha bi cazip geliyor burası o yüzden..
ayrıca mervişi gördüm facede çokk güzel bi gelin olmuş maşşallah..allah mutlu etsin..
hoşgeldin meleğimmmmiyi yaptın kuzummm
ben göremedim prensesler gibi olmuştur eminim mervişin kınasına geç kaldık allah bir ömür mutlu etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?