- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Bu detoxs dediginiz nasil bisey neyle nasil yapiyosunuz neye yariyor
Gecmis olsun canim sicak suyu ayaklaina uygula ve bol su ic mumkunse birde sirkeli su yapip alt bolgeni yika
1 lt ilik suya 1 cay bardagindan az sirke
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
Yarım bardak yoğurt suyu
1 bardak doğal süt :)
2 ısırık simit
2 çatal süt kaymağı
Akşam:
3 köfte
1 ayran
Salata
4 kaşık bulgur
Öğlen neden yemek yemiyorsunuz? Bir sebebi varmı yoksa öylemi denk geldi. Metabolizmanın yavaşlamaması için daha sık yemek gerekmiyormu?
Karatay diyetinin bir kuralımı yoksa? Tam bilmediğim için soruyorum.
Kaptanım sanırım benim diyetimle karatay diyeti biraz çelişiyor. Siz ara öğün yapmamaya çalışıyorsunuz, benim diyetisyenimde kesinlikle ara öğün yapmamı, çok uzun aralıklarla yediğimde metabolizmamı yavaşlattığımı, ilerisi için daha zor olduğunu söyledi. Birde öğlen öğününe pilav makarna yada ekmek koydu. Şu zaman hızlı geçse, bir an önce kilo versem, dolabımı komple boşaltıp yeni yeni kıyafetler alsam. Ahdım var istediğim kiloya dönersem maaşımdan 1000 tlyi alıp sabahtan akşama kadar çılgınlar gibi alışveriş yapacağım. Yaklaşık 3 senedir zayıflayınca alırım demekten içim kurudu artık. Dolabımın tepesinde 3 büyük hurç kıyafet var. Zayıfken giydiğim kıyafetlerim. Onları indircem, modası geçenleri dağıtıp sadece çok güzelleri alcam. Geriside yeni bir dolap, yeni bir ben olacak işallah. Şuanda topuklu bile giyemiyorum, kilolarımı taşıyamıyorum çünkü. dizlerim ayaklarım falan ağrıyo. Ayaklarımda yarım numara büyüdü doğumdan sonra, şuanda dolabımda 44 çift ayakkabım var, ben sadece 4-5 çift giyebiliyorum. Kilo verirsem ayaklarımda küçülürmü? Boydan aynı gibi, enden büyüdü. Çok dertlendim, gecenin 3 ünde taktım kafaya.
366.etap
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1161660 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164409
:126:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:106:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1159348
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
Yarım bardak yoğurt suyu
2 ısırık simit
2 çatal süt kaymağı
Akşam:
3 köfte
1 ayran
Salata
4 kaşık bulgur
Iphone dan gönderildi
Dun Dalaman a gittik düğün için. ..gitmisken akraba ve komsu ziyareti de yaptık. ..acik hava cok iyi geldi bana...gün boyu çok rahattim valla...oglum da özgürce dolasti..cicek böcek gördü. ..ikimize de cok iyi geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neyse ben biraz daha uyuyayim..görüşürüz sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
Yarım bardak yoğurt suyu
2 ısırık simit
2 çatal süt kaymağı
Akşam:
3 köfte
1 ayran
Salata
4 kaşık bulgur
Öğlen neden yemek yemiyorsunuz? Bir sebebi varmı yoksa öylemi denk geldi. Metabolizmanın yavaşlamaması için daha sık yemek gerekmiyormu?
Kaptanım sanırım benim diyetimle karatay diyeti biraz çelişiyor. Siz ara öğün yapmamaya çalışıyorsunuz, benim diyetisyenimde kesinlikle ara öğün yapmamı, çok uzun aralıklarla yediğimde metabolizmamı yavaşlattığımı, ilerisi için daha zor olduğunu söyledi. Birde öğlen öğününe pilav makarna yada ekmek koydu. Şu zaman hızlı geçse, bir an önce kilo versem, dolabımı komple boşaltıp yeni yeni kıyafetler alsam. Ahdım var istediğim kiloya dönersem maaşımdan 1000 tlyi alıp sabahtan akşama kadar çılgınlar gibi alışveriş yapacağım. Yaklaşık 3 senedir zayıflayınca alırım demekten içim kurudu artık. Dolabımın tepesinde 3 büyük hurç kıyafet var. Zayıfken giydiğim kıyafetlerim. Onları indircem, modası geçenleri dağıtıp sadece çok güzelleri alcam. Geriside yeni bir dolap, yeni bir ben olacak işallah. Şuanda topuklu bile giyemiyorum, kilolarımı taşıyamıyorum çünkü. dizlerim ayaklarım falan ağrıyo. Ayaklarımda yarım numara büyüdü doğumdan sonra, şuanda dolabımda 44 çift ayakkabım var, ben sadece 4-5 çift giyebiliyorum. Kilo verirsem ayaklarımda küçülürmü? Boydan aynı gibi, enden büyüdü. Çok dertlendim, gecenin 3 ünde taktım kafaya.
Cnm karatayda leptin hormonu çalışsın diye sakız dahi yenmiyo ama cok acıkırsan saglıklı birşeyi yıyebılıyosun yoğurt badem mesela
Ben dün tok oldugum için yemedim öğle vakti ve çok meşguldüm hep dışardaydık cnm da çekmedi açıkcası :)sanırım leptini çalıştırdım iyice
Bak ben uzun zamandır beni görmeyen insanların arasına karıştım :) ve herkes ne güzel zayıflamışsın cok guzel olmus eski günlerindeki gibi olmuşsun biraz daha versen yeterli demeye başladı ben süper motive oldum ve İnan irade ile sende başarabilirsin cnm önümüzde uzun bir yol var ama biz sabır ve azımle birbirimize destek olarak geçip gitcez bu yoldan insallah
İnan o 1000 tl lik alışverişini de yapacaksın ve çooook güzel olacak :)
Iphone dan gönderildi
Günlük menü paylaşım tablosu cnm hangi gün menü yazıp yazmadığını gösteriyoBU tablo ne anlatıyor, bu ifadeler ne için?
hayırlı cumalar canımmmm elbette katılabilirsinnnilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan bizimlesin canımm imzana bayıldımmm
hoşgeldin Aytencimmm ohhh mis gibi ev uoğurdu bende kendim yaparım cnmm Sindide yapacaktı bugün kuzum naptın kilo başı 1 yemek kaşığı maya unutma
ayenn öyle cnmmm o yzüden düzenli girmek lazım kolay gelsin sana
Cnm bende yaptım yoğurdu ama tam benim istediğim kıvamda olmadı bol sulu bir yoğurt oldu malesef ben birazını alıp tülbentin içine koydum astım altına kase koydum akan su bitince labne peyniri gibi mi peynir gibi mi ne oluyomus diğer kalanları afiyetle yicez inşallah eşim beğendi ama kıvamı benim istediğim gibi değil daha beklemesi mi gerekiyo acaba bir yerde okumuştum yoğurt bekledikledikçe kıvamı koyulaşırmış buzdolabında ne kadar doğru bilemem ama bakalım artık eve gidince şu astığım tülbentteki yoğurdum ne durumda acaba çok merak ettim :)akşam 7 den sonra ağzımız kilitlenecekkkkşekersiz sıvılar tüketebilirsinnnn planları ıygularsan hedef çok yakın bence
Gunaydin kizlarrr :)) herkese harika bi pazar gecirmesini diliyorum ins.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
Yarım bardak yoğurt suyu
2 ısırık simit
2 çatal süt kaymağı
Akşam:
3 köfte
1 ayran
Salata
4 kaşık bulgur
Selam canim. Evet karatyin diyetinin bir parcasi. Bende karatay yapiyorum ama ogleni atlamiyorum. Karataya gore doyle bir urun var. sabah kahvaltisini kral gb yapisyon. 2 yumurtan 1 avuc peynirin 20 ye kadar zeytinin. Tereyagin fln. Tum bunlar metabolizmayi gune baslarken hizlandiriyor. Guzel bir kahvalti 5 km yuruyus x5 kati kadar metabolizman hizlaniyor guzel bir kahvalti ile. Zaten o kaar guzel kahvaltdan sonra acikmiyosun saairtici ama dun aksam ben saat 17.00 da acikmadan yedim mesela. Simdi ac degilim ama gec saatte acikirim diye korktum. Canan hocamiz diyor ki vucut 4 - 4.5 saatten sonra leptin hrmonu salgilamaya baslar. Leptin hormonuda depo yaglardan yakip enerjiye ceviriyor. Ozellikle gobek bolgesi yaglarindan :) ama ufacik bi aclik hisettiginde leptini salgilanmasi duruyor. Bu yuzden yemen gerekiyor. Yani kisaca mantik su acikinca yebende ara ogunlu denedim ama sonuc hep kotu oldu. Verdim aldim verdim aldim. Cunku o ara ogunlugu yasam sandartim olarak oturtamadim ve bozuncada aldim geri. Ama simdi bu duum benim yasam standartima cok uyuyor. Ben kahvaltisiz gune baslayamam kral gb kahvaltimida yapiyrum hep :) acikincada yiyorum. Kendini zorlamadan :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sana da günaydın cnm iyi pazarlar
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?