• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim kadar olamazsınnnn:23::23::23::23: severim konuşmayıııı neden sıkılalım cnmmmm:54::54:

Ben getiririm bebişimmm istediğin maden suyu olsun:29:

Eki Görüntüle 1179949

:42::42::42:

Sana bunu birkaç defadefa daha söylemiştim biliyorum ama yine söyleyeceğim kaptanım. Iyiki varsın ve ben Iyiki bu takıma gelmişim :54: Teşekkürler soda icin:38:

Bu arada yazdığımiz msj sayılarını neden belirledik ?

Aytencim günlük 5 mesaj yazma zorunluluğu var cnmm gerçi bu kural takıma yeni girecek üyelerin paylaşımını gözlemlemek adına devamlımı olacak yoksa olmayacakmı bu açıdan gerekli cnmm haftalık 35 mesajın altına düşülürse sarı kart alınıyor 2 sarı kart olursa takımdan diskalifiye malesef böyle birşeyin olacağını snamıyorum ayrıca hastalık veya başka mazeretlerde mesaj sayısı gözardı edliyor leyla hastaydı mesela feride kpss ye hazırlanıyordu mazeret dışı olanlarda geçerli cnm:16:

6. Takım uyelerının 27 hazıran - 4 temmuz saat 00:00`a kadar yazdıkları mesaj sayıları

mıss_wong: 140

sındı: 95

eylul_sıla: 87

ayyuzlum: 75

neslıhan: 74

merınetya: 74

lısbeth: 63

tekaskım: 35

senaseval: 22

kızlar ısımlerı yanlıs yaZmıs olabılıırım kusura bakmayın artık :1:
vaybe amma mesaj yazmısım:52::52:
çoook geçmiş olsun canım
sagol canım
Geçmiş olsun Eylülcümmm cnm nane yağı koklasan o iyi geliyor veya nane varsa evde onu kokla bari:29::29:

ooooo süper bu hafta:46::46::46::46: shadow işe başladı ve bebişi var sanırım takıma gelmeyecek o yüzden listeden çıkarabilirisn cnmm
cardialgia bugün kk ya girmiş olmasına rağmen takıma uğramamışş canı sağolsunn o yüzdne onu da listeden çıkaralım

olmazmı banucum nane yagı cantamda sureklı dısardada lazım olabılır dıye 1 saat kadar önce kokladım sakaklarıma alnıma surdum az rahatlattı ama kızlar bıraksa uyusam ıyı gelcek ama ufak kız daha uyumadı benıde uyutmuyo zıllı

Aytencim günlük 5 mesaj yazma zorunluluğu var cnmm gerçi bu kural takıma yeni girecek üyelerin paylaşımını gözlemlemek adına devamlımı olacak yoksa olmayacakmı bu açıdan gerekli cnmm haftalık 35 mesajın altına düşülürse sarı kart alınıyor 2 sarı kart olursa takımdan diskalifiye malesef böyle birşeyin olacağını snamıyorum ayrıca hastalık veya başka mazeretlerde mesaj sayısı gözardı edliyor leyla hastaydı mesela feride kpss ye hazırlanıyordu mazeret dışı olanlarda geçerli cnm:16:

Hmmm anladım yani önemli bir durum olursa haber etsek sıkıntı yok ama keyfani olmayacak. Takımda olmak daha disiplin gerektiriyor ben o yüzden seviyorum takımca kilo vermeyi 😊😊😊

Ben müsadenizle çıkıyorum uykum geldi sabahları kızım sağ olsun erken kaldırıyor annesini:10:
Herkese hayırlı geceler ve sahurlar olsun. Yarın güzel bir hafta başlasın inşallah :16::3:

vaybe amma mesaj yazmısım:52::52:

sagol canım

olmazmı banucum nane yagı cantamda sureklı dısardada lazım olabılır dıye 1 saat kadar önce kokladım sakaklarıma alnıma surdum az rahatlattı ama kızlar bıraksa uyusam ıyı gelcek ama ufak kız daha uyumadı benıde uyutmuyo zıllı

oh az da olsa geçmesine sevindim cnmmm az uyusan hemen geçerde minik bırakmıyo :29:

Hmmm anladım yani önemli bir durum olursa haber etsek sıkıntı yok ama keyfani olmayacak. Takımda olmak daha disiplin gerektiriyor ben o yüzden seviyorum takımca kilo vermeyi 😊😊😊

evet cnmmm haberimiz olduktan sonra mesele yok hepimizin işleri olabilir ayrıca izin hakkı da mevcut dediğin gibi takım zayıflamada çok etkili sorumluluklar fazla oluyor

Ben müsadenizle çıkıyorum uykum geldi sabahları kızım sağ olsun erken kaldırıyor annesini:10:
Herkese hayırlı geceler ve sahurlar olsun. Yarın güzel bir hafta başlasın inşallah :16::3:

müsade senin cnmcımmm iyi geceler tatlı rüyalarr:16::16:

hoşgeldin Sindimm cnmm dayanabileceksen yapabilrisin tabiki ama bugün ben denedim ilk kez yaptım tabiii bugün paylaştığım videolardan birini kendimi popişimin üstünde buldumm:9::9: iftardan 2 saat sonra daha rahat olur cnm ben öyle yapıyorum arada ama bugün yapmadım arkadaşımı yolcu ettim oturdum kaldım

Ya iftardan sonra cok geç oluyo oğlumu yatırana kadar 12 yi geçiyo nerdeyse sonrasındada gürültü olur bende saat 21:34 te actım iftarı yani Türkiye saati ile 22:34 ama sporu akşamüstü yapmam gerek zaten leslie yaparım o daha hafif yoksa ben kilo alcam gibi geliyo bana yaa Ramazan'da
Bi denim akşamüstü cok yorulmazsam her zaman yapmaya çalışcam yapamazsamda artık iftardan sonra bi şekilde yapmam gerekecek

Iphone dan gönderildi

Ya iftardan sonra cok geç oluyo oğlumu yatırana kadar 12 yi geçiyo nerdeyse sonrasındada gürültü olur bende saat 21:34 te actım iftarı yani Türkiye saati ile 22:34 ama sporu akşamüstü yapmam gerek zaten leslie yaparım o daha hafif yoksa ben kilo alcam gibi geliyo bana yaa Ramazan'da
Bi denim akşamüstü cok yorulmazsam her zaman yapmaya çalışcam yapamazsamda artık iftardan sonra bi şekilde yapmam gerekecek

Iphone dan gönderildi

evet cnm malesef geç oluyor dene bakalım bitanemmm kendini zorlamayacak şekilde yap ama kendini iyi hissedersen yaparsın cnm benim

şartlandırma kendini hemen yanlış cümle kurdun yine:20::20:

evet cnm malesef geç oluyor dene bakalım bitanemmm kendini zorlamayacak şekilde yap ama kendini iyi hissedersen yaparsın cnm benim

şartlandırma kendini hemen yanlış cümle kurdun yine:20::20:

İnşallah yapabilirim cnm yaa cok istiyorum spor yapmayı yoksa kilo alıcam :) bak yine şartlandırma oldu :)
Yerimde saymak yerine kilo vermek için diyelim neyse ben baya saçmaladım cnm oğlum sonunda pes edip hadi yatalım diyo ben çıkayım artık yarın geçmiş yaparım iki topiğede iyi gecelr canlar

Iphone dan gönderildi

İnşallah yapabilirim cnm yaa cok istiyorum spor yapmayı yoksa kilo alıcam :) bak yine şartlandırma oldu :)
Yerimde saymak yerine kilo vermek için diyelim neyse ben baya saçmaladım cnm oğlum sonunda pes edip hadi yatalım diyo ben çıkayım artık yarın geçmiş yaparım iki topiğede iyi gecelr canlar

Iphone dan gönderildi

iyi geceler cnm allah rahatlık versinn:16::16:

bu gece topigi ben kapatayim. iyi geceler tatli ruyalar. ruyanizda incecik hatunlar oldugunuzu gorun insallah ve sonrasindada tabirimizi boyle yapalim ve incelelim:46:

Herkese kizlar nasiliz bugun ? Ben cokta iyj degilim ya nazarami geldik bilmiyorum dis agrisinin ustune birde grip oldum sanirim cocuktan bulasti

Back
X