- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenn akrebimmm sizin için tabikiii
evet topukluyu denemedim Akrebimm aman ne olur dikkatli yap bugün iki kişi yaptıkları videoyu denedimm aman bir baktım yerdeyimmhiçççç göründüğü gibi değilll bacaklarımı hissetmedim bir an yalnız zıplayarak yapılan twiste bayıldımmm hadi bakalım sen hangisini beğeneceksin müsadeye gerek yokki kuzum hepimizin amacı ortak kolay gelsin bitanemm
![]()
rica ederim cnm benim ne demek yeşil mercimeği haşlayıp içine marul soğan domates ne seversen artık bol limon ve zeytinyağı cnmm
buğday slaatsı da öyle kuru börülce slatasıda yapabilirisn hepsi aynı mantık kendi zevkine göre şekillendirirsin bitanemm
aynen hiçbirşey kendi yaptığın gibi olmaz![]()
İnşallah yapabilirim cnm yaa cok istiyorum spor yapmayı yoksa kilo alıcam :) bak yine şartlandırma oldu :)
Yerimde saymak yerine kilo vermek için diyelim neyse ben baya saçmaladım cnm oğlum sonunda pes edip hadi yatalım diyo ben çıkayım artık yarın geçmiş yaparım iki topiğede iyi gecelr canlar
Iphone dan gönderildi
slm kızlar bugun pek sessızlık var.banuda ugramamıs ya mısafırı var ya ıftara gıttıler2 sayfa gecmıs olmus geceden berı baya rahattı
benımde pek keyfım yook mayısık gıbıyım menumu yazayımda kacayım
Herkese iyi aksamlaaaaarrrbugün yorulmuşum galiba hiç halim yok
siz neler yaptınız hanimlar
daha kimsecikler yok galiba
![]()
menüm
sahur
zeytın peynır ndomates yarım kase keskul
iftar
1tabak yesılmercımek salata 1bardak ayran 1dılım ekmek
2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
2lıtre su
sıvılar henuz bıtmedı yatana kadar bıtcek ınsallah![]()
Iyi aksamlar kizlar vallahi alanyada spor yapilmiyor cok sicak 30 dk zor dayandim ardindan havuza atladim valla kalan spor orada oldugu kadar artik
menumu yazayim
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: kuruüzüm,kuru dut yoğurt
öğle nohut yanında salata 1 dlm ekmek yoğurt
akşam taze fasulye ve mercimek corba 1 dlm ekmek
spor 30 dk kardiyo dans 50dk yüzme
Merabalar ablalarım hepinize iyi gecelerŞimdi bana kızmaları bekliyorum ceza var mı acaba
Sahur:
Evde hiçbir şey kalmamış farketmemişizdeyumurta falan hiç yoktu. Annemde ekmekler bayatlamış ekmekten kaygana yapalım dedi(bizim burda kaygana diye geçiyor ama)
2 tane kaygana
1 krep
Domates salatalık
Yarım bardakdan az süt(sonuydu)
1 de ceviz
İftar:
Fasulye çorbası( bu sefer annem değil babanem yaptı)
Babanem kuzu eti aldırmış halama kavurmalık. Sote yapmış 1-2 parça aldım.
Peynir, zeytin, domates
1 küçük salkım üzüm
Spor:Normalde 1 saat yürücektim ama dışarıda kimsecikler yoktu eve geldim yarım saatte :18:
selam fıstık
kaygana mı bayılırım :)) kız bıktın fasulyeden
üzüm acıktırabilir canım dikkat et güzel menün bence ama kaygana fazlamı olmuş ne :)
nerelisin sen bakayım ?[/COLOR][/B]
Boluluyum canım annem yaparken öğrendim gel sanada yapıyım hemeno ikinci kayganayı annem yedirdi valla annemin suçu
![]()
aa ne güzel bende Trabzonluyum canım bizde çok yaparız :)
ayy canım düşünmen yeterli
ah o anneler annemde sahurda zorla birşeyler tıkmaya çalışıyo aç kalcam diye![]()
Kaygan nası birşeydir yahugece gece adını bile ilk defa duyduğum şeyi canım çekti
![]()
gecmıs olsun canım
en sınır oldugum ınsan tıpıramazanda dengelerımız sastı bende genelde sahura kadar uyumuyorum 4ten sonra yatıyorum.ufak kızım 2 3defa uyanıyo sabah 7de bıde esım gıderken kalkıyorum öğlene kadar mıskınlık yapıyorum ama zil çalmazsa tabı valla kım calarsa saydırıyorum uykum bölününce uyuyamıyorum cunkı
![]()