• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menüm
sahur

zeytın peynır ndomates yarım kase keskul

iftar

1tabak yesılmercımek salata 1bardak ayran 1dılım ekmek

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
2lıtre su

sıvılar henuz bıtmedı yatana kadar bıtcek ınsallah:34:

Iyi aksamlar kizlar vallahi alanyada spor yapilmiyor cok sicak 30 dk zor dayandim ardindan havuza atladim valla kalan spor orada oldugu kadar artik
menumu yazayim
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: kuruüzüm,kuru dut yoğurt
öğle nohut yanında salata 1 dlm ekmek yoğurt
akşam taze fasulye ve mercimek corba 1 dlm ekmek
spor 30 dk kardiyo dans 50dk yüzme

aynenn akrebimmm sizin için tabikiii:32::32::32:

evet topukluyu denemedim Akrebimm aman ne olur dikkatli yap bugün iki kişi yaptıkları videoyu denedimm aman bir baktım yerdeyimm:9::9: hiçççç göründüğü gibi değilll bacaklarımı hissetmedim bir an yalnız zıplayarak yapılan twiste bayıldımmm hadi bakalım sen hangisini beğeneceksin müsadeye gerek yokki kuzum hepimizin amacı ortak kolay gelsin bitanemm:16::16:

Teşekkür ederiz o zaman canımm :16:

Canm şimdi malum oruç ayındayız ve oruçla birlikte tüm düzenim farklı işliyor ve ben bu tür zamanlı sporları zamansızlıktan yapamıyorum maalesef, ancak ip atlama ve mekikle felan yetiniyorum tabi bu durum geçici bayrama kadar böyle sonrası inş. start vericez spora :8:

rica ederim cnm benim ne demek yeşil mercimeği haşlayıp içine marul soğan domates ne seversen artık bol limon ve zeytinyağı cnmm
buğday slaatsı da öyle kuru börülce slatasıda yapabilirisn hepsi aynı mantık kendi zevkine göre şekillendirirsin bitanemm

aynen hiçbirşey kendi yaptığın gibi olmaz :29::29::54:

Bakim bakim daha duzenimi tam oturtamadim. Insallah olcak 1 haftaya yavas yavas alirim bunlari hazirlarim yapamaya baslarim. Sagol canim benim :) :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

iyi akşamlar herkese :16:

iftarda dışardaydım arkadaşlarla yeni geldim eve sporumuda yaptım gelirken eve yürüyerek :8:

pek kişi uğramamış yav , menümü yazayımm ben

Sahur
2 yumurtadan omlet,zeytin,peynir,salata,4 ceviz

İftar
Izgara karışık et, salata, 1 maden suyu, 1 tanecik tulumba minik :17:

spor:1 saat yürüyüş :8:

Merabalar ablalarım hepinize iyi geceler :23: Şimdi bana kızmaları bekliyorum ceza var mı acaba :53:

Sahur:
Evde hiçbir şey kalmamış farketmemişizde :D yumurta falan hiç yoktu. Annemde ekmekler bayatlamış ekmekten kaygana yapalım dedi(bizim burda kaygana diye geçiyor ama)
2 tane kaygana
1 krep
Domates salatalık
Yarım bardakdan az süt(sonuydu)
1 de ceviz

İftar:
Fasulye çorbası :27:( bu sefer annem değil babanem yaptı)
Babanem kuzu eti aldırmış halama kavurmalık. Sote yapmış 1-2 parça aldım.
Peynir, zeytin, domates
1 küçük salkım üzüm

Spor:Normalde 1 saat yürücektim ama dışarıda kimsecikler yoktu eve geldim yarım saatte :18:

İnşallah yapabilirim cnm yaa cok istiyorum spor yapmayı yoksa kilo alıcam :) bak yine şartlandırma oldu :)
Yerimde saymak yerine kilo vermek için diyelim neyse ben baya saçmaladım cnm oğlum sonunda pes edip hadi yatalım diyo ben çıkayım artık yarın geçmiş yaparım iki topiğede iyi gecelr canlar

Iphone dan gönderildi

Nuracim sen cok guzel spor yapardin ben sana gipta ederdim. Sayende gaza gelop az spor salonlarinda seni gecicem diye spor yapmadim
Ben. Hadi ama sen benim spordaki idolumsun.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

slm kızlar bugun pek sessızlık var.banuda ugramamıs ya mısafırı var ya ıftara gıttıler:34:2 sayfa gecmıs olmus geceden berı baya rahattı:52:
benımde pek keyfım yook mayısık gıbıyım menumu yazayımda kacayım

selam canımm hayırdır neden keyifsizsin :)

Herkese iyi aksamlaaaaarrr:3::3::3: bugün yorulmuşum galiba hiç halim yok :31: siz neler yaptınız hanimlar :54:daha kimsecikler yok galiba :40:

iyi akşamlar canım bende yorgunum şu an :)
menüm
sahur

zeytın peynır ndomates yarım kase keskul

iftar

1tabak yesılmercımek salata 1bardak ayran 1dılım ekmek

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
2lıtre su

sıvılar henuz bıtmedı yatana kadar bıtcek ınsallah:34:

afiyet olsun canım :29:

Iyi aksamlar kizlar vallahi alanyada spor yapilmiyor cok sicak 30 dk zor dayandim ardindan havuza atladim valla kalan spor orada oldugu kadar artik
menumu yazayim
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: kuruüzüm,kuru dut yoğurt
öğle nohut yanında salata 1 dlm ekmek yoğurt
akşam taze fasulye ve mercimek corba 1 dlm ekmek
spor 30 dk kardiyo dans 50dk yüzme

en iyisi yüzmek o zman canım :)
afiyet olsun canım biraz fazla karbonhidrat olmuş sanki ama spor süper :46:

Merabalar ablalarım hepinize iyi geceler :23: Şimdi bana kızmaları bekliyorum ceza var mı acaba :53:

Sahur:
Evde hiçbir şey kalmamış farketmemişizde :D yumurta falan hiç yoktu. Annemde ekmekler bayatlamış ekmekten kaygana yapalım dedi(bizim burda kaygana diye geçiyor ama)
2 tane kaygana
1 krep
Domates salatalık
Yarım bardakdan az süt(sonuydu)
1 de ceviz

İftar:
Fasulye çorbası :27:( bu sefer annem değil babanem yaptı)
Babanem kuzu eti aldırmış halama kavurmalık. Sote yapmış 1-2 parça aldım.
Peynir, zeytin, domates
1 küçük salkım üzüm

Spor:Normalde 1 saat yürücektim ama dışarıda kimsecikler yoktu eve geldim yarım saatte :18:

selam fıstık :38:

kaygana mı bayılırım :)) kız bıktın fasulyeden :9:

üzüm acıktırabilir canım dikkat et güzel menün bence ama kaygana fazlamı olmuş ne :)

nerelisin sen bakayım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
selam fıstık :38:

kaygana mı bayılırım :)) kız bıktın fasulyeden :9:

üzüm acıktırabilir canım dikkat et güzel menün bence ama kaygana fazlamı olmuş ne :)

nerelisin sen bakayım ?[/COLOR][/B]

Boluluyum canım annem yaparken öğrendim gel sanada yapıyım hemen :21: o ikinci kayganayı annem yedirdi valla annemin suçu :D

Boluluyum canım annem yaparken öğrendim gel sanada yapıyım hemen :21: o ikinci kayganayı annem yedirdi valla annemin suçu :D

aa ne güzel bende Trabzonluyum canım bizde çok yaparız :)

ayy canım düşünmen yeterli :38:

ah o anneler annemde sahurda zorla birşeyler tıkmaya çalışıyo aç kalcam diye :52::52:

Kaygan nası birşeydir yahu:27: gece gece adını bile ilk defa duyduğum şeyi canım çekti:52:

Hazır gelmişken menumu yazıyorum.
Kahvalti :
2 yumurta tereyağ da pişmiş
7 zeytin
2 yk ceviz fındık
Domates ve salatalık
3 dilim peynir

Ara
1 kase yayla çorbası

Aksam
1 kase yayla çorbası
3_4 parça haşlanmış firinlanmis Hindi but
Bol sirkeli salata
3 dilim karpuz
1 hurma
:42::42::42::42::42:

Ayrıca akşam yemeğinde 1 lokmacik bol tereyagli pide vardı.
Bugün leslie 4 mile yaptim fast walk. Felaket yoruyor tavsiye ederim.
Suyu 3 lt yaptım. 1 maden suyu içtim. :51:

Sahur ;çorba ,4kofte ,1parça pide
Iftar;2kare Hatay tavası,2kaşık tavuk sote,2kaşık bulgur,5kaşık barbunya,1kare parça güllaç(davetteydim ,adette olunca )

1hafta iptal ben ;)inş gün içinde çok bişiy yemem ..

slm kızlar bu gün herkes mayışmış :1::1::1::1: akşam yemekten sonra devirdim totoyu tv izledim kolumu kaldıracak dermanım yoktu. mutfak beni bekliyo ben buraya attım kendimi:9::9::9: akşam iftardan öce her ne hikmetse totomu kaldırıp dışarı çıktım. alış veriş yaptım biraz. sonra da pert olup kaldım.

unutmadan menümü yazayım
sabah: sahanda yumurta, zeytin, üçgenn peynir, salatalık tereyağ ve pide
akşam: etli sarma, cacık, az pide, iki bardakda şu nazo varya vişneli ondan içtim:17::17::17:
biliyorum hiiiiiç faydalı değil ama eşim illa içecen diye tutturdu. bende ağzımı bi vurunca gerisini getirdim malesef

akşam sağolsun diloş rahat vermedi ne yediğimden bişe anladım ne içtiğimden. karnım doydu gözüm doymadı yaaaa.

gecmıs olsun canım

en sınır oldugum ınsan tıpı:47::47:ramazanda dengelerımız sastı bende genelde sahura kadar uyumuyorum 4ten sonra yatıyorum.ufak kızım 2 3defa uyanıyo sabah 7de bıde esım gıderken kalkıyorum öğlene kadar mıskınlık yapıyorum ama zil çalmazsa tabı valla kım calarsa saydırıyorum uykum bölününce uyuyamıyorum cunkı:52:

hiç sorma o kapı deli etti bu gün beni. otomat bozulmuş gelen çaldı giden çaldı. kendi çaldıkları daire açmıyomuş kapıyı. ulen telefon diye bişe icat edilmiş onu kullanınsana. ben kızı yatırıyom kapı çalıyo benimki uyanıyo. iğne düşse yere sesinden uyanan bir tip zaten

Back
X