• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar iyi geceler hemen pazar günün menüsünü yazıp cıkcam bugünkünü de yarın yazarım ki sahurda ne yersem yazabileyim :)

Pazar..
Sahur :
Yok çünkü iftar sonrası fazla kaçırdım

Gündüz:
2 mil leslie
45 dakika oğlumla futbol ;)

Iftar:
1 hurma iftarı açarken
1 tabak bamya içinde 2 kaşık pilav
1 kase corba
Iftardan sonra
2 şekerpare
1 nektari
1 bucuk litre su
Kuru erik
Kuru kayısı
Hindistan cevizi ezilmiş küçük misket büyüklüğünde 2 tane

Iphone dan gönderildi

Kaygan nası birşeydir yahu:27: gece gece adını bile ilk defa duyduğum şeyi canım çekti:52:

Ay cnm sen kaygan yazdında bende hep kuymak ı merak ederim tadı nasıldır diye o da cok lezzetli bi yemeğe benziyo :) ne alaka diceksin belki ama benimde aklıma o geldi şimdi:)

Iphone dan gönderildi

Nuracim sen cok guzel spor yapardin ben sana gipta ederdim. Sayende gaza gelop az spor salonlarinda seni gecicem diye spor yapmadim
Ben. Hadi ama sen benim spordaki idolumsun.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ay sorma cnm yaaa 3 haftadır spor aşkıyla yanıp tutuşuyorum ama bişey beni engelliyordu sanki cok şükür bu sabh uyanınca en azından 2 mil leslie ile başladım o bitince oğlum kahvaltı yaptı topunu getirdi salonda anne oğul mac yaptık 45 dk leslinin üstüne hiç yoktan iyidir yarın Allah Kerim leslieyi sabah 2 mil akşam 2 mil şeklinde yapcam öğlende 10 dk tiffany artık yavas yavas dönerim spora insallah birde salonun ortasında duran koşu bandımı da kullanayım diyorum ama oğlum uyuyunca sabahları yapmam lazım çünkü o olunca ayağıma dolanıyo :)
Sen zaten cok yogundun cnm belki bu Ara işler hafifledikce yapabilirsin inşallah kusura bakma senin alıntılar aklımda daha alıntı yapcam hepsini okudum ama cvp yazamadım inşallah bi ara onlarıda yapcam cnm :) alıştın mı yeni evine (aklıma geldikçe yazayım bari ) ev arkadasın nasıl anlaşabildiğin biri mi inşallah iyi anlaşırsınız sonucta iş arkdaslığı ile ev arkadaşlığı değişiyo başka yani inşallah kafa dengidir cnm :)

Iphone dan gönderildi

Ya kızlar ben sanki kilo alıyorum yaa :(
Ayrıca sizce 1 saat yada 45 dk leslie mi yoksa 1 saat koşu bandı mı hangisi daha etkili??

Iphone dan gönderildi

Herkese kizlar nasiliz bugun ? Ben cokta iyj degilim ya nazarami geldik bilmiyorum dis agrisinin ustune birde grip oldum sanirim cocuktan bulasti

Ay cok cok cok geçmiş olsun cnm gercekten diş ağrısı cok başka dünden beri benim dişlerimde cok ağrıyo zaten dolgu lazım birkaç dişe
Ama Türkiye'ye gelmeyi bekliyorum idare etmeye çalışıyorum ama inşallah geçer

Iphone dan gönderildi

neden biz yapamazmıyız anlamadım :)

kızlar ne habersiniz geçmişi okudum tabi kayboldum ne çok muhabbet etmişsiniz maşallah
ben dün çok yoruldum saat 10,30da yattım bidaha sabah 7,30a kadar. sabah aç karna tahlillerimi verdim bakalım bu öğleden sonra çıkacak yanlız D vitamini 2 hafta sonra çıkacakmış çok uzun zaman alacak pekde merak ediyorum eksik çıkarsa çok şaşacam okadar güneş görürken :)
bu gün muhasebeyi devretmeye başladım patronun çaylak oğluna daha yolun başında buna ne gerek var şuna ne gerek var yoruma başladı zorunsadı şehzadem. ee dedim bu işler böle yapılıyor ben anlamam benden istenen bilgiler için bu kadar ayrıntı gerekli çocuğum. ama sen benden sonra gerek görmediklerini yapma ama ben böyle yaptım her yiğidin yoğurt yiyişi başka dedim. işim zor anlayacağınız bu çaylakla. hayırlısıyla bi gitseydim gel teskere gel.
ee kimseler uğramamış gene gelirim bende kaçım bari. byyyyyyyyyyyy

Vay hem çaylak hem iş öğretmeye kalkıyo Allah sabır versin neslim :)

Iphone dan gönderildi

selam canımm hayırdır neden keyifsizsin :)

iyi akşamlar canım bende yorgunum şu an :)

afiyet olsun canım :29:

en iyisi yüzmek o zman canım :)
afiyet olsun canım biraz fazla karbonhidrat olmuş sanki ama spor süper :46:

selam fıstık :38:

kaygana mı bayılırım :)) kız bıktın fasulyeden :9:

üzüm acıktırabilir canım dikkat et güzel menün bence ama kaygana fazlamı olmuş ne :)

nerelisin sen bakayım ?
sagol canım ya aslında pek sebebı yook keyıfsızlıgımın yogunum ıftardan sonra 2 saat utu yaptım ortalıgı topla kızlarla ılgılen tum gun oruc zaten halsız oluyorum yorgunluk yoruyo benı nedemekse:52::52:
aa ne güzel bende Trabzonluyum canım bizde çok yaparız :)

ayy canım düşünmen yeterli :38:

ah o anneler annemde sahurda zorla birşeyler tıkmaya çalışıyo aç kalcam diye :52::52:
bende trabzonlu sayılırım canım esım ve annem trabzonlu sen neresındensın
Ay cnm sen kaygan yazdında bende hep kuymak ı merak ederim tadı nasıldır diye o da cok lezzetli bi yemeğe benziyo :) ne alaka diceksin belki ama benimde aklıma o geldi şimdi:)

Iphone dan gönderildi
alakaya maydanoz gıbı aklına gelmıs canım ama kuymak gercekten lezetlı oluyo.bızde sık yapılır ama ben enson ekım ayıda yemıstım:43::43:esıme kızlara sık yaparım ama ben yemıyorum buara bol tereyagı mısırunu ve yaglı peynırle yapılıyo tam bır kalorı bombası yanı ama cook lezzetlı sen nerelıydın
Ya kızlar ben sanki kilo alıyorum yaa :(
Ayrıca sizce 1 saat yada 45 dk leslie mi yoksa 1 saat koşu bandı mı hangisi daha etkili??

Iphone dan gönderildi
bence kosu bandında hızı yuksek tutarsan daha cook kalorı harcanır.bıde leslı ısmı gıbı yuruyus degıl bence bana egzersız gıbı gelıyo cook zevklı ayrıca su ramazan bı gecsın ınsallah döncem spora özledım ama halım yook yapmaya

sagol canım ya aslında pek sebebı yook keyıfsızlıgımın yogunum ıftardan sonra 2 saat utu yaptım ortalıgı topla kızlarla ılgılen tum gun oruc zaten halsız oluyorum yorgunluk yoruyo benı nedemekse:52::52:

bende trabzonlu sayılırım canım esım ve annem trabzonlu sen neresındensın

alakaya maydanoz gıbı aklına gelmıs canım ama kuymak gercekten lezetlı oluyo.bızde sık yapılır ama ben enson ekım ayıda yemıstım:43::43:esıme kızlara sık yaparım ama ben yemıyorum buara bol tereyagı mısırunu ve yaglı peynırle yapılıyo tam bır kalorı bombası yanı ama cook lezzetlı sen nerelıydın

bence kosu bandında hızı yuksek tutarsan daha cook kalorı harcanır.bıde leslı ısmı gıbı yuruyus degıl bence bana egzersız gıbı gelıyo cook zevklı ayrıca su ramazan bı gecsın ınsallah döncem spora özledım ama halım yook yapmaya

Evet cnm alakaya maydanoz ama aklıma geldi ben aslen şırnaklıyım cnm ama hep başka yerlerde doğdum büyüdüm :) senin küçük kız kaç yasında cnm ne zamandır sorcam hep araya baska birşey giriyo :)
Birde migrenin için lavanta yağı önermiştim denedin mi cnm oda iyi geliyo
Koşu bandı diyosun demek inşallah yarından itibaren yapabilirim bende bugun yoruldum biraz Allah'tan ben hiç açlık hissetmiyorum yaa cok şükür anca susuzluk bazen oluyo o kadar oda benim sürekli burnum tıkalı oldugundan ağzımdan nefes alınca kurumasından dolayı malesef :( yoksa cok rahat geciyo cok şükür ;)

Iphone dan gönderildi

iyi akşamlar herkese :16:

iftarda dışardaydım arkadaşlarla yeni geldim eve sporumuda yaptım gelirken eve yürüyerek :8:

pek kişi uğramamış yav , menümü yazayımm ben

Sahur
2 yumurtadan omlet,zeytin,peynir,salata,4 ceviz

İftar
Izgara karışık et, salata, 1 maden suyu, 1 tanecik tulumba minik :17:

spor:1 saat yürüyüş :8:

Mukemmelll masallah.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sahura kadar oturuyorum somra yatiyom ama yatmiyom:))) daha dogrusu dort kere falan geri uyaninca hic bi halt anlamiyom uyudugumdan. sabah komsum gelmis viledami istiyo. ama benim sarteller henuz kapali oldugu icin ne istedigini cozene kadar epey ugrastim. hatunun viledasinin sapi kirilmis. ulen el diye bise var cok sukur onunla silsene iki tanede kazik kadar kizi var. yok illa rahatsiz edecek. o kadar anlayissiz insanlarki gecen aylarda sabah yedide esi benim karsi komsumun kapsini caliyomus assagidan. komsum cikmis buyur demis. ya bizimkiler uyuyordur diye sizinkini caldim demis. ulen onlar uyumuyormu ne hakkiniz var rahatsiz etmeye. en nefret ettigim insan tipi ya.

hakkaten aptalca bir duruma düşüyor insanlar bazen bizde sadece tebessüm ve sinirle kalıyoruz.

kızlar kocaman günaydın size. bol eksili bir gün olsun.
dün akşam üzeri tahlilleri sormak için aradım hastaneyi sözüm ona özel hastane ta cumaya randevu veriyor bi tahlil göstermeye sinirlendim dr bağlayın dedim. neyse endokrin dr esin hanım tüm kibarlığıyla kusura bakma çok yoğun ben sana tahlilleri yorumlayım D vitamini çıkınca ikisine bir al randevu bakalım tekrar dedi. tahlillere göre insülin direncinde az bi gerileme var dedi değerlerin düşmüş ama çok yolun var kiloyu mutlak vermelisin dedi.bende söz verdim verecem dedim :) ne dersiniz sözümü tutabilecekmiyim :) sizinle oldukça bu kilolar bana dert değil kızlar iyiki varsınız

kızlar kocaman günaydın size. bol eksili bir gün olsun.
dün akşam üzeri tahlilleri sormak için aradım hastaneyi sözüm ona özel hastane ta cumaya randevu veriyor bi tahlil göstermeye sinirlendim dr bağlayın dedim. neyse endokrin dr esin hanım tüm kibarlığıyla kusura bakma çok yoğun ben sana tahlilleri yorumlayım D vitamini çıkınca ikisine bir al randevu bakalım tekrar dedi. tahlillere göre insülin direncinde az bi gerileme var dedi değerlerin düşmüş ama çok yolun var kiloyu mutlak vermelisin dedi.bende söz verdim verecem dedim :) ne dersiniz sözümü tutabilecekmiyim :) sizinle oldukça bu kilolar bana dert değil kızlar iyiki varsınız

Cevabı diğer topikte vermiştim cnm :)

Iphone dan gönderildi

sahura kadar oturuyorum somra yatiyom ama yatmiyom:))) daha dogrusu dort kere falan geri uyaninca hic bi halt anlamiyom uyudugumdan. sabah komsum gelmis viledami istiyo. ama benim sarteller henuz kapali oldugu icin ne istedigini cozene kadar epey ugrastim. hatunun viledasinin sapi kirilmis. ulen el diye bise var cok sukur onunla silsene iki tanede kazik kadar kizi var. yok illa rahatsiz edecek. o kadar anlayissiz insanlarki gecen aylarda sabah yedide esi benim karsi komsumun kapsini caliyomus assagidan. komsum cikmis buyur demis. ya bizimkiler uyuyordur diye sizinkini caldim demis. ulen onlar uyumuyormu ne hakkiniz var rahatsiz etmeye. en nefret ettigim insan tipi ya.

Ay bende gece birkaç kere uyanınca Leyla Leyla dolanıyorum etrafta aşık gibi :1:
Keske komşun adama sizinki Can'da bizimki patlıcan mı deseymiş :1: cok gıcık oldum ama her yerde var o arıza tipler malesef :(

Iphone dan gönderildi

Ya kızlar benim ağzımın içinde bu Ara hep yara cıkıyo ve acıtıyo gercekten tam iyileşiyo bu sefer ağzımın diğer bir yerinde cıkıyo nasıl bir yaradır derseniz şu beyaz gibi olanlar var ya ondan bi krem gibi ilacım var ama cok işe yaramıyo birde tadı cok kötü oruçlu oldugum içinde midem bulanmasın diye sürmüyorum ama acıyo :( var mı bir bitkisel çözüm

Iphone dan gönderildi

Ya kızlar benim ağzımın içinde bu Ara hep yara cıkıyo ve acıtıyo gercekten tam iyileşiyo bu sefer ağzımın diğer bir yerinde cıkıyo nasıl bir yaradır derseniz şu beyaz gibi olanlar var ya ondan bi krem gibi ilacım var ama cok işe yaramıyo birde tadı cok kötü oruçlu oldugum içinde midem bulanmasın diye sürmüyorum ama acıyo :( var mı bir bitkisel çözüm

Iphone dan gönderildi

tatlım bilirim o yarayı annemde yıllardır ara ara çıkar. bi vitaminin eksikliğinden kaynaklanıyormuş. annem karadut bulundurur buzluğunda ondan yer geçer. sende karadut bulabilirsen yada hakiki karadut pekmezi onu yut her gün

kızlar bu arada kızımı çocukluğundan beri istediği keman kursuna yazdıracağım. çocuk deli gibi istedi ben hep spora yönlendirdim. hem yüzüyor hem teniz oynuyor alanya sporda sıra kemana geldi artık. hele şu klipteki kızı izledikten sonra hepten karar verdim.sizde bi izleyin kıza bayıldım resmen
http://www.youtube.com/watch?v=JGCsyshUU-A kemanı bu kadar izlenir kılmış maşallah valla

tatlım bilirim o yarayı annemde yıllardır ara ara çıkar. bi vitaminin eksikliğinden kaynaklanıyormuş. annem karadut bulundurur buzluğunda ondan yer geçer. sende karadut bulabilirsen yada hakiki karadut pekmezi onu yut her gün

Ay nette Behçet hastalığı belirtisi olabilir yazılmıştı ama değildir inşallah :) sık olunca yani olabilir Ramazan bitince artık yaparım tüm tahlilleri :)

Iphone dan gönderildi

Back
X