Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sürmene canım siz? :)

teşekkürler :16:

afiyet olsun canımm :46:

biraz krep gibi aslında mücverin büyüğü gibi değişik yani :34:

bende merak ettim yaa kaptanı inş herşey yolundadır :)
Sagol cnm senin menülerde iyi ben yeni toparlanmaya çalışıyorum :)
Kaptanımız inşallah iyidir :)

Iphone dan gönderildi

Benden iyilik cnm iyi geciyo Ramazan cok şükür artık rahatladın sanırım KPSS de bitti ay dün TV de bi kız girememiş sınava ağlıyodu üzüldüm ona fotosu gercek haline benZemiyo diye ne güzel davet olunca yemek derdi de olmuyo afiyet olsun cnm spor yapabiliyor musun

Iphone dan gönderildi

Canım inan daha yeni kendime geldim ...kız girmediğine sevinmeli bence,sınav ziyadesiyle zordu ...adet oldum 2gündür ,kRnım ağrıyor ,pek spor yapmamıyorum :50:davetlerde var ,ben davet veriyorum canım iftara;)

ınsallah canım hepımıze eksılı gunler olsun.bak dırencın kırılıyomus neguzelınsallah verırsın kılolarını ınanmakta yeter hem öyle fazla kılonda yook gıbı resımlerınden kesın verırsın bız desteklerle burdayız.ben kkda 80 89 topıgıne ılk geldıgımde hakıkaten 89 kıloydum sımdı 67 kıloyum hedefım 58 azkaldı cook sukur sende verırsın

ah çok güzel ben 67 olsam dal olurum :)))) o günleri iple çekiyomm.verecem elbet hele şu işyerindende bi kurtulayım beni hasta eden etkenlerden birisi işyerindeki iktidar savaşından çok etkilenmem. aile şirketi tüm şehzadeler okulları bitirdi o diyo benim oğlum uhasebeye geçsin o diyor benim oğlum iyice kızıştı ortalık kalmamam hayrıma. gel teskete gel diyom artık

Ay kızlar burda resmen kış geri döndü yaaa yağmur rüzgar tam romantik film havası .. Ama oğlum uyanana kadar gerisi maceraya dönüyo evin içi :)
Iphone dan gönderildi

Dikkat dikkat kaptanımız sweetcim kaybolmuştur ..
Nerdesin sweetim yoksun merak ettim valla inşallah önemli birşey yoktur cnm

Iphone dan gönderildi

burayada kış gelsin. çok sıcak belediye vergi dairesi derken sıcaktan mahvoldum dışarda.ayrıca alanya trafiğide çok kalabalıklaştı ne park yeri var nede gideceğin yere varış var. 3 ay daha böle kalabalık burası ayyyy napcaz bilmem

yabu banu hıc boyle yapmazdı hastalık sıkıntı falan yoktur ınsallah

bende merak ettim şimdi banumu. huhu iyimisin şekerim

Canım inan daha yeni kendime geldim ...kız girmediğine sevinmeli bence,sınav ziyadesiyle zordu ...adet oldum 2gündür ,kRnım ağrıyor ,pek spor yapmamıyorum :50:davetlerde var ,ben davet veriyorum canım iftara;)

aaa ben sen gidiyosun sandım :)
Güzel ya Ramazan'ın ruhunu yaşatmak güzel büyük sofralarda sevdiklerimizle iftar acmak :)geçmiş olsun cnm inşallah ağrında gecer :) adacayı iyi gelir diye biliyorum cnm :)

Sen kimin rüyasında hangi rolde??
Ben kendi dünyamda aynı filmde...

burayada kış gelsin. çok sıcak belediye vergi dairesi derken sıcaktan mahvoldum dışarda.ayrıca alanya trafiğide çok kalabalıklaştı ne park yeri var nede gideceğin yere varış var. 3 ay daha böle kalabalık burası ayyyy napcaz bilmem

bende merak ettim şimdi banumu. huhu iyimisin şekerim

Ay modern şehzadeler basmış demek :)) gercekten cok sıcaktır oralar Allah yardım etsin ayy senin boyda oldugu için hakikaten dal olursun cnm :)

Iphone dan gönderildi

Pazartesinin menüsü:

sahur :
1 kase yoğurt
içine:
2 kuru kayısı
2 kuru incir
15 badem

iftar ve sonrası:
ev pizzası
2 bardak yeşilçay
2 litre su
1 çubuk naneli bitter çikolata
Birde kızlar ben dün pazar günkü menümde dükü sporu yazmışım yanlışlıkla bi alışamadım şu sahur iftar menülerini yazmaya o nedenle şöyle yazıyorum bu gece ne iftar yaptıysam ardından ne sahur yaptıysam onu yazıyorum öncesinde dünkü sahur ile bugünkü iftarı yazıyosum karışık oluyodu yada benim kafa cok karışık :)

Naneli bitter çikolata nasıl oluyor ya çok canım çekti vallahi :53:

annem aradı çocukları alıp denize gitmişler deniz kum harika işten çık gel gir sende diyor ay çok zorunsadım şimdi soyun dökün napsamki şimarıklık ediyo gibi

Naneli bitter çikolata nasıl oluyor ya çok canım çekti vallahi :53:

ayyy özürdilerim cnm Can'ın çektiği için ama yazın süper oluyo cok ferahlatıyo bana iyi geliyo :) dur fotosunu çekeyim çubuklusunu aldım ki kendimi kaybedip bitirmeyeyim diye :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404825174.363469.webp
Ama Türkiye'de renkli Bayram şekerleri vardı yine çikolata içinde portakal nane gibi tatlar vardı bak aklıma geldi :)

Iphone dan gönderildi

annem aradı çocukları alıp denize gitmişler deniz kum harika işten çık gel gir sende diyor ay çok zorunsadım şimdi soyun dökün napsamki şimarıklık ediyo gibi

Valla girmesen bile ayaklarını sokup kenarda oturmak bile seni dinlensirebilir cnm

Iphone dan gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404825404.084621.webpsenacım
Aa bak ne buldum Türkiye'ye gelince bende alayım bunun içinde kıtır şeklinde nane şekerleri varmış benimkinde kıtır kıtır değil :)

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy özürdilerim cnm Can'ın çektiği için ama yazın süper oluyo cok ferahlatıyo bana iyi geliyo :) dur fotosunu çekeyim çubuklusunu aldım ki kendimi kaybedip bitirmeyeyim diye :) Eki Görüntüle 1182055
Ama Türkiye'de renkli Bayram şekerleri vardı yine çikolata içinde portakal nane gibi tatlar vardı bak aklıma geldi :)

Çok güzele benziyorlar. Bende isviçreden gelen merci çikolatalarına bayılıyorum evdeki stok bitti:14:

Ama sanırım bu bitter değil normal sütlü çikolata :) biliyosun bitter daha saglıklı ;)

Iphone dan gönderildi

hakkaten oraların çikolatası daha güzel bende yerken çok zevk alırım ağızda dağılıyor.içinde domuz yağı varda ondanmı dersin :((((

Eki Görüntüle 1182061 senacım
Aa bak ne buldum Türkiye'ye gelince bende alayım bunun içinde kıtır şeklinde nane şekerleri varmış benimkinde kıtır kıtır değil :)

Iphone dan gönderildi

Ben bunu biliyordum da güzel değildir diye hiç almamıştım. Ama artık markette gördüğüm an direk kapıcam :52:

Çok güzele benziyorlar. Bende isviçreden gelen merci çikolatalarına bayılıyorum evdeki stok bitti:14:

Merci yi bende bizimkilere getiriyorum annemin favorisi rafaello :)
Erkek kardeşim karışık küçük kare şeklindeki çikolataları babam ne olursa olsun hepsi makbul der oda çok sever çikolataları kız kardeşimde hepsi makbuldur diyenlerden :) bende aynı şekildeyim çikolatanın her hali güzeldir bir kere kırmızı acı biberli bitter gördüm aldım o da güzeldi ilk yiyorsun bişey hissetmiyosun yuttuktan sonra Boğazı'nda bir yanma oluyodu:) ama her zaman yemelik değildi o :)
Senin kimin var yurt dışında

Iphone dan gönderildi

hakkaten oraların çikolatası daha güzel bende yerken çok zevk alırım ağızda dağılıyor.içinde domuz yağı varda ondanmı dersin :((((

Yok cnm çikolata da domuz yağının işi ne..
Tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yani yok

Iphone dan gönderildi

Back
X