Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SELAM KIZLAR ALLAH KIMSEYI AC SUSUZ BIIRAKMASIN IBADET YAPIYORUZ AMA SUSUZLUK COK ZOR
swetcım yıne yook zaten kımsecıkler yook bende menumu yazayım kızlarla yuruyuse gıdıyom az yuruyeyımde sahura kadar gelırım yıne

Ohh afiyet olsun cnm evet susuzluk zor hakikaten :)

Iphone dan gönderildi

menum

sahur ıspanaklı borek ayran suu yufkalarımın sıftahını yaptım banu duymasın:27::27:

iftar

1kepce tarhana
1tabak yesılmercımek yemegı
salata 1buyukbardak ayran 1dılımtambugday ekmegı

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

1saat yuruyus

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 369. etap

Gülay : 82,7------------------->82,3
Nura : 80,9----------------->80,3
Fatma :74,5 -------------------->74
Eylül :66,8----------------------->66,5
Feride :76,4----------------------->
Nesli :82,4------------------------>81,8
Leyla :65,4------------------------>
Özge :78,1------------------------------>77,7
Ayten :77,4------------------------------>77
Senasevval :57----------------------------->56,5
shadowshows :90,9------------------------->
Cardialgia :64--------------------------->

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
Evet kızlar hedeflerimizi unutmayalım lütfen
Spora asılalım biraz iftar sonrası kaçamaklara dikkat lütfen:16:

menum

sahur ıspanaklı borek ayran suu yufkalarımın sıftahını yaptım banu duymasın:27::27:

iftar

1kepce tarhana

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

1saat yuruyus
Eylülüm sen dünkü sahur ile bugünkü iftarı mı yazıyosun ya benim kafa niye karıştı anlamadım :17:

Canım inan daha yeni kendime geldim ...kız girmediğine sevinmeli bence,sınav ziyadesiyle zordu ...adet oldum 2gündür ,kRnım ağrıyor ,pek spor yapmamıyorum :50:davetlerde var ,ben davet veriyorum canım iftara;)

sanada telefon kulübesinde halay çektirdiler yani:1::1::1::1:

slm kızlar. çocukları ancak yatırdım bi bakim size dedim ama ne görim bitterler çikolatalar havada uçuşmuş bir kişide dememiş ki gülayda istermi:56::56::56::52::52::52: ama yok ben bu gün yaptım yapacağımı glisemik patlaması yaptım kendime

sabah: sahanda yumurta, zeytin peynir, tereyağ, pide, yer fıstığı
akşam: 4 sigara böreği, yayla çorbası, az etli kurufasulye

of ya her şey resmen karbonhidrat oldu akşam. sabahta hayvan gibi yedim zaten. önceki iftarın etkisiyle gözüm doymadı bir türlü:50::50::50:

yarın evlilik yıl dönümümüz eşimle. bir klip hazırlıyoruz kardeşimle daha doğrusu ben fotoları seçtim o klibi hazırlıyo face e atacam. bu gün bişe oldu face de üni den bir arkadaş buldu beni kabul ettim ama adam hemen msj falan attı. ve muhtemelen beni face aramış ki buldu. ortak arkadaş falan yok ki ordan buldu diyeyim. o bulduysa artık başka arkadaşlar da bulur:18::18::18::18::18: bu face işi beni çok tırstırttı

Slm meleklerimmm özürdilerim çeşmeden misafirler geldi dün öğleden sonra 20 yıllık aile dostlarımız 3 gençkız anne baba 5 kişi en büyük kızımızın gözüne laser ameliyatı yapılacakmış hastaneye gelmişler bize uğradılar bende bırakmadım dün bugün birlikteydik biraz önce uğurladım ortalığı toplayıp attım kendimi hemen yarında annemin ameliyat günü belli olacak dün gelemediğim için yazamadım tabii dün hastanedeydik nefes testini şükür geçti annem bu sefer :21::21: yarın ameliyat gününü alıp geleceğiz gerçi biz valizini filan hazırladık belki hemen yatırırlar bilemiyorum gelemezsem emrak etmeyin olurmu:16::16: sizler naptınzı bakalım geçmiş yapmadan hemen bir slm verim dedim

Slm meleklerimmm özürdilerim çeşmeden misafirler geldi dün öğleden sonra 20 yıllık aile dostlarımız 3 gençkız anne baba 5 kişi en büyük kızımızın gözüne laser ameliyatı yapılacakmış hastaneye gelmişler bize uğradılar bende bırakmadım dün bugün birlikteydik biraz önce uğurladım ortalığı toplayıp attım kendimi hemen yarında annemin ameliyat günü belli olacak dün gelemediğim için yazamadım tabii dün hastanedeydik nefes testini şükür geçti annem bu sefer :21::21: yarın ameliyat gününü alıp geleceğiz gerçi biz valizini filan hazırladık belki hemen yatırırlar bilemiyorum gelemezsem emrak etmeyin olurmu:16::16: sizler naptınzı bakalım geçmiş yapmadan hemen bir slm verim dedim

Çok geçmiş olsun ablacım :16: Bizde seni çok merak ettik bir daha gideceğin zaman bizede haber ver :34:

yarın evlilik yıl dönümümüz eşimle. bir klip hazırlıyoruz kardeşimle daha doğrusu ben fotoları seçtim o klibi hazırlıyo face e atacam. bu gün bişe oldu face de üni den bir arkadaş buldu beni kabul ettim ama adam hemen msj falan attı. ve muhtemelen beni face aramış ki buldu. ortak arkadaş falan yok ki ordan buldu diyeyim. o bulduysa artık başka arkadaşlar da bulur:18::18::18::18::18: bu face işi beni çok tırstırttı

şimdiden tbrk edeirm Gülaycımmm enişteyle bebişlerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim cnmmm:16::16: cadaloz geldi ama hiçç uğramıyo demek:19: gzüel bir sürpriz haızrlamışsınız cnmm ben faceye en sın ne zman girdim inan hatırlamıyorum:44::44: aramalara kapatabilirsin kendini Gülaycımmm adamın niyeti iy,i değil anlaşılan engelle gitsin kuzum

slm kızlar. çocukları ancak yatırdım bi bakim size dedim ama ne görim bitterler çikolatalar havada uçuşmuş bir kişide dememiş ki gülayda istermi:56::56::56::52::52::52: ama yok ben bu gün yaptım yapacağımı glisemik patlaması yaptım kendime

sabah: sahanda yumurta, zeytin peynir, tereyağ, pide, yer fıstığı
akşam: 4 sigara böreği, yayla çorbası, az etli kurufasulye

of ya her şey resmen karbonhidrat oldu akşam. sabahta hayvan gibi yedim zaten. önceki iftarın etkisiyle gözüm doymadı bir türlü:50::50::50:
inan bende gözleirme inanamadımmm:53::53: çikoları görünce tam geçmiş yapim çözeceğim sorumluyu:9::9: banu yok diye çikolar basmış takımımızı:52::52: dün naptınki sayfa sayfa geçmiş yapacağım içinnn :26: neys ebulurum şimdi ben:29: afiyetolsun Gülayım iftarda salata da yemeye çalış bitanemmm bağırsakların tembelleşmesin:29:

Eylülüm sen dünkü sahur ile bugünkü iftarı mı yazıyosun ya benim kafa niye karıştı anlamadım :17:

dünkü sahur ve bugünkü iftar yazılmalı Sindimmm:29:

Evet kızlar hedeflerimizi unutmayalım lütfen
Spora asılalım biraz iftar sonrası kaçamaklara dikkat lütfen:16:

işte böyle her gün hedefleri hatırlat kuzummm:46::46::46::38:

menum

iftar

1kepce tarhana

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

1saat yuruyus

duydum duıydummm:9::9::9: o kadar emeğini çektin cnmmm afiyetolsun fazla kaçırmadıysan ceza yok:38: yürüyüşünü yapmışsın yapmasaydın geliyodu cezan:21::21: akşamki o bir dilim ekmeğe gerek yoktu bebişimm:20::20:

SELAM KIZLAR ALLAH KIMSEYI AC SUSUZ BIIRAKMASIN IBADET YAPIYORUZ AMA SUSUZLUK COK ZOR
swetcım yıne yook zaten kımsecıkler yook bende menumu yazayım kızlarla yuruyuse gıdıyom az yuruyeyımde sahura kadar gelırım yıne

Slm canımmmm aminnn canım hakikaten su tahammül sınırlarını zorluyor ama az kaldı bitanemmm:29::29: gel gel

Aynen cnm benimde aklım kaldı iyi olsun da başka şey istemeyiz :) evet sohbeti kaçırdın cnm :)

Iphone dan gönderildi

iyiyim kuzum şükür :38::38:

kız ben kendıme bakmıyorumya onun farkında bıle degılım sagol hatırlattıgın ıcın son gun sonsuzluk yazayım:52::52:

amın cumlemızınkını ınsallah

benım esım mackalı canım

hakkında hayırlısı olsun ınsallah mutsuzluk stres kılo vermeye engel ınsallah mutlu oldugun bır ıste baslarsın ozaman hersey daha guzel olur

off ya oruclu oruclu cıkolata resımlerı ayıp ya:52::52:oruclu olmasakta doya doya yıyemıyozkı yesek yesekte kılo almasak neguzel olur.ılkzamanlardakı gıbı kacamak yapmasam sımdı hedefe ulasmıstım ama kasmayada gerek yook ben 94ten geldım 67ye kalanlar az acelem yook.aslında var amama kasamıyom:52::52:

33 kilo vferdin Eylülüm dile kolay minik bir çocuk çıktı içinden resmen:32::32: diyetten sıkılmamak ta önemliii geriye az kaldı cnmmm aşırı kaçamak yapmazsan elbette hedefine ulaşacaksın :38: evet çiko resimleriyle çok ayıp etmişler haklısınnn:19::19:

Allaaaaaaaahhhhh naneli çikolatalar merciler havada uçuşmuş:20:
Şaka bir yana çikolataya bende dayanamam ama kaptanımizin bir sözü var ya iki lokma yiyeceğine bir lokma ye sanki tadı mi değişiyor:39: o şekilde yersen çok da zarar olmaz herhalde:35:

Bu arada kaptanimiz dan haber yok çok vesveselendim:26: Umarim kötü birsey yoktur

Geldim Aytencimm çok şükür yaramaz bir şey yok bitanemm :29::29: aynenn yıllarca paket pakete yedik te ne olduuu :18::18: 1 lokma yeterli:21:

çok şükür merak ettik seni banucum rabbim yardım etsin annene inşallah. sağ sağlim olur biter inşallah ameliyat

Çok geçmiş olsun ablacım :16: Bizde seni çok merak ettik bir daha gideceğin zaman bizede haber ver :34:

Çok tşkler bebişimmmm :38: geçecek inşşş haklısın haber vermem gerekti ama bugün gitmeyecek gibi olasalardı Ayfere mesaj atacaktım merak etmeyin diye söz bundan sonra haber vereceğim cnm benim:54:

çok şükür merak ettik seni banucum rabbim yardım etsin annene inşallah. sağ sağlim olur biter inşallah ameliyat

:17::17: tşkler Gülaycımm haklısınız haber vermem lazımdı bende siz girmeyimnce çok merak ediyorum bişeymi oldu diye alıştık birbirimize inşallah cnmm kolaylıkla geçecek inşşş:38:

Ben de gelmişken menümü yazıyım da sonra kızmayın bana :1:

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 krep(Maşallah şimdi farkediyorum karbonhidratlar uçuşmuş yine bende)
Domates salatalık zeytin
1 ceviz
1 bardak süt

İftarda da yine oruç açmaya gittik. Ama bu sefer restoranttaydı.
Yarım kase yayla çorbası
2 kaşık pirinç pilavı(geri kalanını yeğenim yedi)
Ya şu kavrulmuş küçük etlerden oluyor ya nasıl diyim aklıma gelmedi :D onlardan yedim
2 parçada küp patates
2 dilim küçük karpuz

şimdiden tbrk edeirm Gülaycımmm enişteyle bebişlerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim cnmmm:16::16: cadaloz geldi ama hiçç uğramıyo demek:19: gzüel bir sürpriz haızrlamışsınız cnmm ben faceye en sın ne zman girdim inan hatırlamıyorum:44::44: aramalara kapatabilirsin kendini Gülaycımmm adamın niyeti iy,i değil anlaşılan engelle gitsin kuzum

inan bende gözleirme inanamadımmm:53::53: çikoları görünce tam geçmiş yapim çözeceğim sorumluyu:9::9: banu yok diye çikolar basmış takımımızı:52::52: dün naptınki sayfa sayfa geçmiş yapacağım içinnn :26: neys ebulurum şimdi ben:29: afiyetolsun Gülayım iftarda salata da yemeye çalış bitanemmm bağırsakların tembelleşmesin:29:

dünkü sahur ve bugünkü iftar yazılmalı Sindimmm:29:

işte böyle her gün hedefleri hatırlat kuzummm:46::46::46::38:

duydum duıydummm:9::9::9: o kadar emeğini çektin cnmmm afiyetolsun fazla kaçırmadıysan ceza yok:38: yürüyüşünü yapmışsın yapmasaydın geliyodu cezan:21::21: akşamki o bir dilim ekmeğe gerek yoktu bebişimm:20::20:

Slm canımmmm aminnn canım hakikaten su tahammül sınırlarını zorluyor ama az kaldı bitanemmm:29::29: gel gel

iyiyim kuzum şükür :38::38:

33 kilo vferdin Eylülüm dile kolay minik bir çocuk çıktı içinden resmen:32::32: diyetten sıkılmamak ta önemliii geriye az kaldı cnmmm aşırı kaçamak yapmazsan elbette hedefine ulaşacaksın :38: evet çiko resimleriyle çok ayıp etmişler haklısınnn:19::19:

Geldim Aytencimm çok şükür yaramaz bir şey yok bitanemm :29::29: aynenn yıllarca paket pakete yedik te ne olduuu :18::18: 1 lokma yeterli:21:

her gün yiyorum da yazmayı unutuyom. mesela her kahvaltıda yer fıstığı da yiyom ama onları da yazmayı unutuyom

her gün yiyorum da yazmayı unutuyom. mesela her kahvaltıda yer fıstığı da yiyom ama onları da yazmayı unutuyom

yer fıstığı çiğ olarak çok faydalı her gün tüket cnmm tamam sen yazmasanda aklımda olur bundan sonra:29:

Ben de gelmişken menümü yazıyım da sonra kızmayın bana :1:

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 krep(Maşallah şimdi farkediyorum karbonhidratlar uçuşmuş yine bende)
Domates salatalık zeytin
1 ceviz
1 bardak süt

İftarda da yine oruç açmaya gittik. Ama bu sefer restoranttaydı.
Yarım kase yayla çorbası
2 kaşık pirinç pilavı(geri kalanını yeğenim yedi)
Ya şu kavrulmuş küçük etlerden oluyor ya nasıl diyim aklıma gelmedi :D onlardan yedim
2 parçada küp patates
2 dilim küçük karpuz

sahur olmamış bebişimmm hatanı zaten biliyorsunn:20::20: krepte de yumurta var zaten 2 dilim ekmek fazla kaçmışşş:18:
iftarın güzel afiyetolsun bızdıkımmm:29::29: et kavurması sanırımmm

Güzel haberlerle gelmissin ablacigin hadi affrttik :9:
İnşallah hayırlısı olur annecigin icin ablam ya sen bana zayiflayibca gondercektin dimi annenim kitabini ama su durumda biraz imkansiz:1:

Back
X