Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar. çocukları ancak yatırdım bi bakim size dedim ama ne görim bitterler çikolatalar havada uçuşmuş bir kişide dememiş ki gülayda istermi:56::56::56::52::52::52: ama yok ben bu gün yaptım yapacağımı glisemik patlaması yaptım kendime

sabah: sahanda yumurta, zeytin peynir, tereyağ, pide, yer fıstığı
akşam: 4 sigara böreği, yayla çorbası, az etli kurufasulye

of ya her şey resmen karbonhidrat oldu akşam. sabahta hayvan gibi yedim zaten. önceki iftarın etkisiyle gözüm doymadı bir türlü:50::50::50:
ben düşündüm ama içimden düşünmüşüm demekkı :52::52:ınsan olan cıkolata görunce ıster valla ayy ınsan olmasammı yememek ıcın ama oda yenıyo arkadas ınsana mutluluk verıyo:27::27:
kendıne haksızlık etmısın bence cookta abartı degıl ıftarın arada olur ramazanda ınsanın gözü hep ac kalıyo enazından benım oyle:52:
Slm meleklerimmm özürdilerim çeşmeden misafirler geldi dün öğleden sonra 20 yıllık aile dostlarımız 3 gençkız anne baba 5 kişi en büyük kızımızın gözüne laser ameliyatı yapılacakmış hastaneye gelmişler bize uğradılar bende bırakmadım dün bugün birlikteydik biraz önce uğurladım ortalığı toplayıp attım kendimi hemen yarında annemin ameliyat günü belli olacak dün gelemediğim için yazamadım tabii dün hastanedeydik nefes testini şükür geçti annem bu sefer :21::21: yarın ameliyat gününü alıp geleceğiz gerçi biz valizini filan hazırladık belki hemen yatırırlar bilemiyorum gelemezsem emrak etmeyin olurmu:16::16: sizler naptınzı bakalım geçmiş yapmadan hemen bir slm verim dedim
hosgeldın canım ben dedım bu kızın mısafırı vardır dıye :34:annennın testı gecmesıne cook sevındım ınsallah amelıyatıda sag salım atlatır rabbım şifalar versın ınsallah
şimdiden tbrk edeirm Gülaycımmm enişteyle bebişlerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim cnmmm:16::16: cadaloz geldi ama hiçç uğramıyo demek:19: gzüel bir sürpriz haızrlamışsınız cnmm ben faceye en sın ne zman girdim inan hatırlamıyorum:44::44: aramalara kapatabilirsin kendini Gülaycımmm adamın niyeti iy,i değil anlaşılan engelle gitsin kuzum

inan bende gözleirme inanamadımmm:53::53: çikoları görünce tam geçmiş yapim çözeceğim sorumluyu:9::9: banu yok diye çikolar basmış takımımızı:52::52: dün naptınki sayfa sayfa geçmiş yapacağım içinnn :26: neys ebulurum şimdi ben:29: afiyetolsun Gülayım iftarda salata da yemeye çalış bitanemmm bağırsakların tembelleşmesin:29:

dünkü sahur ve bugünkü iftar yazılmalı Sindimmm:29:

işte böyle her gün hedefleri hatırlat kuzummm:46::46::46::38:

duydum duıydummm:9::9::9: o kadar emeğini çektin cnmmm afiyetolsun fazla kaçırmadıysan ceza yok:38: yürüyüşünü yapmışsın yapmasaydın geliyodu cezan:21::21: akşamki o bir dilim ekmeğe gerek yoktu bebişimm:20::20:

Slm canımmmm aminnn canım hakikaten su tahammül sınırlarını zorluyor ama az kaldı bitanemmm:29::29: gel gel

iyiyim kuzum şükür :38::38:

33 kilo vferdin Eylülüm dile kolay minik bir çocuk çıktı içinden resmen:32::32: diyetten sıkılmamak ta önemliii geriye az kaldı cnmmm aşırı kaçamak yapmazsan elbette hedefine ulaşacaksın :38: evet çiko resimleriyle çok ayıp etmişler haklısınnn:19::19:

Geldim Aytencimm çok şükür yaramaz bir şey yok bitanemm :29::29: aynenn yıllarca paket pakete yedik te ne olduuu :18::18: 1 lokma yeterli:21:
yok kız ben 27 kılo verdım 33 vermıs olsam hedefe ulastım demektır allahmı söylettı ne:52::52:
368.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1174435 Eki Görüntüle 1174436

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:56::20:[/TD]
[TD]:56::8:[/TD]
[TD]:56::19:[/TD]
[TD]:56::nazar:[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:56::4:[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:56::131:[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:56::53:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::94:[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD]:29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:56::125:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]:kkk:[/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD]:6:[/TD]
[TD]:19:[/TD]
[TD]:14:[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowsows[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1174437

Evetttt gecikmelide olsa geçen haftanın tablosunu bitirdimmm hepinize düzenli paylaşımlarınız için çokkkk tşk ederim meleklerimmm:16::16::16: Feridecimm sınav bittiğine göre menüleriniz düzenli paylaşmanı bekliyorum bitanemmm:38: gelsin yeni listemiz:21::21:

ellerıne saglık bırhaftayı daha atlattık cook şükür

369.etap

Eki Görüntüle 1159341 $1.gifEki Görüntüle 1182516

[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

$94.gif$smiley24.gif

Son düzenleme:
evet canım dunkı sahurla bugunkı ıftarı yazıyom yanlısmı yapıyomkı bılemedım.sankı dogrudur gıbı gelıyo bana ama bakalım kızlar nasıl yapıyo cevaplara göre bakarız

dünkü sahur ve bugünkü iftar en doğrusu bence de bebişlerr

Ellerine sağlık cnm bnm
:)

Yok cnm dogru yapmışsın bende başta oyle yaptım ama sanki karıştırdım bi günün sahurunu

rica ederim cnmcımmm:16:

O zaman unutmadan bugünün menüsünü yazayım hemen dünkü sahuru tekrar yazcam bii karışıklık oldu ama nerde çözemedim. :)uykusuzluk basıma vurdu :)

sahur:
1 kase yogurt
2 kuru kayısı
2 kuru iki incir

Gündüz 1 saat hızlı tempoda yürüyüş

iftar:
irmikli köfte
1 kase çorba
1 dondurma
su henüz 1 bucuk litre

Nuracımmm sahur alışkanlıkmı oldu sende:44::44: kayısı tamam ama incir yerine peynir yumurta yesennnn yoğurt güzel de incir kilo vermeni durdurur ayrıca tok da tutmazkiii yeme sebebini çözemedim bebiş içinmi yoksa:23::23:

ben düşündüm ama içimden düşünmüşüm demekkı :52::52:ınsan olan cıkolata görunce ıster valla ayy ınsan olmasammı yememek ıcın ama oda yenıyo arkadas ınsana mutluluk verıyo:27::27:
kendıne haksızlık etmısın bence cookta abartı degıl ıftarın arada olur ramazanda ınsanın gözü hep ac kalıyo enazından benım oyle:52:

hosgeldın canım ben dedım bu kızın mısafırı vardır dıye :34:annennın testı gecmesıne cook sevındım ınsallah amelıyatıda sag salım atlatır rabbım şifalar versın ınsallah

yok kız ben 27 kılo verdım 33 vermıs olsam hedefe ulastım demektır allahmı söylettı ne:52::52:

ellerıne saglık bırhaftayı daha atlattık cook şükür

evet darsı bu haftaya artıkkk tşkler Eylülcümm inş bir an önce olur ve atlatırız ameliyatıda:54::54: elbette yiyeceksiniz ama tadımlık olursa hem vicdan azabı çekmiyor insan hem de emekler boşa gitmiyorr:16::16:

dünkü sahur ve bugünkü iftar en doğrusu bence de bebişlerr

rica ederim cnmcımmm:16:

Nuracımmm sahur alışkanlıkmı oldu sende:44::44: kayısı tamam ama incir yerine peynir yumurta yesennnn yoğurt güzel de incir kilo vermeni durdurur ayrıca tok da tutmazkiii yeme sebebini çözemedim bebiş içinmi yoksa:23::23:

evet darsı bu haftaya artıkkk tşkler Eylülcümm inş bir an önce olur ve atlatırız ameliyatıda:54::54: elbette yiyeceksiniz ama tadımlık olursa hem vicdan azabı çekmiyor insan hem de emekler boşa gitmiyorr:16::16:

Yok cnm bi karışıklık oldu dedim ya o nedenle sanırım 2-3 kere aynı sahuru yazdım bende anlamadım ama dün gece yedim yoğurt karışımını

Iphone dan gönderildi

kocaman günaydın geçmişi temizledim geldim akşam çeneniz düşmüş kızlar :1: :1: :1: :1:
dünki menumu yazayım
menumu yazayim
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: 1 hurma 5 badem
öğle buğdayla pişmiş yayla çorbası+2 tane biber dolması+ 2 lokma ekmek+3 kşk yoğurt
iş çıkışı denize kaçtım 20dk yüzme
akşam kıymalı patlıcan+1/2 kase çorba+1 ekmek

spor 45 dk kardiyo lesli+15dk yüzme
banucum ben sporumu akşamları yapıyorum zaten. yemekten 1,5 saat sonra ama inan sabah 6,30 da bazen çay kenarına yürüyorum hiç terlemiyorum daha serin oluyor. bu gün köpek sesleriyle 6 da hopladım az dolandım sonra gene çay kenarına yürüyüşe gittim o kadar temi,z ve serin hava vardıki ruhum temizlendi.

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 369. etap

Gülay : 82,7------------------->82,3
Nura : 80,9----------------->80,3
Fatma :74,5 -------------------->74
Eylül :66,8----------------------->66,5
Feride :76,4----------------------->
Nesli :82,4------------------------>81,8
Leyla :65,4------------------------>
Özge :78,1------------------------------>77,7
Ayten :77,4------------------------------>77
Senasevval :57----------------------------->56,5
shadowshows :90,9------------------------->
Cardialgia :64--------------------------->

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
Evet kızlar hedeflerimizi unutmayalım lütfen
Spora asılalım biraz iftar sonrası kaçamaklara dikkat lütfen:16:

nura senin hedef süper canım sen kaçıyorsun ben ve gülay kovalıyoruz seni. yakalayabilirmiyiz ne dersin :1::1::1::1:

Son düzenleme:
slm kızlar yorucu bir gün olacak sabaha kadar oturdum şimdi de erken kalkmam gerekti. oğlumu kuran kursuna yazdırdık. sabah götürüp öğlene doğru alacakmışım:50::50::50: bu gün eşim götürdü de ne halt edersem bundan sonra bilmiyom.gerçi eşim bu hafta git gel iki kilo verirsin fena mı diyo:1::1::1::1: akşam dedim ya kilp yapacam diye kız kardeşimle ortaklaşa hazırladık gece yarısından sonra da izlettim eşime ve çoooook beğendi. hatta face de de paylaştık. her izlediğimde gözümden dökülüyor yaşlar. sulu göz bişe oldum ya. onuncu yılımız da da kısmetse zayıflarsam gelinlikle foto çekilecem tekrardan:1::1::1::1: yani öyle planlıyorum. akşam da yemeğe çıkacaz. paylaşmanın bir yolu olsa burada da paylaşırdım ama sanırım mümkün değil.

ben dünkü menümü de paylaştım canım. geçen bir günde üç menü paylaşmıştım. o yüzden karıştı sanırım. yani fire vermeden paylaşımlarım tamam. listede bütün haneleri dolu görmek hoşuma gidiyor:ssz::ssz::ssz:

nura senin hedef süper canım sen kaçıyorsun ben ve gülay kovalıyoruz seni. yakalayabilirmiyiz ne dersin :1::1::1::1:

biz aynı başlamıştık sindiyle ama nasıl olduysa bana fark attı. nasıl olduysa yalnız ben kaçamak yapmamışım gibi. amaaaaa yetişecez onu yakalayacaz elbet. sonra el ele tutuşup halay çekecez eksilere doğru:9::9::9::9:

Gunaydiiiinn : 3 :
dün akşam eşim geldi. O yüzden de ugrayamadim. Hemen menumu paylaşıyorum :
Kahvti :
2 yumurta tereyağ da pişmiş
7 zeytin
2 yk ceviz fındık
Domates ve salatalık
3 dilim peynir
1 tatlı kaşığı krem peynir

Ara
2 top dondurma
1 parça çikolata

Aksam :

1 kase yayla çorbası
3 parça tavuk
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
10 kiraz

Aradaki kaçamak tan dolayi 3 mile fast walk ve 60 mekik
Su 3 lt
2 şişe maden suyu

Dünkü menüm ;sahur;1parça pide ,peynır zeytın ,domates,4bardak su
Iftar;4kofte,2kaşık tavuk sote,,2kaşık bulgur,salata,2kuçuk dilim fırında patates,1kase çorba

Dün hastaymış ama ,sanki oruç gibi sahur falan yaptım ,eşimle yemek yemeyi sevıyorum :16:

Bu günde bişiy yiyesin yok ..belki birazdan bi öğlen kahvaltısı yaparım ;)

Ben bu hafta hasta olucam için kilo verebilirmiyım bilmiyorum ;)tartıda fazla gorunuyor şişliklerden ;)

Slm meleklerimmm özürdilerim çeşmeden misafirler geldi dün öğleden sonra 20 yıllık aile dostlarımız 3 gençkız anne baba 5 kişi en büyük kızımızın gözüne laser ameliyatı yapılacakmış hastaneye gelmişler bize uğradılar bende bırakmadım dün bugün birlikteydik biraz önce uğurladım ortalığı toplayıp attım kendimi hemen yarında annemin ameliyat günü belli olacak dün gelemediğim için yazamadım tabii dün hastanedeydik nefes testini şükür geçti annem bu sefer :21::21: yarın ameliyat gününü alıp geleceğiz gerçi biz valizini filan hazırladık belki hemen yatırırlar bilemiyorum gelemezsem emrak etmeyin olurmu:16::16: sizler naptınzı bakalım geçmiş yapmadan hemen bir slm verim dedim

kaptaan şükür kavuşturana hoşgeldinn :48::48:

geçmiş olsun çok sevindim annen için :)

Allah şifa versin şimdiden inş çok iyi geçer ameliyatı :38:

Ben de gelmişken menümü yazıyım da sonra kızmayın bana :1:

Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 krep(Maşallah şimdi farkediyorum karbonhidratlar uçuşmuş yine bende)
Domates salatalık zeytin
1 ceviz
1 bardak süt

İftarda da yine oruç açmaya gittik. Ama bu sefer restoranttaydı.
Yarım kase yayla çorbası
2 kaşık pirinç pilavı(geri kalanını yeğenim yedi)
Ya şu kavrulmuş küçük etlerden oluyor ya nasıl diyim aklıma gelmedi :D onlardan yedim
2 parçada küp patates
2 dilim küçük karpuz

afiyet olsun balım sahur bol karbonhidratlı olmuş iftar iyi :34:

368.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1174435 Eki Görüntüle 1174436

[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:56::53:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::94:[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:56::125:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowsows[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1174437

Evetttt gecikmelide olsa geçen haftanın tablosunu bitirdimmm hepinize düzenli paylaşımlarınız için çokkkk tşk ederim meleklerimmm:16::16::16: Feridecimm sınav bittiğine göre menüleriniz düzenli paylaşmanı bekliyorum bitanemmm:38: gelsin yeni listemiz:21::21:

eline sağlık kaptanım :29:

O zaman unutmadan bugünün menüsünü yazayım hemen dünkü sahuru tekrar yazcam bii karışıklık oldu ama nerde çözemedim. :)uykusuzluk basıma vurdu :)

sahur:
1 kase yogurt
2 kuru kayısı
2 kuru iki incir

Gündüz 1 saat hızlı tempoda yürüyüş

iftar:
irmikli köfte
1 kase çorba
1 dondurma
su henüz 1 bucuk litre

afiyet olsun canım çok az değil mi yaw doydunmu bunlarla :26:

kocaman günaydın geçmişi temizledim geldim akşam çeneniz düşmüş kızlar :1: :1: :1: :1:
dünki menumu yazayım
menumu yazayim
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: 1 hurma 5 badem
öğle buğdayla pişmiş yayla çorbası+2 tane biber dolması+ 2 lokma ekmek+3 kşk yoğurt
iş çıkışı denize kaçtım 20dk yüzme
akşam kıymalı patlıcan+1/2 kase çorba+1 ekmek

spor 45 dk kardiyo lesli+15dk yüzme
banucum ben sporumu akşamları yapıyorum zaten. yemekten 1,5 saat sonra ama inan sabah 6,30 da bazen çay kenarına yürüyorum hiç terlemiyorum daha serin oluyor. bu gün köpek sesleriyle 6 da hopladım az dolandım sonra gene çay kenarına yürüyüşe gittim o kadar temi,z ve serin hava vardıki ruhum temizlendi.

afiyet olsun canım :34:

Gunaydiiiinn : 3 :
dün akşam eşim geldi. O yüzden de ugrayamadim. Hemen menumu paylaşıyorum :
Kahvti :
2 yumurta tereyağ da pişmiş
7 zeytin
2 yk ceviz fındık
Domates ve salatalık
3 dilim peynir
1 tatlı kaşığı krem peynir

Ara
2 top dondurma
1 parça çikolata

Aksam :

1 kase yayla çorbası
3 parça tavuk
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
10 kiraz

Aradaki kaçamak tan dolayi 3 mile fast walk ve 60 mekik
Su 3 lt
2 şişe maden suyu

afiyet olsun kaçamağıda telafi etmişsin süpersin :46:

Dünkü menüm ;sahur;1parça pide ,peynır zeytın ,domates,4bardak su
Iftar;4kofte,2kaşık tavuk sote,,2kaşık bulgur,salata,2kuçuk dilim fırında patates,1kase çorba

Dün hastaymış ama ,sanki oruç gibi sahur falan yaptım ,eşimle yemek yemeyi sevıyorum :16:

Bu günde bişiy yiyesin yok ..belki birazdan bi öğlen kahvaltısı yaparım ;)

afiyet olsun canım :)

herkese selaam :16::16:

dün akşam misafirlerden dolayı giremedim kızlar annem biraz rahatsız tüm işler bana kaldı :37:

Dünkü menüm

Sahur:menemen,zeytin,peynir,8-10 badem,1şeftali

İftar:5-6 tane tavuk köftesi,salata,yoğurt,2 hurma

3 lt su,adaçayı

spor: 1 saat yürüyüş :8:

slm kızlar yorucu bir gün olacak sabaha kadar oturdum şimdi de erken kalkmam gerekti. oğlumu kuran kursuna yazdırdık. sabah götürüp öğlene doğru alacakmışım:50::50::50: bu gün eşim götürdü de ne halt edersem bundan sonra bilmiyom.gerçi eşim bu hafta git gel iki kilo verirsin fena mı diyo:1::1::1::1: akşam dedim ya kilp yapacam diye kız kardeşimle ortaklaşa hazırladık gece yarısından sonra da izlettim eşime ve çoooook beğendi. hatta face de de paylaştık. her izlediğimde gözümden dökülüyor yaşlar. sulu göz bişe oldum ya. onuncu yılımız da da kısmetse zayıflarsam gelinlikle foto çekilecem tekrardan:1::1::1::1: yani öyle planlıyorum. akşam da yemeğe çıkacaz. paylaşmanın bir yolu olsa burada da paylaşırdım ama sanırım mümkün değil.
kız bız senle aynı sene evlenmısızbende 13kasım 2005te evlendım sen kacdogumlusun galıba yasımızda aynı:52:ınanırmısın benımde gelınblık gıyme hevesımvar 10.yılda kısmet olursa ama ben benımkını aylar önce cıkardım hazırladım az kaldı ıcıne gırmeme esımde evlendıkten sonra 25 kılo aldı hemde o dogum yapmadı:52::52:esıme dıyorum busene evlılık yıldönumumuzde benkesın gelınlıgıme gırerım dende damatlıgını gıyersın dıye:27::27:bozuluyo bız kılo alınca onlar ıcın zayıflamaya calısıyoz onlarda zayıflasın dımı:52:

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım :16:

tunaydın canım ıyıyız cook sukur busaatlerde tenhayız sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık bakayım

Slm kızlar ben dün gece yatayım dedim ya eşimin de izin günüydü gece işe gitmedi yatıyodu oğlumda geldi yatmaya ve biran hoooooop yatağa içini boşalttı kustu yine tabi yiyip yiyip hoplayınca yine kustu offff yatak odası hol ve banyo battı gece gece iş çıktı başıma oturdum temizledim Allah'tan yatağın koruyucu kılıfı var. Güya sahur yapcaktım ama artık içim sahur yapmayı almadı o kadar temizlikten sonra vurdum Kafayı yattım valla

Back
X