- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
ben düşündüm ama içimden düşünmüşüm demekkıslm kızlar. çocukları ancak yatırdım bi bakim size dedim ama ne görim bitterler çikolatalar havada uçuşmuş bir kişide dememiş ki gülayda istermiama yok ben bu gün yaptım yapacağımı glisemik patlaması yaptım kendime
sabah: sahanda yumurta, zeytin peynir, tereyağ, pide, yer fıstığı
akşam: 4 sigara böreği, yayla çorbası, az etli kurufasulye
of ya her şey resmen karbonhidrat oldu akşam. sabahta hayvan gibi yedim zaten. önceki iftarın etkisiyle gözüm doymadı bir türlü![]()

kendıne haksızlık etmısın bence cookta abartı degıl ıftarın arada olur ramazanda ınsanın gözü hep ac kalıyo enazından benım oyle

hosgeldın canım ben dedım bu kızın mısafırı vardır dıyeSlm meleklerimmm özürdilerim çeşmeden misafirler geldi dün öğleden sonra 20 yıllık aile dostlarımız 3 gençkız anne baba 5 kişi en büyük kızımızın gözüne laser ameliyatı yapılacakmış hastaneye gelmişler bize uğradılar bende bırakmadım dün bugün birlikteydik biraz önce uğurladım ortalığı toplayıp attım kendimi hemen yarında annemin ameliyat günü belli olacak dün gelemediğim için yazamadım tabii dün hastanedeydik nefes testini şükür geçti annem bu seferyarın ameliyat gününü alıp geleceğiz gerçi biz valizini filan hazırladık belki hemen yatırırlar bilemiyorum gelemezsem emrak etmeyin olurmu
sizler naptınzı bakalım geçmiş yapmadan hemen bir slm verim dedim

yok kız ben 27 kılo verdım 33 vermıs olsam hedefe ulastım demektır allahmı söylettı neşimdiden tbrk edeirm Gülaycımmm enişteyle bebişlerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim cnmmmcadaloz geldi ama hiçç uğramıyo demek
gzüel bir sürpriz haızrlamışsınız cnmm ben faceye en sın ne zman girdim inan hatırlamıyorum:44::44: aramalara kapatabilirsin kendini Gülaycımmm adamın niyeti iy,i değil anlaşılan engelle gitsin kuzum
inan bende gözleirme inanamadımmmçikoları görünce tam geçmiş yapim çözeceğim sorumluyu
banu yok diye çikolar basmış takımımızı
dün naptınki sayfa sayfa geçmiş yapacağım içinnn :26: neys ebulurum şimdi ben
afiyetolsun Gülayım iftarda salata da yemeye çalış bitanemmm bağırsakların tembelleşmesin
dünkü sahur ve bugünkü iftar yazılmalı Sindimmm
işte böyle her gün hedefleri hatırlat kuzummm
duydum duıydummmo kadar emeğini çektin cnmmm afiyetolsun fazla kaçırmadıysan ceza yok
yürüyüşünü yapmışsın yapmasaydın geliyodu cezan
akşamki o bir dilim ekmeğe gerek yoktu bebişimm
Slm canımmmm aminnn canım hakikaten su tahammül sınırlarını zorluyor ama az kaldı bitanemmmgel gel
iyiyim kuzum şükür
33 kilo vferdin Eylülüm dile kolay minik bir çocuk çıktı içinden resmendiyetten sıkılmamak ta önemliii geriye az kaldı cnmmm aşırı kaçamak yapmazsan elbette hedefine ulaşacaksın
evet çiko resimleriyle çok ayıp etmişler haklısınnn
Geldim Aytencimm çok şükür yaramaz bir şey yok bitanemmaynenn yıllarca paket pakete yedik te ne olduuu :18::18: 1 lokma yeterli
![]()

368.etap
Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1174435 Eki Görüntüle 1174436
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowsows[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1174437
Evetttt gecikmelide olsa geçen haftanın tablosunu bitirdimmm hepinize düzenli paylaşımlarınız için çokkkk tşk ederim meleklerimmmFeridecimm sınav bittiğine göre menüleriniz düzenli paylaşmanı bekliyorum bitanemmm
gelsin yeni listemiz
![]()
ellerıne saglık bırhaftayı daha atlattık cook şükür