iyi etmişin yemeklerle yenile bilecek tek meyve ..... çilek nazlım ...yemek arsında bile yiyebilirsin çünki çünki neyle ne zaman yersen ye çilek serbest ...kaydirigubbakcemile3Yemekten 2 saat sonra ara olara 4 adet Çİlek yedİm.
güzel maytabım ......alkisalkisalkisbende öğlen sanırsam yarım simit yedim 3 simit aldım 4 insan 3 çocuk vrdı paylaştık bahçede ama ne kadr yedim bilmiyom
şimdi de 1 havuç 1 elma dilimledim ööle atıştırıyoruım
akşama tze fasulye kıymalı ve salata and 1 dilimekmek yerim
bende bu gacı nerde diyodum ..:1hug:kııııııızzzzllllllllllllaaaaaaaaarrrrrrr
selam sizeee
önce okuldaki sonra evdeki pc. nin azizliğine uğrayan be nanca nete gerebildm
nasılsınız bakalım
sesimiz çıkmazsa rep mep veren yok
nirde benim replerim bakimmm
öptüm sizi
gine süperbir menü yumukum .....alkisalkisalkisiyi akşamlar kızlar bugün acayip sakindi,bende makinada güneşlik dikerek öğrencilik hayatıma adım attım ve arkadaşımdan 10 puan aldımalkisalkisalkisgerçekten bende beğendim yavaş yavaş işlerin olmadığı günlerde makinayıda öğrenmeye başlıyorum artık usta olcam benhihoyyyt bugün yediklerim şöyle;
sabah;
2 dilim çok tahıllı ekmek
domates
biber
salatalık
2kk diyet peynir
2 zeytin
tere
şekersiz çay
ara
yeşil çay
limon lifli bisküvi
akşam
az zeytinyağlı enginar yemeği
bol salata
1 dilim çok tahıllı ekmek
gece yeşil çay
bu kadar
hafta sonu eltim 1 kilo aldığım halde 2 hafta önce görmüştü beni ya sen her gördüğümde zayıflıyosun dedi kaydirigubbakcemile3 fazla hareketten şeklemi girdim -tatlicadiarzu-acaba-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2
neyse kızlar ben kaçar gece girebilirsme görüşrüüz a.s.
selamlr öeim sizi ben
kuthyadayım hala yarın dönerim belki pcbozuk ama hala
pazara askerlik faslı bitiyo dua edin
öpüldünüs Aeo
nazlım takıma kimseyi bulmadınmı fıstık .. 5. takımda katılımı ve kilosu bol bir arkadaş var ..bi bak bakalım 5. takımdada yer yok öylesine takılıyor ...bi bak istersen takıma uygunsa ....5. takıma bir not bırak benimde selamımı söyle . ama birine gel diye yazmadıysan . çagırdıysan bi arkadaş bu yazdıklarımı görme ..hehe ...
selam kızlar günaydın hepinize
ben artık çayı şekersiz içiyorum çook şükürr
sabah 7 de kahvaltı ettim bugün
peynir domates biber
1 tatlı kaşığı kadarda çilek reçeli yedim
dün yaptımharika olmuş
aebencim sanki aklımda 3 tatlı kaşığıkadart reçele izin var gibi kalmış cnm yanlış bişeymi yaptım yoksa
erik nasıl aebencim o da serbest mi:))
muzdan daha iyi olduğu kesin tabi de:)
selamlr öSLeDim sizi ben
kuthyadayım hala yarın dönerim belki pcbozuk ama hala
pazara askerlik faslı bitiyo dua edin
öpüldünüs Aeo
tamam canım . arkadaş kabul etmesse . bakarsın tekrar.AEBENCİĞİM DÜN ÇOK İŞİM VARDI BAKAMADIM ONA AMA AKŞAM 5. TAKIMA NOT BIRAKTIM CANIM SENİNDE SELAMLARINI SÖYLEDİM. BAKALIM BUGÜN 5. TAKIMDAN BİŞEY ÇIKMAZSA AYARLIYCAM.:1hug:
ha hay yanlış kalmış aklında güzelim .....naniknanik şeker bütün halleriyle yasak ...kaydirigubbakcemile uçmuş diyetselam kızlar günaydın hepinize
ben artık çayı şekersiz içiyorum çook şükürr
sabah 7 de kahvaltı ettim bugün
peynir domates biber
1 tatlı kaşığı kadarda çilek reçeli yedim
dün yaptımharika olmuş
aebencim sanki aklımda 3 tatlı kaşığıkadart reçele izin var gibi kalmış cnm yanlış bişeymi yaptım yoksa
evet şekersiz marmelat yeniyo sabah kavaltıda . hatta ben bi ara şu büyük hurmalardan yapmıştım ya .kaydirigubbakcemile3günaydın maytapçıım ben kitabı okumaya başladım . şekersiz marmelata izin var. Reçelle ilgili bişey okumadım daha ama şekersiz marmelat tüketebilirsiniz diyor. Monti amcam.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Vay vay vay elif sende büyük degişikler görüyorum ...:1shok: garfild gitmiş bugün .alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Vay vay vay elif sende büyük degişikler görüyorum ...:1shok: garfild gitmiş bugün .alkisalkisalkis
elifim yemekten sonra özellikle kavaltıdan sonra oluyo bende bazan sanki kalp atışımı hissediyorum .delikafadulden halsizlige gelinde dün eşimede dedim oda yataktan hep yorgun kalkıyor sürekli uyku modunda işide masa başı .oldugu halda akşam sanki taş çekmiş gibi geliyor eve .onada diyorum bi testte sana yaptıralım ..... bende öyleydim zaten ilk şikayetin bu halsizlikti ....aebencim günaydın sana bişey sorcam
sen tatlı yediğinde çarpıntı, halsizlik falan hissediyo musun hiç?
her zaman olmuyo ama çoğu zaman tatlı yedikten sonra bende kısa süreli bi çarpıntı ve baş dönmesi oluyor
şekerin yükselmesi böyle bi etki yapabilir mi?
elifim yemekten sonra özellikle kavaltıdan sonra oluyo bende bazan sanki kalp atışımı hissediyorum .delikafadulden halsizlige gelinde dün eşimede dedim oda yataktan hep yorgun kalkıyor sürekli uyku modunda işide masa başı .oldugu halda akşam sanki taş çekmiş gibi geliyor eve .onada diyorum bi testte sana yaptıralım ..... bende öyleydim zaten ilk şikayetin bu halsizlikti ....
şükür bü dr.verdigi düzenlü diyetle azda sporla bu kalmadı çok şükür.:lepi: çok yi hissediyorum kendimi....:teytey:
:1hug: hoş geldin . kalişe başlık öneriyordum senin için nurhayat ...kaydirigubbakcemile3Günaydın kızlar.. ben geldiiiiiimmm.. yer varmı listenizde.. benide alırmısınız aranıza.. kaydirigubbakcemile2
evet yemekten sonra acaip tatlı istiyordu canım . ama bu yeme düzeninde artık istemiyor . dün kendim eşime kadayıf çocuklarada tulumbe almıştı inan canım bile çekmedi .......alkisalkisalkisyemeklerden sonra tatlı bişey yeme isteği oluyo hep bende, daha önce de söylemiştin sen ya
ama yiyince de dediğin gibi kalp çarpıntılarımı hissediyorum, bi an halsizlik geliyo üzerime
ama çok uzun sürmüyor geçiyor hemen
kan şekerimi çabuk yükselticek şeylerden kaynaklanıyo sanırım, geliyoruz glisemiks indeks meselesine kaydirigubbakcemile3
muz, şekerli gıdalar falan uzak durmam lazım :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?