afiyetolsun cnmmm dolmaları bulgurla yapıyoruz değilmigeçmiş olsun cnmm üşüttün demekki
6:
Hanımlaaaar yeniden merhaba,
Kamp sürecim boyunca dikkat etmem gereken her şeye dikkat etmeye çalıştım
bu ayrı kaldığımız süreçte 2 kez ızgara tavuk,tereyağlı et sote yanında bol közlenmiş sebze ve salatalar yedim..(günlerim böyle geçti)
sadece bi küçük kaçamağım oldu oda aşırı zorlama ile serçe parmağım kadar bi tane evde yapılmış sarma tatlı yedirdiler o kadar
onun haricinde kahvaltılarım öğünlerim saatlik olarak birbirlerini tutmasa da yediğim şeylere dikkat ettim ve farklı bir şey yemedim
bol su içtim bol yürüyüş yaptım çok güzeldi..
kilolarım gitti gibi geliyor çok az da olsa.. yarını sabırsızlıkla bekliyorum
dün değil önceki gece geldik
dün sabah ki sabah kahvaltım:
2 adet karpuz dilimi
2 parmak kalınlığında keçi peyniri
bol nane
ceviz
artık ekmek tüketmiyorum
öğle yemeğim:
zeytinyağlı barbunya 5 kaşık
ara öğünüm:
5-6 fındık
yarım avuç yaban mersini
1-2 adet ceviz
3-4 badem
akşam yemeğim: iştahım olmadığından ve acıkmadığımdan yemedim
zaten erkenden uyudum :))
Bugünkü menüm :
SABAH
3 kaşık müsli
2 kaşık yulaf ezmesi
1 su bardağı az yağlı süt
ÖĞLEN
lorlu yeşil salata
AKŞAM
zeytin yağlı yeşil fasulye
cacık
selam kızlar önce selam ve reyım dedım.gecmıs ne alemde bakmadım bıle.bayram gunu ızmıte akraba zıyaretlerıne gıtmıstık dungece 1de ordan yola cıktık bayram dönusu trafıklerıne denk gelmeyelım dedık ıyıde yapmısız gece 2.30da eve geldık dus alıp yattım hemen.az önce kalktım kahvaltı yapmadan baakayım sıze dedım cook yorgunum zaten eltımlerle gezdık ormana pıknıge falan gıttık akrabaları gezdık falan yordu benı heryanım agrıyo hamlanmıs gıbı remenıcımdekı canavar cıktı hıc yedıklerımede dıkkat etmedım halbukı benı dıyet sonrası görmeyen bırsuru ınsan vardı ıltıfatlar cok genclesmısın dıyenler.ayy neguzel zayıfladın dıyenler cook oldu ama ben yınede yedımmm salak gıbıı:26::26: az önce cıktım tartıya pili bıtmıs.allah tarafındanmı acaba soka gırmıyım dıye pili bıttı kesın neyse pil alıp yarına tartılıcam ınsallah benım için tatıl bıttı zaten bugunden ıtıbaren aranızdayım .ılk fırsatta gecmısıde bıtırırım ınsallah hepınız cook ıyısınızdır.
Slm meleklerimmmm kaptanınız döndüüüzaten bir gezmeyeceğim bir yemeyeceğim diyenden kork diye boşuna dememişler sanırım iyiki gezmeyecektim 2, gnü öğleden sonra çeşmeye kaçtık dün gece döndük oh dünya varmış iyiki abimi dinlemişimbol bol yüzdüm gezdim geldim
Slm Eylülüm allah içine sindirsin cnm ne güzel gezip geldin tepkilerde harikaymış üzülme hemen toparlayacağız yarın bayramın bize kestiği faturayı görelimde ona göre hareket edelim dönüş yolu hakikaten berbattı cnm yarım saatlik çeşmeden 2.5 saatte geldik bizde
Hoşgeldin cadıcımmmtbrk ediyorum seni iradenden dolayııı 1 parmak tatlı nedirki kuzummm spor ve yürüyüşte yapılmış daha ne olsun
ekmeksizliğe alıştın demek fakat ne oplursa olsun akşam birşeyler yemeden yatmamaya çalış cnm benim
afiyetolsun cnmmm dolmaları bulgurla yapıyoruz değilmigeçmiş olsun cnmm üşüttün demekki
afiyetolsun prensesimmmm piknikler yapılmışş menün gayet güzel ama sabah sabah nasıl köfte yedinn:44: 50 şınav nasıl çektin bebişim maşallah sana
evet bayram bitti sıkıyönetim geliyor akşam olmamak üzere 1 top dondurma harici kim ne yerse önce cezasını yapsın sonra menüye kaçamağını eklesin ona göreben şınav çekemiyorum prensesimm bileklerim çok ağrıyor kıskandım inan sanırım bugün çeyiz sereceksiniz allah mutlu etsin şimdiden kuzenini yakın akraba olunca koşturmamak mümkün değil
anlaşılan çok kaçamak yaptın neslimmmmhemen toparlanıyoruz bebişimmm biz döndük bile
hepbirlikte hoşgeldik cadıcımmmm
çok tatlı Sindimm kimin nasibiyse artık belkide senin prensesin olur kimbilir o zamana kadar talihlisi çıkmazsa
allahım yesin onu teyzesiiii maşallah ikinize de Gülayımm prenses çok tatlı olmuş elbise olmasa da nazar değer diloşumuza
Sindim haftaya bugünlerde bizde hastahanede olacağız sizde bizde bir an önce hayırlısıyla kurtuluruz inş
hakikaten kaçamak güzel olmuş baktınız meydan boşafiyetolsun cnmmm ilk ve son kaçamağınız oldu artık
Valla haklısın gülayım cadalozu görünce insan deli olurcimcime güzel gardiyanlık yapmıştır umarım gerçi rüyasında bile yedirmemiş baksana
daha kalacakmısınız bitanemmm eniştenin işleri vardır fazla kalmaz inşallah tam kayıt dönemi sabret cnm bnm
slm bızdıkımmm inan bende özledimmmmyarından itibaren hepimiz düzene gireceğiz inşallah cnm iraden müthişş tatlı yememişsin çikolata da nazarlık diyelim
et bakalım et meydan boş
o 20 lik dişten çektiğimi bir allah bilir bir ben sürekli bir çıktı bir geri gitti her defasında ateş ağrı delirtti beni 5 yıl çektim en sonunda ameliyatla aldılar
kahvesiz bir hayat düşünemiyorum prensesimm
bu menünün nesi berbat Sindimm 2 karecik cıs var sadece spor fazlasıyla yapılmış zatennn
afiyetolsun prensesimmm
afiyetolsun cnm sabah zeytin ve cevizden kısmışsın ama açıklamışsın cnm sevmiyormuşsun zeytinispor harika bayramda bile yazdığınız için hepinize tşkler ama hakikaten buraya yazmak kaçamak yapmayı engelliyor
1 kilodan fazlamınettin neslimmmm şakadır umarım
ilk gün harici diğer günler dengelemişsin bitanem sporunu da aksatmamışsın yarın çok fazla artı çıkmayacaksın bence belkide hiçen dorğu yorumu annenden alabilirsin cnm
baktım Sindimm hakikaten yanaklar süzülmüşşbayoldım birde mekan ne güzelmiş sanki cennet ve sen cennetteki hurileri bile kıskandıracak güzelliktesin kuzucummm maşallah sana her foton süper
hoşbuldum prensesimmm dediğin gibi bayram gelen gidenle güzel bizim ilk gün kapı hiç kapanmadı dersem yeri ikinci günü de öğlene kadar fulldü sonrasında kaçtık zaten gelebilecek herkes gelmişti büyükler bizde olduğu için
evet Sindim deniz iyi geldi zaten 2 ay daha gidebiliriz yaz bitti bile
sarıl tabiiiiiiianladım cnmmm sağlık olsun en azından bol bol su iç artık evine kavuşunca düzenini sağlarsın bitanemm
hakikaten ilk gün menün full karbonhidrat ve şeker olmuş neyseki sonraki menülerin süper cnmmm sporda yapmışsın sıkma canını yarın tartı ne gösterecek bakalım
meleklerimmm yarın yarışma yok gerçi ama biz yine de tartılıp sonucumuzu yazalım ne durumdayız görelim olurmuu
Fatma leyla ayten perihan umarım sizlerde güzel bir bayram geçirmişsinizdir fıstıklarr
masallah barekallah ne guzel olmus zıllı.ay elımızde dogup buyuduya daha baska gelıyo bızeEki Görüntüle 1204028
iste sana dilos. tutulu bir elbise aldim cadiya. ama tokasini birakmadi kafasinda cekti atti. gerci cooook sicak burasi cocuk ta hakli. zaten ilk gun giydirdim baskada giydirmedim o kiyafeti. hem yakti hemde cok soylediler cok guzel olmus diye korktum.:18:
Slm meleklerimmmm kaptanınız döndüüüzaten bir gezmeyeceğim bir yemeyeceğim diyenden kork diye boşuna dememişler sanırım iyiki gezmeyecektim 2, gnü öğleden sonra çeşmeye kaçtık dün gece döndük oh dünya varmış iyiki abimi dinlemişimbol bol yüzdüm gezdim geldim
Slm Eylülüm allah içine sindirsin cnm ne güzel gezip geldin tepkilerde harikaymış üzülme hemen toparlayacağız yarın bayramın bize kestiği faturayı görelimde ona göre hareket edelim dönüş yolu hakikaten berbattı cnm yarım saatlik çeşmeden 2.5 saatte geldik bizde
Hoşgeldin cadıcımmmtbrk ediyorum seni iradenden dolayııı 1 parmak tatlı nedirki kuzummm spor ve yürüyüşte yapılmış daha ne olsun
ekmeksizliğe alıştın demek fakat ne oplursa olsun akşam birşeyler yemeden yatmamaya çalış cnm benim
afiyetolsun prensesimmmm piknikler yapılmışş menün gayet güzel ama sabah sabah nasıl köfte yedinn:44: 50 şınav nasıl çektin bebişim maşallah
guzel gectı banucum bayram ama ben yedıklerıme hıc dıkkat edemedımsabahlara kadar oturduk yedık içtık.ama bugunde dınleneyım ıslerımı toparlayayım yarından ıtıbaren hem kendı sporuma hem oprtak sporlara dönuyorum toparlanıcaz ınsallah
Hosgeldin canim insallah kamp guzel gecmistir :)) Eger ben et yersem obur gun tartida mutlaka eksi cikiyorum sen de kesinn zayiflamissindir
Hosgeldin canim bayram cok guzel gecmis anlasilan :))
Hosgeldin kaptanim bol bol gez dolas streslerini birak cesmede geri gel :))
Biz de bayramin ilk gunu cok gezdik ve haliyle yedim durdum.
Vallahi kimse zayifladin dese de ben zayifladigimi hissediyorum hihh.
Sinav cekmek ilk basta gercekten zor hala kollarim agriyor. Bisi kaldiramaz oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım guzel gectı artılarda olmasam dahadaguzel dıycem ama tartılamadım ınsallah artılarda degılımdır
masallah barekallah ne guzel olmus zıllı.ay elımızde dogup buyuduya daha baska gelıyo bıze
guzel gectı banucum bayram ama ben yedıklerıme hıc dıkkat edemedımsabahlara kadar oturduk yedık içtık.ama bugunde dınleneyım ıslerımı toparlayayım yarından ıtıbaren hem kendı sporuma hem oprtak sporlara dönuyorum toparlanıcaz ınsallah
evet canım guzel gectı artılarda olmasam dahadaguzel dıycem ama tartılamadım ınsallah artılarda degılımdır
Hosgeldin canim insallah kamp guzel gecmistir :)) Eger ben et yersem obur gun tartida mutlaka eksi cikiyorum sen de kesinn zayiflamissindir
Hosgeldin canim bayram cok guzel gecmis anlasilan :))
Hosgeldin kaptanim bol bol gez dolas streslerini birak cesmede geri gel :))
Biz de bayramin ilk gunu cok gezdik ve haliyle yedim durdum.
Vallahi kimse zayifladin dese de ben zayifladigimi hissediyorum hihh.
Sinav cekmek ilk basta gercekten zor hala kollarim agriyor. Bisi kaldiramaz oldum
:) valla yemekleri annem yaptigindan pek karisamiyorum pirinç vardi ama cok cok az koyuyor kiymaydi hep :/
yaşasın yarım gün kazandım
sabah aç karnına mı tok karnına mı onuda bileyim rahatlayayım
ama ben kalkar kalkmaz limonlu su içiyorum etkisi olmaz mıcadıcım şimdi yarın sabah uyandıktan yarım saat sonra tartılabilirsin bitanem kalkar kalkmaz tartılırsan sonuç doğru çıkmaz
pirinç azsa mesele yok anneciğine deki kaptanım yarı bulgur yarı pirinç yapmanı rica ediyor de hatta mümkünse sırf bulgurkıymalı ols abile kar kardır bebişim :
cadıcım şimdi yarın sabah uyandıktan yarım saat sonra tartılabilirsin bitanem kalkar kalkmaz tartılırsan sonuç doğru çıkmaz
6, takım grup spor hareketleri
1-300+300 ip atlama ister hepsini bir arada ister yarısını sabah yarısını akşam yapabilirsiniz ip atlamaya başlamadan önce nefes egzersizleri yapmayı unutmayalımm 20,30,40 lık setler halinde yapabilirsiniz arada dinlenebilirsiniz ip atlayamayanlar 15 dk lık başka bir spor yapabilir dans vb
2- 100 mekik veya rahatsız olanlar için yarım mekik kendimizi zorlamayacak şekilde
3-30 squat
toplamda 30 dk lık bu sporları her gün mutlaka yapmaya çalışalım melekleirmmm ilaveten kendi sporlarımızı yapabiliriz bunlar olmazsa olmazlarımız zafer bizim olacak:13::13:
İp Atlayarak zayıflama formülü
İp atlamanın bacaklarınız için mükemmel bir egzersiz olduğunu biliyor musunuz? İste size 10 dakikalık günlük bir egzersiz programı
Çift bacakla ısınma (3 dakika)
Bacaklarınızı birarada tutarak ip atlayın. Yorulursanız yürüyün. Bir yerinizi incitmemek için dirseklerinizi belinize yakın tutun ve ipi bileklerinizi kullanarak çevirin.
Alçak zıplama (2 dakika)
Vücudunuzu alçaltarak ip atlayın. Omurganızı ve kalçalarınızı sabit bir şekilde tutmak için karın kaslarınızı sıkın.
Zıplama (1 dakika)
ipi yavaşça çevirirken, tek bacağınız önde diğeri arkada olacak şekilde hamle yapın. İp başınızın üzerindeyken, zıplayarak bacak pozisyonunuzu değiştirin. Ritmi tutturmak için yüksek sesle müzik dinleyebilirsiniz.
Çift bacakla soğuma (2 dakika)
2 dakika boyunca normal şekilde ip atlayın ve daha sonra yürüyün. Hareket sona erdiğinde bacaklarınızla esnetme hareketleri yapın.
Tek diz kaldırma (2 dakika)
ipi başınızın üzerinden geçirdikten sonra, ipin üzerinden atlamadan önce sağ dizinizi 90 derecelik açıyla bükerek kaldırın. Bacak değiştirerek hareketi tekrarlayın. Yumuşak bir şekilde yere basmak için, hareketi alçalarak yapmaya çalışın.
isteyenler yukardaki eşkilde de atlayabilir seçim sizin meleklerimmm
Eki Görüntüle 1205007
6, takım grup spor hareketleri
1-300+300 ip atlama ister hepsini bir arada ister yarısını sabah yarısını akşam yapabilirsiniz ip atlamaya başlamadan önce nefes egzersizleri yapmayı unutmayalımm 20,30,40 lık setler halinde yapabilirsiniz arada dinlenebilirsiniz ip atlayamayanlar 15 dk lık başka bir spor yapabilir dans vb
2- 100 mekik veya rahatsız olanlar için yarım mekik kendimizi zorlamayacak şekilde
3-30 squat
toplamda 30 dk lık bu sporları her gün mutlaka yapmaya çalışalım melekleirmmm ilaveten kendi sporlarımızı yapabiliriz bunlar olmazsa olmazlarımız zafer bizim olacak:13::13:
İp Atlayarak zayıflama formülü
İp atlamanın bacaklarınız için mükemmel bir egzersiz olduğunu biliyor musunuz? İste size 10 dakikalık günlük bir egzersiz programı
Çift bacakla ısınma (3 dakika)
Bacaklarınızı birarada tutarak ip atlayın. Yorulursanız yürüyün. Bir yerinizi incitmemek için dirseklerinizi belinize yakın tutun ve ipi bileklerinizi kullanarak çevirin.
Alçak zıplama (2 dakika)
Vücudunuzu alçaltarak ip atlayın. Omurganızı ve kalçalarınızı sabit bir şekilde tutmak için karın kaslarınızı sıkın.
Zıplama (1 dakika)
ipi yavaşça çevirirken, tek bacağınız önde diğeri arkada olacak şekilde hamle yapın. İp başınızın üzerindeyken, zıplayarak bacak pozisyonunuzu değiştirin. Ritmi tutturmak için yüksek sesle müzik dinleyebilirsiniz.
Çift bacakla soğuma (2 dakika)
2 dakika boyunca normal şekilde ip atlayın ve daha sonra yürüyün. Hareket sona erdiğinde bacaklarınızla esnetme hareketleri yapın.
Tek diz kaldırma (2 dakika)
ipi başınızın üzerinden geçirdikten sonra, ipin üzerinden atlamadan önce sağ dizinizi 90 derecelik açıyla bükerek kaldırın. Bacak değiştirerek hareketi tekrarlayın. Yumuşak bir şekilde yere basmak için, hareketi alçalarak yapmaya çalışın.
isteyenler yukardaki eşkilde de atlayabilir seçim sizin meleklerimmm
Eki Görüntüle 1205007
işleri bitiridim markete gittim geldim bide üstüne spor sanki vucudumun tüm gözeneklerinden su akar gibi ter fışkırdıduşumuda aldım akşama bir posta daha yapacağımmm şeyyyyy bugün tartılmıştım 300 gr gelmişte:18::18::18:
Güzel geçmesine sevindim bitanemmm sıkma canını hemen toparlanıp yeni gelen varsa bile yerleşmeden postalarız:13:
hoşbuldum kuzucum şükür çok güzel geçti stres mitres kalmadı inan kendini en iyi sen bilirsin prensesimm sen hissettipğine göre gerisi hikaye
şınav özellikle göğüs ve kollar için ideal ama yapabile biraz daha zorlayacağım kendimi yarın bakalım
pirinç azsa mesele yok anneciğine deki kaptanım yarı bulgur yarı pirinç yapmanı rica ediyor de hatta mümkünse sırf bulgurkıymalı ols abile kar kardır bebişim
cadıcım şimdi yarın sabah uyandıktan yarım saat sonra tartılabilirsin bitanem kalkar kalkmaz tartılırsan sonuç doğru çıkmaz
Çok sıcakk kızlar bırakın spor yapmayı canım nefes almak bile istemiyor o derece bunaltıcı
Sabah:
Sahanda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Tereyağı
Ara:
Benim meşhur ödülüm vardı ya magnum onun yarısını yedim yarısını da ablam
Akşam:
Nohut
4 zeytinyağlı sarma
Bol yoğurt
Bir de dün mangaldan kalma tavuk vardı avuç içi kadar onu yedim
Spor:60 squat 25 şınav hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden
Su: 3 litre olmuştur
Kaptanım maşallah bayramdan sonra sıkı yönetime başlanmış hemen
Bende şimdi duşumu aldım geldim ama hemen terledım ya bir de sabah alırım
Ben şınavı ilk başta koltuğa ellerimi koyuyordum o şekilde çekiyordum ama şimdi artık tamAma kol kaslarım süper oluyor vallahi.
Bir de squat harika bir şeymiş kızlar mutlaka deneyin 1 hafta.
ben günde 10 ar 10 ar arttırarak mekik çekiyorum en son 40 de kaldım
bugün 55 squat yaptım yarın 60 olacak
yani 3 gün yapıp 1 gün dinlenerek arttıra arttıra devam ediyorum
bunların haricinde de bi sürü hareketlerim var ve toplamda 1 saatlik spor yapmış oluyroum
ip atlamaya katılamicam belimde platin var
aa ben uyaninca once lavaboya sonra hop tartiya kosarim yanlış miymis
ahah anladim kaptancim ileticem bunu :))
ama ben kalkar kalkmaz limonlu su içiyorum etkisi olmaz mı
Menüm
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu
Kahvaltı
yeşillikli omlet
1 çay bardağı ceviz
2 dilim tatlı lor
1 tabak salata
10 zeytin
1 fincan biberiye
2 dilim karpuz
Öğle
1 bardak kefir
Akşam
fırında kabak mücver
bol salata
2 bardak ayran
Spor
sabah 21x5 tibet yogası
600 ip atlama 30 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 100 mekik 30 squat
Sıvı
3.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli tarçınlı su
1 fincan türk kahvesi+ 1 kuru erik
1 bardak ayran
1 bardak çay
1 fincan biberiye
1 maden suyu
Afiyetolsun prensesimm oh ödülünü yedin rahatladınmenün harika cnm haklısın hakikaten spor yaparken ter fışkırıyor o yzüden spor yaparken bol bol yeşilçaylı su için bir yandan girsin bir yandan çıksın zor bitanem ama yapmak zorundayız kuzum
sıkıyönetim şart bitanemmm günde 3 kez girip çıkıyorum sukuşu oldum hakikaten tek derdim saç taramak kol kaslarım gelişiyor
koltukla çekmek daha zor değilmi :44: denedim bugün 10 kez anca yapabildimsquat hakikaten müthiş özellikle popiş ve kalçalar için
tamam bitanemmm nasıl istersen zorlama kendini sporun süper zatenn
evet önce lavaboya koşuyoruz hepimizde fakatr yarım saatten önce tartılırsan uykudan kalktığımız için şişlik inmemiş olabiliyor cnmmen az yarım saat geçmeli uyandıktan sonra
selamlarımı ve hürmetlerimi de iletmeyi unutma lütfennn
bitanem tartı günleri limonlu suyunu tartıldıktan sonra içersen daha iyi olur
Kaptanım maşallahın var yahu izmir kavruluyordur şimdi ona rağmen spor harika
Aynen öyle o buzdolabında durduğu sürece ben sıkılıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?