- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
tabi tabi tatlım sabah erken kalkıcam kefirimi çörekotumu suyumu içerim 25dk kapının önünde gezeler etrafı toparlarım sonra wc çıkar atlet kulot tartılırım hep böyle yapıyorum en sağlıklısı sanırımBayramda herkes sapıtır canım ama bende kaptanım gibi en çok kolaya kızdım
Afiyet olsun canım benim acıktıysan mutlaka yoğurt ye
Güzelcene geri dön şekerim yarın kaçamak yok o zaman
3 günlük bayram bize koskaca artılarla geri döndüsen yarın yine de kahvaltı yapmadan tartıl ona göre tam gaz devam
neslim denizde çokoprensin işi ne kuzummm meyve götürseydinnnhemde 2 tane bıu insülin direncini nasıl yeneceğiz bebişim
bildirimden sonra tatil bitiyor yarışma haftası başlıyor yarınki menülerden sonra cezalarda geliyor tabikiiizaten tatlı çikolata veya cıslardan yemeyi göze alan peşin peşin cezasını yapıp yazsın ona göre
tabi tabi tatlım sabah erken kalkıcam kefirimi çörekotumu suyumu içerim 25dk kapının önünde gezeler etrafı toparlarım sonra wc çıkar atlet kulot tartılırım hep böyle yapıyorum en sağlıklısı sanırım
ay tamam tatlım aslında 1 de armut vardı denizde unuttum yazmayı.valla bitti kaçamaklar sözhaklısın
kaptan tantuni yiyebilir miyim??
bence kefirini suyunu çörek otunu yarım saat ertele tartı günleri neslimmm
açlıktan ziyade ben zeytinlerimi kendim yaptığım için hakikaten çerez gibi çok seviyorummm
olur mu ki öyle :26:lavaş yerine marulun arasına koyarsan elbette yiyebilirsin cadıcımmm
bak yaarmutun g.i si zaten yüksekkkk inan normal cezaların iki katını vericem sana sözünü tutmazsannn
olur mu ki öyle :26:
lavaşla yersem cezam ne olur
olur mu ki öyle :26:
lavaşla yersem cezam ne olur
aa nasil yapiyosun ki cok cahilim valla ahah
yogurdumu yedim doydum ama tantuni falam diyolar burda simdi(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam tatlım yarın sabahki ruh halime göre ayran detoksu yapacam bakalım
valla canimi cektirdin ya acim zaten :)
tamam patron hemen kızma :26: :26: :26: valla söz azıma giden her lokmada sizi hatırlayacağım söz erkek sözü
valla canimi cektirdin ya acim zaten :)
zeytinleri 5 kg lik su şişelerine dolruruyorum cnm siyah zeytinleri pazardan alıyorum içine ajda çay bardaklarıyla 1 çay bardağı kalın tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 1 bardak şeker koyup çalkalıyorum susuz ağzını kapatıp arada çalkalıyorum güneş görmeyen bir yerde bekliyor 3 ayın sonunda bir şişe açıp suda bekletiyorum biraz sonra cam kavanoza koyup boll zeytinyağı limon ekliyorum
:
cumartesi misafirimiz var yoğun istek üstüne eşim yapacak
bende onların gözlerine bakarım
ne yememi tavsiye edersin kaptan?
sözüne güveniyorummm:13:
kıyamam sana ayran içmedinmi bebişimmm:26:
ictim kaptancim bastirdi ama bugun ruhum doymuyor resmen. regl olmama az kaldi ondan heralde
vay arkadaş tantuninin içini ye dedi bana patronbak bak duygu sömürüsü yok amatantuninin tantunisini afiyetle yiyebilirsin kuzum yanına bol salata daha ne olsun eniştede sana torpil yapar mis miss yeidkten sonra yaşayacağın pişmanlığa değermi
büyük ihtimal onun etkisi cemremmmtarçınlı sütmü içseydin acaba :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?