Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tabi tabi tatlım sabah erken kalkıcam kefirimi çörekotumu suyumu içerim 25dk kapının önünde gezeler etrafı toparlarım sonra wc çıkar atlet kulot tartılırım hep böyle yapıyorum en sağlıklısı sanırım

ay tamam tatlım aslında 1 de armut vardı denizde unuttum yazmayı.valla bitti kaçamaklar söz haklısın

bence kefirini suyunu çörek otunu yarım saat ertele tartı günleri neslimmm

açlıktan ziyade ben zeytinlerimi kendim yaptığım için hakikaten çerez gibi çok seviyorummm

aa nasil yapiyosun ki cok cahilim valla ahah
yogurdumu yedim doydum ama tantuni falam diyolar burda simdi (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olur mu ki öyle :26:
lavaşla yersem cezam ne olur

hemde süper oluyor cnmm dürüm lavaş yerine marul kullanabilirsin cezayı ne sen sor ne ben söyleyeyim akşam yersen çok fazla öğlen yersen düşünmem lazım :44::44:

aa nasil yapiyosun ki cok cahilim valla ahah
yogurdumu yedim doydum ama tantuni falam diyolar burda simdi (

zeytinleri 5 kg lik su şişelerine dolruruyorum cnm siyah zeytinleri pazardan alıyorum içine ajda çay bardaklarıyla 1 çay bardağı kalın tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 1 bardak şeker koyup çalkalıyorum susuz ağzını kapatıp arada çalkalıyorum güneş görmeyen bir yerde bekliyor 3 ayın sonunda bir şişe açıp suda bekletiyorum biraz sonra cam kavanoza koyup boll zeytinyağı limon ekliyorum

tamam tatlım yarın sabahki ruh halime göre ayran detoksu yapacam bakalım

neslim 15 gün öncesine dek ayran detoksu yapmadıysan yapabilirisn cnmmm

valla canimi cektirdin ya acim zaten :)

cumartesi misafirimiz var yoğun istek üstüne eşim yapacak
bende onların gözlerine bakarım
ne yememi tavsiye edersin kaptan?

oooh bravo valla afiyetler olsun

cumartesi misafirimiz var yoğun istek üstüne eşim yapacak
bende onların gözlerine bakarım
ne yememi tavsiye edersin kaptan?

bak bak duygu sömürüsü yok ama tantuninin tantunisini afiyetle yiyebilirsin kuzum yanına bol salata daha ne olsun eniştede sana torpil yapar mis miss yeidkten sonra yaşayacağın pişmanlığa değermi

bak bak duygu sömürüsü yok ama tantuninin tantunisini afiyetle yiyebilirsin kuzum yanına bol salata daha ne olsun eniştede sana torpil yapar mis miss yeidkten sonra yaşayacağın pişmanlığa değermi
vay arkadaş tantuninin içini ye dedi bana patron
tek lavaş yesem cezayı ona göre versen mesela :78:
o değilde şimdi acıktım ben tam uyuma arefesi ne yemem gerek
yada yemesem mi?

büyük ihtimal onun etkisi cemremmm tarçınlı sütmü içseydin acaba :26::26:

icseydim mi acaba :) neyse yogurdun ustune bi de sut icmiyim iyi olurdu ama sonu yok bunun uyurum birazdan artik. tantuniymis peh :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…