6, takım grup spor hareketleri
1-300+300 ip atlama ister hepsini bir arada ister yarısını sabah yarısını akşam yapabilirsiniz ip atlamaya başlamadan önce nefes egzersizleri yapmayı unutmayalımm 20,30,40 lık setler halinde yapabilirsiniz arada dinlenebilirsiniz ip atlayamayanlar 15 dk lık başka bir spor yapabilir dans vb
2- 100 mekik veya rahatsız olanlar için yarım mekik kendimizi zorlamayacak şekilde
3-30 squat
toplamda 30 dk lık bu sporları her gün mutlaka yapmaya çalışalım melekleirmmm ilaveten kendi sporlarımızı yapabiliriz bunlar olmazsa olmazlarımız zafer bizim olacak:13::13:
İp Atlayarak zayıflama formülü
İp atlamanın bacaklarınız için mükemmel bir egzersiz olduğunu biliyor musunuz? İste size 10 dakikalık günlük bir egzersiz programı…
Çift bacakla ısınma (3 dakika)
Bacaklarınızı birarada tutarak ip atlayın. Yorulursanız yürüyün. Bir yerinizi incitmemek için dirseklerinizi belinize yakın tutun ve ipi bileklerinizi kullanarak çevirin.
Alçak zıplama (2 dakika)
Vücudunuzu alçaltarak ip atlayın. Omurganızı ve kalçalarınızı sabit bir şekilde tutmak için karın kaslarınızı sıkın.
Zıplama (1 dakika)
ipi yavaşça çevirirken, tek bacağınız önde diğeri arkada olacak şekilde hamle yapın. İp başınızın üzerindeyken, zıplayarak bacak pozisyonunuzu değiştirin. Ritmi tutturmak için yüksek sesle müzik dinleyebilirsiniz.
Çift bacakla soğuma (2 dakika)
2 dakika boyunca normal şekilde ip atlayın ve daha sonra yürüyün. Hareket sona erdiğinde bacaklarınızla esnetme hareketleri yapın.
Tek diz kaldırma (2 dakika)
ipi başınızın üzerinden geçirdikten sonra, ipin üzerinden atlamadan önce sağ dizinizi 90 derecelik açıyla bükerek kaldırın. Bacak değiştirerek hareketi tekrarlayın. Yumuşak bir şekilde yere basmak için, hareketi alçalarak yapmaya çalışın.
isteyenler yukardaki eşkilde de atlayabilir seçim sizin meleklerimmm
Eki Görüntüle 1205007
canim masallahHoşgeldin canımcım
Bravo sana söylemezse kimse zorla söylet cnm nolcak yani :)
Ama yemeklerini düzenli yemeye çalış canım ki abur cubura kaçma hoş ben tavsiye veriyorum ama bende aynı haltı yedim bu arada iki yeni foto ekledim albüme bugun çektim boydan çekemedim acık havada çekmek istedim yağmur bastırdı bende yüzümü çektim:) şuan mesajı yazarken komşum mesaj attı dur fotosunu eklim Eki Görüntüle 1203448 Eki Görüntüle 1203449 Eki Görüntüle 1203450 Eki Görüntüle 1203451 Eki Görüntüle 1203452
Iphone dan gönderildi
Eki Görüntüle 1204028
iste sana dilos. tutulu bir elbise aldim cadiya. ama tokasini birakmadi kafasinda cekti atti. gerci cooook sicak burasi cocuk ta hakli. zaten ilk gun giydirdim baskada giydirmedim o kiyafeti. hem yakti hemde cok soylediler cok guzel olmus diye korktum.:18:
ya kizlar ben cokkkkkkkkkkkkkkkkkk kotuyum ya
resmen dunyalari yedim 3 aylik yemek yedim bir suru kola ictim birasi meyvesi pizzasi cekirdegi dondurmasi cikolatasi costum resmen yakarnim o kadar sis ki anlatamam goren dogumuna 2-3 hafta kalmis hamile bir kadin oldugumu falan sanir sinirlerim bozuldu
yarin bildirim yapmayacagiz degil mi ya yoksa cok mahcup olurum
kizlaar iyi aksamlar menümu yazayim
sabah
1 haslanmis yumurta
5 siyah zeytin
azcik tulum peyniri
yesil biber nane maydanoz
tarcinli cay
ogle
sutlu sekersiz nescafe
2 kirmizi erik
aksam
1 porsiyon imam bayildi
ayran
30 dk jillian + 40 dk yuruyus. yaptim. su 3 litre olur
yalniz aciktim. yoğurt yicem sanırım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ablacim 100 mekiki birden mi yapiyorum mesela Sabah 50 aksam 50 yapsak olur mu
bir de ben sana zaten bahsetmistim diz sorunumu ben yarim saat dansi seciicem
bir de son olarak seyi ekleyim benim final haftam basliyor salidan cumartesiye kadar 3 sinav 2 sunum 1 odev teslimim varbu hafta yalnz bu yarim saat dans ve mekikleri yapicam insallah ondan sonra tatile giriyorum spora daha cok vakit ayiricam o zaman insallah
hakikaten biraz abartmışsın bızdıkımmm ama içlerinde en çok kolaya kızdım bilesinbende bayramda sadece çikolata kaçamağı yaptım tatlı yemedim deyince sevinmiştim olsun bitanem olan oldu hemen toparlanıyoruz moral bozmak yok zaten bayramda kaçamak yapmayan yoktur mahcup olacak ne var ben bile o kadar dikkat etmeme rağmen artıdayım geçmiş bitti yarına bakıyoruz anlaştıkmı:13:
afiyetolsun cemren zeytin sayısı her gün arıyor bakıyorummbitanem ayran iç yoğurt ye aç kalma cnmmm sporda süperr
kuzum gün içinde istediğin zaman yapabilirsin ister toptan yap ister taksitleevet dizlerini zorlama sen dans et bitanemmm inşallah sınavlarını sunumlarını başarıyla atlatırsın cnm benim
hakikaten biraz abartmışsın bızdıkımmm ama içlerinde en çok kolaya kızdım bilesinbende bayramda sadece çikolata kaçamağı yaptım tatlı yemedim deyince sevinmiştim olsun bitanem olan oldu hemen toparlanıyoruz moral bozmak yok zaten bayramda kaçamak yapmayan yoktur mahcup olacak ne var ben bile o kadar dikkat etmeme rağmen artıdayım geçmiş bitti yarına bakıyoruz anlaştıkmı:13:
afiyetolsun cemrem zeytin sayısı her gün artıyor bakıyorummbitanem ayran iç yoğurt ye aç kalma cnmmm sporda süperr
kuzum gün içinde istediğin zaman yapabilirsin ister toptan yap ister taksitleevet dizlerini zorlama sen dans et bitanemmm inşallah sınavlarını sunumlarını başarıyla atlatırsın cnm benim
afiyetolsun cemrem zeytin sayısı her gün artıyor bakıyorummbitanem ayran iç yoğurt ye aç kalma cnmmm sporda süperr
8:
kaptanim ben kolayi tuketmeyi sevmiyorum ama alkol alinca o da yaninda olunca onu da ictim
yarindan itibaren donuyorum diyetime cumarteside evimde olucam tam discipline oluyorum
ayin 14 unde annemlere gidiyorum o zamana kadar soyle bir 72-73 olmaliyim
sagolasin kaptanim valla simdiden yuzumu sivilceler basti strestenhayirlisiyla su sinavlarimi guzelce atlatsam cok rahatliycam
kızlar selam ben geldim nihayet çoook özledim sizi. misafirim gitti artık sizleyim.haftaya salı yeni işime başlıyana kadar ben hala tatildeyim.çok mesaj birikmiş bi onları okuyum geliyorum kimler var bakalım :)
ee yarın tartılıyormuyuz ne olur tartılmayalım ben artılardayım(
no stres no panic bızdıkımmmm emekleirnin karşılığını alacağına inanıyorum ben ayrıca sen haftanın birincisi bile oldun hemen toparlarsın kendine güven her hafta harika kilolar verdin olabilir gezmedeyken evdeki düzen olmuyor evine kavuşunca toparlarsın sıkma canını annenlere giderken de fıstık gibi gidersin inş
hoşgeldin kaçak neslimmm bizde seni özledik kuzummm hadi allah kavuştursun ben buralardayım geziyorum durmadan
evet neslim tartılıyoruzkibayramın fatuırasını görüp ona göre tedbirimizi alalım cnm benim
sagol cnm
valla ben hep burdaydim cnm ama belki yarin cikalbilirim yinede telefndan bi bakarimdayanamam
ayy esime alirken dedim ki bana goresi olsaydi alirdim valla renkleri o kadar hosuma gitti ki..bide yumus yumus
aa verin kiz eline bi seker gonlu olsun kiyamam ona
benim evde geciyo cnm bayram
birde ustune grip baslangiciyim bizde resmen kisi yasiyoruz burada
sanirim misafirilige gitmeden en cok kacamak ben yapmsiimdir bayram boyunca
nura cım kendimi çok dobiş hissediyorum sanırım 1 kilodan fazla artıdayım sabah bakacaz artık bu gün dikkat ettim ama ne gitti bilemem gün boyu yüzdüm deniz havuz.birazda tatil rehavetindeyim ben salı işe başlayınca daha düzene girerim.Ayy Bencede hemn eritmeye bak cnm sonra vermesi yine zor oluyo onu verene kadar ne çekiyoruz biliyosun
Oww hosgeldın cnm bende özledim ama 1 kilo bak önümüzde 2 hafta var kaptan en fazla 500 gr alabilirsiniz dedi aman dikkat
Bencede cnm dikkat etmekte fayda var
Cayı tarçınlı içmen güzel bir çözüm olmuş cnm
Detokslara dikkat et canım onlar çok zararlı olabiliyorlar
ben simdilik cikiyorum kuzen yine yapistin bilgisayara diye soylenmeye basladison gecemiz bir de ona doniyim ben
hadi herkese iyi geceler
hahaha evet valla yiyorum sevmeye de basladim insan acikma korkusuyla herseyi seviyor :))
ben simdilik cikiyorum kuzen yine yapistin bilgisayara diye soylenmeye basladison gecemiz bir de ona doniyim ben
hadi herkese iyi geceler
aboooo çok utanıyorum mahvoldum yarın napsamki hemen sabah sporuna başlıyorum canım yarın 2 posta spor.p.tesiye biraz daha inmiş olayım bari.eksileceğime arttım ben yahuuu((
tüm mesajlarını okudum haklısın meydanı boş bulduk aşırdık ama bitti dimi kızlar
peki yarin kaca kadar bildirim yapiyoruz :26:
açlıktan ziyade ben zeytinlerimi kendim yaptığım için hakikaten çerez gibi çok seviyorummm
ya kizlar ben cokkkkkkkkkkkkkkkkkk kotuyum ya
resmen dunyalari yedim 3 aylik yemek yedim bir suru kola ictim birasi meyvesi pizzasi cekirdegi dondurmasi cikolatasi costum resmen yakarnim o kadar sis ki anlatamam goren dogumuna 2-3 hafta kalmis hamile bir kadin oldugumu falan sanir sinirlerim bozuldu
yarin bildirim yapmayacagiz degil mi ya yoksa cok mahcup olurum
kizlaar iyi aksamlar menümu yazayim
sabah
1 haslanmis yumurta
5 siyah zeytin
azcik tulum peyniri
yesil biber nane maydanoz
tarcinli cay
ogle
sutlu sekersiz nescafe
2 kirmizi erik
aksam
1 porsiyon imam bayildi
ayran
30 dk jillian + 40 dk yuruyus. yaptim. su 3 litre olur
yalniz aciktim. yoğurt yicem sanırım :)
bu arada yarin evime donuyorum ve diyet disiplinime...
yarinim da yolda gecer
cumartesiden itibaren guzel topigime de donuyorum
kızlar selam ben geldim nihayet çoook özledim sizi. misafirim gitti artık sizleyim.haftaya salı yeni işime başlıyana kadar ben hala tatildeyim.çok mesaj birikmiş bi onları okuyum geliyorum kimler var bakalım :)
ee yarın tartılıyormuyuz ne olur tartılmayalım ben artılardayım(
iyi geceler bızdıkımmm kuzen de haklı benim arkadaşım gelince de ben dokunamıyorum pc ye güzel güzel değerlendirin son gecenizi
utanılacak birşey yok neslimmm çabuk gelen çabuk gider hemen telafi ederiz hem bayramdı hem yatılı misafirin vardııı artık bitti hedefe tam gaz ileri:13::13:
yarın istedişğin zaman yazabilirsin cnm sorun yok bu hafta yarışma yok çünkü takım içi bilgimiz olması açısından yapacağız bu hafta bildirimi
kızlar geçmiş bitti bu günki menumu yazayım
sabah
kefir ve çörekotu 2 brd su
tambir karatay kahvaltısı
öğle denizde 2 adet çokoprens
aksam 2 kaşık kavurma,1 ekmek,az taze fasulye
spor gün boyu yüzme
yarın tam bir spora başlıyorum hadi bakalım.bildirimden sonra swetcim ceza da yağdırırsa yandım valla pestilimçıkar bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?