Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ablacim 100 mekiki birden mi yapiyorum mesela Sabah 50 aksam 50 yapsak olur mu
bir de ben sana zaten bahsetmistim diz sorunumu ben yarim saat dansi seciicem
bir de son olarak seyi ekleyim benim final haftam basliyor salidan cumartesiye kadar 3 sinav 2 sunum 1 odev teslimim var bu hafta yalnz bu yarim saat dans ve mekikleri yapicam insallah ondan sonra tatile giriyorum spora daha cok vakit ayiricam o zaman insallah

canim masallah 10 kilo vermissin tabi cok guzel fark eder devami da saglikla gelir insallah ne guzel moral de vermis arkadasin

oy masallah cok sirin
ama bu resmi herkes goremiyordur degil mi canim :44:

hakikaten biraz abartmışsın bızdıkımmm ama içlerinde en çok kolaya kızdım bilesin bende bayramda sadece çikolata kaçamağı yaptım tatlı yemedim deyince sevinmiştim olsun bitanem olan oldu hemen toparlanıyoruz moral bozmak yok zaten bayramda kaçamak yapmayan yoktur mahcup olacak ne var ben bile o kadar dikkat etmeme rağmen artıdayım geçmiş bitti yarına bakıyoruz anlaştıkmı:13:

afiyetolsun cemrem zeytin sayısı her gün artıyor bakıyorumm bitanem ayran iç yoğurt ye aç kalma cnmmm sporda süperr

kuzum gün içinde istediğin zaman yapabilirsin ister toptan yap ister taksitle evet dizlerini zorlama sen dans et bitanemmm inşallah sınavlarını sunumlarını başarıyla atlatırsın cnm benim

Son düzenleme:

kaptanim ben kolayi tuketmeyi sevmiyorum ama alkol alinca o da yaninda olunca onu da ictim
yarindan itibaren donuyorum diyetime cumarteside evimde olucam tam discipline oluyorum
ayin 14 unde annemlere gidiyorum o zamana kadar soyle bir 72-73 olmaliyim

sagolasin kaptanim valla simdiden yuzumu sivilceler basti stresten hayirlisiyla su sinavlarimi guzelce atlatsam cok rahatliycam

kızlar selam ben geldim nihayet çoook özledim sizi. misafirim gitti artık sizleyim.haftaya salı yeni işime başlıyana kadar ben hala tatildeyim.çok mesaj birikmiş bi onları okuyum geliyorum kimler var bakalım :)
ee yarın tartılıyormuyuz ne olur tartılmayalım ben artılardayım (

Son düzenleme:
afiyetolsun cemrem zeytin sayısı her gün artıyor bakıyorumm bitanem ayran iç yoğurt ye aç kalma cnmmm sporda süperr
8:

hahaha evet valla yiyorum sevmeye de basladim insan acikma korkusuyla herseyi seviyor :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagolasin kaptanim valla simdiden yuzumu sivilceler basti stresten hayirlisiyla su sinavlarimi guzelce atlatsam cok rahatliycam

no stres no panic bızdıkımmmm emekleirnin karşılığını alacağına inanıyorum ben ayrıca sen haftanın birincisi bile oldun hemen toparlarsın kendine güven her hafta harika kilolar verdin olabilir gezmedeyken evdeki düzen olmuyor evine kavuşunca toparlarsın sıkma canını annenlere giderken de fıstık gibi gidersin inş

hoşgeldin kaçak neslimmm bizde seni özledik kuzummm hadi allah kavuştursun ben buralardayım geziyorum durmadan

evet neslim tartılıyoruzki bayramın fatuırasını görüp ona göre tedbirimizi alalım cnm benim

aboooo çok utanıyorum mahvoldum yarın napsamki hemen sabah sporuna başlıyorum canım yarın 2 posta spor.p.tesiye biraz daha inmiş olayım bari.eksileceğime arttım ben yahuuu ((
tüm mesajlarını okudum haklısın meydanı boş bulduk aşırdık ama bitti dimi kızlar

ben simdilik cikiyorum kuzen yine yapistin bilgisayara diye soylenmeye basladi son gecemiz bir de ona doniyim ben
hadi herkese iyi geceler

nura cım kendimi çok dobiş hissediyorum sanırım 1 kilodan fazla artıdayım sabah bakacaz artık bu gün dikkat ettim ama ne gitti bilemem gün boyu yüzdüm deniz havuz.birazda tatil rehavetindeyim ben salı işe başlayınca daha düzene girerim.
ben anlamadım 2 hafta neye var canım 2 hafta sonra yarışma bitecekmi?

Detokslara dikkat et canım onlar çok zararlı olabiliyorlar

ayran detoksu yapacağım canım zararı olmaz onun

hahaha evet valla yiyorum sevmeye de basladim insan acikma korkusuyla herseyi seviyor :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

açlıktan ziyade ben zeytinlerimi kendim yaptığım için hakikaten çerez gibi çok seviyorummm

kızlar geçmiş bitti bu günki menumu yazayım
sabah
kefir ve çörekotu 2 brd su
tambir karatay kahvaltısı
öğle denizde 2 adet çokoprens
aksam 2 kaşık kavurma,1 ekmek,az taze fasulye
spor gün boyu yüzme
yarın tam bir spora başlıyorum hadi bakalım.bildirimden sonra swetcim ceza da yağdırırsa yandım valla pestilimçıkar bu hafta

ben simdilik cikiyorum kuzen yine yapistin bilgisayara diye soylenmeye basladi son gecemiz bir de ona doniyim ben
hadi herkese iyi geceler

iyi geceler bızdıkımmm kuzen de haklı benim arkadaşım gelince de ben dokunamıyorum pc ye güzel güzel değerlendirin son gecenizi

utanılacak birşey yok neslimmm çabuk gelen çabuk gider hemen telafi ederiz hem bayramdı hem yatılı misafirin vardııı artık bitti hedefe tam gaz ileri:13::13:

peki yarin kaca kadar bildirim yapiyoruz :26:

yarın istedişğin zaman yazabilirsin cnm sorun yok bu hafta yarışma yok çünkü takım içi bilgimiz olması açısından yapacağız bu hafta bildirimi

Bayramda herkes sapıtır canım ama bende kaptanım gibi en çok kolaya kızdım

Afiyet olsun canım benim acıktıysan mutlaka yoğurt ye

bu arada yarin evime donuyorum ve diyet disiplinime...
yarinim da yolda gecer
cumartesiden itibaren guzel topigime de donuyorum

Güzelcene geri dön şekerim yarın kaçamak yok o zaman

3 günlük bayram bize koskaca artılarla geri döndü sen yarın yine de kahvaltı yapmadan tartıl ona göre tam gaz devam

oh çok rahatladım. bu hafta artıdanda kurtulup eksiye dönmek istiyorum kaptancım sen olmasan boşlarız valla iyiki varsın. yarın artılara ekstra spor cezası ver sen :)

neslim denizde çokoprensin işi ne kuzummm meyve götürseydinnn hemde 2 tane bıu insülin direncini nasıl yeneceğiz bebişim

bildirimden sonra tatil bitiyor yarışma haftası başlıyor yarınki menülerden sonra cezalarda geliyor tabikiii zaten tatlı çikolata veya cıslardan yemeyi göze alan peşin peşin cezasını yapıp yazsın ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…