Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese selam Bayram da geçiyor
İnş iyidir herkes fazla tatlı börek neyim yemeyin haasonra gelsin cezalar
Ben çok cezasının artıyim kizlar

Valla bende kaçamak çok oldu menu dahi yazamadım yogundum

hadi ben kacayim yavastan kizlar hastaneye esim ici doktorlar kontrol yapcaklar ona gore tarih vercekler insallah en yakin zamana verirlerde kurtuluruz bizde bu stresten amin
Geçmiş olsun tatlim

Kızlar herkes yarın dönüyormu özledim sizi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay bu da cok guzelmis kime nasip olursa gule gule giysin insallah.

Ay bide nasıl poz vermiş cadı sana da maşallah bu arada cnm yüzün cok güzel duru maşallah diyeyim yine

Iphone dan gönderildi

hiiiiic sorma o cadi var ya cok fena oldu burda birgun disli birine denk gelecek fena halde dayak yiyeck ondan korkuyom. herkese bagiriyo. neymis niye onlarda seker varmis niye bunda yokmus.

sagol cnm
valla ben hep burdaydim cnm ama belki yarin cikalbilirim yinede telefndan bi bakarim dayanamam
ay bu da cok guzelmis kime nasip olursa gule gule giysin insallah.
ayy esime alirken dedim ki bana goresi olsaydi alirdim valla renkleri o kadar hosuma gitti ki..bide yumus yumus
hiiiiic sorma o cadi var ya cok fena oldu burda birgun disli birine denk gelecek fena halde dayak yiyeck ondan korkuyom. herkese bagiriyo. neymis niye onlarda seker varmis niye bunda yokmus.
aa verin kiz eline bi seker gonlu olsun kiyamam ona
benim evde geciyo cnm bayram
birde ustune grip baslangiciyim bizde resmen kisi yasiyoruz burada
sanirim misafirilige gitmeden en cok kacamak ben yapmsiimdir bayram boyunca

Merabalar kızlar bayramda bitti artık
Yorgunluktan ölüyorum desem yeridir zaten iki gündür squattan bacaklarım, şınavdan da kollarım tutmaz oldu
Yarın da kuzenimin çeyiz sermesi cuma kınası cumartesi de düğünü derken anlamıcaz zamanın nasıl geçtiğini.

Hoşgeldin canım benim Bende kendime söz vermiştim annemin yaptığı böreklere keklere uzanmıcam diye allaha şükür sapasağlamım Ama bende de çikolata durumu var tabii

Ahh canım benim herkes kendin de olmayana nasipleniyor. Kesin zayıflasam eskisi gibi balık etli olmak isterim

ay allah kahretsin yine grip oluyorum yaaa:2::2:

Geçmiş olsun canım benim bol bol ıhlamur iç

Çok şeker olmuş diloşş Tütütü maşallah ona okuyun üfleyin çocuğa nazar değmesin

Hoşgeldin şekerim bayram da bitti gitti artık. Bize fazla kilolarla geldi gitti

Kızlar kimse menü yazmıyor ama ben yazayım dedim. Bugün resmen benim için et günü oldu. Bu hafta artık başka et yemeyeyim de

Sabah:
Köfte
Domates salatalık zeytin peynir ceviz

Akşam pikniğe gittik ohh serin serin

Mangalda tavuk(neresinden hiç bilmiyorum )
Yine mangalda sucuk(bolunun kendi sucuğu birde az yedim zaten)
1 dilim ekmek(mangalda kızarttık)
Közlenmiş biber domates patlıcan
1 bardak ayran
1 kare bitter çikolata

Spor:45 dakika yürüyüş 100 squat 50 şınav
Su: 3 litre olmuştur

ohh afiyet olsun canım cok guzel spor yapmışsın yediklerinde de bişi yok bence :))

ben de yazayım

sabah
1 az yagda yumurta
peynir
3 siyah zeytin
domates salatalık biber
sekersiz cay

arada minicik bir çikolata

aksam
2 tane biber dolmasi
ayran
salata

yarim saat jillian yaptım. su 2bucuk anca olur

ay yürüyüşe bile cikamiyorum sanirim ruzgar yemisim nefes aldikca her yerim aciyor

Sanada afiyet olsun canım bu arada günde 20 taneye kadar zeytin yiyebilirsin :) Ben adeta kahvaltı da zeytin peynirle doyuyorum

Sanada afiyet olsun canım bu arada günde 20 taneye kadar zeytin yiyebilirsin :) Ben adeta kahvaltı da zeytin peynirle doyuyorum

evet zeytini kaptanimiz da onermisti ama ben pek sevmediğimden az yiyorum cnm :)

Canım kavrulmamışsa bir avuç ye ,ah işte keşke karatay yapsan ..bize hep doğru şeylerı yanlışmış gibi lanse ettirdiler ,karataya geçiş yap bence

aynen aynen 1 avuç yiyorum bazen daha az bile olabiliyor..ya karatay kafamı çok karıştırıyor..bilmiyorum ya bazen mantıklı geliyor bazen mantıksız..belki zamanla kafam aydınlanırsa geçiş yaparım
Ooo ne kadar güzel doğada spor iyi değerlendir cnm bol eğlenceler

Bence 1 dondurma cok değil cnm takma kafanı :)
detayları bekliyorum valla

evet doğada süper oluyor temiz havada yapılan sporun tadı bi başka
valla dondurma bu ayrılık sürecinde toplam 2 adet yenildi
artık yemiyorum ve yememeyi düşünüyorum

kaptanıııııııım çok kötü sonuçlarla dönmedim haaaaaaaaaaa dondurmayı senin söylediğin gibi yapcam çok canım isterse
karpuzu sadece sabah kahvaltısında yiyiorum ben
detayları az sonraaaa

Hangi dondurmaydı

Frigola bi yiyen bidaha yemek istiyor ama yememesi gerekiyor

Hoşgeldin cnm tatilin keyfini çıkar detayları bekliyorum

Iphone dan gönderildi

hoşbuldum canım akşam giremedim alıntılarla uğraştım şimdi ama tam detaylar azzz sonra

Hanımlaaaar yeniden merhaba,
Kamp sürecim boyunca dikkat etmem gereken her şeye dikkat etmeye çalıştım
bu ayrı kaldığımız süreçte 2 kez ızgara tavuk,tereyağlı et sote yanında bol közlenmiş sebze ve salatalar yedim..(günlerim böyle geçti)
sadece bi küçük kaçamağım oldu oda aşırı zorlama ile serçe parmağım kadar bi tane evde yapılmış sarma tatlı yedirdiler o kadar

onun haricinde kahvaltılarım öğünlerim saatlik olarak birbirlerini tutmasa da yediğim şeylere dikkat ettim ve farklı bir şey yemedim

bol su içtim bol yürüyüş yaptım çok güzeldi..
kilolarım gitti gibi geliyor çok az da olsa.. yarını sabırsızlıkla bekliyorum

dün değil önceki gece geldik
dün sabah ki sabah kahvaltım:
2 adet karpuz dilimi
2 parmak kalınlığında keçi peyniri
bol nane
ceviz
artık ekmek tüketmiyorum

öğle yemeğim:
zeytinyağlı barbunya 5 kaşık

ara öğünüm:
5-6 fındık
yarım avuç yaban mersini
1-2 adet ceviz
3-4 badem

akşam yemeğim: iştahım olmadığından ve acıkmadığımdan yemedim

zaten erkenden uyudum :))

Bugünkü menüm :
SABAH
3 kaşık müsli
2 kaşık yulaf ezmesi
1 su bardağı az yağlı süt

ÖĞLEN
lorlu yeşil salata

AKŞAM
zeytin yağlı yeşil fasulye
cacık

selam kızlar önce selam ve reyım dedım.gecmıs ne alemde bakmadım bıle.bayram gunu ızmıte akraba zıyaretlerıne gıtmıstık dungece 1de ordan yola cıktık bayram dönusu trafıklerıne denk gelmeyelım dedık ıyıde yapmısız gece 2.30da eve geldık dus alıp yattım hemen.az önce kalktım kahvaltı yapmadan baakayım sıze dedım cook yorgunum zaten eltımlerle gezdık ormana pıknıge falan gıttık akrabaları gezdık falan yordu benı heryanım agrıyo hamlanmıs gıbı remenıcımdekı canavar cıktı hıc yedıklerımede dıkkat etmedım halbukı benı dıyet sonrası görmeyen bırsuru ınsan vardı ıltıfatlar cok genclesmısın dıyenler.ayy neguzel zayıfladın dıyenler cook oldu ama ben yınede yedımmm salak gıbıı:26::26:az önce cıktım tartıya pili bıtmıs.allah tarafındanmı acaba soka gırmıyım dıye pili bıttı kesınneyse pil alıp yarına tartılıcam ınsallah benım için tatıl bıttı zaten bugunden ıtıbaren aranızdayım .ılk fırsatta gecmısıde bıtırırım ınsallah hepınız cook ıyısınızdır.

Slm meleklerimmmm kaptanınız döndüüü zaten bir gezmeyeceğim bir yemeyeceğim diyenden kork diye boşuna dememişler sanırım iyiki gezmeyecektim 2, gnü öğleden sonra çeşmeye kaçtık dün gece döndük oh dünya varmış iyiki abimi dinlemişimbol bol yüzdüm gezdim geldim

Slm Eylülüm allah içine sindirsin cnm ne güzel gezip geldin tepkilerde harikaymış üzülme hemen toparlayacağız yarın bayramın bize kestiği faturayı görelimde ona göre hareket edelim dönüş yolu hakikaten berbattı cnm yarım saatlik çeşmeden 2.5 saatte geldik bizde

Hoşgeldin cadıcımmm tbrk ediyorum seni iradenden dolayııı 1 parmak tatlı nedirki kuzummm spor ve yürüyüşte yapılmış daha ne olsun

ekmeksizliğe alıştın demek fakat ne oplursa olsun akşam birşeyler yemeden yatmamaya çalış cnm benim

afiyetolsun cnmmm dolmaları bulgurla yapıyoruz değilmi geçmiş olsun cnmm üşüttün demekki

afiyetolsun prensesimmmm piknikler yapılmışş menün gayet güzel ama sabah sabah nasıl köfte yedinn:44: 50 şınav nasıl çektin bebişim maşallah sana

evet bayram bitti sıkıyönetim geliyor akşam olmamak üzere 1 top dondurma harici kim ne yerse önce cezasını yapsın sonra menüye kaçamağını eklesin ona göreben şınav çekemiyorum prensesimm bileklerim çok ağrıyor kıskandım inan sanırım bugün çeyiz sereceksiniz allah mutlu etsin şimdiden kuzenini yakın akraba olunca koşturmamak mümkün değil

anlaşılan çok kaçamak yaptın neslimmmm hemen toparlanıyoruz bebişimmm biz döndük bile

hepbirlikte hoşgeldik cadıcımmmm

çok tatlı Sindimm kimin nasibiyse artık belkide senin prensesin olur kimbilir o zamana kadar talihlisi çıkmazsa

allahım yesin onu teyzesiiii maşallah ikinize de Gülayımm prenses çok tatlı olmuş elbise olmasa da nazar değer diloşumuza

hadi ben kacayim yavastan kizlar hastaneye esim ici doktorlar kontrol yapcaklar ona gore tarih vercekler insallah en yakin zamana verirlerde kurtuluruz bizde bu stresten amin

Sindim haftaya bugünlerde bizde hastahanede olacağız sizde bizde bir an önce hayırlısıyla kurtuluruz inş

hakikaten kaçamak güzel olmuş baktınız meydan boş afiyetolsun cnmmm ilk ve son kaçamağınız oldu artık

Valla haklısın gülayım cadalozu görünce insan deli olur cimcime güzel gardiyanlık yapmıştır umarım gerçi rüyasında bile yedirmemiş baksana

daha kalacakmısınız bitanemmm eniştenin işleri vardır fazla kalmaz inşallah tam kayıt dönemi sabret cnm bnm

slm bızdıkımmm inan bende özledimmmm yarından itibaren hepimiz düzene gireceğiz inşallah cnm iraden müthişş tatlı yememişsin çikolata da nazarlık diyelim

Ay gel sana sıcak çikolata ikram edeyim o zaman soğutmadan içelim cnm

et bakalım et meydan boş

o 20 lik dişten çektiğimi bir allah bilir bir ben sürekli bir çıktı bir geri gitti her defasında ateş ağrı delirtti beni 5 yıl çektim en sonunda ameliyatla aldılar

Ben bayılırım kahveye her gün yapılsa her gün içerim istisnasız ohh süper olurdu canım

kahvesiz bir hayat düşünemiyorum prensesimm

bu menünün nesi berbat Sindimm 2 karecik cıs var sadece spor fazlasıyla yapılmış zatennn

afiyetolsun prensesimmm

afiyetolsun cnm sabah zeytin ve cevizden kısmışsın ama açıklamışsın cnm sevmiyormuşsun zeytini spor harika bayramda bile yazdığınız için hepinize tşkler ama hakikaten buraya yazmak kaçamak yapmayı engelliyor

1 kilodan fazlamı nettin neslimmmm şakadır umarım

ilk gün harici diğer günler dengelemişsin bitanem sporunu da aksatmamışsın yarın çok fazla artı çıkmayacaksın bence belkide hiç en dorğu yorumu annenden alabilirsin cnm

baktım Sindimm hakikaten yanaklar süzülmüşş bayoldım birde mekan ne güzelmiş sanki cennet ve sen cennetteki hurileri bile kıskandıracak güzelliktesin kuzucummm maşallah sana her foton süper

hoşbuldum prensesimmm dediğin gibi bayram gelen gidenle güzel bizim ilk gün kapı hiç kapanmadı dersem yeri ikinci günü de öğlene kadar fulldü sonrasında kaçtık zaten gelebilecek herkes gelmişti büyükler bizde olduğu için

evet Sindim deniz iyi geldi zaten 2 ay daha gidebiliriz yaz bitti bile

sarıl tabiiiiiii anladım cnmmm sağlık olsun en azından bol bol su iç artık evine kavuşunca düzenini sağlarsın bitanemm

kizlar 1 gunde sisko oldum ya haha

hakikaten ilk gün menün full karbonhidrat ve şeker olmuş neyseki sonraki menülerin süper cnmmm sporda yapmışsın sıkma canını yarın tartı ne gösterecek bakalım

meleklerimmm yarın yarışma yok gerçi ama biz yine de tartılıp sonucumuzu yazalım ne durumdayız görelim olurmuu

Fatma leyla ayten perihan umarım sizlerde güzel bir bayram geçirmişsinizdir fıstıklarr

bugün 1 saatlik egzersiz ve sporlarıda yerine getirmiş bulundum
1 saat önce bitti çalışmalarım bilginizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…