- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ben çok cezasının artıyim kizlarHerkese selamBayram da geçiyor
İnş iyidir herkesfazla tatlı börek neyim yemeyin haa sonra gelsin cezalar
Valla bende kaçamak çok oldu menu dahi yazamadım yogundumkizlar selamlar hepinizecidden cok ozledim sizleri ne zaman topice girmek icin bilgisayari acsam birsey cikiyor yarim kaliyor
su tatil bitsin cuma eve donuyorum artik duzenime geri doniyim yahu cok duzensiz besleniyorum buradaama hic tatli yemedim simdiye kadar kendime soz vermistim hos acigi cikolatayla kapatmis olabilirim ama
Geçmiş olsun tatlimhadi ben kacayim yavastan kizlar hastaneye esim ici doktorlar kontrol yapcaklar ona gore tarih vercekler insallah en yakin zamana verirlerde kurtuluruz bizde bu stresten amin
Ayyy maşallah Allah nazarlardan saklasın ben bayılırım tütüye yaaa maşallah subhanallah cok güzel olmuş fıstığım yaa pembiş te ne yakışmış cnm yaa bak bende gecen gün dayanamadım bunu cok beğendim aldım dedim sevdiğim bi bebeğe hediye ederim kızım olursa ona giydiririm Eki Görüntüle 1204030
Iphone dan gönderildi
Ay bide nasıl poz vermiş cadısana da maşallah bu arada cnm yüzün cok güzel duru maşallah diyeyim yine
Iphone dan gönderildi
sagol cnmBen çok cezasının artıyim kizlar
Valla bende kaçamak çok oldu menu dahi yazamadım yogundum
Geçmiş olsun tatlim
Kızlar herkes yarın dönüyormu özledim sizi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy esime alirken dedim ki bana goresi olsaydi alirdim valla renkleri o kadar hosuma gitti ki..bide yumus yumusay bu da cok guzelmis kime nasip olursa gule gule giysin insallah.
aa verin kiz eline bi seker gonlu olsun kiyamam onahiiiiic sorma o cadi var ya cok fena oldu burda birgun disli birine denk gelecek fena halde dayak yiyeck ondan korkuyom. herkese bagiriyo. neymis niye onlarda seker varmis niye bunda yokmus.
benim evde geciyo cnm bayramHerkese selamBayram da geçiyor
kizlar selamlar hepinizecidden cok ozledim sizleri ne zaman topice girmek icin bilgisayari acsam birsey cikiyor yarim kaliyor
su tatil bitsin cuma eve donuyorum artik duzenime geri doniyim yahu cok duzensiz besleniyorum buradaama hic tatli yemedim simdiye kadar kendime soz vermistim hos acigi cikolatayla kapatmis olabilirim ama
bana cok vermis gibi gelmedi de ben goreli de cok olmadi. ama diger her kes cok vermis dedi. anam teyzemin bir tanesi 38 beden. keske senin gibi olsaydim demezmi bana ne guzelsin diyo. lan biz senin gibi olmak icin bir tarafimizi yirtiyoz sen de bize mi ozeniyosun dedim. anaaaam millet elindekinin kiymetini bilmiyor. bu sabah oturuyoruz kiz kardesime baktim ulen golgemden bile incesin dedim. sinirimi bozuyon defol gozumun onunden dedim. annem nasil guluyo. o manyakta ruyasinda bana ekmek yedirmiyormus bu gun babamda kahvalti icin sicak ekmek getirmis bakma sen ben ruyamda gorduysem vardir bir sebebi diyo :)))
canim gecmis olsun muhtemelende gecmistir gerci. nasil bu gun biraz rahatladin mi?
icin icin sicak cikolatayi banu da bu msj i gorunce sizin pekmezinizi akitip icecek
ayyy hic sorma evime gitsemde duzenime girseydim bir an once. offf ben dun en hasarsiz gunumu gecirmeme ragmen bir kucuk cikolatayla bir incir ve bir top dondurma goturdum
ay allah kahretsin yine grip oluyorum yaaa:2::2:
Eki Görüntüle 1204028
iste sana dilos. tutulu bir elbise aldim cadiya. ama tokasini birakmadi kafasinda cekti atti. gerci cooook sicak burasi cocuk ta hakli. zaten ilk gun giydirdim baskada giydirmedim o kiyafeti. hem yakti hemde cok soylediler cok guzel olmus diye korktum.:18:
Herkese selamBayram da geçiyor
Kızlar kimse menü yazmıyor ama ben yazayım dedim. Bugün resmen benim için et günü oldu. Bu hafta artık başka et yemeyeyim de
Sabah:
Köfte
Domates salatalık zeytin peynir ceviz
Akşam pikniğe gittik ohh serin serin
Mangalda tavuk(neresinden hiç bilmiyorum)
Yine mangalda sucuk(bolunun kendi sucuğu birde az yedim zaten)
1 dilim ekmek(mangalda kızarttık)
Közlenmiş biber domates patlıcan
1 bardak ayran
1 kare bitter çikolata
Spor:45 dakika yürüyüş 100 squat 50 şınav
Su: 3 litre olmuştur
ohh afiyet olsun canım cok guzel spor yapmışsın yediklerinde de bişi yok bence :))
ben de yazayım
sabah
1 az yagda yumurta
peynir
3 siyah zeytin
domates salatalık biber
sekersiz cay
arada minicik bir çikolata
aksam
2 tane biber dolmasi
ayran
salata
yarim saat jillian yaptım. su 2bucuk anca olur
ay yürüyüşe bile cikamiyorum sanirim ruzgar yemisim nefes aldikca her yerim aciyor
Sanada afiyet olsun canım bu arada günde 20 taneye kadar zeytin yiyebilirsin :) Ben adeta kahvaltı da zeytin peynirle doyuyorum
Canım kavrulmamışsa bir avuç ye ,ah işte keşke karatay yapsan ..bize hep doğru şeylerı yanlışmış gibi lanse ettirdiler ,karataya geçiş yap bence
Ooo ne kadar güzel doğada spor iyi değerlendir cnm bol eğlenceler
Bence 1 dondurma cok değil cnm takma kafanı :)
detayları bekliyorum valla
dondurmayı affettim de akşam öğününden sonra karpuz cıs cadıcımmmbayram sonrası dondurmalar da iptal ona göre her top dondurmaya 100 mekik ceza gelecek yediğiniz zaman lütfen cezanızı yapın ben ceza vermek zorunda kalmayayım
bzide snei seviyoruz tatlımmm
ERKEN YAŞLANMAK VE İKTİDARSIZ OLMAK İSTEMİYORSANIZ DONDURMADAN UZAK DURUN!
Bir insanın dondurma yemesi için bu dünyaya küsmüş olması lazım. O dondurmadaki şekerin başta kanser ve kalp damar rahatsızlıkları olmak üzere 90 adet zararı olduğunu biliyor musunuz?
Kadınlar, kanser olmaktan korkmuyorsanız dondurma yüzünden erken yaşlanacağınızı ve kırış kırış olacağınızı hiç unutmayın. Yazık değil mi size birkaç dakikalık zevk uğruna güzelliğinizi kaybetmeye değer mi?
sğplıklı yaşıyoruzdan alıntıdır
bu yazıyı okuyup kararını sen ver bebişimmmmuzla sütü karıştır dondur al sana dondurma
iyi tatiller cnmmm
Hangi dondurmaydı
Hoşgeldin cnm tatilin keyfini çıkar detayları bekliyorum
Iphone dan gönderildi
selam kızlar önce selam ve reyım dedım.gecmıs ne alemde bakmadım bıle.bayram gunu ızmıte akraba zıyaretlerıne gıtmıstık dungece 1de ordan yola cıktık bayram dönusu trafıklerıne denk gelmeyelım dedık ıyıde yapmısız gece 2.30da eve geldık dus alıp yattım hemen.az önce kalktım kahvaltı yapmadan baakayım sıze dedım cook yorgunum zaten eltımlerle gezdık ormana pıknıge falan gıttık akrabaları gezdık falan yordu benı heryanım agrıyo hamlanmıs gıbı remenıcımdekı canavar cıktı hıc yedıklerımede dıkkat etmedım halbukı benı dıyet sonrası görmeyen bırsuru ınsan vardı ıltıfatlar cok genclesmısın dıyenler.ayy neguzel zayıfladın dıyenler cook oldu ama ben yınede yedımmm salak gıbıı:26::26: az önce cıktım tartıya pili bıtmıs.allah tarafındanmı acaba soka gırmıyım dıye pili bıttı kesın neyse pil alıp yarına tartılıcam ınsallah benım için tatıl bıttı zaten bugunden ıtıbaren aranızdayım .ılk fırsatta gecmısıde bıtırırım ınsallah hepınız cook ıyısınızdır.
Hanımlaaaar yeniden merhaba,
Kamp sürecim boyunca dikkat etmem gereken her şeye dikkat etmeye çalıştım
bu ayrı kaldığımız süreçte 2 kez ızgara tavuk,tereyağlı et sote yanında bol közlenmiş sebze ve salatalar yedim..(günlerim böyle geçti)
sadece bi küçük kaçamağım oldu oda aşırı zorlama ile serçe parmağım kadar bi tane evde yapılmış sarma tatlı yedirdiler o kadar
onun haricinde kahvaltılarım öğünlerim saatlik olarak birbirlerini tutmasa da yediğim şeylere dikkat ettim ve farklı bir şey yemedim
bol su içtim bol yürüyüş yaptım çok güzeldi..
kilolarım gitti gibi geliyor çok az da olsa.. yarını sabırsızlıkla bekliyorum
dün değil önceki gece geldik
dün sabah ki sabah kahvaltım:
2 adet karpuz dilimi
2 parmak kalınlığında keçi peyniri
bol nane
ceviz
artık ekmek tüketmiyorum
öğle yemeğim:
zeytinyağlı barbunya 5 kaşık
ara öğünüm:
5-6 fındık
yarım avuç yaban mersini
1-2 adet ceviz
3-4 badem
akşam yemeğim: iştahım olmadığından ve acıkmadığımdan yemedim
zaten erkenden uyudum :))
Bugünkü menüm :
SABAH
3 kaşık müsli
2 kaşık yulaf ezmesi
1 su bardağı az yağlı süt
ÖĞLEN
lorlu yeşil salata
AKŞAM
zeytin yağlı yeşil fasulye
cacık
ohh afiyet olsun canım cok guzel spor yapmışsın yediklerinde de bişi yok bence :))
ben de yazayım
sabah
1 az yagda yumurta
peynir
3 siyah zeytin
domates salatalık biber
sekersiz cay
arada minicik bir çikolata
aksam
2 tane biber dolmasi
ayran
salata
yarim saat jillian yaptım. su 2bucuk anca olur
ay yürüyüşe bile cikamiyorum sanirim ruzgar yemisim nefes aldikca her yerim aciyor
Kızlar kimse menü yazmıyor ama ben yazayım dedim. Bugün resmen benim için et günü oldu. Bu hafta artık başka et yemeyeyim de
Sabah:
Köfte
Domates salatalık zeytin peynir ceviz
Akşam pikniğe gittik ohh serin serin
Mangalda tavuk(neresinden hiç bilmiyorum)
Yine mangalda sucuk(bolunun kendi sucuğu birde az yedim zaten)
1 dilim ekmek(mangalda kızarttık)
Közlenmiş biber domates patlıcan
1 bardak ayran
1 kare bitter çikolata
Spor:45 dakika yürüyüş 100 squat 50 şınav
Su: 3 litre olmuştur
Merabalar kızlar bayramda bitti artık
Yorgunluktan ölüyorum desem yeridir zaten iki gündür squattan bacaklarım, şınavdan da kollarım tutmaz oldu
Yarın da kuzenimin çeyiz sermesi cuma kınası cumartesi de düğünü derken anlamıcaz zamanın nasıl geçtiğini.
Hoşgeldin canım benimBende kendime söz vermiştim annemin yaptığı böreklere keklere uzanmıcam diye allaha şükür sapasağlamım Ama bende de çikolata durumu var tabii
Ahh canım benim herkes kendin de olmayana nasipleniyor. Kesin zayıflasam eskisi gibi balık etli olmak isterim
Geçmiş olsun canım benim bol bol ıhlamur iç
Çok şeker olmuş diloşşTütütü maşallah ona okuyun üfleyin çocuğa nazar değmesin
Hoşgeldin şekerim bayram da bitti gitti artık. Bize fazla kilolarla geldi gitti
Ben çok cezasının artıyim kizlar
Valla bende kaçamak çok oldu menu dahi yazamadım yogundum
Geçmiş olsun tatlim
Kızlar herkes yarın dönüyormu özledim sizi :)
kızlaaaaaar ben geldiiiiimm
selam verip çıkıcam..
uygun zamanımda alıntılarla dönüş sağlicam sizlere
detayları vericem
ama bugün giremeyebilirim
malum son tatil günü eşimle zaman geçirme durumları falan
akşamki durum belli olmaz tabi
çok öptüm sizleri döncem size
Ayyy maşallah Allah nazarlardan saklasın ben bayılırım tütüye yaaa maşallah subhanallah cok güzel olmuş fıstığım yaa pembiş te ne yakışmış cnm yaa bak bende gecen gün dayanamadım bunu cok beğendim aldım dedim sevdiğim bi bebeğe hediye ederim kızım olursa ona giydiririm Eki Görüntüle 1204030
Iphone dan gönderildi
Eki Görüntüle 1204028
iste sana dilos. tutulu bir elbise aldim cadiya. ama tokasini birakmadi kafasinda cekti atti. gerci cooook sicak burasi cocuk ta hakli. zaten ilk gun giydirdim baskada giydirmedim o kiyafeti. hem yakti hemde cok soylediler cok guzel olmus diye korktum.:18:
hadi ben kacayim yavastan kizlar hastaneye esim ici doktorlar kontrol yapcaklar ona gore tarih vercekler insallah en yakin zamana verirlerde kurtuluruz bizde bu stresten amin
ayy su zayiflarin bizim gibi etliye butluya ozenmesine gicik oluyorum
ama iste gercekten kimse kendinden memnun degil malesef
evet banu kizcak yinenapalim canimiz sikildi kimse yoktu dedik bi kacamak yapalim
valla bas donmesi hala var biraz hatta hamile miyim ki diye dusundum ama buyuk ihtimal uykumu alamadim diye gerci bugunde almadim uykumu alis sayesinde
insallah en yakin zamanda kavusursun evine cnm bnnm
yaa dilosun bayramlik fotosu yok mu sonra onlari yukle cnm merak ettim fistigikesin cok tatli olmustur
bana cok vermis gibi gelmedi de ben goreli de cok olmadi. ama diger her kes cok vermis dedi. anam teyzemin bir tanesi 38 beden. keske senin gibi olsaydim demezmi bana ne guzelsin diyo. lan biz senin gibi olmak icin bir tarafimizi yirtiyoz sen de bize mi ozeniyosun dedim. anaaaam millet elindekinin kiymetini bilmiyor. bu sabah oturuyoruz kiz kardesime baktim ulen golgemden bile incesin dedim. sinirimi bozuyon defol gozumun onunden dedim. annem nasil guluyo. o manyakta ruyasinda bana ekmek yedirmiyormus bu gun babamda kahvalti icin sicak ekmek getirmis bakma sen ben ruyamda gorduysem vardir bir sebebi diyo :)))
canim gecmis olsun muhtemelende gecmistir gerci. nasil bu gun biraz rahatladin mi?
icin icin sicak cikolatayi banu da bu msj i gorunce sizin pekmezinizi akitip icecek
ayyy hic sorma evime gitsemde duzenime girseydim bir an once. offf ben dun en hasarsiz gunumu gecirmeme ragmen bir kucuk cikolatayla bir incir ve bir top dondurma goturdum
kizlar selamlar hepinizecidden cok ozledim sizleri ne zaman topice girmek icin bilgisayari acsam birsey cikiyor yarim kaliyor
Ay gel sana sıcak çikolata ikram edeyim o zaman soğutmadan içelim cnm
Benim annemde babamda tansiyon hastası o yüzden alıştım artıkBenim hep düşüktür hele yazın kendime gelemem bol bol tuzlu ayran içerim
Sabah kalktığımda boğazım çok ağrıyordu anneme bir bak şişmiş mi dedim o da o sıra farkettiAblamın da benim yaşımda çıkmış ama annemin 30 yaşında 20 lik dişin çıkmışsa ağrısını mutlaka hissedersin
Bilmem hiçte anlamam açıkcası tansiyondan falan :)
Sanada geçmiş olsun cnm demek 20 lik dişin çıkmış acaba benimde çıkmış mıdır benim yaş 24 oldu ama :) hiç diş ağrısı çekmedim (dolgu yapılacak dişler hariç)
Iphone dan gönderildi
Ben bayılırım kahveye her gün yapılsa her gün içerim istisnasızohh süper olurdu canım
Bugünkü berbat menüm ama dünden daha iyi sanki bugun
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
birkac dilim mozarella
1 çay kaşığı vişne receli
1 küçük nektari
öğle:
2 küçük kare çikolata
1 nektari
akşam17:30 :
1 tabak kurufasulye
içine 1 kaşık pirinc pilavı
1 sütlü kahve
bol su
1 saat karışık spor
Kızlar daha yeni misafirler geldi bende bir menü yazayım dedim
Sabah:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık zeytin peynir
1 dilim ince dilimlenmiş köy ekmeği
Ara:
1 kare bitter çikolata
Akşam:
1 tabak nohut
5 zeytinyağlı sarma
Spor: Squat şınav
Su:3 litre olmustur ayrıca 1 bardak süt
1 bardak ayran
kizlar cok sukur bugun tuttum boğazımi.pek menu paylasilmiyor ama buraya yazınca daha bilincli yiyorum yazcam ahah
sabah
1haslanmis yumurta
sekersiz cay
beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 ceviz
2 yesil biber
oglen
3 parca karpuz
aksam
1 tabak turlu yemegi
1 kase yogurt
30 dk jillian + 30 dk yürüyüs
Kızlar nabersiniz gorusemiyoz özledim hepinizi ben kuzenle havuz deniz gezmeye yemece valla 1 kilodan fazla almış görünüm sabah soklardayim detoks yapcam 2 gun
Artık selam hepinize
Aynen öyle ilk günden 750 gram almıştım zaten o yüzden bayramda bir daha kaçamak yapmamaya dikkat edeceğim. :)) Yok ya ben anca anneme sorabiliyorum öyle diğerlerinin cevaplarına inanamıyorum.
Ay kızlar ben dün foto ekledım ya ilk zayıflamaya başlayınca çektiğim fotoyu eklemeyi unuttum ekledim merak eden olursa söylim dedim tombul yüz ile şimdiki hafif zayıflamış yüzün arasındaki farkı görün diye :)
Hahaah aynen iyi oluyor ama bende hicc soyletemem soylemelerini beklerim hep
Afiyet olsun canim ama bugun dengele ki kacmasin
Kaptanim hosgeldin :)) Masallah herkes gelmis yeter ki gelsinler. Ben gece 12 de yatip 10 da kalktimyorgunluktan geberiyordum az kalsin. Evet dunku menum faciaydi ama bugun dengelemeye calisicam insallah.
Yarin dengelersin canim ama 24 saat gecmeden yediklerini yak derim ben
Hahah benden de var demek ki bir tane daha
Cnm ikinci gün ziyaretler biterse Bencede deniz en. Güzeli olacaktır hazır havalarda sıcakken keyfini çıkarın :)
Yapıcam inanıyorum :) ben 100 gr saymıyorum aceleden :)
Ellerine saglık cnm bnm ama başın kalabalık o nedenle uğraşma istersen
bugunden itibaren dikkat etmeye başlarsan gider. Cnm :)
Aslında bugünü hafif atlatabilirsen dengelemiş olabilirsin cnm
Bencede gözüne soka soka göster şu kadar kilo verdim diye
senin yengenin yanında bile bak ne kadar. Zayıf durmuşsun cok değil 1 ay önce mi ne bize onu anlatıyodum nasıl zayıflamış diye dimi cnm :)
Ya birde insan her evde rahat rahat yiyemiyo hele kalabalık olursa daha beter inşallah bi çözüm bulabilirsin cnm
canim gel sanada sarilayim :)))
ya yemeklerde doymamain nedeni sirf karbon hidrat olmasi. arti cok kalabalik oldugu icin kendime ayri tabak yapamiyorum. sonuc ac kaliyorum. millet ekmege abandigi icin doyuyo ben ekmek yemiyorum bir kac kasik yemekle ne olacak doyamiyorum haliyle. sonrasinda da ikramliklardan yemek kacinilmaz oluyo. hos elimden geldigi kadar onlara da hayir diyorum ama acliga yenilip yedigimde oluyor. sonra kisir dongu basliyor sekerin yukselip inmesinden dolayi((
sabah
1 dilim su boregi
1 parca hamur kizartmasi
beyaz peynir
2 siyah zeytin
domates salatalik maydanoz nane
sekersiz cay
sonrası daha da facia
şekerli turk kahvesi
1parca cikolata
1 lokum
1 sekerpare
5 yaprak sarma
yarim porsiyon karisik kebap
salata
light kola
1 catal kunefe
spor bile yapamadım. cok kotu buu napicaz acaba :)
kizlar 1 gunde sisko oldum ya haha
bugün 1 saatlik egzersiz ve sporlarıda yerine getirmiş bulundum
1 saat önce bitti çalışmalarım bilginizeeee
kaptan yaa bi iki güne regl olurum ben ozaman sporları naıl yapıcazwuuuuuuuu hari,kasın cadıcımmmmm bu bilgiye bayıldımmm
kaptan yaa bi iki güne regl olurum ben ozaman sporları naıl yapıcaz
bu arada yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorum kilomu merak ediyorum
yaşasın yarım gün kazandımbitanem şayet adet dönemin ağrılı oluyorsa yürüyüş harici spor yapmamalısın
neden yarın akşamı kuzum sabah tartılıyoruzki
ay bunu görmeden soru soru sormuşumBen kaçtım meleklerimmm akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?