Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü menümü yazayım ben

sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
k.k. kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates. ( yarım bile değildi domatesin tadı bir garipti. )

ara

1 adet armut

öğlen

2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet islim kebabı
1 su bardağı yoğurt.

ara

3 adet kuru kayısı

ara
1 adet elma

akşam

1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

canım bu kitapelimizin altında olması gereken bir kitap bence kimseye gönderme teşeekkür ederim sana gerçekten
kapıda ödeme varmı hepsi buradada

asiciğim akşamdan yap o zaman kalanını sabah iç senin için daha kolay olur mikroda tutuyorum 30 sn yetiyo
evet cnm akşamda içicem

canım bu kitapelimizin altında olması gereken bir kitap bence kimseye gönderme teşeekkür ederim sana gerçekten

onu tam olarak bilmiyorum canım ben genelde kartla alıyorum. Ama kapıda ödeme seçeneğiyle hiç karşılaşmadım.

asiciğim akşamdan yap o zaman kalanını sabah iç senin için daha kolay olur mikroda tutuyorum 30 sn yetiyo
evet cnm akşamda içicem

benim mikrodalga fırınım yok kineeee
neyse olmazsa akşamdan yapmayı denerim. ama taze içlimesi daha iyi galiba. gerçi sabah biraz fazla kaynatıp akşama da ayırdım. akşam yemekten önce mi yatmadan önce mi içilecek

bende bugün başladım soğan suyuna tadı hiç de fena değil çok faydası olacağını hissediyorum ama benim regl olmam gerekli hala tık yok gerçi de bakalım

alkisalkisalkis çok sevindim maytabım .metebolizmanın kıymatini bil .....a.s bence sen kendi yolunda devam et böyle iyisin .. belli diyetlerle ..montiyle bizim gibi .nonkör metabolizmalılar ugraşsın ...senağlama
nazlım güzelde menünde hiç sebze ve baklagil yemegi olmuyor gülü eksik besleniyorsun . geç olmaasa annecinin yemeklerinden tatsan .. hep kavalti türü . yazık sana ....:1no2: ayrıca ekmekle paynir sadece oda mecburi sbah yeniyor ... saglıklı bir beslanma için biraz yemek yemeye çalış ...
hepsi burada . kart ve havale ile çalışıyor galiba kapıda ödemayla bende bulamamıştım kitap maytabım ....:sm_confused:

ben yatmadan içiyorum cnm o zamanda genelde aç oluyorum hemde metabolizmayı canlı tutuyorum bence
sabahtan yapıp akşamda içmekle akşamdan yapıp kalanını sabah içmek arasında ne fark varki
taze yapısa daha iyi tabii ama valla o kadar vaktim yok benim

bende bugün başladım soğan suyuna tadı hiç de fena değil çok faydası olacağını hissediyorum ama benim regl olmam gerekli hala tık yok gerçi de bakalım
günaydın fıstıklar .......alkisalkisalkis

hadi bakalım deneyinde etkisi olursa bizde içelim ......

özge senle biz ayni zamanlarda regl olmuyomuyduk . aysonuna dogru degilmiydi . 20 gibi ....

ben bügüm çok kötüyüm ya .dün sıcak geçti galiba öksürüyorumda hafiftan . bide haryanım şiş gibi . dün düzenli yiyemedim yemegimi . bide tartı moralimi bozdu sabah sabah . dün az yemiştim . :sm_confused: az yiyince kilo gitmiyor galiba . uf yarında cuma ..... ay ben bugün bunalım yakılıcam .galiba ...senağlama

anladım canlarım ama kocam izin vermez kk yla internetten alışveriş yapmama
maytap büyük kitapçılarda var güzelim bi çarşiya çıktıgında göz at ayrıca dedigim gibi sen böyle gayet güzel veriyorsun . ugraşmana gerek yok ..kaydirigubbakcemile5

AebencıĞım annem genelde yemek yapmadıĞı ıÇın evde yemek yeme fırsatım olmuyor yapsada bana uygun Şeyler olmuyor. Ben kendım yapıcam artık. Pazar gÜnÜ pazara gıdıp sebze falan alıcam yemeklık.

anlıyorum nazlım herkesin belli bir düzeni var . a.sçalışanların bu konuda durumu zor .....

aynen canım ben de vakitsizlikten tembelim galiba kaydirigubbakcemile3
ben şöyle düşündüm. sanki sabah taze içilmesi daha etkili gibi geldi bana. tüm gün uyanığız sonuçta ve yemek yeniliyor. ama uyurken vücuda kalori girişi olmuyor
ne bileyim işte yaww ne yapacağımı şaşırdım mirmirmirmir

kızlar ben çıkıyorum pilatese sonrada duş alayım belki kendime gelirim hayırlı günlar hepinize ...

günaydınlar...

bugün pek sevinçli uyandım sabah itibariyle tartım yine 77 gösterdi yarına bomba gibi geliyorum kızlarhihoyyyt:lepi::lepi:elimde yeşil çayım biraz geçmişe takıldım geldim,aebencim geçmiş olsun canım:teselli: çayımdan sonra bir kase nesfit yiyeceğim işyerinde eti form takılmaya devam hiç diyete uygun yemek çıkmıyor genelde geç kahvaltı ettiğim için yemiyorum akşam üstü 5 gibi eti formları yiyince evede titreyerek gelmiyorum yemeklere saldırmıyorum,yoksa akşam yemeğini çok abartıyodum bu hafta bu şekilde 2 kilo gitti şimdiden hihoyyyt

ElıfÇıĞım gelmedı bugÜn hıÇ bıze gÜnaydın demedı o gÜzel resımlerden koymadı.

GÜnaydın elıfÇıĞım. Sabahları senı gÖrmeyınce kÖtÜ oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…