canım bu kitapelimizin altında olması gereken bir kitap bence kimseye gönderme teşeekkür ederim sana gerçekten
kapıda ödeme varmı hepsi buradada
asiciğim akşamdan yap o zaman kalanını sabah iç senin için daha kolay olur mikroda tutuyorum 30 sn yetiyo
evet cnm akşamda içicem
alkisalkisalkis çok sevindim maytabım .ben kapattım tükkanı ben açiimbari ghene
günaydın herkese
sabah 63.5 çıktım
aeben bozdun mozdun dedin ama bak yarım gitti
ama inceliklerini öğrenmem şart acilen almam lazım kitabı
bana yardım edin
haziran ortası görümcem gelir belki
mehmet akifi daha görmedi halası
neyse doğumdan sonra eski halimle çıkmak istiyorumkarşısına
fazlalık olarak sadece kucağımda mehmet akif olsun:)))
sıcak limonlu su içtim
şimdi soğan kaynatıyorum onuda içicem öle kahvaltı edicem
nazlım güzelde menünde hiç sebze ve baklagil yemegi olmuyor gülü eksik besleniyorsun . geç olmaasa annecinin yemeklerinden tatsan .. hep kavalti türü . yazık sana ....:1no2: ayrıca ekmekle paynir sadece oda mecburi sbah yeniyor ... saglıklı bir beslanma için biraz yemek yemeye çalış ...dünkü menümü yazayım ben
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
k.k. kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates. ( yarım bile değildi domatesin tadı bir garipti. )
ara
1 adet armut
öğlen
2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet islim kebabı
1 su bardağı yoğurt.
ara
3 adet kuru kayısı
ara
1 adet elma
akşam
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
hepsi burada . kart ve havale ile çalışıyor galiba kapıda ödemayla bende bulamamıştım kitap maytabım ....:sm_confused:canım bu kitapelimizin altında olması gereken bir kitap bence kimseye gönderme teşeekkür ederim sana gerçekten
kapıda ödeme varmı hepsi buradada
günaydın fıstıklar .......alkisalkisalkisbende bugün başladım soğan suyuna tadı hiç de fena değil çok faydası olacağını hissediyorum ama benim regl olmam gerekli hala tık yok gerçi de bakalım
maytap büyük kitapçılarda var güzelim bi çarşiya çıktıgında göz at ayrıca dedigim gibi sen böyle gayet güzel veriyorsun .anladım canlarım ama kocam izin vermez kk yla internetten alışveriş yapmama
anlıyorum nazlım herkesin belli bir düzeni var . a.sçalışanların bu konuda durumu zor .....AebencİĞİm annem genelde yemek yapmadıĞı İÇİn evde yemek yeme fırsatım olmuyor yapsada bana uygun Şeyler olmuyor. Ben kendİm yapıcam artık. Pazar gÜnÜ pazara gİdİp sebze falan alıcam yemeklİk.
ben yatmadan içiyorum cnm o zamanda genelde aç oluyorum hemde metabolizmayı canlı tutuyorum bence
sabahtan yapıp akşamda içmekle akşamdan yapıp kalanını sabah içmek arasında ne fark varki
taze yapısa daha iyi tabii ama valla o kadar vaktim yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?