- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Vericez tabikide canım şüphe yok
vericez elbet zorlansakta kaçamaklarımızda olsa vericez hem veremezsem bile üzülmem sizlerle çok güzel oluyor bu savaş uzasın biraz daha nolur kiSormayı unutmuşum canım senin hedefin neydi?
benı 6. gruba aldılar ama ????
hosbulduk kabul edıyorum ılk hedefım mı yoksa sonunda olmak ıstedıgım kılo mu
hoşgeldin cnmilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen deneme süren başlar cnm hedef kilonu da yazarmısın kayıtlar için
hosbulduk kabul edıyorum ılk hedefım mı yoksa sonunda olmak ıstedıgım kılo mu
memnun oldum.. bugun 3. gunum daha çömezim ama cok kararlıyım dıyet demeyelımde yasam tarzımı degıstırıyorum pko ve ınsulın dırencı yuzunden cok kılo aldım yenı ıkı senelık evlıyım ama koca kadın gıbıyım bu yuzden hayatıma cekı duzen vermek ıstıyorum ogunlerımı boldum ve mıktarlarını azalttım zaten cok fazla yedıgım soylenemez ılık etapta haftalık 3 kılo verırım dıye umuyorum hedefım 70 kılo kemıklerımde ırı oldugundan 70 bende ıyı durur gıbı
en son hedefin cnm takımımız çok samimidir ben takım kaptanı sweet cnm herhangi bir diyet uyguluyormusun inş sağlıklı ve kalıcı kilo bir şekilde kilolarla vedalaşırız cnm
*** 6,Takım 375. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,9 / 79,9/0 /%0 ) Kilosu sabit
cemreq ( 53,4/ 53,2/0,2 /% 0,37)
eylul sıla(66 / 66.4/ -0.4/% -0,61)
ferideei(76,4 / / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
lisbeth93(71 /70,7 /0.3 /% 0.42)
merinetya(76,6 / / /% )1. kez bildirimde bulunmadı
miss_wong(72,4 / 71,8 / 0,6/% 0,83)
morcadıyesilyarasa(49 / 50,4/-1,4 /% -2,86)
neslihank4( 79,6/78,9 /0,7 /%0,89 )
senasevval(53,9 / 53,5/ 0,4/%0,74 )
sindi564( 79,6/ 81,9/-2,3/%-2,89 )
6.takım ortalaması: % -0,28
heheh o tartida 4 lu rakamlar da var degil mi hic goremedim ben tabi bilemiyorumvericez elbet zorlansakta kaçamaklarımızda olsa vericez hem veremezsem bile üzülmem sizlerle çok güzel oluyor bu savaş uzasın biraz daha nolur ki
kaptanım cevap vermiş cınımcım 45-46 olsam yeter
aramiza hosgeldin canimmemnun oldum.. bugun 3. gunum daha çömezim ama cok kararlıyım dıyet demeyelımde yasam tarzımı degıstırıyorum pko ve ınsulın dırencı yuzunden cok kılo aldım yenı ıkı senelık evlıyım ama koca kadın gıbıyım bu yuzden hayatıma cekı duzen vermek ıstıyorum ogunlerımı boldum ve mıktarlarını azalttım zaten cok fazla yedıgım soylenemez ılık etapta haftalık 3 kılo verırım dıye umuyorum hedefım 70 kılo kemıklerımde ırı oldugundan 70 bende ıyı durur gıbı
hosbuldumm hemde cok:) ınanıyorum yapıcam yehuuheheh o tartida 4 lu rakamlar da var degil mi hic goremedim ben tabi bilemiyorum
aramiza hosgeldin canim
oh ne guzel bu enerjini devam ettirerek tabi yapicaksinhosbuldumm hemde cok:) ınanıyorum yapıcam yehuu
inş.. beynıme yerlestırdım salata yerken bıle zorakı yıyorum okadar hırs yapmısımoh ne guzel bu enerjini devam ettirerek tabi yapicaksin
canim senin hedef kacti unutmusumGram gram versekte en azından gitmesi çok güzel
Vericez tabikide canım şüphe yok
hoş geldin aramızahosbuldumm hemde cok:) ınanıyorum yapıcam yehuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?