Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kahvaltılardada mı yemıyım? daha 3. gunum bugun en azından bı ıkı hafta dıye dusunmustum ama tecrubelerınız onemlı benım ıcın

Canım eğer istersen avuç içi kadar tam buğday ekmeği yiyebilirsin sabah kahvaltılarında sadece. Ama ekmeksiz her şekilde daha güzel olucak

yoo cok ekmek meraklısı degılım bı formda ekmeksız kahvaltım ıcın fecı elestırılmıstımasla olmaz vs dıye ondan

Artık hangi takım bilemicem canım da sonuçta ekmekte de un var? O zaman her kahvaltı da börek çörek de ye aynı mantık değil mi?
Bir de ben sana bu uyarıları karatay beslenirsen diye yaptım tabikide son karar senin

karatay mantıklı aslında bı hafta 1 kucuk dılım sadece kahvaltılarda yıcem oda kepeklı sonra tamamen kesıcem

Şartlandırma kendini tamamen kesicem diye. Bende kepek ekmeği tam buğdaydan daha çok seviyorum
Ekmek yersen üstüne tereyağı sür dünyanın 8. harikası oluyor öyle
sen kac yasındasın kılon bedenın nezamandır kılo vermek ıstıyorsun dıyet yapıyorsun

kizlar bir komsumuzun eltisi beslenme uzmani bir arkadasim da onunla birlikte baya bir zayifladi
ben de gidip onunla konustum dun kati bir diyet listesi istemedim ama onerileri oldu ve sanirim bu hafta en azindan deneme amacli onun dediklerini uyguliycam karataya ara verip bakalim insallah ise yarar hem hic degilse metabolizmam sasirir

107 kılo hedef 70 boy 169 yasım 24 bedenım 48- 46 kesımıne gore degısıyor ızmırlıyım
Ortalama degismiyor zaten . Bisey sorucam diskalifiye olanlarida bolerken yani ortalama hesaplarken ekliyo muyuz toplam sayiya
Aycacim yaninda ne yazarsa yazsin toplam kisi sayisina bolunuyor kuzum

sen kac yasındasın kılon bedenın nezamandır kılo vermek ıstıyorsun dıyet yapıyorsun

Ben erkenden diyete başlayanlardanım canım kendimi bildim bileli diyet yapıyorum valla
16 yaşındayım ben. 59.9 la başladım şimdi de 53.5 oldum. 2 aydır buradayım.
Üst bedenim 38 alt beden 40-42 yken başladım şimdi üstü bilemem ama alt bedenim 38 oldu

kızlar merak ettiğim birşey var
canım tarçınlı cevizli kek istiyor
az şekerli hatta şekersiz yapsam nolur 1 kereye mahsus

Bitanem karamsarlik yok en dogru zamanda rabbim yegenimizi nasip edecek ins

keke gelince sekersiz yiyebileceksen yapabilirsin cnm elmada ekle hatta icine kuru uzum kayisi hurmada ekleyebilirsin sekerden iyidir fazla abartmafan ve gec saatte olmamak kaydiyla negsini kprelt kuzum

borç harç uzattırıyor be canım ya
ayrıca epilasyonum var
hem borç hem bitirmeye çalıştığım epilasyonum
bunlar hem zaman hemde para demek anacım
bunları sağlamadan bebek yapmak doğru değil

Canım mesaj arada kalmış görmemişim pardon.
Ehh doğru aslında bir de bebeğe bişiler alalım derken insan batar haberi olmaz

bu yasta bu azım tbr edıyorum sekerım

iyi aksamlar kizlar bugunki menum

Sabah
1 ince dilim tam bugday ekmegi 2 kk kadar peynir 5 zeytin domates salatalik

ara
1 kuru kayisi

ogle
3 yk yogurt icine yarim armut 6 findik 1 ck tarcin

aksam
1 er domates salatalik biberden salata az peynir 6 zeytin

aksam acil bir isim cikti yemek hazirlayamadim

selam kizlar bugunku menum

sabah
1 dilim cavdar ekmegi
peynir
5-6 siyah zeytin
domates, salatalik
1 tatli kasigi kadar cilek receli

oglen
1 avuc yesil uzum
1 bardak ayran
4 tane eti form (zor doydum )

aksam
1 tabak taze fasulye
yoğurtlu kivircik salata

2bucuk litre su icmisimdir. spor yine yapmadım. jillian'a yeniden başlamayi düşünüyorum. sizce level1den mi baslayayim kaldığım yerden mi

bugün ki menüm canlar
22 AĞUSTOS
SABAH
sahanda tereyağlı 2 yumurta
domates
1 kare süzme peynir
8 zeytin
3 ceviz
1 kupa yeşilçay
nane
SPOR : 110 squat + 260 mekik + 1 saat Pilates
ÖĞLE
tonbalıklı salata
yoğurt
ARA
3 hurma
1 çay bardağı beyaz leblebi ( arayı abarttım farkındayım L )
AKŞAM
eşimin yaptığı enfes hindi sote
salata
ARA
şekersiz türk kahvesi

Su 2 lt

bugün abarttım sanırım
türk kahvesi ile 5 tablet bitter yedim birde yarım çubuk dondurma ceza istiyorum

ayy massallah 260 mekik nedir haketmissin bitteri 5 kare olmasa da :)

ayy massallah 260 mekik nedir haketmissin bitteri 5 kare olmasa da :)
ben her gün okadar mekik çekiyorum canımcım
squat ise gün geçtikçe arttırmaya çalışıyorum
pilates 1 saat artık her gün böyle yani sen düşün

kaptanıııım cezam var mı cezam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…