Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inş.. beynıme yerlestırdım salata yerken bıle zorakı yıyorum okadar hırs yapmısım
ama kendini acliga ve yememeye alistirma canim o zaman belki kilo verirsin ama korumak zor olur saglikli ve oranli yemek onemli olan
bu arada insulin direnci sorunun varsa karatay beslenmesini bir arastir derim

ama kendini acliga ve yememeye alistirma canim o zaman belki kilo verirsin ama korumak zor olur saglikli ve oranli yemek onemli olan
bu arada insulin direnci sorunun varsa karatay beslenmesini bir arastir derim
onceden o hatayı yaptım cok kılo verdım ama katlanıp gerı dondu bana karatayı suan arastırma asamasındayım bakalım

vericez elbet zorlansakta kaçamaklarımızda olsa vericez hem veremezsem bile üzülmem sizlerle çok güzel oluyor bu savaş uzasın biraz daha nolur ki

kaptanım cevap vermiş cınımcım 45-46 olsam yeter

Aynen canım kaçamaklarda bir parçamız oldu
Evet doğru canım siz bebiş düşünüyordunuz dimi

107 kılo hedef 70 boy 169 yasım 24 bedenım 48- 46 kesımıne gore degısıyor ızmırlıyım

Aramıza hoşgeldin canım Hep birlikte vereceğiz kiloları inşallah hem izmirliymişsin de kaptanımla hemşehirlisiniz ikiniz de çok çıtırsınızdır

canim senin hedef kacti unutmusum

48 di canım ama 45 istiyorum artık

onceden o hatayı yaptım cok kılo verdım ama katlanıp gerı dondu bana karatayı suan arastırma asamasındayım bakalım

Merak ettiğin ya da aklına takılan bir şey olursa sor direk canım hepimiz yardım ederiz

cok tsk ederım kıtabını almakla baslıcam ıse ınternetten baktım bırazcık

evet bende yenı farkettım hemserı oldugumuzu valla ne yalan soylıyım kılom var ama cırkınde degılım hanı

kızlar merak ettiğim birşey var
canım tarçınlı cevizli kek istiyor
az şekerli hatta şekersiz yapsam nolur 1 kereye mahsus

bugun ne yedim?
sabah saat 9 da yaptım kahvaltımı;
*yarım gevrek
*bır domates
*bır salatalık
*ve bır bardak kendı sıktıgım seftalı suyu

ara ogun 10.30
* bır salatalık

oglen yemegı 13:00 cıvarı
* ıkı tek lokmalık az yaglı bıber dolması
* bır dılım ekmek
*bır kase yagsız lımonlu salata

ara ogun 15:00
* yıne salata lımonlu ve yagsız

aksam yemegını 6 da yıcem ancak evde oluyorum
* kabagı hafıf zeytınyagında soteleyıp yogurlıcam
* salata
* bır kocan mısır

canım ekmekten, gevrekten ve sıkma meyve sularından uzak durmalısın
şeker ve unlu mamuller sıfır olmalı

kızlar merak ettiğim birşey var
canım tarçınlı cevizli kek istiyor
az şekerli hatta şekersiz yapsam nolur 1 kereye mahsus

Canım şeker yerine hurma kullanabilirsin.
Unda tam buğday unu olursa ve kekten de 1 dilim yersen bence bir sorun yok

Oncelikle bizimle ilk menün hayırlı olsun canım
Şimdii başlayalım hemen yorumlamaya. Eğer karatayla besleniyorsan acıkmadığın sürece 2 öğünden dışarıya çıkma derim ben. Ama anladığım kadarıyla erkenden kahvaltı yapmışsın o zaman 3 öğünde sorun yok.
İlk başta ekmekleri, tatlıları, hamur işlerini, kızartmaları ve pirinç pilavlarını yok ediyoruz hemenn. Yağ çok önemli vücudumuz için canım hem izmirlisinde zeytinyağı dök salatalarına bol bol
Mısır da sağlıksız karbonhidratlardan canım hani canın çok istediği zaman yarım koçan olabilir ancak.
Bir de eğer spor yapıyorsan sporunu ve su miktarını da yaz menülerinin altına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…