ama kendini acliga ve yememeye alistirma canim o zaman belki kilo verirsin ama korumak zor olur saglikli ve oranli yemek onemli olaninş.. beynıme yerlestırdım salata yerken bıle zorakı yıyorum okadar hırs yapmısım
onceden o hatayı yaptım cok kılo verdım ama katlanıp gerı dondu bana karatayı suan arastırma asamasındayım bakalımama kendini acliga ve yememeye alistirma canim o zaman belki kilo verirsin ama korumak zor olur saglikli ve oranli yemek onemli olan
bu arada insulin direnci sorunun varsa karatay beslenmesini bir arastir derim
vericez elbet zorlansakta kaçamaklarımızda olsa vericez hem veremezsem bile üzülmem sizlerle çok güzel oluyor bu savaş uzasın biraz daha nolur ki
kaptanım cevap vermiş cınımcım 45-46 olsam yeter
memnun oldum.. bugun 3. gunum daha çömezim ama cok kararlıyım dıyet demeyelımde yasam tarzımı degıstırıyorum pko ve ınsulın dırencı yuzunden cok kılo aldım yenı ıkı senelık evlıyım ama koca kadın gıbıyım bu yuzden hayatıma cekı duzen vermek ıstıyorum ogunlerımı boldum ve mıktarlarını azalttım zaten cok fazla yedıgım soylenemez ılık etapta haftalık 3 kılo verırım dıye umuyorum hedefım 70 kılo kemıklerımde ırı oldugundan 70 bende ıyı durur gıbı
107 kılo hedef 70 boy 169 yasım 24 bedenım 48- 46 kesımıne gore degısıyor ızmırlıyım
canim senin hedef kacti unutmusum
onceden o hatayı yaptım cok kılo verdım ama katlanıp gerı dondu bana karatayı suan arastırma asamasındayım bakalım
cok tsk ederım kıtabını almakla baslıcam ıse ınternetten baktım bırazcıkAynen canım kaçamaklarda bir parçamız oldu
Evet doğru canım siz bebiş düşünüyordunuz dimi
Aramıza hoşgeldin canımHep birlikte vereceğiz kiloları inşallah hem izmirliymişsin de kaptanımla hemşehirlisiniz ikiniz de çok çıtırsınızdır
48 di canım ama 45 istiyorum artık
Merak ettiğin ya da aklına takılan bir şey olursa sor direk canım hepimiz yardım ederiz
evet canım ama sanıyorum ki bu süreç uzayacak gibiAynen canım kaçamaklarda bir parçamız oldu
kaç kilosun şimdi ve kaç olmak istiyorsunonceden o hatayı yaptım cok kılo verdım ama katlanıp gerı dondu bana karatayı suan arastırma asamasındayım bakalım
cok tsk ederım kıtabını almakla baslıcam ıse ınternetten baktım bırazcık
evet canım ama sanıyorum ki bu süreç uzayacak gibi
borç harç uzattırıyor be canım yaYok canım uzamaz merak etme sen
107kaç kilosun şimdi ve kaç olmak istiyorsun
evet bende yenı farkettım hemserı oldugumuzuAynen canım kaçamaklarda bir parçamız oldu
Aramıza hoşgeldin canımHep birlikte vereceğiz kiloları inşallah hem izmirliymişsin de kaptanımla hemşehirlisiniz ikiniz de çok çıtırsınızdır
48 di canım ama 45 istiyorum artık
Merak ettiğin ya da aklına takılan bir şey olursa sor direk canım hepimiz yardım ederiz
daha gençsin azimle ve spor desteğiyle bu işin üstesinden gelirsin kesin107kıloyum 70 kılo olmak ıstıyorum benden 46-48 degısıyor kalıplara gore yas 24 boy 169
canım ekmekten, gevrekten ve sıkma meyve sularından uzak durmalısınbugun ne yedim?
sabah saat 9 da yaptım kahvaltımı;
*yarım gevrek
*bır domates
*bır salatalık
*ve bır bardak kendı sıktıgım seftalı suyu
ara ogun 10.30
* bır salatalık
oglen yemegı 13:00 cıvarı
* ıkı tek lokmalık az yaglı bıber dolması
* bır dılım ekmek
*bır kase yagsız lımonlu salata
ara ogun 15:00
* yıne salata lımonlu ve yagsız
aksam yemegını 6 da yıcem ancak evde oluyorum
* kabagı hafıf zeytınyagında soteleyıp yogurlıcam
* salata
* bır kocan mısır
ıns bende oyle umuyorumdaha gençsin azimle ve spor desteğiyle bu işin üstesinden gelirsin kesin
umma inan yeter =)ıns bende oyle umuyorum
canım ekmekten, gevrekten ve sıkma meyve sularından uzak durmalısın
şeker ve unlu mamuller sıfır olmalı[/QUOT
evet artık kepeklı yıcem bır dılım uygun demı kahvaltıya?
kahvaltılardada mı yemıyım? daha 3. gunum bugun en azından bı ıkı hafta dıye dusunmustum ama tecrubelerınız onemlı benım ıcınhayır canım kepeklide yeme ekmekten tamamen uzak durmalısın
çok hızlı kilo verdiriyor
kızlar merak ettiğim birşey var
canım tarçınlı cevizli kek istiyor
az şekerli hatta şekersiz yapsam nolur 1 kereye mahsus
bugun ne yedim?
sabah saat 9 da yaptım kahvaltımı;
*yarım gevrek
*bır domates
*bır salatalık
*ve bır bardak kendı sıktıgım seftalı suyu
ara ogun 10.30
* bır salatalık
oglen yemegı 13:00 cıvarı
* ıkı tek lokmalık az yaglı bıber dolması
* bır dılım ekmek
*bır kase yagsız lımonlu salata
ara ogun 15:00
* yıne salata lımonlu ve yagsız
aksam yemegını 6 da yıcem ancak evde oluyorum
* kabagı hafıf zeytınyagında soteleyıp yogurlıcam
* salata
* bır kocan mısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?