Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öözür dilerim kızlar yine olmadı veremedim. çakıldım kaldım 79 larda yaaaa
üzülme tatlım bak banum olağanüstü hal ilan etti bu hafta asılalım gitsin kilolar
biz varız kaptan kimle hangi takımla kapışıcaz

bence gayet güzel veriyorsun neslim bitanem yumurtanın sarısını kayısı kıvamında haşlayı zeytinyağıyla macun yap sür inan mucizevi etkisi var geçmiş olsun bitanem

sindim bayramda bana olmuştu hatırlasana hiç takılma 1 haftada gidiyor bu fazlalık kilo değildir.sen tatiline bak gülüm

gülüm bel fıtığımı yoksa

hiç istemiyorum nota almak sanki birdaha toparlayamazmışız gibi geliyor ya

Sindim bitanem biz bir takımız üzülme cnm benim hem ev düzenin yok gezmedesim üstelik anneciğindesin hem de regl olunca sonuç normalll önümüze bakıyoruz bitanem hemen haftalık hedefleri yazalım

tüm takımlarla neslimmm asılmayanı ben asıcim zaten
okiş ben varım da gülayla nurayı bilmem
neslihaaaaaan beni solladın maşallah sana. anam birbirimizi böyle geçmezsek te hiç tadı çıkmayacak bu yarışın ha
zafer beinim gülayımmm hadi arkada kimler kaldı görelim gari
ben dedim arkamdan bakar kalırsınız diye gördünmü hüüüüüüüüü
hadi gari beraber koşalımmmmmm hedef 75

hiç istemiyorum nota almak sanki birdaha toparlayamazmışız gibi geliyor ya
NOTA ALMAK DA NE KIZLAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sindim bitanem biz bir takımız üzülme cnm benim hem ev düzenin yok gezmedesim üstelik anneciğindesin hem de regl olunca sonuç normalll önümüze bakıyoruz bitanem hemen haftalık hedefleri yazalım
OK CANIM BEN KARDEŞİM VAR O NEDENLE YÜKSEK TUTMAYAM SPORDA YOK MALUM HEDEF 78,400 OLSUN OKİŞ

hiç istemiyorum nota almak sanki birdaha toparlayamazmışız gibi

geliyor ya

kim demişşşş haftaya gör bakkk

allahallah hemen deneyeceğim. ben akını duydumda sarısını hiç duymadımdı
yumurta akını sönmüş kireç kaymağı zeytinyağıyla karıştırıyorlar ama sönmüş kireç kaymağı bulmak zor

bunu da hastahanede duydum neslim

inş bel fıtığı değildir tekrar ameliyat olmam

sindim bayramda bana olmuştu hatırlasana hiç takılma 1 haftada gidiyor bu fazlalık kilo değildir.sen tatiline bak gülüm

gülüm bel fıtığımı yoksa
Ay inşallah öyledir cnm yaa valla cok üzüldüm birde dün daha da fazlasını görmüştüm dün pazardan maydanoz limon aldım bugün hemen blendırdan limonla beraber geçirdim içtim kahvaltı öncesi hergün yapcam artık
senide tebrik ederim cnm maşallah sana solladın bizi ama haftaya bende yetişicem inşallah ayyüzlümde yetişir
neslihaaaaaan beni solladın maşallah sana. anam birbirimizi böyle geçmezsek te hiç tadı çıkmayacak bu yarışın ha
Dimi birde sanırım bu bizim ilk eksi nota olacak takımca haftaya telafi ederiz

%30 un altında kalan takımlar nıota alıyor neslim 2 nota 1 sarı kart yapıyor 2 sarı kart 1 kırmızı kart ve kırmızı kart alınca 4 hafta listeleri o takım yapıyor ancak ilk 3 e girerek siliniyor

SENDEMİ FITIKTAN AMELİYATLISIN YAAAA. BEN DE GEÇEN NÜKSETTİ NE KORKTUM GENE YATALAK OLCAM DİYE. GÜLÜM FİZİK YAPTIRSAN.BİDE PLATES ESNEME MÜTÜŞ İYİ GELİR BANA

bakseeeen meydan okuma ha haftaya yanındayım dibinde görürsün sen

bu gün yine misafirlikteyim kızlar. umarım abartmadı arkadaş bişeler yaparken. gerçi hepimiz diyetteyiz ama misafir geliyor psikolojisi farklı. en azından dünkü kadın gibi değil onu biliyomhazırlanıp çıkayım birazdan. kahvaltı canım hiç istemiyor. orda yediklerim ilk öğünüm olsun diyorum. hata yapıyorum onun da farkındayım. ama şu an midem bişe alacak gibi değil. erken gelin demişti. ancak hazırlanır çıkarım

*** 6,Takım 375. Etap ***

Ayyüzlüm0211(79,9 / 79,9/0 /%0 ) Kilosu sabit
cemreq ( 53,4/ / /% )

eylul sıla(66 / 66.4/ -0.4/% -0,61)
ferideei(76,4 / / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
lisbeth93(71 /70,7 /0.3 /% 0.42)

merinetya(76,6 / / /% )
miss_wong(72,4 / 71,8 / 0,6/% 0,83)
morcadıyesilyarasa(49 / 50,4/-1,4 /% -2,86)
neslihank4( 79,6/78,9 /0,7 /%0,89 )
senasevval(53,9 / / /% )
sindi564( 79,6/ 81,9/-2,3/%-2,89 )

6.takım ortalaması: %

%30 un altında kalan takımlar nıota alıyor neslim 2 nota 1 sarı kart yapıyor 2 sarı kart 1 kırmızı kart ve kırmızı kart alınca 4 hafta listeleri o takım yapıyor ancak ilk 3 e girerek siliniyor
YAA NOTA ALACAK KADAR KÖTÜMÜYÜZ TÜHHHHH
BEN ANLAMADIĞIMDAN DU BAKALIM LİSTE ÇIKSIN MERAK ETTİM
NURA VE GÜLAY ELBETTE YAKALAYIN HATTA GEÇİN BENİ HADİ MOTİVASYON KIZLAR
BANUM BU ARADA HEDİYEDEN BAHSETMİŞ BİZ HEDİYE ALMADIKKİ DEMİ
İSTERİZ İSTERİZDE İSTERİZ

evet kuzum hata yapıyorsun tok karnına gitki orda iraden devreye kolay girsin ayrıca geç yersen metabolizman geç çalışmaya başlar

kuzum minik hedeflere ulaşınca herkes kendine hediye alacak hatırlatma amaçlı bir nevi motivasyon çanta olur toka olur ne istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…