- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
üzülme tatlım bak banum olağanüstü hal ilan etti bu hafta asılalım gitsin kilolaröözür dilerim kızlar yine olmadı veremedim. çakıldım kaldım 79 larda yaaaa
biz varız kaptan kimle hangi takımla kapışıcazsağlık olsun kuzumen azından artı çıkmadın ne yapalım bu hafta nota alacağız sanırım bize güzel bir motivasyon olur haftaya ilk 3 e girmek için bugünden itibaren olağanüstü hal ilan ediyorum takımda
günaydın yoldaşlarım ben herşeye rağmen mutluyum 700 gr eksideyim çoook mutluyum o kocaman kaçamağa rağmen
düzensiz spora rağmen metabolizmam benim için hızla çalışıyor demekki yupppiiiiiiii
bu arada ayağımın yanığı iltihaplandı pansumana başladık üstüne zor basıyorum fenayım. bu seferde bu bahaneden sporlar gitti gümbürtüye bi süre.hele iyleşeyim gidecek hızla bu kilolar.hazır metabolizmam hızlanmışken bide spora başlasam ah ah
sindim bayramda bana olmuştu hatırlasana hiç takılma 1 haftada gidiyor bu fazlalık kilo değildir.sen tatiline bak gülüm*** 6,Takım 375. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,9 / 79,9/0 /%0 )
cemreq ( 53,4/ / /% )
eylul sıla(66 / / /% )
ferideei(76,4 / / /% )
lisbeth93(71 /70,7 /0.3 /% 0.42)
merinetya(76,6 / / /% )
miss_wong(72,4 / 71,8 / 0,6/% 0,83)
morcadıyesilyarasa(49 / / /% )
neslihank4( 79,6/ / /% )
senasevval(53,9 / / /% )
sindi564( 79,6/ 81,9/-2,3/%-2,88 )
6.takım ortalaması: %
Kızlar cok cok cok özürdilerim inşallah bunlar ödemdir 4-5 günde bu kadar kilo almış olamam dimi birde regl olcam bu günlerde inşallah ödemdir tekrar özürdilerim teker teker hepinizden
gülüm bel fıtığımı yoksatşkler neslim belim bitanem sürekli ya yatıyorum ya ayakta duracağım oturunca felaket bklım mr sonucu ne çıkacak
tbrkler neslimmmmm 78 e düştünn harikasın cnmmm
bu arada 80 e ulaştığınızda minik motivasyon hediyeleri alacaktınız kimse almadımı bakişmmm
üzülme tatlım bak banum olağanüstü hal ilan etti bu hafta asılalım gitsin kilolar
biz varız kaptan kimle hangi takımla kapışıcaz
allahallah hemen deneyeceğim. ben akını duydumda sarısını hiç duymadımdıbence gayet güzel veriyorsun neslimbitanem yumurtanın sarısını kayısı kıvamında haşlayı zeytinyağıyla macun yap sür inan mucizevi etkisi var geçmiş olsun bitanem
hiç istemiyorum nota almak sanki birdaha toparlayamazmışız gibi geliyor ya
sağlık olsun kuzumen azından artı çıkmadın ne yapalım bu hafta nota alacağız sanırım bize güzel bir motivasyon olur haftaya ilk 3 e girmek için bugünden itibaren olağanüstü hal ilan ediyorum takımda
okiş ben varım da gülayla nurayı bilmemtüm takımlarla neslimmmasılmayanı ben asıcim zaten
neslihaaaaaan beni solladın maşallah sana. anam birbirimizi böyle geçmezsek te hiç tadı çıkmayacak bu yarışın ha
NOTA ALMAK DA NE KIZLAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hiç istemiyorum nota almak sanki birdaha toparlayamazmışız gibi geliyor ya
OK CANIM BEN KARDEŞİM VAR O NEDENLE YÜKSEK TUTMAYAM SPORDA YOK MALUM HEDEF 78,400 OLSUN OKİŞSindim bitanem biz bir takımız üzülme cnm benimhem ev düzenin yok gezmedesim üstelik anneciğindesin hem de regl olunca sonuç normalll önümüze bakıyoruz bitanem hemen haftalık hedefleri yazalım
hiç istemiyorum nota almak sanki birdaha toparlayamazmışız gibi
geliyor ya
yumurta akını sönmüş kireç kaymağı zeytinyağıyla karıştırıyorlar ama sönmüş kireç kaymağı bulmak zorallahallah hemen deneyeceğim. ben akını duydumda sarısını hiç duymadımdı
Ay inşallah öyledir cnm yaa valla cok üzüldüm birde dün daha da fazlasını görmüştüm dün pazardan maydanoz limon aldım bugün hemen blendırdan limonla beraber geçirdim içtim kahvaltı öncesi hergün yapcam artıksindim bayramda bana olmuştu hatırlasana hiç takılma 1 haftada gidiyor bu fazlalık kilo değildir.sen tatiline bak gülüm
gülüm bel fıtığımı yoksa
Dimi birde sanırım bu bizim ilk eksi nota olacak takımca haftaya telafi ederizneslihaaaaaan beni solladın maşallah sana. anam birbirimizi böyle geçmezsek te hiç tadı çıkmayacak bu yarışın ha
SENDEMİ FITIKTAN AMELİYATLISIN YAAAA. BEN DE GEÇEN NÜKSETTİ NE KORKTUM GENE YATALAK OLCAM DİYE. GÜLÜM FİZİK YAPTIRSAN.BİDE PLATES ESNEME MÜTÜŞ İYİ GELİR BANA
kim demişşşş haftaya gör bakkk
yumurta akını sönmüş kireç kaymağı zeytinyağıyla karıştırıyorlar ama sönmüş kireç kaymağı bulmak zor
bunu da hastahanede duydum neslim
inş bel fıtığı değildir tekrar ameliyat olmam
bakseeeen meydan okuma ha haftaya yanındayım dibinde görürsün senokiş ben varım da gülayla nurayı bilmem
zafer beinim gülayımmm hadi arkada kimler kaldı görelim gari
ben dedim arkamdan bakar kalırsınız diye gördünmü hüüüüüüüüü
hadi gari beraber koşalımmmmmm hedef 75
Ay inşallah öyledir cnm yaa valla cok üzüldüm birde dün daha da fazlasını görmüştüm dün pazardan maydanoz limon aldım bugün hemen blendırdan limonla beraber geçirdim içtim kahvaltı öncesi hergün yapcam artık
senide tebrik ederim cnm maşallah sana solladın bizi ama haftaya bende yetişicem inşallah ayyüzlümde yetişir
Dimi birde sanırım bu bizim ilk eksi nota olacak takımca haftaya telafi ederiz
YAA NOTA ALACAK KADAR KÖTÜMÜYÜZ TÜHHHHH%30 un altında kalan takımlar nıota alıyor neslim 2 nota 1 sarı kart yapıyor 2 sarı kart 1 kırmızı kart ve kırmızı kart alınca 4 hafta listeleri o takım yapıyor ancak ilk 3 e girerek siliniyor
bu gün yine misafirlikteyim kızlar. umarım abartmadı arkadaş bişeler yaparken. gerçi hepimiz diyetteyiz ama misafir geliyor psikolojisi farklı. en azından dünkü kadın gibi değil onu biliyomhazırlanıp çıkayım birazdan. kahvaltı canım hiç istemiyor. orda yediklerim ilk öğünüm olsun diyorum. hata yapıyorum onun da farkındayım. ama şu an midem bişe alacak gibi değil. erken gelin demişti. ancak hazırlanır çıkarım
YAA NOTA ALACAK KADAR KÖTÜMÜYÜZ TÜHHHHH
BEN ANLAMADIĞIMDAN DU BAKALIM LİSTE ÇIKSIN MERAK ETTİM
NURA VE GÜLAY ELBETTE YAKALAYIN HATTA GEÇİN BENİ HADİ MOTİVASYON KIZLAR
BANUM BU ARADA HEDİYEDEN BAHSETMİŞ BİZ HEDİYE ALMADIKKİ DEMİ
İSTERİZ İSTERİZDE İSTERİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?