- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
*** 6,Takım 377. Etap ***
Ayyüzlüm0211(79,7 / / /% )
cemreq (52,6 / // % )
eylul sıla(66/ 65.5/ /%0.75 )
merinetya(78/ / /%)
miss_wong(71.8 / / /% )
morcadıyesilyarasa(49,9 // /% )
neslihank4( 78.8/ / /%)
senasevval(53/ / /% )
sindi564( 81.5/ / /%)
35nur35(105,1/ / /%)
6.takım ortalaması: %
cemreq (52,6 / // % )
eylul sıla(66/ / /% )
merinetya(78/ / /%)
miss_wong(71.8 / / /% )
neslihank4( 78.8/ / /%)
senasevval(53/ / /% )
sindi564( 81.5/ / /%)
35nur35(105,1/ / /%)
cemreq (52,6 / // % )
eylul sıla(66/ 65.5/ /%0.75 )
merinetya(78/ / /%)
miss_wong(71.8 / / /% )
neslihank4( 78.8/ / /%)
senasevval(53/ / /% )
sindi564( 81.5/ / /%)
35nur35(105,1/ / /%)
odem attırıyor cnm ben reglı donemlerımde cok sıserım de:)reglı dönemınde ne ıse yarıyor maydanoz suyu kızlar anlamadım
hımm ozaman sen bekar annesın?maşallah sana canım
bakalım ben ne zaman evlenecem
çok geçmiş olsun bende geçmişi okurken kaçırmış olmalıyım
afiyet olsun canımm
27 mi
valla ben bizim aktardan alıyorum 10 liralık 3-4 avuç çıkıyor
hemen deniyim ben de bayılırım bergamota
saol tatlım
bende seninkini alıntılayınca eylülü bende alamadımya eylül ün alıntısı üzerinden yapamadım bildirimi. sanırım eylül quiet ları silmemiş. biliyorum kilo almışım ay bu arada takıldım kaldım ya
ben düzenledim canım sıkıntı yok :)ya eylül ün alıntısı üzerinden yapamadım bildirimi. sanırım eylül quiet ları silmemiş. biliyorum kilo almışım ay bu arada takıldım kaldım ya
sıkma canını daha sıkı davranman gerekiyor demekkigünaydın kızlar rezil bildirimi yaptım. ilkkez artı çıktım bayram haricinde. çok şaşkınım bu hafta sporda yaptım enteresan oldu
gülayım bende artıyım. ve çok şaşkınım bahanemde yok reglim dün bitti bu gün de damla geliyor sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum.ama p.tesi tartılacağım her duruma rağmenya eylül ün alıntısı üzerinden yapamadım bildirimi. sanırım eylül quiet ları silmemiş. biliyorum kilo almışım ay bu arada takıldım kaldım ya
acaba stresli bir donemindemisin cunku stres bir hormon salgilatiyormus kortizol muydu neydi o da odeme ve kilo artisina neden oluyormusgülayım bende artıyım. ve çok şaşkınım bahanemde yok reglim dün bitti bu gün de damla geliyor sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum.ama p.tesi tartılacağım her duruma rağmen
stres bitermi ev hayatı iş hayatı annelik hepsi birden iyi yapmaya çalışıyorsun, haliyle stres oluyor. ben başka sebepler arıyorum anlamadımacaba stresli bir donemindemisin cunku stres bir hormon salgilatiyormus kortizol muydu neydi o da odeme ve kilo artisina neden oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?