Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada ben simdi menumu yaziyim misafirlikteyim ama aksam giremeyecegim buyuk ihtimal

Sabah
1 yumurtadan sebzeli lorlu omlet 3 zeytin bol domates salatalik sogusu 2 kuru erik yarim muz kucuktu baya

ogle
1 biber dolmasi 2 pazi sarmasi

ara az once
1 sade kahve yaninda 1 kare bitter 1 cb ye yakin ceviz findik badem falan yani 1 cb den fazla degildir ufaci bir kasedeydi

aksam da yogurt salata falan gecistiririm izin verirlerse cok yedim sanki yine ya (

saol canım, al al candır faydalıdır :)
migroslarda taze yaban mersini de satiliyor bir ara onu da deniyin kizlar tadi harika ve serotonin salgilanmasini sagliyormus kisa surede ama iste biraz pahali o yuzden seyrek alabiliyorum ben de ne yalan soyliyim en son temmuzda kupkucucuk kutusu 27 lira olmustu da taneyle yiyordum resmen

zaten ne kadar faydalı bişi var hepsi pahalı

canim elinden geldigince yeme haslanmis patates falan direkt seker oluyor havuc da mesela ayni sekil

canim elinden geldigince yeme haslanmis patates falan direkt seker oluyor havuc da mesela ayni sekil
evet haklısın cnm esım cırcır olmus baska bırsey ıstemedı benımde yemek yapmak ısıme gelmedı bakalım bu hafta ne olacak reglı donemınde cok odem oluyorum bırde dogum kontrol hapına basladım bakalım

maydonoz suyu ic canim regl donemlerimde yani en azindan olabildigimde cok isime yarar benim

maydonoz suyu ic canim regl donemlerimde yani en azindan olabildigimde cok isime yarar benim
bende olamıyorum 2 senedır bıktım bı evlendım butun duzen alt ust oldu doktorum dogumkontrol hapı verdı gebede kalamıyorum offfff! nese maydonozu denıyım yarın son gunum artık bıdakıne

İlk başta çok heyecanlı oluyor ama ben okula başlamadan okuma yazma öğrenince gitmek istememiştim

kızlaaaar ben eskiden çay içtiğimde bergamot otlu çay içerdim çok severdim
yeşil çayın da bergamotlusu çıkmış yeni gördüm dün alışverişte hemen aldım
çok beğendim tavsiye ederim bergamot severlere

Damak tadiyla alakali demekku ben yesilcayi cook severim ama bergamotlysunu pek sevemedim.yesilcayin okeskin tadini seviyorum galiba bol limonlu
bende yeşilçayın saf halini seviyorum fakat bergamotun bendeki yeri çok başkadır
ikisinin birleşimi çok güzel olmuş :))
ayrıca sürekli sade içince baymaya yakın bende limon taze nane ekleyerek çekilir vaziyete getiriyordum :))
olsun yeşil çayın her hali iyidir
yeşilçay forever

afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım

ayyy bizim 15 inde basliyor ya simdiden strese girdim bizde 3 dk da falan ders kotalari doluyor

aaaaa cidden mi tesadufe bak ben de cift anadala basliyorum bu yil ama acikcasi bende biraz korku var ya yapamazsam diye

bizimde 15 inde aa niye doluyor öyle kota mı bizde öyle bişi yok
ahah gerçektenmi kız valla bizim kilolarda aynı zaten kardeşmiyiz yoksa
bende korkuyorum çok ama başarabileceğimi düşünüyorum
inş ikimiz içinde başarılı olduğumuz bir yıl olur hayatım

teşekkürler kaptanım
aslında vardı kuruyemiş de babam tuzlusunu almış yemedim o yüzden
evet alcam omega3 ya bu ara tatlı krizi yaşıyorum zaten böyle dönüyo tatlılar kafamda

Ayran icebildigin kadar ic cnm sakincasi yok sindi ve seni ayran kralicesi ilan edelim katki maddelerine alerjin olmasi seni etkilemez karatayda islenmis paketlenmis hicbirsey yemiyoruz degilmi

olsun cnm hosbulduk memnun oldum
tamam hiç itiraz etmem
evet zaten zorunlu sağlıklı besleniyorum ben
hazır herşeyi yiyemem önce bir saat arkasındaki maddeleri okuyorum filan zaten çoğu katkı maddeli
kendim yaptığımı yerim genelde

afiyet olsun fıstık
rest yap tabi öyle günde zorlama kendini

tatlı telaş bunlar canım hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin

canım afiyet olsun patatese dikkat et acıktırabilir nişastadan dolayı
c.bar ne kız :)

haha kıyamam oğluşuna hayırlı olsun Allah ikisinede zihin açıklığı versin inş

nur cum ben
37 yaşında
1,70 boyunda yım 2 çocuk var 6 ve 12 yaşlarında
maşallah sana canım
bakalım ben ne zaman evlenecem

atlatmaya çalışıyorum
hala atlatamadım gitti
tam toparlandım diyorum ı-ıh olmamış
çok geçmiş olsun bende geçmişi okurken kaçırmış olmalıyım

afiyet olsun canımm

27 mi
valla ben bizim aktardan alıyorum 10 liralık 3-4 avuç çıkıyor

hemen deniyim ben de bayılırım bergamota
saol tatlım

Unutmadan hemen menümü yazayım

Sabah:
1 kıymalı yumurta, yarım yerli muz(annemin zoruyla yedim onuda)
Domates salatalık peynir zeytin fındık

Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Kuru fasulye
Salata
Turşu

Spor:Yoga, reglimin ilk 3 günü spor yapmıyorum yarın tam gaz devam
Su:3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…