migroslarda taze yaban mersini de satiliyor bir ara onu da deniyin kizlar tadi harika ve serotonin salgilanmasini sagliyormus kisa surede ama iste biraz pahali o yuzden seyrek alabiliyorum ben de ne yalan soyliyimsaol canım, al al candır faydalıdır :)
zaten ne kadar faydalı bişi var hepsi pahalımigroslarda taze yaban mersini de satiliyor bir ara onu da deniyin kizlar tadi harika ve serotonin salgilanmasini sagliyormus kisa surede ama iste biraz pahali o yuzden seyrek alabiliyorum ben de ne yalan soyliyimen son temmuzda kupkucucuk kutusu 27 lira olmustu da taneyle yiyordum resmen
slm azimli melekler...
dun aksamkı menum
-1 haslanmıs patates
-kabakları hasladım bı ıkı zeytın yagında cevırdım uzerıne yogurt doktum
- taze cıg antep fıstıgı
bugun kahvaltı menum
- 1 domates salatalık 7 zeytın
- peynır
- bır c.bar. taze cıg antep fıstıgı
-ıkı adet kayısı gun kurusu
-
aynen oyle ya hani bazen kiziliyor insanlara neden fast food yiyorsunuz falan diye ama bircok insan icin maddi durum engel saglikli beslenmeye insanlar ucuzu kullanmayi istiyor hakli olarakzaten ne kadar faydalı bişi var hepsi pahalı
evet haklısın cnm esım cırcır olmus baska bırsey ıstemedı benımde yemek yapmak ısıme gelmedıcanim elinden geldigince yeme haslanmis patates falan direkt seker oluyor havuc da mesela ayni sekil
evet haklısın cnm esım cırcır olmus baska bırsey ıstemedı benımde yemek yapmak ısıme gelmedıbakalım bu hafta ne olacak reglı donemınde cok odem oluyorum bırde dogum kontrol hapına basladım bakalım
bende olamıyorum 2 senedır bıktım bı evlendım butun duzen alt ust oldu doktorum dogumkontrol hapı verdı gebede kalamıyorum offfff! nese maydonozu denıyım yarın son gunum artık bıdakınemaydonoz suyu ic canim regl donemlerimde yani en azindan olabildigimdecok isime yarar benim
kızlar bu gün topik boş nerelerdesiniz. bu arada p.tesi benim Ali'm 1. sınıfa başlıyor baya heyecanlı hergün soruyor "kaç gün kaldı anne" diye böcükte heyecan doruk ta. Öykü'm de 6. sınıfa başlayacak diğer hafta. şimdi okul alışveriş telaşıda başlıyacak vallahi telaşeye bak sen şimdi.
bende yeşilçayın saf halini seviyorum fakat bergamotun bendeki yeri çok başkadırDamak tadiyla alakali demekku ben yesilcayi cook severim ama bergamotlysunu pek sevemedim.yesilcayin okeskin tadini seviyorum galiba bol limonlu
afiyet olsun canımselam kizlar yogunluktan giremedim 2 gundur dun asiri yedim ne yedigimi bile hatirlamiyorum menu yazmiyim onun icin bugunki menum de
Sabah
sut ve yulaf ezmesi 2 kuru erik
ogle
1 cb ceviz-findik-badem karisimi 1 kuru incir 1 kuru kayisi kahve
aksam
yogurt ve salatalik 8-9 beyaz leblebi
aksam yemegi saat 9 a kalmisti hem o yuzden hem de dun yediklerim yuzunden gecirdigim mide rahatsizligi yuzunden yiyemedim karnim hala agriyor zaten
ayyy bizim 15 inde basliyor ya simdiden strese girdim bizde 3 dk da falan ders kotalari doluyor
aaaaa cidden mi tesadufe bak ben de cift anadala basliyorum bu yilama acikcasi bende biraz korku var ya yapamazsam diye
teşekkürler kaptanımMenun super kuzum afiyetolsun kuruyemisini goremedim evde kalmadi sanirim omega 3 hakikaten cok etkili bitanem ozellikle tatli krizlerinde
ooo caliskan kuzum sen basarirsin merak etme guveniyorum sana
cig kabak cekirdeginde var cnm gunde bir avuc yiyebilirsin
Ayran icebildigin kadar ic cnm sakincasi yok sindi ve seni ayran kralicesi ilan edelimkatki maddelerine alerjin olmasi seni etkilemez karatayda islenmis paketlenmis hicbirsey yemiyoruz degilmi
tamam hiç itiraz etmemolsun cnm hosbulduk memnun oldum
afiyet olsun fıstıkDün menümü yazamamıştım gelmişken yazayım
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Yoğurt ve avuç içi kadar fındık
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Salata
Az kıyma
Küçük bir kornişon turşu
Spor:Yoga, adet olduğum için rest günümdeyim
Su:2,5 litre
tatlı telaş bunlar canım hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versinkızlar bu gün topik boş nerelerdesiniz. bu arada p.tesi benim Ali'm 1. sınıfa başlıyor baya heyecanlı hergün soruyor "kaç gün kaldı anne" diye böcükte heyecan doruk ta. Öykü'm de 6. sınıfa başlayacak diğer hafta. şimdi okul alışveriş telaşıda başlıyacak vallahi telaşeye bak sen şimdi.
canım afiyet olsun patatese dikkat et acıktırabilir nişastadan dolayıslm azimli melekler...
dun aksamkı menum
-1 haslanmıs patates
-kabakları hasladım bı ıkı zeytın yagında cevırdım uzerıne yogurt doktum
- taze cıg antep fıstıgı
bugun kahvaltı menum
- 1 domates salatalık 7 zeytın
- peynır
- bır c.bar. taze cıg antep fıstıgı
-ıkı adet kayısı gun kurusu
-
haha kıyamam oğluşuna hayırlı olsun Allah ikisinede zihin açıklığı versin inşbenim kucuk kiz da anasinifina basliyor. yaz tatili girdi gireli kac gun kaldi diye soruyor. oglumda heyecanli ilk defa dila evde olmadan evde duracakmis nasil biseymis merak ediyormus. ulen gidinde bende hepiniz olmadan ev nasil oluyormus bir bakim diyecektim ama dilos asentiyon oldu bu yil
maşallah sana canımnur cum ben
37 yaşında
1,70 boyunda yım 2 çocuk var 6 ve 12 yaşlarında
çok geçmiş olsun bende geçmişi okurken kaçırmış olmalıyımatlatmaya çalışıyorum
hala atlatamadım gitti
tam toparlandım diyorum ı-ıh olmamış
afiyet olsun canımmbu arada ben simdi menumu yaziyim misafirlikteyim ama aksam giremeyecegim buyuk ihtimal
Sabah
1 yumurtadan sebzeli lorlu omlet 3 zeytin bol domates salatalik sogusu 2 kuru erik yarim muz kucuktu baya
ogle
1 biber dolmasi 2 pazi sarmasi
ara az once
1 sade kahve yaninda 1 kare bitter 1 cb ye yakin ceviz findik badem falan yani 1 cb den fazla degildir ufaci bir kasedeydi
aksam da yogurt salata falan gecistiririm izin verirlerse cok yedim sanki yine ya(
27 mimigroslarda taze yaban mersini de satiliyor bir ara onu da deniyin kizlar tadi harika ve serotonin salgilanmasini sagliyormus kisa surede ama iste biraz pahali o yuzden seyrek alabiliyorum ben de ne yalan soyliyimen son temmuzda kupkucucuk kutusu 27 lira olmustu da taneyle yiyordum resmen
hemen deniyim ben de bayılırım bergamotakızlaaaar ben eskiden çay içtiğimde bergamot otlu çay içerdim çok severdim
yeşil çayın da bergamotlusu çıkmış yeni gördüm dün alışverişte hemen aldım
çok beğendim tavsiye ederim bergamot severlere
çok geçmiş olsun bende geçmişi okurken kaçırmış olmalıyım
hemen deniyim ben de bayılırım bergamota
saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?