Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu haftaki eksiklerimi buldum galiba
hiç yeşil çay , bitki çayı içmedim
alkali su içiyordum bunada dikkat edemedim.damlam bitmiş hemen alacağım
spor yaptım ama eskisi gibi ter atacak bişi yapmadım sadece yürüdüm kısmen lesli plates yaptım eksik kaldı
beslenmemde bi sorun yok 1-2 kaçamak dışında.
reglidende kurtuldum haftaya umutluyum
şimdi motive oldum hayırlısı
zaten p.tesi oğlanın okulu başlıyor benim koşturmaca başlayacak neye nasıl yetişecem korktum şimdiden
uzun bi maraton başlıyor bana kızlar. ayrıca ekim ortası yazlıktan kışlık eve geçeceğim bide bu dert var. koşturmaca başladı vallahi tırstımmm

regl cok etkılıyor kuzum ınsanın vucudu degısıyor resmen bencede haftaya bomba olursun bırde alkalı su nedır ne ıse yarar

evet bitanemm şimdi nesliyle sen elele tutuşup 80-89 da bu hafta neden + çıktığınızı yazıp kendinizi ifşa edeceksiniz ayran ve süt leptini biraz engellese de çalışmaya devam ediyor bitanem fakat acıkıp hiçbirşey yemeyince leptinin bozulmasındansa ayran süt doğru seçim yer fıstığı çiğ yendiği sürece sorun yok cnm haşlanınca işlem görmüş oluyor ama haşlanmışının g.i sini bilmiyorum açıkçası bildiğim cevaplarsa her zaman seve seve cevaplarım kuzum istediğin kadar sorabilirsin

afiyetolsun prensesim arada kaslarının dinlenmesi lazım tabikiii menün süper adet olmanba rağmen yine de vermişsin tbrkler cnmm

patatesi kızlar söylemiş nurcumm açıklamanı da okudum o yüzden birşey demeyeyim harika vermişsin cnm tbrk ederimmm

o eşantiyona can kurbannnnn

kızlar ben amwayden krom almıstım krom tabletlerı kullanayım mı unsulın dırencı ıcın
hiçbir bilgim yok cnm araştırınca bize de haber verirsin

ben de mi yarin tartilsam ya heyecanlandim siz hepiniz soyleyince

tartıl tabiki kuzummm takip altında tutalım dimi

hayır fazlalık yok bitanemmm dolmalar dolmalar pirinç olsa bile en azından erken yemişsin cnm

o kadar veremem açıkçası kayısıyı bile terkettim kuru erik varken gerek yok dedim ama haklısın herşeyin doğalı faydalısı malesef el yakıyor

neyse ben cikiyim ne yapiyorsun sen o bilgisayarda diye soylenmeye basladilar
hadi gorusuruz

benim kuzenler de göz açtırmıyor kuzummm her gece film gecesi kk ya girmemem için telimi de gaspediyorlar az önce gezmeye kaçtılar attım kendimi bende

maşallah sana canım

dur bakalım bitanemmm önce kariyer sonra damatt dimiii

yaşasın fasulye seni fasulye kraliçesi ilan edeceğim

bugün ki menüm
4 EYLÜL
SABAH
1 kase sütlü special K
ÖĞLE
yeşil mercimekli bulgur pilavı
ayran
AKŞAM
tonbalıklı salata
yğurt
SU: 1,6 LT
afiyetolsun cnmmm tbrk ederim tartı harika bugün o special k ları bir yıl önce filan öğünden sonra yiyordum bençerez niyetine

offf hepiniz balık yemişsiniz bugün gitsem de balıkmı alsam acaba çinli bayanlar günde 10 yumurta yiyormuş özellikle hamileler alerjin yoksa doyana dek yiyebilirsin cnmmm

tamamdır alıcam kuzum
afiyet olsun şekeritom

afiyet olsun canım doyuyomusun K-flakes le?
ben bi ara denemiştim beni doyurmuyo da

benidee

menum
sabah zeytın peynır 2catal tereyag 2dılım ekmek
öğlen 1kase mercımek
aksam 1tabak nohut salata ayran

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
3mıl leslı

afiyetolsun Eylülüm yumurtaya kavuşunca şu ekmekeler gidecek inş leslie yapabilmişsin tbrkler cnmmm

cook sukur canım ya gırınce kımvar kım yok göremıyoduk ben sınır oluyodum sankı bosluga konusuyomus gıbı oluyodu:)

eksikleri yavaş yavaş düzeltiyorlar

reglı dönemınde ne ıse yarıyor maydanoz suyu kızlar anlamadım

şişkinliği alıyor ve ödemi alıyor cnmcımm

ellerine sağlık neslim hadi misafirler de gitti artık tam gaz devam edelimm köftenin sakıncası yok kuzum

slm kizlar menu yazip kacayim
sabah melemenle karatay kahvaltisi
oglenden sonra patlican salatasi mercimek corbasi bir parca pide 4 bardak ayran

aksam patlican salatasi mercimek vorbadi azivik tandir ekmegi 1 bardak kola
yinemi kola

Miswongcum ben hedefimi tutturdum gitti 500gr.hadi darisi badina rakibemde olsan insallah tutturursun hedefini:)

tbrkler cnmmmm

ya eylül ün alıntısı üzerinden yapamadım bildirimi. sanırım eylül quiet ları silmemiş. biliyorum kilo almışım ay bu arada takıldım kaldım ya

bitanemm evde misafir var o yüzden birine dikkat etsen birine edemezsinn ama kolayı lütfen bir daha görmeyeyim menülerinde

günaydın kızlar rezil bildirimi yaptım. ilkkez artı çıktım bayram haricinde. çok şaşkınım bu hafta sporda yaptım enteresan oldu

minicik kaçamaklar etkiliyor neslim eveded misafir vardı kuzum önümüze bakacağız
gunaydın gunayyddddııııııııınnnnnnnnnnnnnn
ve kılooooooommmmmmmm 103.2

tbrkler cnmmmmm

benim rakibem gelmemis henuz hos ben bu hafta tartilmayacagim icin pek yarisimsi bir sey olmayacak ama aramizda
umarim 6 li rakamlara dusmusumdur artik

kuzum bakındım ama bildirim yapmamışsın merak ettim şimdi

küçüklükte nasıl yerleşirse alışkanlıklar öyle gidiyor neslim en doğrusunu yapıyorsun keşke her anne senin gibi bilinçli olsa

dün akşam kuzenler söyledi 4,2 imiş sanırım alemsin neslimmm ben hayatta yatamam ama yorgunluk

bu arada benim 3,5 kilom kaldı sonrasında bu amansız koşu bitiyor sadece dikkat etmem gerekicek o kadar
hadi bakalım inşallah cadıcımmm sonra gelsin yeğenimiz

cadıcımmm bence bugün kendini fazla yormadan evini temizle yarın erkenden dişçiye gidersin cnmm
inşallah kendine uygun bir iş bulup çalışırsın hem senin için de iyi olur hem eşine yardımcı olursun hem de borçlar bitince birikim yaparsınız bence gençken çalışmalısın hem çalışmak hakikaten kişiyi programlı yapıyor yeğenimize daha iyi bir gelecek sağlayabilirsin inan annem iyi olsa ben bile çalışmayı düşünüyorum
sakın böyle düşünme biz bir aileyiz ne sorunun varsa paylaşki elimizden geldiğince destek olalım bitanemm

ben ayniyim
kacamakta yapmadim takildim kaldim resmen (
simdi disarda isim var gelicem kizlar gorusuruz

en azından artı çıkmadın ama bu hafta düzenli sporuna başlamalısın wongcumm

Günaydın prensesimmmmm

Sindim nerelerdesin. Bi kapıssak mı artık. Bende sabit çıktım. 3 haftadır yolunda gıtmıyor. Bıraz azımleneyım. Bi yarısalım mı yaaa

Hoşgeldinnnn Ayçammm birazdan uğrayacağım nasıl verebildinmi Sindi tatilde kuzummm neyseki dikkat ediyor yine kardeş takım eşleşmesimi yapsak

merhabalar kizlar herkesin cumasi mubarek olsun
hoşgeldin cnm hayırlı cumalar hepimize

regl cok etkılıyor kuzum ınsanın vucudu degısıyor resmen bencede haftaya bomba olursun bırde alkalı su nedır ne ıse yarar

alkali su içme suyuna ingiliz karbonatı ekliyorsun ve öyle tüketiyorsun cnm ayrıca alkali beslenme tarzı var besinlerin asit değerlerine göre besleniyorsun
biz karataycılar suya limon damlatarak zaten alkali hale getiriyoruz

süper bir özeleştiri yapmışsın cnmmm bir de ayağın yaralıydı onu da atlama ayrıca misafirlerin vardı

evet kaptanım hakaten tartı bugün şahane
special k eskiden tok tutmazdı beni ama şimdi baya iyi tok tutuyor
yeğen olayı askıya alındı maalesef
iş konusuna gelince;
maalesef istediğim tarzda iş yok artık düzenimi alt üst edecek işleri tercih etmek zorunda kalıcam
çalışmak evet iyi gelecek bana
tek isteğim borçlarımızdan tamemen kurtulup sıfıra çıkmak

AH O BORÇLAR HERKEZİN DERDİ. BORÇ YİĞİDİN KAMÇISINI AŞTIK GALİBAA

kuzum en doğru şartları sağlayınca gelir yeğenimiz sıkma canını hayırlısıyla eşinle elbirliğiyle ödersiniz borçlarınız sonra yeğenimiz gelir ayrıca çalışırsan hakikaten borçlarınız bitmiş olsa bile birinizinkini harcar birinizinkiyle birikim yaparsınıuz bitanemminş hayırlı bir iş bulabilirsin

AH O BORÇLAR HERKEZİN DERDİ. BORÇ YİĞİDİN KAMÇISINI AŞTIK GALİBAA
yok be neslim biz alışmaktan ziyade bıktık
hayata dair beklentilerimizi ertelemek yoruyor
hayat o kadar uzun değil ki
biz bebek istiyoruz ama durumumuz müsade etmiyor
yarın ne olacağını bilemeyiz
istediklerimiz ertelediklerimiz olmadan bize bişi olursa
aman ya ooof

ah be kaptanım o güzel yüreğinle dua et sen
inşalla gerçekten hayırlı bir iş bulabilirim
buna gerçekten çok ihtiyacım-ız var

tsk ederım daim olur ıns.. kendımı zayıf hayal etmek bıle guzel...

bızımde borc var bebekte olmuyor bende ıse gırdım hayatıma reset attım bakalım rabbım hayırlısıysa nasıp etsın dıyorum

ederim tabiki kuzucummm kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş rabbim büyük

bızımde borc var bebekte olmuyor bende ıse gırdım hayatıma reset attım bakalım rabbım hayırlısıysa nasıp etsın dıyorum

hayırlısıyla sen de bebiş sahibi olacaksın nurcumm rabbimin izniyle işe girmekle en güzelini yapmışsınn

buarada dun mısafırlerım vardı 12 kısıydık toplamda onalara uzumlu kek tavukgogsu ıspanaklı borek yapmıstım ben mal mal oturmamak ıcın sureklı cocuklarıyla ılgılendım zatı pek tatlılar sormasınlar dıye neden yemıyorsun arada cay ıctım ıkram yaptım derken yırttım ama ne oldu ben o hengamede aksam yemegı yemegı unuttum ne yapayım derken artık kk kahvaltısı yaptım
bugun sabah menum
-1 muz (en sevdıgım sey bu hayatta)
-salatalık domates
-peynır
-1 yımırta
-8 zeytın
-lımonlu roka bayılırımmm

ederim tabiki kuzucummm kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş rabbim büyük

hayırlısıyla sen de bebiş sahibi olacaksın nurcumm rabbimin izniyle işe girmekle en güzelini yapmışsınn
ıns kaptanım 2 sene oldu tık yok bu topıge basladıgımdan berı dusunmuyorum onceden hıc aklımdan cıkmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…