- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
regl cok etkılıyor kuzum ınsanın vucudu degısıyor resmen bencede haftaya bomba olursun bırde alkalı su nedır ne ıse yararbu haftaki eksiklerimi buldum galiba
hiç yeşil çay , bitki çayı içmedim
alkali su içiyordum bunada dikkat edemedim.damlam bitmiş hemen alacağım
spor yaptım ama eskisi gibi ter atacak bişi yapmadım sadece yürüdüm kısmen lesli plates yaptım eksik kaldı
beslenmemde bi sorun yok 1-2 kaçamak dışında.
reglidende kurtuldum haftaya umutluyum
şimdi motive oldum hayırlısı
zaten p.tesi oğlanın okulu başlıyor benim koşturmaca başlayacak neye nasıl yetişecem korktum şimdiden
uzun bi maraton başlıyor bana kızlar. ayrıca ekim ortası yazlıktan kışlık eve geçeceğim bide bu dert var. koşturmaca başladı vallahi tırstımmm
iyi iyi kendi evimde ifsa zor olmayacak :)
canim bise soracam ayran leptini bozmuyormu. birsey daha soracam. yer firtigi hasladik ya biz gecen gun o da fasulye gillerden ya. glisemik indeksi degisiyor.mu acaba. bir sey daha soracam deyip uzatirmisimda uzatirmisim :)
afiyetolsun prensesim arada kaslarının dinlenmesi lazım tabikiii menün süperDün menümü yazamamıştım gelmişken yazayım
Sabah:
Tereyağda yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Yoğurt ve avuç içi kadar fındık
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Salata
Az kıyma
Küçük bir kornişon turşu
Spor:Yoga, adet olduğum için rest günümdeyim
Su:2,5 litre
patatesi kızlar söylemiş nurcumm açıklamanı da okudum o yüzden birşey demeyeyim harika vermişsin cnm tbrk ederimmmslm azimli melekler...
dun aksamkı menum
-1 haslanmıs patates
-kabakları hasladım bı ıkı zeytın yagında cevırdım uzerıne yogurt doktum
- taze cıg antep fıstıgı
bugun kahvaltı menum
- 1 domates salatalık 7 zeytın
- peynır
- bır c.bar. taze cıg antep fıstıgı
-ıkı adet kayısı gun kurusu
-
benim kucuk kiz da anasinifina basliyor. yaz tatili girdi gireli kac gun kaldi diye soruyor. oglumda heyecanli ilk defa dila evde olmadan evde duracakmis nasil biseymis merak ediyormus. ulen gidinde bende hepiniz olmadan ev nasil oluyormus bir bakim diyecektim ama dilos asentiyon oldu bu yil
hiçbir bilgim yok cnm araştırınca bize de haber verirsinkızlar ben amwayden krom almıstım krom tabletlerı kullanayım mı unsulın dırencı ıcın
ben de mi yarin tartilsam ya heyecanlandim siz hepiniz soyleyince
bu arada ben simdi menumu yaziyim misafirlikteyim ama aksam giremeyecegim buyuk ihtimal
Sabah
1 yumurtadan sebzeli lorlu omlet 3 zeytin bol domates salatalik sogusu 2 kuru erik yarim muz kucuktu baya
ogle
1 biber dolmasi 2 pazi sarmasi
ara az once
1 sade kahve yaninda 1 kare bitter 1 cb ye yakin ceviz findik badem falan yani 1 cb den fazla degildir ufaci bir kasedeydi
aksam da yogurt salata falan gecistiririm izin verirlerse cok yedim sanki yine ya(
migroslarda taze yaban mersini de satiliyor bir ara onu da deniyin kizlar tadi harika ve serotonin salgilanmasini sagliyormus kisa surede ama iste biraz pahali o yuzden seyrek alabiliyorum ben de ne yalan soyliyimen son temmuzda kupkucucuk kutusu 27 lira olmustu da taneyle yiyordum resmen
neyse ben cikiyim ne yapiyorsun sen o bilgisayarda diye soylenmeye basladilar
hadi gorusuruz
maşallah sana canım
bakalım ben ne zaman evlenecem
çok geçmiş olsun bende geçmişi okurken kaçırmış olmalıyım
afiyet olsun canımm
27 mi
valla ben bizim aktardan alıyorum 10 liralık 3-4 avuç çıkıyor
hemen deniyim ben de bayılırım bergamota
saol tatlım
Unutmadan hemen menümü yazayım
Sabah:
1 kıymalı yumurta, yarım yerli muz(annemin zoruyla yedim onuda)
Domates salatalık peynir zeytin fındık
Akşam:
Kırmızı mercimek çorbası
Kuru fasulye
Salata
Turşu
Spor:Yoga, reglimin ilk 3 günü spor yapmıyorum yarın tam gaz devam
Su:3 litre
afiyetolsun cnmmm tbrk ederim tartı harika bugün o special k ları bir yıl önce filan öğünden sonra yiyordum benbugün ki menüm
4 EYLÜL
SABAH
1 kase sütlü special K
ÖĞLE
yeşil mercimekli bulgur pilavı
ayran
AKŞAM
tonbalıklı salata
yğurt
SU: 1,6 LT
selaam geldimm
biraz sessizmiyiz ne?
menümü yazayım
Sabah
3 yumurta (kuruyemişsizlikten hep bunlar) zeytin,domates
Akşam
hamsi buğulama,salata (balık sezonunu açtık),4 kuru erik
spor
1 saat yürüyüş
bakalım yarın neler olacak
tamamdır alıcam kuzum
afiyet olsun şekeritom
afiyet olsun canım doyuyomusun K-flakes le?
ben bi ara denemiştim beni doyurmuyo da
menum
sabah zeytın peynır 2catal tereyag 2dılım ekmek
öğlen 1kase mercımek
aksam 1tabak nohut salata ayran
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
3mıl leslı
cook sukur canım ya gırınce kımvar kım yok göremıyoduk ben sınır oluyodum sankı bosluga konusuyomus gıbı oluyodu:)
reglı dönemınde ne ıse yarıyor maydanoz suyu kızlar anlamadım
ellerine sağlık neslim hadi misafirler de gitti artık tam gaz devam edelimm köftenin sakıncası yok kuzumKızlar selam. Ben yorgunluktan öldüm bu gün. Saat 5 de eve geldim ev dandini kacacaktim az kaldı okadar . Kızkardeşim le annem ankaraya gitti oglen öylece bırakıp gitmişler yetiştiremeden işleri. Temizlik canım çıktı anlayacağınız. Neyse bitti menumu yazayım
Sabah kk ek avokado
Ogle izmir köfte salata
Aksam ızgara köfte salata
Köfteden gitti bu gün
Spor sabah 30dk yurume
yinemi kolaslm kizlar menu yazip kacayim
sabah melemenle karatay kahvaltisi
oglenden sonra patlican salatasi mercimek corbasi bir parca pide 4 bardak ayran
aksam patlican salatasi mercimek vorbadi azivik tandir ekmegi 1 bardak kola
Miswongcum ben hedefimi tutturdum gitti 500gr.hadi darisi badina rakibemde olsan insallah tutturursun hedefini:)
ya eylül ün alıntısı üzerinden yapamadım bildirimi. sanırım eylül quiet ları silmemiş. biliyorum kilo almışım ay bu arada takıldım kaldım ya
günaydın kızlar rezil bildirimi yaptım. ilkkez artı çıktım bayram haricinde. çok şaşkınım bu hafta sporda yaptım enteresan oldu
gunaydın gunayyddddııııııııınnnnnnnnnnnnnn
ve kılooooooommmmmmmm 103.2
benim rakibem gelmemis henuz hos ben bu hafta tartilmayacagim icin pek yarisimsi bir sey olmayacak ama aramizda
umarim 6 li rakamlara dusmusumdur artik
küçüklükte nasıl yerleşirse alışkanlıklar öyle gidiyor neslim en doğrusunu yapıyorsun keşke her anne senin gibi bilinçli olsabu kola olayına bende acayip takığım. mandra flozofu misali kolaya "karşıyım"hazır gıdaya "karşıyım" ne eve sokarım nede misafire alır ikram ederim. benim eve gelenlere söylerim sizi elimle zehirleyemem illa zehirlenecekseniz bunu evinizde yapın derim.
benim ali 6 yaşında sitedeki çocuklar ellerinde cipsle sokağa çıkarlar ki çocuğun eline bişey verip sokağa yollamayada "karşıyım" , ali soruyor anne bu çocuklar neden zehir yiyor diye ne anlatacağımı şaşıyorum. oğlum insanlar okumuyor okusalar bilirlerdi. ben okuduklarımı size öğretiyorum demekki onların anne babası okuyup çocuklarına anlatmıyor bu görev size düşüyor siz anlatın arkadaşlarınıza diyorum. bi gün duyuyorum kolayı anlatıyorlar içinde böcek kanı var asit var miğdeniz delinir diye anlatıp döküyor e haliyle karşıdan cevap şu "ama ben kolayı çok seviyorum" söyleyen çocukta 6-7 yaşında ne zaman tanıştıysa o zıkımla hayret ediyorum o yaşta çocuk nasıl kola bağımlısı olabiliyor diye.
kolanın zararları saymakla bitmezki benim eve kola gelse ben onla ancak tuvalet temizlerim
kızlar bu arada dün gece uyku arasındadeprem oldu. uyanmaya çabalarken baktım hafif hafif devam ediyor koştum kalktım eşim oturuyordu ona sordum rüya değil gerçek dedi. ama o kadar uykum vardıki kulaklarıma kulak tıpacımı taktım geri yattım :)
hadi bakalım inşallah cadıcımmm sonra gelsin yeğenimizbu arada benim 3,5 kilom kaldı sonrasında bu amansız koşu bitiyor sadece dikkat etmem gerekicek o kadar
güya bugün diş hekimine gidecektim geciktim maalesef yattı
naapsam bilmiyorum kızlar bana destek olur musunuz
evi temizleyip yarın mı çıksam dışarıya acaba?
yoksa bugün dinlensem bol bol yarın öğlene kadar temizlik yapıp öğğleden sonra mı çıksam
eşim şehirdışına gitti ya neyi nasıl yapıcam bilmiyorum
o gitti mi ben böyle ne yapacağını bilemez hale geliyorum
sonra birden toparlıyorum kendimi
ilk zamanlar olduğu için biraz savruk geçiyor
off ne bileyim ya..
iş bakıyorum aynı zaamanda
çok ihtiyacımız var, borçlarımız sıkıştırdı iyice
yetiştiremiyoruz offfffff
çalışmayı düşünmüyordum bedenimi ve ruhumu çocuğa hazırlamaktı amacımız
ama maalesef şartlar izin vermedi
iş arıyorum habire
size de tatsız mevzularla kötü enerji vermek istemezdim ama motiveye ihtiyacım var sanırım
ben ayniyim
kacamakta yapmadim takildim kaldim resmen(
simdi disarda isim var gelicem kizlar gorusuruz
Günaydın kızlar tartı hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Afiyet olsun canım bir de kolay gelsin sen halledersin
Kolaya hayır
Olabilir bazen böyle şeyler regl oldun bu hafta bak haftaya görüceksin hepsi birden gitmiş olacak
Sindim nerelerdesin. Bi kapıssak mı artık. Bende sabit çıktım. 3 haftadır yolunda gıtmıyor. Bıraz azımleneyım. Bi yarısalım mı yaaa
hoşgeldin cnm hayırlı cumalar hepimizemerhabalar kizlar herkesin cumasi mubarek olsun
regl cok etkılıyor kuzum ınsanın vucudu degısıyor resmen bencede haftaya bomba olursun bırde alkalı su nedır ne ıse yarar
bu haftaki eksiklerimi buldum galiba
hiç yeşil çay , bitki çayı içmedim
alkali su içiyordum bunada dikkat edemedim.damlam bitmiş hemen alacağım
spor yaptım ama eskisi gibi ter atacak bişi yapmadım sadece yürüdüm kısmen lesli plates yaptım eksik kaldı
beslenmemde bi sorun yok 1-2 kaçamak dışında.
reglidende kurtuldum haftaya umutluyum
şimdi motive oldum hayırlısı
zaten p.tesi oğlanın okulu başlıyor benim koşturmaca başlayacak neye nasıl yetişecem korktum şimdiden
uzun bi maraton başlıyor bana kızlar. ayrıca ekim ortası yazlıktan kışlık eve geçeceğim bide bu dert var. koşturmaca başladı vallahi tırstımmm
evet kaptanım hakaten tartı bugün şahaneafiyetolsun cnmmm tbrk ederim tartı harika bugün o special k ları bir yıl önce filan öğünden sonra yiyordum bençerez niyetine
hadi bakalım inşallah cadıcımmm sonra gelsin yeğenimiz
cadıcımmm bence bugün kendini fazla yormadan evini temizle yarın erkenden dişçiye gidersin cnmm
inşallah kendine uygun bir iş bulup çalışırsın hem senin için de iyi olur hem eşine yardımcı olursun hem de borçlar bitince birikim yaparsınız bence gençken çalışmalısın hem çalışmak hakikaten kişiyi programlı yapıyor yeğenimize daha iyi bir gelecek sağlayabilirsin inan annem iyi olsa ben bile çalışmayı düşünüyorum
sakın böyle düşünme biz bir aileyiz ne sorunun varsa paylaşki elimizden geldiğince destek olalım bitanemm
AH O BORÇLAR HERKEZİN DERDİ. BORÇ YİĞİDİN KAMÇISINI AŞTIK GALİBAAevet kaptanım hakaten tartı bugün şahane
special k eskiden tok tutmazdı beni ama şimdi baya iyi tok tutuyor
yeğen olayı askıya alındı maalesef
iş konusuna gelince;
maalesef istediğim tarzda iş yok artık düzenimi alt üst edecek işleri tercih etmek zorunda kalıcam
çalışmak evet iyi gelecek bana
tek isteğim borçlarımızdan tamemen kurtulup sıfıra çıkmak
evet kaptanım hakaten tartı bugün şahane
special k eskiden tok tutmazdı beni ama şimdi baya iyi tok tutuyor
yeğen olayı askıya alındı maalesef
iş konusuna gelince;
maalesef istediğim tarzda iş yok artık düzenimi alt üst edecek işleri tercih etmek zorunda kalıcam
çalışmak evet iyi gelecek bana
tek isteğim borçlarımızdan tamemen kurtulup sıfıra çıkmak
yok be neslim biz alışmaktan ziyade bıktıkAH O BORÇLAR HERKEZİN DERDİ. BORÇ YİĞİDİN KAMÇISINI AŞTIK GALİBAA
ah be kaptanım o güzel yüreğinle dua et sen
kuzum en doğru şartları sağlayınca gelir yeğenimiz sıkma canını hayırlısıyla eşinle elbirliğiyle ödersiniz borçlarınız sonra yeğenimiz gelir ayrıca çalışırsan hakikaten borçlarınız bitmiş olsa bile birinizinkini harcar birinizinkiyle birikim yaparsınıuz bitanemminş hayırlı bir iş bulabilirsin
tsk ederım daim olur ıns.. kendımı zayıf hayal etmek bıle guzel...hoşgeldin cnm hayırlı cumalar hepimize
alkali su içme suyuna ingiliz karbonatı ekliyorsun ve öyle tüketiyorsun cnm ayrıca alkali beslenme tarzı var besinlerin asit değerlerine göre besleniyorsun
biz karataycılar suya limon damlatarak zaten alkali hale getiriyoruz
süper bir özeleştiri yapmışsın cnmmm bir de ayağın yaralıydı onu da atlama ayrıca misafirlerin vardı
bızımde borc var bebekte olmuyor bende ıse gırdım hayatıma reset attım bakalım rabbım hayırlısıysa nasıp etsın dıyorumah be kaptanım o güzel yüreğinle dua et sen
inşalla gerçekten hayırlı bir iş bulabilirim
buna gerçekten çok ihtiyacım-ız var
ah be kaptanım o güzel yüreğinle dua et sen
inşalla gerçekten hayırlı bir iş bulabilirim
buna gerçekten çok ihtiyacım-ız var
bızımde borc var bebekte olmuyor bende ıse gırdım hayatıma reset attım bakalım rabbım hayırlısıysa nasıp etsın dıyorum
ıns kaptanım 2 sene oldu tık yok bu topıge basladıgımdan berı dusunmuyorum onceden hıc aklımdan cıkmıyordu
ederim tabiki kuzucummm kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş rabbim büyük
hayırlısıyla sen de bebiş sahibi olacaksın nurcumm rabbimin izniyle işe girmekle en güzelini yapmışsınn
bak işe girmişsin ne güzel darısı başımabızımde borc var bebekte olmuyor bende ıse gırdım hayatıma reset attım bakalım rabbım hayırlısıysa nasıp etsın dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?