- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ben cikiyim simdi aksam misafir var yeni haber verdiler hazirlik yapmamiz gerekiyormus
yani misafir evin bereketi tamamm da geldigimden beri neredeyse her gun misafir vardi azicik bunaldim sanki
çeviri yapacak kadar yok maalesefcanim isine karismak gibi olmasin ama yabanci dilin varsa ceviri yapsan hani cok cok birsey olmaz belki ama ben kisin birkac ceviri isi almistim sayfabasi 10 lira falan aliyorsun hem belki stresini azaltir hem de az da olsa katki saglar?
amin canımayy ıns kuzum allahım gonlune gore tez zamanda nasıp etsın
inşalla kaptancım inşalla duysun sesimiziCadıcımm rabbim inş seni zorlamayacak bir iş kapısı açar sana
Özgecim neden sakladıki anneciğinçok sıkmı tartıldın yoksa
cemreeeeehaydiiiiiii kuzummm
Çoook teşekkür ederim canım.bekleyelim.liste hazir olunca paylaşırım o zaman.inşallah geç kalmam...damlacım tabiki paylaşabilirsin pratiğin açısından fakat bir arkadaşımız henüz gelmedi
o yüzden bekliyorum cnm
Çoook teşekkür ederim canım.bekleyelim.liste hazir olunca paylaşırım o zaman.inşallah geç kalmam...
ay kaptanım yaa söylemiştin hatırlıyorumsana katılıyorum cadıcımmmm sporsuz gevşedim sanki bende ama kocişim yok köpüşüm yok rahmetli oldu ben napimm
saol canım bu hafta olmadı haftaya inş :)rakıbem menun süper sen yarın kesın tutturursun hadı bakalım ınsallah hepımız ıcın hayırlısı olsun
afiyet olsun canım baya yorulmuşsunKızlar selam. Ben yorgunluktan öldüm bu gün. Saat 5 de eve geldim ev dandini kacacaktim az kaldı okadar . Kızkardeşim le annem ankaraya gitti oglen öylece bırakıp gitmişler yetiştiremeden işleri. Temizlik canım çıktı anlayacağınız. Neyse bitti menumu yazayım
Sabah kk ek avokado
Ogle izmir köfte salata
Aksam ızgara köfte salata
Köfteden gitti bu gün
Spor sabah 30dk yurume
afiyet olsun canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş birazslm kizlar menu yazip kacayim
sabah melemenle karatay kahvaltisi
oglenden sonra patlican salatasi mercimek corbasi bir parca pide 4 bardak ayran
aksam patlican salatasi mercimek vorbadi azivik tandir ekmegi 1 bardak kola
Miswongcum ben hedefimi tutturdum gitti 500gr.hadi darisi badina rakibemde olsan insallah tutturursun hedefini:)
hehe öyle diyince bir an şu yabancı filmlerdeki anneler gibi hissettim kızhımm ozaman sen bekar annesın?
gülayım bende artıyım. ve çok şaşkınım bahanemde yok reglim dün bitti bu gün de damla geliyor sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum.ama p.tesi tartılacağım her duruma rağmen
acaba stresli bir donemindemisin cunku stres bir hormon salgilatiyormus kortizol muydu neydi o da odeme ve kilo artisina neden oluyormus
benim rakibem gelmemis henuz hos ben bu hafta tartilmayacagim icin pek yarisimsi bir sey olmayacak ama aramizda
umarim 6 li rakamlara dusmusumdur artik
gunaydın gunayyddddııııııııınnnnnnnnnnnnnn
ve kılooooooommmmmmmm 103.2
bu kola olayına bende acayip takığım. mandra flozofu misali kolaya "karşıyım"hazır gıdaya "karşıyım" ne eve sokarım nede misafire alır ikram ederim. benim eve gelenlere söylerim sizi elimle zehirleyemem illa zehirlenecekseniz bunu evinizde yapın derim.
benim ali 6 yaşında sitedeki çocuklar ellerinde cipsle sokağa çıkarlar ki çocuğun eline bişey verip sokağa yollamayada "karşıyım" , ali soruyor anne bu çocuklar neden zehir yiyor diye ne anlatacağımı şaşıyorum. oğlum insanlar okumuyor okusalar bilirlerdi. ben okuduklarımı size öğretiyorum demekki onların anne babası okuyup çocuklarına anlatmıyor bu görev size düşüyor siz anlatın arkadaşlarınıza diyorum. bi gün duyuyorum kolayı anlatıyorlar içinde böcek kanı var asit var miğdeniz delinir diye anlatıp döküyor e haliyle karşıdan cevap şu "ama ben kolayı çok seviyorum" söyleyen çocukta 6-7 yaşında ne zaman tanıştıysa o zıkımla hayret ediyorum o yaşta çocuk nasıl kola bağımlısı olabiliyor diye.
kolanın zararları saymakla bitmezki benim eve kola gelse ben onla ancak tuvalet temizlerim
az kalmış canım ha gayretbu arada benim 3,5 kilom kaldı sonrasında bu amansız koşu bitiyor sadece dikkat etmem gerekicek o kadar
süpersin canım bak eksiklerini bulmuşsunbu haftaki eksiklerimi buldum galiba
hiç yeşil çay , bitki çayı içmedim
alkali su içiyordum bunada dikkat edemedim.damlam bitmiş hemen alacağım
spor yaptım ama eskisi gibi ter atacak bişi yapmadım sadece yürüdüm kısmen lesli plates yaptım eksik kaldı
beslenmemde bi sorun yok 1-2 kaçamak dışında.
reglidende kurtuldum haftaya umutluyum
şimdi motive oldum hayırlısı
zaten p.tesi oğlanın okulu başlıyor benim koşturmaca başlayacak neye nasıl yetişecem korktum şimdiden
uzun bi maraton başlıyor bana kızlar. ayrıca ekim ortası yazlıktan kışlık eve geçeceğim bide bu dert var. koşturmaca başladı vallahi tırstımmm
aynen önce kariyer kaptanımdur bakalım bitanemmm önce kariyer sonra damatt dimiii
offf hepiniz balık yemişsiniz bugün gitsem de balıkmı alsam acabaçinli bayanlar günde 10 yumurta yiyormuş özellikle hamileler alerjin yoksa doyana dek yiyebilirsin cnmmm
benidee
en azından artı çıkmadın ama bu hafta düzenli sporuna başlamalısın wongcumm
allah borçlarınızda yardımcınız olsun canımevet kaptanım hakaten tartı bugün şahane
special k eskiden tok tutmazdı beni ama şimdi baya iyi tok tutuyor
yeğen olayı askıya alındı maalesef
iş konusuna gelince;
maalesef istediğim tarzda iş yok artık düzenimi alt üst edecek işleri tercih etmek zorunda kalıcam
çalışmak evet iyi gelecek bana
tek isteğim borçlarımızdan tamemen kurtulup sıfıra çıkmak
bravo sana canım iraden daha da güçlenir inşbuarada dun mısafırlerım vardı 12 kısıydık toplamda onalara uzumlu kek tavukgogsu ıspanaklı borek yapmıstım ben mal mal oturmamak ıcın sureklı cocuklarıyla ılgılendım zatı pek tatlılar sormasınlar dıye neden yemıyorsunarada cay ıctım ıkram yaptım derken yırttım ama ne oldu ben o hengamede aksam yemegı yemegı unuttum ne yapayım derken artık kk kahvaltısı yaptım
bugun sabah menum
-1 muz (en sevdıgım sey bu hayatta)
-salatalık domates
-peynır
-1 yımırta
-8 zeytın
-lımonlu roka bayılırımmm
kaptanim tartilamadim ben annem tartiyi saklamis vermedi de
aynı benim annemben soylemistim canim tartiyi sakla 2 hafta da verme bana diye
bir de annem diyet olayindan pek hoslanmiyor ben de gidene kadar pek tartilmayayim da endiselenmesinler benim icin diye dusundum
ben de yeme bozuklugu vardi sanirim onla bagliyorlar durumu ama bir yandan da hoslarina gidiyor kilo verip sagliklibeslenmeye calismam
evet sporsuz hayat çok kötü ya bir gün bile yürüyemeyince çıldırıyorum resmen kendimi hantal hissediyorumya varya 1 haftadır spor yapmayınca vücudum çatır çutur sesler çıkarmaya başladı yine
sporsuz hayatı ve birde müziksiz yaşamı en önemlisi kocişkom ve köpüşkomsuz hayatı sevmiyorum
ayy kaptanım bilmiyodum çok üzüldüm kedişime birşey olsa naparım bilmemsana katılıyorum cadıcımmmm sporsuz gevşedim sanki bende ama kocişim yok köpüşüm yok rahmetli oldu ben napimm
bende yarın yapacağım o başlangıcıbugunu kendim için bir başlangıç yaptimbugun itibari ile 0 kacamak ve full menu yapacağım inşallah
afiyet olsun canımbugünki menüm
5 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan omlet
10 zeytin
peynir
domates
salatalık
maydanoz
nane
yeşilçay
ÖĞLE
1 kase sütlü special K
ARA
1 şekersiz türk kahvesi 2 kare bitter
AKŞAM
yeşil mercimekli bulgur pilavı
salata
ayran
SU: 1,5 LT
saol canım bu hafta olmadı haftaya inş :)
afiyet olsun canım baya yorulmuşsun
afiyet olsun canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz
kola içmişsin yine dayanamadınmı canım
bence artılarda olman kola yüzünden şekerli baya çünkü kendimden biliyorum şekerli şeyler kilo artışı ve vücutta su toplanmasına neden oluyor
tebrikler rakibem
bu hafta olmadı ama hazır ol haftaya geliyorum tüm gücümle
hehe öyle diyince bir an şu yabancı filmlerdeki anneler gibi hissettim kız
hani baba ortada yok çocuklar mommy diye bağırıyo haha hayal gücümü harektete geçirdin
haftaya veririrsin inş canım üzülme
erkek arkadaşımdan dolayı sinirim zıplayabiliyor bazen ondandır belki
umarım düşersin canım bende bir an önce düşmek istiyorum 6 lılara
tebrikler canımm harikasın
süpersin canım keşke herkes böyle bilinçli olsa
az kalmış canım ha gayret
darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?