Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim isine karismak gibi olmasin ama yabanci dilin varsa ceviri yapsan hani cok cok birsey olmaz belki ama ben kisin birkac ceviri isi almistim sayfabasi 10 lira falan aliyorsun hem belki stresini azaltir hem de az da olsa katki saglar?
çeviri yapacak kadar yok maalesef

ayy ıns kuzum allahım gonlune gore tez zamanda nasıp etsın
amin canım
Cadıcımm rabbim inş seni zorlamayacak bir iş kapısı açar sana

Özgecim neden sakladıki anneciğin çok sıkmı tartıldın yoksa

cemreeeee haydiiiiiii kuzummm
inşalla kaptancım inşalla duysun sesimizi

Merhaba kızlar.ben paylaşım alanına yazdım.yeni takıma kaptan olmak istiyorum.ve liste paylaşım işini şimdi çözdüm.ve sizin daha liste paylaşmadığınızı gördüm.şimdi sizden ricam izin verirseniz listenizi paylaşmayı deniyeyim.siz de kontrol edin.olurmu ki?

damlacım tabiki paylaşabilirsin pratiğin açısından fakat bir arkadaşımız henüz gelmedi
o yüzden bekliyorum cnm

ya varya 1 haftadır spor yapmayınca vücudum çatır çutur sesler çıkarmaya başladı yine
sporsuz hayatı ve birde müziksiz yaşamı en önemlisi kocişkom ve köpüşkomsuz hayatı sevmiyorum

sana katılıyorum cadıcımmmm sporsuz gevşedim sanki bende ama kocişim yok köpüşüm yok rahmetli oldu ben napimm
ay kaptanım yaa söylemiştin hatırlıyorum (
üzdüysem özür dilerim (
bende benimkinin yokluğunu hiç düşünmek istemiyorum

bu arada saatlerdir iş arıyorum netten bi sürü başvuruda bulundum dua edin nolur

hadi bakalım hayırlıı olsun cadıcımmm inş geri dönüşler hemen olur
est cnm ne özürü

cemremmm kuzenler gelirse beklemeyeceğim cnmmm

*** 6,Takım 377. Etap ***

Ayyüzlüm0211(79,7 /80/-0,3/%-0,38)
cemreq (52,6 / // % )1. kez bildirimde bulunmadı
eylul sıla(66/ 65,5/ 0,5/% 0,76)
merinetya(78/77,6 / 0,4/%0,51)
miss_wong(71.8 /71,8 / /0%0,0 )Kilosu Sabit

morcadıyesilyarasa(49,9 /49,3/ 0,6/% 1,20)
neslihank4( 78.8/ 79,4/-0,6 /%-0,76)
senasevval(53/52,7 /0,3 /% 0,57)
sindi564( 81.5/ 81,5/0 /%0,0)Kilosu Sabit
35nur35(105,1/ 103,2/ 1,9/%1,81)

6.takım ortalaması: %0,37

bugünki menüm
5 EYLÜL
SABAH
2 yumurtadan omlet
10 zeytin
peynir
domates
salatalık
maydanoz
nane
yeşilçay
ÖĞLE
1 kase sütlü special K
ARA
1 şekersiz türk kahvesi 2 kare bitter
AKŞAM
yeşil mercimekli bulgur pilavı
salata
ayran
SU: 1,5 LT

rakıbem menun süper sen yarın kesın tutturursun hadı bakalım ınsallah hepımız ıcın hayırlısı olsun
saol canım bu hafta olmadı haftaya inş :)

afiyet olsun canım baya yorulmuşsun

slm kizlar menu yazip kacayim
sabah melemenle karatay kahvaltisi
oglenden sonra patlican salatasi mercimek corbasi bir parca pide 4 bardak ayran

aksam patlican salatasi mercimek vorbadi azivik tandir ekmegi 1 bardak kola
afiyet olsun canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz
kola içmişsin yine dayanamadınmı canım
bence artılarda olman kola yüzünden şekerli baya çünkü kendimden biliyorum şekerli şeyler kilo artışı ve vücutta su toplanmasına neden oluyor

Miswongcum ben hedefimi tutturdum gitti 500gr.hadi darisi badina rakibemde olsan insallah tutturursun hedefini:)

tebrikler rakibem
bu hafta olmadı ama hazır ol haftaya geliyorum tüm gücümle

hımm ozaman sen bekar annesın?
hehe öyle diyince bir an şu yabancı filmlerdeki anneler gibi hissettim kız
hani baba ortada yok çocuklar mommy diye bağırıyo haha hayal gücümü harektete geçirdin

gülayım bende artıyım. ve çok şaşkınım bahanemde yok reglim dün bitti bu gün de damla geliyor sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum.ama p.tesi tartılacağım her duruma rağmen

haftaya veririrsin inş canım üzülme
acaba stresli bir donemindemisin cunku stres bir hormon salgilatiyormus kortizol muydu neydi o da odeme ve kilo artisina neden oluyormus

erkek arkadaşımdan dolayı sinirim zıplayabiliyor bazen ondandır belki

benim rakibem gelmemis henuz hos ben bu hafta tartilmayacagim icin pek yarisimsi bir sey olmayacak ama aramizda
umarim 6 li rakamlara dusmusumdur artik

umarım düşersin canım bende bir an önce düşmek istiyorum 6 lılara
gunaydın gunayyddddııııııııınnnnnnnnnnnnnn
ve kılooooooommmmmmmm 103.2

tebrikler canımm harikasın

süpersin canım keşke herkes böyle bilinçli olsa

bu arada benim 3,5 kilom kaldı sonrasında bu amansız koşu bitiyor sadece dikkat etmem gerekicek o kadar
az kalmış canım ha gayret
darısı başımıza

süpersin canım bak eksiklerini bulmuşsun
oğluşuna Allah zihin açıklığı versin inş kolay gelsin şimdiden

aynen önce kariyer kaptanım
al kaptanım fiyatlar gayet iyi tabi çok çıkanlarda palamut hala pahalı inş çok çıkarda ucuzlar
evet koredede çok yediklerini biliyorum ama ben yiyemem 3 taneden sonra bile midem tuhaf oldu havanın scaklığından olsa gerek
bende çerez niyetine yerdim o kflakesi
sağlıksızmış ama gıdacı arkadaşım onları frında 300 derecenin üzerinde defalarca kızarttıklarını söylemişti
o yüzden hiç eve sokmayız, zaten annem hazır gıda düşmanı
öyle yapıcam kaptanım bayrama kadar 6lıları görmeliyim

allah borçlarınızda yardımcınız olsun canım

bravo sana canım iraden daha da güçlenir inş

kaptanim tartilamadim ben annem tartiyi saklamis vermedi de

aynı benim annem

ya varya 1 haftadır spor yapmayınca vücudum çatır çutur sesler çıkarmaya başladı yine
sporsuz hayatı ve birde müziksiz yaşamı en önemlisi kocişkom ve köpüşkomsuz hayatı sevmiyorum
evet sporsuz hayat çok kötü ya bir gün bile yürüyemeyince çıldırıyorum resmen kendimi hantal hissediyorum
ay senini köpüşün mü vardı :) benimde kedişim var :)

sana katılıyorum cadıcımmmm sporsuz gevşedim sanki bende ama kocişim yok köpüşüm yok rahmetli oldu ben napimm
ayy kaptanım bilmiyodum çok üzüldüm kedişime birşey olsa naparım bilmem
bugunu kendim için bir başlangıç yaptim bugun itibari ile 0 kacamak ve full menu yapacağım inşallah
bende yarın yapacağım o başlangıcı
hayırlısı olsun canım benim

afiyet olsun canım

mıss wongcum buhafta rekabetı kazandım:)ama haftayada rakıbım sectım senı ıcımden geldı:).swetcım baskasıyla eslestırebılır ama ben yıne senlede yarısayım dıyorum rövansı almana razıyım bak yetrkı zayıflayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…