amın ıns.. 6 ay ıs aradım adam akıllı suan dıs tıc stı.ınde muhasebecılık yapıyorum lısede dıs tıc okumustum unıvdede saglık kurumları ısletmecılıgı ama dayım olmadıgından hastanelere gıremedım.. olsun ama sartlarım ıyı sabah 9 aksam 5 haftasonu yok... sen ne tur bır ıs bakıyorsunbak işe girmişsin ne güzel darısı başıma
ne iş yapıosun canım sen
bende eskişehir ünv sağlık kurumları işletmeciliği mezunuyumamın ıns.. 6 ay ıs aradım adam akıllı suan dıs tıc stı.ınde muhasebecılık yapıyorum lısede dıs tıc okumustum unıvdede saglık kurumları ısletmecılıgı ama dayım olmadıgından hastanelere gıremedım.. olsun ama sartlarım ıyı sabah 9 aksam 5 haftasonu yok... sen ne tur bır ıs bakıyorsun
ahh ahh bende dokuzeylul mezunuyum madem ıs kapısı acmıcaksınız ne dıye bolum acıyorsunuz demı!!! beledıyelerın ucretsız muhasebe kursları oluyor yada dusuk maasla bır yere gırıp hem muhasebe ogrenırsın hemde calısmıs olursun? yada suan baya populer olan call center olabılırsın mesela banka operator lerın ıcralık olan dosyalarıyla ılgılı call center olabılırbende eskişehir ünv sağlık kurumları işletmeciliği mezunuyum
benimde dayım olmadığından hastanelere giremiyorm
başvurmadığım hastane kalmadı
artık ne iş olursa yaparım diyorum
muhasebeden anlamıyorum anlasam sanırım avantajım yüksek olurdu
al benden de o kadar niye o zaman o zıkkım bölüm varahh ahh bende dokuzeylul mezunuyum madem ıs kapısı acmıcaksınız ne dıye bolum acıyorsunuz demı!!! beledıyelerın ucretsız muhasebe kursları oluyor yada dusuk maasla bır yere gırıp hem muhasebe ogrenırsın hemde calısmıs olursun? yada suan baya populer olan call center olabılırsın mesela banka operator lerın ıcralık olan dosyalarıyla ılgılı call center olabılır
hımm dogru.. ama ıs bulunca mutlaka kurslara bak cnm calısanlar ıcın aksam yada haftasonu kursları oluyor hıc ıssız kalmazsınal benden de o kadar niye o zaman o zıkkım bölüm var
canım belediyelerin kursuna gidebilirim aslında ama o kadar zamanımız yok
hastaneye en alt düzeyden girebilmek için bile hasta kayıt kabul sertifikası aldım nafile
ben çağrı merkezinde çalışmıştım aslında ama çok yorucu ve sağlığı tetikliyor
özellikle benim gibi nörolojik problemi olanlara sakıncalı
en son bi firmada pazarlama müdürü olarak çalıştım
2-3 aydır boştayım evde daral geldi
satış ve pazarlamada da hak yenilmesi dalaverelerin dönmesi stres kaynağı
benim stresten uzak durmam lazım sağlık açısından
bu nedenle napıcağımı bilemedim bilemiyorum
oturduğum yerde çalışmam lazım
çalışma saatlerimin düzenli olması lazım
neticede evliyim eşim var
aman ne bileyim ya
aynen ama bi işe girsem ne alaahımm dogru.. ama ıs bulunca mutlaka kurslara bak cnm calısanlar ıcın aksam yada haftasonu kursları oluyor hıc ıssız kalmazsın
canim isine karismak gibi olmasin ama yabanci dilin varsa ceviri yapsan hani cok cok birsey olmaz belki ama ben kisin birkac ceviri isi almistim sayfabasi 10 lira falan aliyorsun hem belki stresini azaltir hem de az da olsa katki saglar?al benden de o kadar niye o zaman o zıkkım bölüm var
canım belediyelerin kursuna gidebilirim aslında ama o kadar zamanımız yok
hastaneye en alt düzeyden girebilmek için bile hasta kayıt kabul sertifikası aldım nafile
ben çağrı merkezinde çalışmıştım aslında ama çok yorucu ve sağlığı tetikliyor
özellikle benim gibi nörolojik problemi olanlara sakıncalı
en son bi firmada pazarlama müdürü olarak çalıştım
2-3 aydır boştayım evde daral geldi
satış ve pazarlamada da hak yenilmesi dalaverelerin dönmesi stres kaynağı
benim stresten uzak durmam lazım sağlık açısından
bu nedenle napıcağımı bilemedim bilemiyorum
oturduğum yerde çalışmam lazım
çalışma saatlerimin düzenli olması lazım
neticede evliyim eşim var
aman ne bileyim ya
ayy ıns kuzum allahım gonlune gore tez zamanda nasıp etsınaynen ama bi işe girsem ne alaa
aminnnn allahım duysum dileklerimizi dualarımızıayy ıns kuzum allahım gonlune gore tez zamanda nasıp etsın
bu arada sen alkali su sormussun ya benim bildigim kadariyla illa karbonat gerekmiyor suyu alkali yapabilmek icin limonlu su veya sirkeli suyun da sanirim alkali ozelligi varayy ıns kuzum allahım gonlune gore tez zamanda nasıp etsın
anaaaaaaaaaa nedenkaptanim tartilamadim ben annem tartiyi saklamis vermedi de
ben soylemistim canim tartiyi sakla 2 hafta da verme bana diyeanaaaaaaaaaa neden
evet biraz oyle yaptimCadıcımm rabbim inş seni zorlamayacak bir iş kapısı açar sana
Özgecim neden sakladıki anneciğinçok sıkmı tartıldın yoksa
cemreeeeehaydiiiiiii kuzummm
ayy msjını okuyuncapek guldum e kılo bıldırımı yapıcam bıkerecık tartılayım de bıkereden bıse olmaz ellemem sadece ustune cıkıcam deben soylemistim canim tartiyi sakla 2 hafta da verme bana diye
bir de annem diyet olayindan pek hoslanmiyor ben de gidene kadar pek tartilmayayim da endiselenmesinler benim icin diye dusundum
ben de yeme bozuklugu vardi sanirim onla bagliyorlar durumu ama bir yandan da hoslarina gidiyor kilo verip sagliklibeslenmeye calismam
yok zaten izinliyim ya gelecek hafta verecek :)ayy msjını okuyuncapek guldum e kılo bıldırımı yapıcam bıkerecık tartılayım de bıkereden bıse olmaz ellemem sadece ustune cıkıcam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?