Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğalgaz yayyuzlum0211, post: 37533719, member: 338162"]sağol canım. iki ayda bir kullanıyom ben o gözü. gerçi küçük tüpümde var ama ne bileyim sanki daha bir güven veriyo o bana
geliboluyu izliyom tv2 de çok üzücü[/QUOTE]
Dogalgaz yokmu orda ilginç.doğalgaz yoksa elektrikli arada iyi olur ama gaz ucuz olduğundan elektriksiz daha mantikli.ben boschta israrliyim sen daha iyi bilirsin ama bosch gerçekten kaliteli.bide sans isi tabi

Kaptanııımmmm cnm kendın kadar yuregınde guzell balım benım

Gerçekleri söyledim tatlımmm :KK15:
Bana takımınızda üyeolaların profil adreslerini yollar mısınız ?

Gönderdimmm tşklerr tekrar:KK52::KK52:

ben kaçayım. daha dilanın yatağını odaya taşıyacaz portatif yatak olmanın keyfi de bu istediğin odaya rahat gidiyo. tabi benim kocamı sızdığı yerden kaldırbilirsem.

iyi geceler bitanemm tatlı rüyalar leptin gitti yine benimmm:oops::oops:

Ollleyyy bendede artık logomuz var yasasınnn
:D:D:D:D yakıştıııı

Kaptin logoyu hayirli olsun guzel duruyo

Kesinlikle bitanemmm:KK76::KK76:

geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu bilemedim.

yaptım da iki günlük ya bu zıkkım. ben birinci günün sonunda tatlıya gömdüm kendimi. eşim yüzünden. getirmiş tazecik çıtır çıtır halka tatlı dayanamadım. ama ikinci gün sıkıntı olmadı. başlarken 80.5 ti. bittiğinde yani bu sabah 79.5 ti. ama çok felaket şiştim. ne olurum bilmiyom akşama.

bayramda ordaydık. birinci günü trabzona geldik. ikinci günü ayderde kaldık.üçüncü günü rizeyi gezdik ordan gürcistana geçmeye çalıştık ama beceremedik. sonra erzuruma geldik artvin üzerinden. buraya yazmadım. öbür topikte yazdım sanırım. bak onu da hatırlamıyom

allah muhabbetinizi arttırsın inşallah bol eğlenin. iyi tatiller
Nasıl beğendin mi rizeyi. Ayder zaten başlı başına ayrı bir güzelliktir. Genelde buraya gelenlerde bol oksijen olduğu için baş dönmesi olur sende oldumu hiç.
Eşim kurban bayramında gitmişti istanbula, düğün için döndü pazar sabahı gidecek yine maalesef.

slm kızlar. ay dün balık yapıyodum. fırını kapattım ama derecesini falan kapatmamıştım. fırında çalışmaya devam etmiş. bütün balıklar yanmış evi duman sarmış. görmeniz lazımdı dehşet bir manzaraydı. ne yapacağımı şaşırdım. biz oturma odasındaydık kapıyı da kapatmıştık oda daha sıcak olsun diye. farketmedim. kızım su içmeye gidince söyledi. sabah hala koku vardı. bir çaydanlıkta tarçın karanfil ve limon kaynattım da azıcık bastırdı kokuyu.
Geçmiş olsun, balık yanınca çok kötü kokar yaa, gittimi bari kokusu. Evde vernel türü yumuşatıcıyı da kaynatabilirsin. Kokuyu alır

Doğalgaz yayyuzlum0211, post: 37533719, member: 338162"]sağol canım. iki ayda bir kullanıyom ben o gözü. gerçi küçük tüpümde var ama ne bileyim sanki daha bir güven veriyo o bana
geliboluyu izliyom tv2 de çok üzücü
Dogalgaz yokmu orda ilginç.doğalgaz yoksa elektrikli arada iyi olur ama gaz ucuz olduğundan elektriksiz daha mantikli.ben boschta israrliyim sen daha iyi bilirsin ama bosch gerçekten kaliteli.bide sans isi tabi[/QUOTE]
yok canım burda henüz doğalgaz. tüp kullanıyoz

Gerçekleri söyledim tatlımmm :KK15:

Gönderdimmm tşklerr tekrar:KK52::KK52:

iyi geceler bitanemm tatlı rüyalar leptin gitti yine benimmm:oops::oops:

:D:D:D:D yakıştıııı

Kesinlikle bitanemmm:KK76::KK76:
leptine ne oldu ne yedin
Nasıl beğendin mi rizeyi. Ayder zaten başlı başına ayrı bir güzelliktir. Genelde buraya gelenlerde bol oksijen olduğu için baş dönmesi olur sende oldumu hiç.
Eşim kurban bayramında gitmişti istanbula, düğün için döndü pazar sabahı gidecek yine maalesef.
ya şehir içini açıkçası gezemedik. bir bakalım dedik allahım o ne trafikti. bir lambayı geçene kadar 4 kere takıldık düşün. sonra şehirden çıkmanın yolunu aradık. ayder çok güzeldi. bizim yaylalara benziyordu sadece her yeri otel doluymuş. gittiğimizde hava kararmıştı sis vardı bulduğumuz ilk otele attık kendimizi. sabah çok güzeldi ama. bal hasat zamnıymış bi soralım dedik kaça satıyolarmış kilosu 300 dediler dudağım uçukladı:KK57::KK57::KK57: akdenizin yaylaları da çok güzeldir ayder gibi. yazları orda geçiririz. havasını yabancısınmadım o yüzden. hatta istersen netten bak zorkun yaylası osmaniye

cumhuriyetbayrami1.jpg

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

İyi akşamlar meleklerimmm kayıp kaptan döndü tatil olunca bizim ev full oluyor :KK14::KK14:

afiyetolsun gülümm neden astınki suratını helvayı tadımlık yediysen sorun yok tatlım:KK19:

yine de iyi hatırlamışsın merimmm afiyetoslun cnmm turplu yoğurt nasıl oluyorki denemedim hiç:KK64:
allah kabul etsin kuzum şimdiden orucunu :KK60: ama akşam meyve yemiyoruz bitanemmm:KK22::KK22:

Enişteyi de gördün geldinn hadi allah kavuştursun tekrar :KK68: yolda olmana rağmen menülerin süper bitanemmm tebriklerr:KK52::KK9::KK9:

kırmızı kart görünce şişlik olur zaten bitanem iyi yapmışsın bırakmakla 15 gün sonra denersin tekrar :KK19:
80 ler almış başını gitmiştir:KK17::KK17::KK17: iyi yapmışsın bitanemm sen olmasan zaten kimse yazmamışşş devamsızlıktan zayıf vericem hepsine:63::63: menüsünü yazan kaçmışşş aşkolsun ama meleklerimm:110::110:

Bitanem bu hafta birinci olursun takım listesinde olmasanda 6, takım üyesisinn:KK28:

Karika menüler bitanemmm yalnız karatay yapmaya başladığına göre artık ölçü yok doyana kadar yiyebilirsin 2 kk peynir 6 kaşık saymana gerek yok kuzum avuç için kadar ve avuç için kalınlığında peynir tüketebilirsin ve lütfen cevizini artır çiğ kuruyemiş 1 çay bardağı olacak bu da ortalama 7 tane yapıyor bitanem

Taşınma telaşında var yerleşene dek işin zor allah yardımcın olsun 4 minikle bitanemm düğünden sonra yaparsın sporunu sıkma canını düğünün yıldızı ol önce herkesin tepkisini merak ediyorum :KK57::KK57: olacaklar kesinlikle:D:D

spor süper menü süper harikasın neslim maşallahhhhh:nazar::KK19:

son gün kuzumm bu arada tekrar başın sağolsun bitanemm mekanı cennet olsun görümcenin sen takma bu hafta:KK19:

Menülerin gayet güzel bitanemm az önce yazdım tatlım fakat artık tüm bildikleirni unutmalısın ölçü yok doyana kadar yiyebilirsin bitanemm:kk77: sabah yumurta şart değil et köfte türü 1 ad yeri muz bakliyat mercimek çorbası bunları da tüketebilirisn cnmcım :KK60:

Görüşürüz bitanemmm gerçi evde çok yorulacaksın sanırımm :KK19:

Ah prensesimmm birinden krtulsan birine yakalanıyorsun desene :KK19: bugün pazara gidemedim prensesimm sanırım mantarlı pilavı erteleyeceğiz biraz:KK51:

oyyy hemi de halka tatlısımı :eek::eek: çok fena bu enişte:KK12::KK62: sabotelerine kanmamalısın kuzum iradene kuvvet:KK19:

hadi inş neslimmmm:KK68::KK68:

turşuya tuzluya dikkat et yarın bitanemm şişlik ödem yapmasın olsun kuzum listede olmayabilirisn ama canımızsın:KK60:

Afiyetolsun Gamzemmm menün gayet güzel spor yaptığını da biliyorum daha ne olsun:D:D

cumartesi akşamı 2 gününe mal olacak barbimmmm:KK17::KK17:

İyi akşamlar bitanemmm tşkler :KK60:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

1 ısırık iremin yanağından alsaydın ya kuzummm:KK68::KK68: afiyetolsun cnmmm allah kabul etsin bitanemm:KK19:

offf aksiliğe bak bitanemmm balıklaramı kokuyamı yanasınnn :KK14::KK14:

afiyetolsun cnmmm balık ziyafeti çekecekken haklısın sinir olmakla temizlemesine emek çektin o kadar ne diyelim sağlık olsun :KK19:

valla vestel değilde beko harika ben çok memnunum gülayım 12 senedir tık demedi maşallah:nazar:

allah denk getirsin kuzumm:KK19:

Sor sor sormakta çok haklısınnnn neslimin mazereti var Gamzem şehirdışında ama diğer melekler nerede acabaEn Büyük KKEn Büyük KK:KK61::KK61::KK61:
Tamam kaptanım o zaman kkk diye yazarım kahvaltıyı, son iki günüm tam bir fiyasko banum, yazayım menülerimi de açıklamamı da yazarım. :oops:

Geçmiş olsun, balık yanınca çok kötü kokar yaa, gittimi bari kokusu. Evde vernel türü yumuşatıcıyı da kaynatabilirsin. Kokuyu alır
tarçın karanfil ve limon karışımı kaynattım. ama montlarımıza kadar sinmiş koku. ben de perdelerden başlayayım dedim. oturma odası tamam misafir odasında sıra. pazar oğlumun doğum günü var misafirlerim olacak o zamana kadar toparlayabilsem iyi olacak

tarçın karanfil ve limon karışımı kaynattım. ama montlarımıza kadar sinmiş koku. ben de perdelerden başlayayım dedim. oturma odası tamam misafir odasında sıra. pazar oğlumun doğum günü var misafirlerim olacak o zamana kadar toparlayabilsem iyi olacak
Anladım canım. Normal bir kızartma kokusu her yere siniyor, yanık ki bide balık mutlaka sinmiştir. Yıkamadan olmaz tabi. Kolay geldin sana canım

ıyıyım valla makresım ya ben eve gıdınce pestılım cıkmıs oluyor ancak mesaı saatlerınde haftaıcı kkdayım:KK48: sabah 9 aksam 5:KK53:
Bende senin gibiyim canım. Bak cevabımı bile aradan aman geçince yazıyorum. Bir anda başıma toplanıyorlar okuyamıyorum bile. Akşam zaten evde harp ediyoruz çocuklarla.

Back
X