- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korumus balik kokusunda fenadir ama girin kapaliyken nazil oldu anlamadim[/QUOTE][QUOTElum0211, post: 37524526, member: 338162"]slm kızlar. ay dün balık yapıyodum. fırını kapattım ama derecesini falan kapatmamıştım. fırında çalışmaya devam etmiş. bütün balıklar yanmış evi duman sarmış. görmeniz lazımdı dehşet bir manzaraydı. ne yapacağımı şaşırdım. biz oturma odasındaydık kapıyı da kapatmıştık oda daha sıcak olsun diye. farketmedim. kızım su içmeye gidince söyledi. sabah hala koku vardı. bir çaydanlıkta tarçın karanfil ve limon kaynattım da azıcık bastırdı kokuyu.
ay sorma bosch a gittik adam hiç konuşmadan başımızda bekledi. bende bakalım dedim çıktım. eşime dedim manyak mı ne insan bişe söyler özellik anlatır. bu öküz gibi duruyo. sonra eşim illa vestele gidelim dedi. bir tane elektirikli ocağı olan fırın vardı özelliklerini sorduk katoloğu verdi elimize bakın dedi. düşün nasıl esnaflar bunlar. arçelik kapalıydı. boch alacaksam şehrin üst tarafında bir mağazası daha var belki oraya giderim gıcık oldum bu adamaVestelmi keske bosch falan dusunsen
burda beko yok gülüm ya. ama bir mağazada bir kaç marka satan yerler oluyo ya öyle bir yer bulursam bakacam. ocağın bir gözü elektirikli istiyorum. tüp bitiverince çok iyi oluyor. ki genelde de ya misafir olduğunda ya acil bir durumda bitiyor
bekodan şaşmamm
Malesef gülüm memlekete çıktı acilen dün gece almış haberi![]()
allah kabul etsin. bende haftaya başlarım heraldeCook uykum geldi gece sahurada kalkicam biraz oruç tutayim diyorum borç cookherkese iyi gecelwr
Ya
Ya 3 bardak icsem 2 de yesilcay suda 3litreyi dusmuyo cokmu olur![]()
Kaptanim elma sirkesi kurdum artan elmalardanda çay yaptim cam siseyeckoydum 3 gün yeter
Sen bizdensin kuzum ozsun:)kaptan gibi dusunuyorum mesaj sayisiylami alakali acaba
Hahahahah ben takımın en kılolu uyesıyım dıye bana logo vermemıs herhalde
Cook uykum geldi gece sahurada kalkicam biraz oruç tutayim diyorum borç cookherkese iyi gecelwr
[/QUOTE]Bu telefonun klavyesi yüzünden yazdiklarim saçma oluyor biraz uzgunum
fırının dakikası ayarlıydı son dk lar diye bıraktım dilayı uyutayım dedim. normalde kapanır. zıkkım bu kez kapanmamış yandı bitti kül oldu
ay sorma bosch a gittik adam hiç konuşmadan başımızda bekledi. bende bakalım dedim çıktım. eşime dedim manyak mı ne insan bişe söyler özellik anlatır. bu öküz gibi duruyo. sonra eşim illa vestele gidelim dedi. bir tane elektirikli ocağı olan fırın vardı özelliklerini sorduk katoloğu verdi elimize bakın dedi. düşün nasıl esnaflar bunlar. arçelik kapalıydı. boch alacaksam şehrin üst tarafında bir mağazası daha var belki oraya giderim gıcık oldum bu adama
burda beko yok gülüm ya. ama bir mağazada bir kaç marka satan yerler oluyo ya öyle bir yer bulursam bakacam. ocağın bir gözü elektirikli istiyorum. tüp bitiverince çok iyi oluyor. ki genelde de ya misafir olduğunda ya acil bir durumda bitiyor
allah kabul etsin. bende haftaya başlarım heralde
menüm
sabah: melemen, bir yemek kaşığı krem peynir, 15 zeytin
akşam: 2 tavuk kanat, yarım dolma, 1 kase yoğurt, salata
sağol canım. iki ayda bir kullanıyom ben o gözü. gerçi küçük tüpümde var ama ne bileyim sanki daha bir güven veriyo o bana
Almışken iyisini al bitanemmm her zaman alınmıyor başka satıcımı yok onun karnı tok anlaşılan ne biçim esnafmışşbizim eskisi elektrikliydi ocağın biri ben hiç kullanmadım desem yeri o yüzden şimdiki fırınımın hepsi de ocak
menün süper bitanemm afiyetolsunnn![]()
senin şeridi yanlışlıkla bana takmışlarBen secılmıs kısımıyım kı![]()
Ben secılmıs kısımıyım kı![]()
sağol canım. iki ayda bir kullanıyom ben o gözü. gerçi küçük tüpümde var ama ne bileyim sanki daha bir güven veriyo o bana
geliboluyu izliyom tv2 de çok üzücü
haklısın galiba
Sen bizim takımımızın Hülay Avşarısın gerçi ondan da güzelsin bence
valla gülayım iki ayda bir kullanacağın bişey için gerek yok sen bilirsin ama misafir geldimi hepsi birden iyi oluyor
Aynen tatlımsenin şeridi yanlışlıkla bana takmışlar
Kaptanııımmmm cnm kendın kadar yuregınde guzell balım benım
Sen bizim takımımızın Hülay Avşarısın gerçi ondan da güzelsin bence
valla gülayım iki ayda bir kullanacağın bişey için gerek yok sen bilirsin ama misafir geldimi hepsi birden iyi oluyor